AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Az a baj, hogy példa nem csupán fiktív, de nem szerepel benne sem a védekezési érték, sem a sebzés, sem az igen fontos speciális képességek, jellemzők, ellenállások stb. Én fejben számolgattam, és arra jutottam, hogy (azonos leadership érték mellett) egy sárkánycsapat le tud nyomni egy alacsony szintű csapatot. Emellett sokkal könnyebb veszteségminimalizálásra játszani, a magasabb szintű egységek rendre ütősebb speciális képességekkel rendelkeznek, magas kezdeményezéssel, nagyobb mozgékonysággal, és számos kellemetlen hatás alól mentesülnek. Arról nem is beszélve, hogy 'Fear' varázslat milyen jó fegyver lehet az ember kezében, de ha parazthordáka tirányítunk, akkor nem ér a világon semmit - ellenben egy szem farkas megbéníthat minket.

Ettől függeltenül mégis vegyes a kép, mert az alacsonyabb szintű egységek tömegének ereje nagyobb sebzést eredményezhet, nálam is a királykígyók érnek el 5-6000-es nagyságrendű kritikus támadásokat a hősöm 4-es támadóértéke mellett. De megfelelő tárgyakkal ki lehet hozmi tümdérekből akár 20 000-es (!) kritikus sebzést, erről a hivatlaos fórumon olvastam. Szerintem abszolút takiktától, rendelkezésre álló mágiától és tárgyaktól függ, hogy mit érdemes használni, de ha esetemben a királykígyók is végzik a piszkos munkát (van két nagyon erős gyűrűm hozzűjuk, valamint a druidák felfejlesztett botja), a sárkányaim mégis legalább annyira felbecsülhetetlenek, ahogy az inkvizítoraim és az evil beholdereim is. Jól ki van ez találva.

Részemről a fejlettebb egységek közül a küklopszot és az óriást nem bírom, az utóbbi eszméletlen lassú (ez elmondható mondjuk a fejlettebb entekre is), az előbbi pedig íjász létére is inkább tanknak számít , ez pedig az én elképzeléseimbe nem fér bele. Ugyanakkor nem mondanám őket sem használhatatlannak.