King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tényleg, nem volt itt banner régebben? Lehet, rosszul rémlik.
Miért nincs szerkeszt gomb? 😞
Tegnap én is sokáig toltam, hát kihívás még így könnyûn is. Paladinnal vagyok, nem sokat tudok varázsolni, és így elég nehéz. Nagyon türelmesnek kell lennem, és van olyan küldetés, amit csak jóval késõbb tudok megcsinálni az erõs ellenfelek miatt. Nekem sokáig fog tartani a játék, az tuti 😄
2. Tudtommal a rúnákat is véleltenszerûen helyezi el a játék. Elõször én sem nagyon találtam belõlük, de késõbb többe is belefutottam, nagyjábók egyenlõ arányban találtam mindháromból. Szintlépésnél szintén van némi véletlenszerûség a rúnákból való részesülésben. Mindenesetre a többi ágon is vannak alacsony szintû, de hasznos skillek, addig érdemes lehet azokat fejleszteni.
3. A farkasokról még annyit, hogy a Wolf Cry a játékbeli leírása szerint csak emberi, elf és törpe egységekre hat.
már azt hittem a morál miatt van, hogy túl gyenge, aztán ezt gyengíti tovább a farkas üvöltés, tényleg a morált, hogy lehet emelni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
...most komolyan kell?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az mitõl lehet, hogy testvéremmel azonos nehézségi szinten játszunk (hard) és nálam sokkal nehezebb a játék, jóval erõsebbek a pályán az egységek. PL: elfeknél az élet fáját nálam 9+4 fekete 14 csontsárkány meg még két további egység õrzi, bátyámnál csak egy gyenge csapat denevér õrizte.
Õ megvette eredetiben a játékot, én nem (nem egy városban lakuk). Esetleg ez az oka? A most kiadott original már könnyebb?
Tuti mind a ketten hardon játszunk.
Egyébként a morális kérdés abból jött, hogy le lettek szólva azok, akik nem osztják meg a magyarítást (talán kár is volt reagálnom, és még inkább kisiklatni ezzel a topikot). Nincs joga követelõzni annak, aki nem vette meg magyarul. Nekem sem. Ha valaki megosztja a magyar nyelvi fájlokat, ha nem, nem.
És tényleg jobb lenne a játékkal foglalkozni. Ha nem pörög a topik, az sem tragédia, nem vesznek el az információk. Én biztos itt leszek, és segítek, akinek tudok, de még mindig Darionban kalandozom, pedig már több, mint 20 órát beleöltem.
Egyelõre csak a kézikönyvet néztem át. A manát ferdítették mannára, ejnye-bejnye! Mást jelent a kettõ. Amúgy jó a fordítás.
Nem kívánok az elõzõekben lévõ vitába belefolyni, tény, hogy megéri az árát (bár az az egy zavar, hogy angolul nem is enged telepíteni... de sebaj...)
Egy kérdésem lenne: Most takarítottam ki (nagyjából) Demonis-t, eléggé megcsappantak Giant-jaim száma (Paladin/ dwarf egységek), tudna-e esetleg vki info-val szolgálni, hogy Giant-ot merre lehet venni (az Underground Sea-beli tavern-ból sajnos elfogytak) Mivel két vagy három fõ varázstárgyam is a dwarfok mellett szól, így nem szívesen cserélném le õket...
De azért megpróbáltam abból kiindulni, hogy azoknak is kell, akik esetleg megvették angolul, bár én rajtam kívül nem sok ilyet látok, és azt sem értem, hogy nyelvtudás híján miért vették volna meg a sokkal drágább külföldi verziót. (Nem akarok megbántani senkit, tudom, hogy akadnak kivételek, extrém esetek.)