2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • rotator
    Kiírja popupban, ha rámész a napok számára a végelszámolásnál. De igényeseknek a rekordlistában benne van másodpercre pontosan is (144693 nálam). :)
  • Zóanagyvarázsló
    Stopper? :) Vagy ezek szerint a játék végén kiírja ezt is?
  • rotator
    Nekem az első végigjátszás 40 óra 11 perc volt.
  • Landor
    én kiütöttem a 12.et :D
    az utánna lévő káosz(?) scrolljaiból volt 1-2 hasznos
    inkvizítort meg majd úgy is fogsz tudni csinálni
  • Zóanagyvarázsló
    1. Sacrifice/Áldozat varázslat.
    2. Nem tűnt fel, hogy újratermelődnének nála a csapatok a későbbiekben, és más jelentősége sincs (na persze véletlenül bedhat nála ütős élőholt lényt, de nálam nem tett így, és én sem ebben utazom). A döntés a játékos kedvétől, illetve az általa eljátszott szereptől függ.
  • 3P
    Olvastam itt a fórumban, hogy ha van valamiből 1 egységem, akkor lehet belőle korlátlan számút csinálni. Na ez hogy működik? Gondolom valami mágia és nem az elején jön, de jó lenne tudni, meg azt is, hogy ez működik e harcossal is?
    Egyébként nagyon jó a játék.
    Ja még 1 kérdés. Van a tomboló paplovag, aki megkér, hogy a temetőben zúzzam szét a 12 oszlopot a 11. után szól, hogy ne tegyem mert ezzel ő is meghal. Ha nem fejezem be akkor marad élő, ha megteszem akkor élőholt lesz. Melyiket érdemesebb? Élőholt egysgek nekem nem kellenek, mert utána már azt árul. Az inkvizitorai viszont nagyon jók, de ki vásároltam már direkt előte. Szóval érdemes életbenhagyni, vagy őljem meg?
  • Prince23
    Kb mennyi játékidőt igér a szerény kis progi?
  • Szabi84
    a varázslóiskolában az öreg miért nem készíti el a silver sword-t mikor minden feltétel adott?!
  • Narxis
    Megérte, kösz.
  • Jocisan
    Igen *magyarul ! Sajna fáradt vagyok már, sorry. Lefordítottam, mert sokakat érdekel. Rengeteg meló volt vele, de remélem megérte. Hozzá kerestem rengeteg új képet, pu: skill-fa, egységek....stb.

Még 1* elnézést a bakiért.
  • Landor
    magyarul
  • Jocisan
    Riport Dmitry Gusarov-val a King's Bounty: Armored Princess project vezetőjével most már magyarúl is! Itt olvashatod a cikket magyarúl!
  • HaaS
    Gratula!
  • rotator
    Na eljutottam a végére, 608 ponttal 3. helyezés, legeffektívebb fajom a hunter volt, damage eloszlás: 79% csapatok, 20% ragebox, 1% spell. :D
    Nagyon jó kis játék, de most egyelőre jegelem, elég volt egy időre.
  • csokasg
    18as hely :)

de amúgy ITT találsz végigjátszást, térképeket, info-t meg sok mindent :)
  • zerge24
    Hali!
    Segítséget szeretnék kérni tőletek,nemrég nekiálltam a king's bountynak,és elakadtam annál a résznél ahol meg kéne találnom szerencsés james-t.végigjártam már a keleti és a nyugati szigeteket,de nem találom sehol.hol rejtőzik?
  • csokasg
    akkor én válaszolok a 3. kérdésre is :)

miután legyőzöd a főellenfelet utána ha nem beszélsz a királlyal akkor még tudsz mindent csinálni :)
  • Zóanagyvarázsló
    zombinő a feleségem, szeretnék gyereket tőle de nem lehet, amikor rákérdezek csak nyammog hogy megenné.

Talán nem egy élőholt anyát kellene kerítened a gyerekidnek, ha szexuálisan nyitott is vagy. Ráadásul még a varázsigét is tudod, mellyel életet lehelhetsz az asszonyba ;)
  • Djuree
    az a koponya ott lesz valahol a földön a várban. mindig máshol van, tényleg qrva nehéz megtalálni amúgy. én mindkétszer összevissza mászkáltam mire meglett...
  • Kaszi46
    köszi!

lenne még pár kérdésem:
    -zombinő a feleségem, szeretnék gyereket tőle de nem lehet, amikor rákérdezek csak nyammog hogy megenné.
    -egyik mellékküldetésben egy koponyát kell megtalálni egy csontváznak de sehol nem találom
    - ha végigviszem a játékot akkor lehet még utána kalandozni, harcolni, vagy teljesen kiürül a térkép?
  • 3P
    Igazad van és köszi.
  • sanyiiiii
    Pedig csak a scrollok száma limitált.

Én mondjuk az néztem be hogy mi a fene alig van scrollom mért van tele aztán rájöttem hogy némelyikből volt 4-5-6 darab:P
  • Zóanagyvarázsló
    Nem fér bele több scroll,a ttól még varázslatot tudsz tanulni, ez két különböző dolog.
  • 3P
    Azt írja, hogy tele van a varázskönyv. Sokszor ha scrollt akarok venni akkor is. Kristályom meg van egy kazallal.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem limitált a spell book (és nem is lehet törölni, csak scrollt), talán a kristályaid fogytak el.
  • 3P
    Van egy kérdésem. Bemásoltam a máguskönyvembe néhány olyan spellt ami nem kell (harcos vagyok) és csak utána vettem észre, hogy bizony csak limitált spell lehet. Hogyan tudok kitörőlni mágiát a könyvből?
  • c21
    Amugy THX
  • c21
    ok! Amúgy közbe rájöttem! Csak még ahhoz azért gyengusz vagyok! Harcharcharcharc és harc! Aztán a végén menni fog.....:D:D
  • csokasg
    6os helyen :)
  • Jocisan
    Nincs mit!
  • Jocisan
    Karadors Castle, Necrocom – Q = Violetta's Soul – Őld meg Geneval Karador-t és pusztítsd el a Crystal of Darknest-et.
  • sanyiiiii
    Karador kastélyában.
  • c21
    Sziasztok! Na szóval! Iszonyat nagy ez a játék de elakadtam! :(
    Éppen írtom a nekromatákat mert én harcosként kezdtem a játékot, és a küldetés: Violetta királynőt(ELF) kéne vhogy feléleszteni mert karador elvarázsolta...... mind1
    Nem tudja vki h hol találom a sötétség kristályát???? pls segítsetek
  • Szabi84
    ja értelek, amúgy kösz a leírást
  • Jocisan
    Úgy értem a megjelenés óta eltelt nem kevés idő, így a sok game őrült már rég végigtolta.
    Persze én is játszom vele még, sőt nekifutok harmadjára is majd. Nem bántóan gondoltam sajnos nem volt szerencsés a kifejezés. Nálam a KB nagy kedvenc. A King`s Bounty: Armored Princess szerintem még ütősebb lesz majd.
  • Szabi84
    kifutóban?
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Sokan kérték kérdezték, a feleségeket a játékban. Most rászántam magamat, és felpakoltam mind a 8-at. Képeket is találtok hozzájuk. Talán valamikor felpakolom a gyerekeket is. Bár ez a játék már kifutóban van, remélem azért jól jön néhány embernek. Az én favoritom Xeona a feleségek közül a két fegyver slot-ja miatt.
    Feleségek listája,infó, képekkel!
  • mnorbi
    ha mgölted kara kaárkit D az elöhöltaknál , akkor a királynö várában lehet venni. amugy meg demonisba van egy epület közeépen ott is lehet fixen.
    Egy kérdés : hol van az utolso obelisk ? valahol nagy pusztaségon irja valalami nekro haza melett , de nem találom sehol az utolsot /
  • Zóanagyvarázsló
    Akkor csak annyival tudok "segíteni", hogy nem emlékszem :)

De még úgyis arrafelé sertepertélek, majd még megnézem.
  • rotator
    De, mivel ha nálam nincs, de másnál előfordult már, akkor csak antimákom volt. :) Az eredeti King's Bounty is ilyen volt, mikor életemben másodjára játszottam vele (18 éve), akkor egyből mentem volna egy pontra, ahol elfeket lehetett az első végigjátszásnál kapni, erre valami hülye gyík farkas üvöltött a képembe.