King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Kösz az infót.

Én azt javaslom, hogy a fõküldit adddig csináld meg amíg a törpékkel sikerül békét kötni, mert akkor vehetsz a királynál lovast(bármennyit, nem fogy el) plusz megkapod az utolsó rage "karaktert", aki talán a legjobb.Utánna már kóborolhatsz kedvedre.
THX KANDUREX!
Biztosra veheted, hogy nem volt nagy költség...

persze így is lehet h elõször amit tudsz mellékküldetéseket csinálsz, aztán majd ha kevés leszel valamelyikhez akkor továbbfolytatod a fõküldit, és majd kapsz új egységeket 😊 én is kb így csináltam: minden mellékküldetést megcsináltam amit tudtam elõször 😄
Kandurex
áá nem, én imádok tápolódni, szal megyek összevissza, csak a fõküldetések felé nem 😊 persze, a ládáért elcuppantam, azért kellene a szellemek bár még kicsit gyengécskék, de majd...kíváncsi leszek a kaszásra :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nyugodtan told a fõküldetést amíg tudod... egy idõ után úgyis kevés leszel hozzá ha csak azt csinálod, így olyankor mehetsz mindenfele erõsödni + gazdagodni 😊 azért érdemes a fõküldiket csinálni ahogy tudod mert azok után tudsz általában új egységeket venni a várakban
Kandurex
köszi!

Igen, egyáltalán csak Arlaniába kell átfutni.
Kandurex
Akkor még az elsõ szigeten?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A harmadik küldetésében már a dobozért küld, az elõtte való kettõ pedig pillanatok megcsinálható.
Kandurex
Mennyire hamar? kb.? Pontosan? 😊 Jól lenne tudni, mert azt hiszem, hogy a király küldetése a fõszál és inkább a mellékküldetéseket tolom...

A király küldetéseit kell csinálni, és akkor hamar hozzá lehet jutni.
ollie
Én is megértem õket, ugyanis a magyar kiadónak az az érdeke, hogy megvegyék a magyar kiadást. Gondolom a fordítás költségei sem volt kevés.

Kaptam levelet a kiadótól,látom le is került a link.

Mielõtt elkezdenétek háborogni, tökéletesen megértem az álláspontjukat, és továbbra is azt mondom, hogy vegye meg mindenki, mert ez az utóbbi évek egyik legigényesebb játéka, és valljuk be õszintén, ez tényleg nem olyan vészes összeg. Karácsonyra vagy összejön annyi zsebpénz, vagy lehet ezt kérni karácsonyra 😊)

Szóval irány a bolt 😄

Kandurex
Szerintem azt értetted félre, hogy a harcosnak külön van harag növelõ skillje, amit a varázsló nem ér el :/

ollie
Akkor valamit félreértettem. Viszont akkor nem értem, hogy miért nem tudom használni a ládát. Melyik küldi után kapom meg? Már vagy 20 óra játékidõm benne van a játékban, de még nem tudom használni.

gandrus
Attól függ kinek. Nekem pl. nem volt túl nehéz, bár állítólag mágussal könnyebb. Szerintem ha gondolkodik az ember, akkor nem túl nehéz, de azért van benne némi kihívás, szóval nem is unalmas. 😊

Alapvetõen én is így csinálom, szintén defenzív vagyok, de az én filozófiám szerint a legjobb védekezés a lépéselõny.
Kandurex
Én elve defenzív taktikával nyomulok, az ellen caster-shooter -it kiiktatom, majd szimplán bedarálom míg a lassabb egységekkel oda ér. Szóval nekem nem létfontosságú a magas sebesség,...

Nehéz a játék?
Kmarha
végül is inkább fps fan vagyok, szóval azért túlélõ üzemmódom egész jó kezdés.. aztán majd belejövök 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ha már egy darab egységet is veszítek, azt vereségként szoktam megélni, vigyázni kell a csapatra. Mindenesetre nem panaszkodom, nekem jut mindenbõl, inkább néhány még exkluzívnak számító egységre (Knight, Horseman) nem tudok így átnyergelni. Bár a boss ellen egy darab is elég lenne a jó HP miatt, úgyis csak elterelésre kell.
Na igen, macik nagyon szimpik nekem is, a demóban kedvenceim voltak, de a Guardsman 4+1-es kezdeményezése (varázstárggyal) azért nagy taktikai elõny. Én pedig szeretek a mozgékonyságra, de fõként a folyamatos lépéselõnyre építeni (lásd még Royal Snake). Ettõl függetlenül megeshet, hogy átnyergelek Ancient Bearre (3+1 kezdeményezés, az is elmegy, de futás nélkül akkor is eggyel kevesebbet tud lépni).
Kandurex
Egyébként jól érzem, hogy elfogynak a felbérelõ helyeken a lények? 😞 elég gáz,..végül is így tetszik, csak kicsit rá vagy kényszerítve a folyamatos csapat váltogatáshoz,...

Kandurex
Én tankként újabban barna mackókat használok...félelmetes über tápperek, az elején kiszaladnak a csata tér közepére a többit meg elintézik a caster -ek, meg persze a jó bejáratott fireball meg pár nyalánkság varázs, pajzs pár jól elhelyezett csapda varázs meg ilyenek 😊

Kandurex
Akkor valamit elrontasz, nekem az elsõ mapon 3-4 ilyen ellen volt akit el kellett kerülni, de a vége felé õket is lecsapdostam, kivételt képez a mocsárnál a fazon a saját várában...vele nem kötekedtem :p

Én ezt még nyilván nem tudom tökéletesen emgítélni, de nekem úgy tûnik, hogy akkor is megéri. Gondolok arra, hogy jobb mindjárt az elsõ körben letarolni az ellenséget, utána máris könnyebb a manában jóval olcsóbb lassítás/gyorsítás/egyéb boostok kombóval szétszedni a galádokat.
a higher magic rohadt "drága", és csak akkor éri meg fejleszteni ha van manád bõven, abból meg magas szinten mindig hiány van 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem tudom, én hardon kezdtem mágussal, de annyira nem félelmetes a nehézség. Persze hõs vezette csapatokat csak módjával érdemes megtámadni. Majd beindul a karatered, ha lesz Higher Magic (nekem sincs még) és Destroyer skilled, magas intellektusod, Rage Box, na meg persze felfejelsztett varázslatok.

Adok három tippet, mert most ennyi idõt szánok rá:

- nem érdemes mindenkibe egybõl belekötni, ez egy ilyen játék, de ez igaz volt az elõdre, igaz a Disciplesre, igaz a HoMM-re

- az Inquisitor az elején nagyon jó (már ha találsz), élõholtak ellen kötelezõ, emellett feltámaszt, és "rage power plant"

- érdemes arra törekedni, hogy egy masszívabb egység tartsa fel az ellenség áradatát, ha egyszer a közelbe érnek - az Archmage pajzsa sokat segíthet a "tanknak" (nálam ez fõleg a Guardsman, amíg nincs jobb), és Sleem pajzsa is (a Royal Snake pedig közben sunyiban ritkítja az ellent)
Melyik kézikönyvben? A lemezen található angol nem éppen ezt írja. Nyomtatottban pedig nekem francia van, azt inkább hanyagolom 😊

Egyébkétn lehe thasználni, és én használom is lelkesen.
ollie
Köszi Gipsz75 a magyarítást!

ollie
A kézikönyvben az van.

azt meg ne felejtsd el hogy mind az 5 slotba vegyél annyi embert amennyit csak tudsz

nekem 18 szintû mage-m van, már 2000-3000eket sebzek varázslatokkal de kell is, az elfek szigete elég kemény

PanzerWolf
Igazad van!😊

Miért ne tudná használni?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ollie
Vigyázz, ha varázslóval vagy, nem fogod tudni használni a harag szellemeit!

SZUPER!!!!
Megint a játékrol szól a fórum! Csak egy magyarítás kellett hozzá! Köszönet az elkövetõknek!!!

pont a legkönnyebbel kezdted el, hidd el 😊
varázslónál nem az egységek mennyisége számít alapvetõen... kezdetben mivel megkapod a fireball varázslatot azzal le tudod varázsolni a lövõseit az ellenfélnek... a többi közelharcost meg lelövöldözöd, szóval legyen min. 2 távolsági egységed de lehet 3 is az elején
miután meglesz a higher magiced onnantól meg már 2 varázslatot is tudsz nyomni egy kör alatt és úgy már gyerekjáték 😊

Én is így kezdtem 😊 Válogasd meg az ellenfeleket.Ha rájuk mész az egérrel, kiírja milyen erõsek. A varázsló meg nagyon tápos lesz a végére...legalábbis azt mondják. Én 4. szinten vagyok, ha jól emlékszem 21 nyilas, 18 pap, 175 paraszt, 22 kardforgatóm lehet csak.

Kmarha
Nos, elkezdtem a játékot, a varázsló kaszttal. Gondolom a legnehezebb kaszttal kezdtem el a játékot (vagy csak én vagyok a béna?).

Alig tudok harcost besorozni a seregemben. Összlétszám alig halad túl a 20 darabon. De az ellenfelek (az elszort pár lényen kivül) mind 200 köröli lényszámmal rendelkeznek. Nagyszerû hogy van pár hatásos varázslatom, na de mire azokkal eljutnék oda hogy lemorzsolom az ellenfelet, az én hadseregem megszünik létezni. Már csak 10-20 ellenfél marad, de az a pár tiz darabb, a következõ varázslat elnyomása elött kivégzi a túlélõimet.

Egyszerüen nem áll másból már egy ideje a játék, mint hogy kicsalogatom õket, és elfutuk mellettük, reménykedve, hogy elég gyors vagyok ahoz, hogy ne kelljen harcba szállnom. Nem mondom, izgalmas igy a játék, de egy idõ után egyszerüen nem tudok tovább haladni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JackSparrow88
Na most értem a végõs csatához. Még nem csináltam meg, csak belenéztem. Hát elég durva h ez az egyedüli harc, ahol körbe vannak az ellenségek, mi meg középen vagyunk, így igen hamar tudnak minket sebezni. Bár sok benne a sárkány de sztem a seregemmel le tom gyûrni, ilyen v. ennél erõsebbeket is kinyírtam már, szal sztem nem lesz gond vele...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

egész jó 😊)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led