AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Egyszerűen csak meglepő, hogy milyen dolgok miatt szőrszálhasogatsz, ne hodd, hogy fáj, csak ezek objektíve nem kifogásolhatóak 2009-ben egy iylen stílusú játékban, eleve a stílus hívei az ehhez hasonló szabályrendszert szeretik és keresik ezekben a játékokban. Agyalni lehet ilyesmin, üdvözlöm is, de mint mondom, kritikai éllel megfogalmazni már kevesebb értelmét látom. Nem azért, mert szeretem a játékot, én is tudnék negatívumot is mondani, keresek is a kedvenceimben is hibákat, csak fölöslegesnek tartom. Te a jelek szerint másként vagy vele, tőlem csinálhatod nyugodtan.

A játékban a lovag/knight egy acélvértes gyalogos, akire te gondolsz az a horseman/lovas. Ez pedig egy (ultra:) high fantasy játék, ahol az emberfeletti, Kinizsi Pál erejével - vagy annak többszörésével - rendelkező lovagok kereken 363 kilós, évtizedeken át készített, főpapok által megáldott acélpáncélját (amiben ők még mindig harcképesen mozognak), tényleg csak akkor tudják a parasztok lefeszegetni róla, ha a kicsi a rakást játszva már kinyomták belőle a szuszt, de ez is sokáig tart, és közben sokan elhullannak. Persze még mindig a gyalogos lovagokról mesélek, de lehet költeni másokat is. Én bele tudom élni magam, fantázia és szándék kérdése.

Ez egy olyan játék (vagy mese), melyben a béka hercegnővé változik, a tárgyak beszélnek, élnek, napok alatt megszületik egy gyermek (eleve naponta 20 csatát is meg lehet vívni) szóval napjaink legjelesebb evilági természettudósait is sok-sok meglepetés érné ;)