King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdemes fejleszteni minhárom ágat. Én paladinnal már egyszer végigtoltam, a magic ágból majdnem minden 3-as volt, a mind úgyszintén, egyedül a might-ot nem fejlesztettem annyira, bár az onlaugt-ot kitoltam 3-asra. Most varázslóval nyomom, magic rune-nal nem leszek gondban az biztos.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kandurex
valami kis gagyit gyorsan összepainteletem...majd lecseréljük, ha valaki csinál valami igényeset

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
köszi,hm,..!

Nem volt banner. Pedig én sem bánnám. Ha valaki csinálna egy megfelelõt, Kandurex biztos szívesen betenné, de legalább lenne mit linkelni a megfelelõ topikba.
11. szinten harcossal legyõztem a démonokat Boccacio váránál, most már vehettem 38 lovast, király.
rotator
Mert ez az egyetlen fórum a Földön, ahol a szerkesztés gombért fizetni kell.
Tényleg, nem volt itt banner régebben? Lehet, rosszul rémlik.

rakok=raktok 😊

Miért nincs szerkeszt gomb? 😞

Nem rakok be valami jó kis képet a bannerba ? Jobban nézne ki 😄

Tegnap én is sokáig toltam, hát kihívás még így könnyûn is. Paladinnal vagyok, nem sokat tudok varázsolni, és így elég nehéz. Nagyon türelmesnek kell lennem, és van olyan küldetés, amit csak jóval késõbb tudok megcsinálni az erõs ellenfelek miatt. Nekem sokáig fog tartani a játék, az tuti 😄

Én is csak 9. szintû vagyok, tehát nem ismerem kívülrõl-belülrõl a játékot, de szerintem nagyon is érdemesnek tûnik fejlesztgetni mást is. Eleve az említett szellemeknek sem árt pár fejlesztés, elvégre az induló 10 rage pont körülbelül semmit nem ér.
Köszi Gipsz75 a magyarítást!
Kandurex
Tehát akkor érdemes fejleszteni a hatalom és elme skilleket is? Mert alapból úgy gondoltam, hogy csak a mágiát nyomom...

1. A fõszállal kell haladnod (a király küldetései), akkor jutsz hozzájuk.

2. Tudtommal a rúnákat is véleltenszerûen helyezi el a játék. Elõször én sem nagyon találtam belõlük, de késõbb többe is belefutottam, nagyjábók egyenlõ arányban találtam mindháromból. Szintlépésnél szintén van némi véletlenszerûség a rúnákból való részesülésben. Mindenesetre a többi ágon is vannak alacsony szintû, de hasznos skillek, addig érdemes lehet azokat fejleszteni.

3. A farkasokról még annyit, hogy a Wolf Cry a játékbeli leírása szerint csak emberi, elf és törpe egységekre hat.
Kandurex
Még egy kevés kérdés, pls 😊 szóval mi van ezzel a harag szelleme dologgal? Nézem de én nem tudom megidézni, mondjuk még az elején vagyok 4. szintûként :/ mikortól lehet? Vagy hogy? Meg miért van az, hogy a hatalom, meg elme vagy milyen rúnákból egy tucat van, míg a varázs rúnából ami szinte a legfontosabb semmi nincs 😞

Kandurex
egyébként nincs varázslási lehetõség a vauuu miatt :p

Darionban nem igazán volt lehetõségem eddig növelni a morált. Egyedül az íjászoknak van nálam pozitív moráljuk, a gárdisták Commander skillje miatt. Ez kardforgatókra is hat, de belõlük nem tartok.
Kandurex
PanzerWolf , Zóanagyvarázsló thx,

már azt hittem a morál miatt van, hogy túl gyenge, aztán ezt gyengíti tovább a farkas üvöltés, tényleg a morált, hogy lehet emelni?

A Wolf Cry csak alacsony szintû csapatokra (Level 1-2) hat, ha nem az alap sereggel mész, ennek nem kell gondot jelentenie, nálam csak az íjászokra hatnak. De elvben a növényekre és berserkerekre sem hatnak az elme alapú támadások, így vélhetõen ez sem hatja meg õket. Mindenesetre a végsõ vérfarkas csordának én eleve csak 5-6. szint körül mentem neki hardon, akkor már kényelmesen meg tudtam csinálni veszteségek nélkül.
PanzerWolf
Menjél be kicsit késõbb hozzájuk mikor már jobb csapatod van.meg varázsolgass rájuk.Mondjuk én még csak a demoval játszottam eddig de,így csináltam.Majd jövõhéten veszem meg a játékot.

Kandurex
Van valami megoldás az elején a vérfarkasok ellen? Mármint az üvöltözés ellen, mert gyakorlatilag így esélytelen leverni õket, legalább is azt aki egy barlangban döglik még közvetlenül az elején....csak ...vauuu...meg vauuuu...elunom az életem míg a gép helyettem lépked és az erõsebb csapatomat szarrá veri a gép mert se varázsolni, idiótán lépeget..semmi...csak vauuu, vauuuu....ez elég gány

balee4
Az 1.7.es patch-el müxik?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
köszi a magyarítást 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rotator
Jó lenne, de valószínûleg már csak jövõre lesz aktuális, idén már nem akarok rendeli, végig is kéne játszani a legutóbbi termést. 😛 Mindenesetre elõre is kösz!

Wanted
<#worship><#worship>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Kandurex
nézd, ha komolyan kell, akkor áttolom neked az eredeti angol fájlokat, azon ne múljon...

Nem válaszolna nekem valaki?
rotator
Komolyan, mert ha lenne, akkor végre megvenném magyarul, és nem kéne külföldrõl rendelni vagy letölteni az angol warezt.

Kandurex
fixálva, kösziek!

Azt szeretném meg kérdezni hogy lehet képet berakni a szöveghez?
Köszönöm szépen apám nevében is! 😊 (csak nálam van amúgy sessionS-nek írva az egyik könyvtár? zip-ben session S nélkül a végén, ezért nem is mûködött elõször, már kezdtem elszomorodni, aztán átnéztem jobban a dolgokat)

Kandurex
jó...<#vigyor>

...most komolyan kell?

rotator
Nekem egy angolosítás jönne jól. 😛

Kmarha
Nagyon szépen köszönjük.. a magam részérõl mindenképpen leszedem.. azt ha karácsonyra áll pénz a házhoz, és bejön a magyaritás, meg is veszem a játékot. legyen úgy!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Van 2 nyelvi fájl, illetve egy iniben a karaktertáblát át kell írni. Annyira nem nagy kunszt... 😉

Van némi véleltenszerûség az egységek szétpakolásában, tehát minden új játéknál van változás. A verziószám ugyanaz lehet, mivel aligha tartalmazza a magyar kiadás az 1.7-et.
Nálam is érdekes. Én a legkönyebb fokozaton játszom (a heroes sorozatot az V. rész kivételével végigjátszottam, tehát azért nem vagyok annyira kezdõ), még is nagyon nehéz, alig bírok küldetést megcsinálni, mert az ellenfelek sokkal erõsebbek. Pl. a kisrác nyakán lévõ amulett védõivel egyszerûen nem bírok 😞 És van még pár "lehetetlen" küldetés, amik bent sorakoznak a megoldandóak között :S

Sziasztok!

Az mitõl lehet, hogy testvéremmel azonos nehézségi szinten játszunk (hard) és nálam sokkal nehezebb a játék, jóval erõsebbek a pályán az egységek. PL: elfeknél az élet fáját nálam 9+4 fekete 14 csontsárkány meg még két további egység õrzi, bátyámnál csak egy gyenge csapat denevér õrizte.

Õ megvette eredetiben a játékot, én nem (nem egy városban lakuk). Esetleg ez az oka? A most kiadott original már könnyebb?

Tuti mind a ketten hardon játszunk.

Na, ha tüntetni akarsz az elveidért nem leszel egyedül. Ott leszek :-)
Meglehet, a többség tényleg angol warezzal játszott. De szeptember 23. óta igenis meg lehet venni angolul.

Egyébként a morális kérdés abból jött, hogy le lettek szólva azok, akik nem osztják meg a magyarítást (talán kár is volt reagálnom, és még inkább kisiklatni ezzel a topikot). Nincs joga követelõzni annak, aki nem vette meg magyarul. Nekem sem. Ha valaki megosztja a magyar nyelvi fájlokat, ha nem, nem.

És tényleg jobb lenne a játékkal foglalkozni. Ha nem pörög a topik, az sem tragédia, nem vesznek el az információk. Én biztos itt leszek, és segítek, akinek tudok, de még mindig Darionban kalandozom, pedig már több, mint 20 órát beleöltem.
Befejezésként én annyit tennék hozzá hogy aki eddig angolul játszott vele az 99%-ban a warezzal tolta, mert nem volt más. Eddig miért nem volt morális probléma?? Mostantól a játékkal kéne foglalkozni, és ehhez bizony kéne a magyarítás is. Többen kérnek itt segítséget a játékmenethez de arra senki nem válaszol!
Megvettem, most telepít ^^

Egyelõre csak a kézikönyvet néztem át. A manát ferdítették mannára, ejnye-bejnye! Mást jelent a kettõ. Amúgy jó a fordítás.

Én meg pont fordítva szerettem volna, de ez ellen nagyon tiltakozott itt mindenki...

ollie
Az angol hiányt én úgy hidalom át, hogy megveszem a magyar változatot, és letöltöm az angolt.

Üdv!

Nem kívánok az elõzõekben lévõ vitába belefolyni, tény, hogy megéri az árát (bár az az egy zavar, hogy angolul nem is enged telepíteni... de sebaj...)
Egy kérdésem lenne: Most takarítottam ki (nagyjából) Demonis-t, eléggé megcsappantak Giant-jaim száma (Paladin/ dwarf egységek), tudna-e esetleg vki info-val szolgálni, hogy Giant-ot merre lehet venni (az Underground Sea-beli tavern-ból sajnos elfogytak) Mivel két vagy három fõ varázstárgyam is a dwarfok mellett szól, így nem szívesen cserélném le õket...
Almát hasonlítassz körtéhez. A konzolokra sokkal szûkebbek a lehetõségek. Egyébként ha megfigyeled már egy napja csak ti hárman írtok többet a fórumba és azt sem a játékról hanem a morálról és az elvekrõl. Ez a többi fórumban is így van egy idõ után ha nincs elég ember aki játszik a játékkal.
Na azokat én sem szívlelem, akik az "ingyen javak" mellé még követelõznek is. (Pláne, hogy itt a karácsony, a játék ára korrekt, a kritikusok és a játékosok többsége dicséri a végeredményt, és nem is egy egydélutános szórakozásról van szó.)

De azért megpróbáltam abból kiindulni, hogy azoknak is kell, akik esetleg megvették angolul, bár én rajtam kívül nem sok ilyet látok, és azt sem értem, hogy nyelvtudás híján miért vették volna meg a sokkal drágább külföldi verziót. (Nem akarok megbántani senkit, tudom, hogy akadnak kivételek, extrém esetek.)