King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szintlépésnél ált akkor adott be mana választási lehetõséget ha rage vagy mana közül választhattál akkor meg inkább a mana fõleg hogy mageel toltam, egyszer adott szellemi képesség mellé mana választási lehetõséget de akkor meg azért választottam a manát mert sokat adott
ezt a patkány evést ezt nem ismerem 😛
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem tudom egyébként megéri-e manát vagy rage-et választani szintlépésnél. Tizenikszedik szint körül kap(hat) az embör 600 leadershipet. Namost megeszek három patkányt az -150 leadership, de +6 mana ÉS +6 rage.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
9-15ös szinten vannak a szellemeim, fekete jukat tudok tolni, de a rage varázslatok megsem közelítik a spellek erejét
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha szintet léptem és harag + mana között kellett választani akkor mindig a manát válaszoztam, a végén még az egyik szintlépéskor a szellemi képesség helyett is a +9 manát választottam! Ezen kívül volt mikor könyvnél nem szellemit kaptam hanem manát + vannak mana lelõ helyek amik ugyancsak adnak pár plusz manát! 179 manával + 31es szellemi képességgel + képességbõl +50% harci varázslat erõ + tágyakból +35% harci varázslat erõ és egy armageddon ilyen 5000-6500 körül osztotta az ellent indításkor kétszer! A végén már csak két slotban voltak embereim, amik jól bírták a tüzet!
Egyébként haladok én is, lvl14, törpös vár elfoglalása jön a fõkvesztbõl. Visszanéztem Eastern Freedom Islands-be a Underground Cave-be ahol az a marha sok undead van, de meg sem próbáltam, még mindig túl erõsek. Szal megyek vissza törpékhez. Poénból, rage nélkül megpróbáltam a lvl12 medúzát a fõvárosban a tournamenten... csak röhögtem, mikor megláttam a 91 darab lvl 2 swordsmanjét. Így hát ez is megvolt. Veszteség nuku. Majd arra a baromi nagy pókra leszek kíváncsi még a törpöknél, az is agyalás lesz. Ja meg közben felnyomtam 40-re a lovasokat/lovagokat, várom már a sárkányos ütlegelést.
thx
-tRs-Landor
1.7-hez van mar vmi crack esetleg?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
nekem akkoriban már 150 manám volt meg 3as higher magicom úgyhogy varázslatokkal elég jól ritkítottam õket
a másik hogy látom elég sok 5ös szintû egység van a csapatodban ami nem biztos hogy jobb mint több kevesebb szintû
a másik részén a mondatnak arra céloztam hogy én úgy tom hogy neked is közöd volt a magyarításhoz lehet hogy tévedek
nah végignyomtam a gémet
év egyik kellemes meglepetése, top 3, nagyon jól szórakoztam
magevel toltam normálon, 630 pontot értem el, Haas a gonosz sárkány mindössze 1 kör volt és elcsúszott
várom nagyon a kieget
1. rajtad kívül senki sem említett barlangot
2. a sárkány ami adja a küldit a haas labirintus elején végig sárkány labirintust emleget, neked is részed volt a fordításban nem, akkor meg miért kérded?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Nem olyan impossible ez az impossible, bár még csak egy sárkányos csatám volt. Azzal nehezítettem, hogy ellenfél beáldozása nem ér, hogy visszanyerjem az elhalt egységeimet... egy sem halhat meg. Szóval eddig mindenki túlélte... egyre érdekesebb lesz a dolog.
Eddig minden nõt feleségül vettem a játékban, akit lehetett, most a kalózcsajon a sor. Sajnálom a +3 intelligenciát kicserélni a semmit nem érõ kalóz bónuszokra, de hát ez van. Remélhetõleg lesz valami értelmes baba, XP bónusszal, manával. Meg ugye, amíg nincs gyerök, ráaggatok mindent ami van, eddig begyûjtöttem az összes cuccot, ami valaha valamire jó lehet. (Egységre ugye nemigen költök.)
Egyébként készülök a sárkányos csatákra. Van egy +3 def bónuszos csizma, ami lovasokra, lovagokra ad extra védelmet (+100 leadership és +3 def alap), jól fog jönni. A kemény 5 lovasból és 12 lovagból már valami harminc körüli van, várják a hadba hívást... egységgyártás rulez😊!
No és merre van az a bizonyos Titánkönyv?Merthogy vannak már kincses térképeim, de nem tudom, az a bizonyos map nálam van-e?Ráadásul a Western és Eastern Island térképen szinte minden kisebb szigeten partra szálltam és rengeteg kincset kiástam már, de könyvet nem találtam még...<#rinya>#rinya>
Azért ez a szám nagyon nem mindegy.
Lehet, hogy láma kérdés, de tényleg nem tudom. Segítsetek please!
Kösz!
Az persze más kérdés, hogy ebbõl következik az is, hogy megfordítva sem másolásról van szó, de gondoltam, hogy nem feltétlen szó szerint érted.
HoMM volt az elsõ ilyen típusú játék amivel már volt szerencsém játszani és azt is imádtam.
A HoMM-hez egyébként jár a KB is, megtalálható az elsõ rész CD-jén a 'KB' könyvtárban. DOSBox javallott hozzá, XP-n szerintem el sem indul néküle.
Egyébként a koppintást emlegetõket nem igazán tudom mire vélni. Pontosabban tudatlannak tartom õket, mert a KB - ez is a régi is (volt az- alapvetõen más stílust képvisel (értsd: még a mûfaj sem teljesen egyezik, a játékmenet, az egész lényege pedig erõsen más), ha bizonyos megszokott fantasy elemek között mutatkozik is átfedés. Persze tudom, a Company of Heroes is a Commandost utánozza, és a CoD is a Wolfenstein 3D-t...
A heroes volt ennek a másolása, ha jól tudom ez még amigán ment a heroes elõtt, de javítsatok ki, hanem így volt.