AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Ez a játék egy kaland/RPG/TBS, a HoMM pedig legalább 99%-ban TBS, eleve nemcsak takikai alapú csaták vannak, de birodalmat is kell építeni, és folyamatosan gyarapodó ellenségek ellen kell küzdeni. A hasonló elemei ellenére teljesen más a koncepció.

az meg hogy melyik vár a legerősebb az relatív. olyan nincs hogy legerősebb. ki mivel tud a legjobban....

Szerintem erősorrendre csak én tettem utalást, és kizárólag a HoMM IV kapcsán. Egyszerűen az Order Magic mindent visz (mindegyik mágiaosztály rendelkezik ütős varázslatokkal, de ez... egészen elképesztőekkel), és a dzsinnek varázslatai gyakorlatilag a legmagasabb szintű lényekkel emelik egy szintre őket. Vagy inkább föléjük? Hozzáteszem, patchekkel már nem nagyon próbáltam, és a kiegészítőkkel sem játszottam soha, noha megvettem őket. Idővel talán sorra kerülnek, de a játék alapból elképesztő módon kiegyensúlyozatlannak tűnt (lásd még naga vs genie, vampire vs venom spawn).

Egyébként nekem nagy kedvencem a HoMM széria, de a lények térképen való mozgásának megoldásának kifogásolását szerintem abszolút meg lehet érteni. Pláne egy olyan tökéletességre törekvő játékstílussal nem áll egészen összhangban, mint amit HaaS képvisel. Hozzáteszem, a KB-ban a Demonisba való belépés után az én hősöm is egyre inkább elkezdett érdeklődni az áldozgatás iránt, sorra nyomom le a túlerőt veszteség nélkül, de a gyakori 30-70 körös feltámasztgatás nem biztos, hogy jót tett játékélményemnek, őszintén szólva már kevesebb lelkesedéssel indítom el a játékot...