King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mielõtt elkezdenétek háborogni, tökéletesen megértem az álláspontjukat, és továbbra is azt mondom, hogy vegye meg mindenki, mert ez az utóbbi évek egyik legigényesebb játéka, és valljuk be õszintén, ez tényleg nem olyan vészes összeg. Karácsonyra vagy összejön annyi zsebpénz, vagy lehet ezt kérni karácsonyra 😊)
Szóval irány a bolt 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Adok három tippet, mert most ennyi idõt szánok rá:
- nem érdemes mindenkibe egybõl belekötni, ez egy ilyen játék, de ez igaz volt az elõdre, igaz a Disciplesre, igaz a HoMM-re
- az Inquisitor az elején nagyon jó (már ha találsz), élõholtak ellen kötelezõ, emellett feltámaszt, és "rage power plant"
- érdemes arra törekedni, hogy egy masszívabb egység tartsa fel az ellenség áradatát, ha egyszer a közelbe érnek - az Archmage pajzsa sokat segíthet a "tanknak" (nálam ez fõleg a Guardsman, amíg nincs jobb), és Sleem pajzsa is (a Royal Snake pedig közben sunyiban ritkítja az ellent)
Egyébkétn lehe thasználni, és én használom is lelkesen.
nekem 18 szintû mage-m van, már 2000-3000eket sebzek varázslatokkal de kell is, az elfek szigete elég kemény
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Megint a játékrol szól a fórum! Csak egy magyarítás kellett hozzá! Köszönet az elkövetõknek!!!
varázslónál nem az egységek mennyisége számít alapvetõen... kezdetben mivel megkapod a fireball varázslatot azzal le tudod varázsolni a lövõseit az ellenfélnek... a többi közelharcost meg lelövöldözöd, szóval legyen min. 2 távolsági egységed de lehet 3 is az elején
miután meglesz a higher magiced onnantól meg már 2 varázslatot is tudsz nyomni egy kör alatt és úgy már gyerekjáték 😊
Alig tudok harcost besorozni a seregemben. Összlétszám alig halad túl a 20 darabon. De az ellenfelek (az elszort pár lényen kivül) mind 200 köröli lényszámmal rendelkeznek. Nagyszerû hogy van pár hatásos varázslatom, na de mire azokkal eljutnék oda hogy lemorzsolom az ellenfelet, az én hadseregem megszünik létezni. Már csak 10-20 ellenfél marad, de az a pár tiz darabb, a következõ varázslat elnyomása elött kivégzi a túlélõimet.
Egyszerüen nem áll másból már egy ideje a játék, mint hogy kicsalogatom õket, és elfutuk mellettük, reménykedve, hogy elég gyors vagyok ahoz, hogy ne kelljen harcba szállnom. Nem mondom, izgalmas igy a játék, de egy idõ után egyszerüen nem tudok tovább haladni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led