AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Fizikai képtelenség 50-en, de tán még 10-en is körbe venni egy embert. Amilyen páncélja pedig a lovagnak van a játékban, pusztán egy vasvillás döfésnek semmit nem kellene érnie. Ha már kiírjuk kockázni a történteket... Én csak annyit tudok modnani, hogy ha ezeken rágódsz, és ezek ennyire zavarnak, akkor kerüld messzire a műfajt, de őszintén szólva más játékok, más műfajok sem sokkal reálisabbak, ha hasonló megközelítést erőltetünk. (Pl. a Gothic sem, elvégre ha kétkezes karddal eltalálják ak arakterek karját, akkor nehogy már tudjak után ugyanúgy fegyvert forgatni!)

Őszintén szólva még emberrel nem talákoztam, akit ez zavart volna, még az inkább FPS-eket kedvelő havernak sem okozott ugyanez problémát a HoMM-ben.

Ennyi erővel odatehették volna a sebzés mellé is a töketlenek... :)

Mint írtam, a sebzésnél sok értelme nincs, mert az a körülményektől függően változik, ha az ellenségre viszed a kurzort úgyis kiírja, a támadás során pedig szám formájában felvillan. Az életerő azonban állandó, így van némi - viszont szerintem egészen minimális - értelme kírni a "végösszeget". Én még egyszer nem néztem meg, mert nincsen semmi gyakorlati jelentősége.

És még egyszer: keress rá az interface modra, és máris több információt jelenít meg a játék!