King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami tipp hogyan lehet karadort harcossal legyõzni?Van 100-100 unicornom meg fekete unicorn, 180 griff 80 lovas meg vagy 80 sámán de esélyem sincs.Vagy gyûjtsek még leadershipet?Varázslóval könyebb volt.
rotator
Ni kipróbáltam a törpe-only egységeket, törpe asszonnyal, törpe cuccokkal. Elõször az alchemist hiánycikk volt, ezért beholderek társultak be, de az egyik küldi után hirtelen termelõdött 600, szóval mindenkinek vigyorgó zöld feje van. Egész jól lehet vele aprítani, bár a minerek hullanak rendesen, de belõlük végtelen mennyiség van, a többiek állják a sarat. 😄

én sem mondtam hogy rosszak de nem nélkülözhetetlenek, ez is egy jó lehetõség ebben a fasza játékban, kettõt én is jól felfejlesztettem de az én játékstílusomhoz az 55-60as rage elégnek tûnt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem rosszak azért a rage spiritek, majd minden képességüket lehet bizonyos helyzetekben jól kihasználni. Persze meg lehet lenni nélkülük, valamint az erõsségeik felismerése nélkül is.
47es intellectnél nem mind1 hányasok a spiritek? 😄 (fõleg hogy kb 2 használható igazán közülük)

a mana az viszont kevés, nekem 170 volt + 38as intellect (ha úgy intéztem tárgyakkal), 3as higher magiccal + armageddon + +95% támadóvarázslat sebzés (tárgyakból + képességbõl) már elég csak 2 slotba egység, a vége már uncsi volt 😄

Mahamoti
rotator, HaaS: az 1707-ben lévõ hõs kép egy régebbi végigjátszás.

Manát nem csak szintlépéskor lehet kapni.

mnorbi: pl. játék állás betöltéskor
Oké, értem. Manát még sosem választottam szint lépésnél. Viszont ezt a képet elnézve kicsit ijesztõ. Spiritek 8-5-9-16? Az _nagyon_ alacsony. És akkor visszafogtam magam erõsen.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

rotator
30-as szinten fejezted be, én most vagyok 17-en, akkor éppen elhagyhattam a felét? Pedig már nem keveset toltam, és még 2 végigjátszás benne van, ezt nevezem játéknak! <#eljen> Node az eredeti is éppen ilyen jóságos volt. 😊

azt hol tudom megnezeni milyen fokozatban jatszok ? elindittoam hardon ,de nem tünik nagyon neheznek ... lehet felreklilkeltem..

köszi
Mahamoti
Az eltelt napoknak sok jelentõsége nincs, csak a végelszámolásba számít bele. Majd rakd fel az utolsó harc elõtti hõs képet és a végén a statisztikákat.

Egy dolgot bánok, hogy most olyan hitványul adta az intelligenciát, de legalább a manát adta gazdagon. Ha jól adja kb. 50-ig fel lehet tornázni és akkor hullanak a 8000-9000-es tûz esõk. 😊
http://img356.imageshack.us/img356/61/18988122ea0.jpg

rotator
Igazad van, az új ara miatt lehet. 😄

Mahamoti: szép😊! Hasonlóra gyúrok, csak a Veszteség = 0 a cél. (Remélem az intró nem számít az akadémián, ott volt halál, azóta nem.)
Lvl 26, vezetõi 20975, tám/véd/int: 6/13/31, rage/mana: 57/104, spiritek lvl 23-20-20-22. 64. nap... ez az idõ dolog egyébként fontos?

Zóanagyvarázsló: igazából nem is tudom kik utálják a démonokat, nem próbáltam, tán csak egyszer, de akkor nem láttam változást. Élõhalottak az más kérdés, az gáz.

Csak akkor vedd fel õket, ha már megkértek rá! 😉 Tudtommal csak a papok fejleszthetõk.

rotator: Én elfekkel próbáltam, náluk csak egyet ad ez a morálhoz, szerintem így van a törpéknél is. A guardsman a commander skill miatt dob a morálon, de csak az swordsman és az archer esetében. Nem tudok olyan törpe egységrõl, melynek önerõbõl morálbónusza lenne (mint lovagnak). Az óriásoknak a smaragd sárkányok jelenléte jelent +1 morált, az utóbbiaknak viszont csökken nagyra nõtt barátainktól. A tárgyak is növelhetik a törpék morálját, netán egy megfelelõ feleség.

HaaS: Ja igen, a mass haste kimaradt a számításomból, de ugye az potn az elején mindenképpen hibádzik. Nekem még most is, mert másik mágiaágra fejlõdtem, és mivel mindenki gyors, ebbõl szempontból nem érzem a hiányát.

Természetesen nem egy HC cRPG a King's Bounty, de így nekem elsõ végigjátszásra, hardon belefér, ha a hatékonyság rovására szerepet is játszom, már amennyire lehetséges - de ez ugye sosem csak a játéktól függ, hanem a játékostól is.

Közben rájöttem - mert játszottam, és nézegettem a képességfát -, hogy a diplomáciát azért tanultam meg, mert kell a toleranciához. Bár ez utóbbira egyelõre sajnálom a rúnákat, de a démoni egységeket midnenképpen szeretném kipróbálni (az archdemon, a demon és a demoness egyaránt nagyon ütõsnek tûnik, az impekkel is csak az alacsony szintjük a bajom)), lehetõleg morálveszteség nélkül.
Mahamoti
A magyar fordítás tiszteletére végigjátszottam impossible nehézségen is.

Haas elõtt a hõs:
http://img530.imageshack.us/img530/8128/95072704rz9.jpg

Nem sokan élték túl az armageddon-t: 😊
http://img510.imageshack.us/img510/992/65338417lf5.jpg

Statisztikák:
http://img147.imageshack.us/img147/3420/97487927be8.jpg
http://img510.imageshack.us/img510/3920/17357309lf8.jpg

Lehet, hogy vannak jobb egységek a sárkányoknál, de nálam egy-két kivételtõl eltekintve kirobbanthatatlanok voltak a seregembõl. Voltak csaták, amikor csak a három gyíkot vittem magammal. 😊

Varázslóval még a lehetetlen nehézség is gyerekjáték. Kiváncsi vagyok, hogy a másik két kaszttal végigjátszotta-e valaki ezen a nehézségen?
Most vagyok az elf szigeten. A fõváros környékén vannak valami fekete "izék", nem jut eszembe a nevük, azokat fel kell venni? Mert ha felveszem szépen fogy a sereg :S

Amúgy inkvizítorból tényleg kevés van, papból viszont sok, és ha kifejleszted az opciót, tudsz "upgrédelni" 😊 Más egységnél van ilyen ?

rotator
Igen, ez egy érdekes dolog, mitõl dob a guardsman a morálon? Mert amikor az volt, akkor tényleg pozitívon voltak pl. az archerek. Jelenlegi 1 db törpe egységem szintén pozitív egy ideje(!), a többi semleges. Létszámtól is függ vajon? Ha mindenki törpe, akkor a manual szerint csúcs lesz a morál, erre kíváncsi lennék, mennyit jelent.

rotator
Swordsmanekre a játék elején és mostanában építek, mivel guardsmanbõl nincs már annyi, hogy tele legyen a sereg. Egyébként van hozzá haste + olyan skill, amivel csökken a felvételhez szüksés leadership mennyiség, és mivel végtelen van belõle és baromi olcsó, még nagyobb veszteséget is el lehet vele viselni (bár néhány darab szokott csal elhullani, a pókosnál volt tizes nagyságrendû), egyelõre. De még most csak a törpék fõvárosában(?) tartok, tehát biztosan elõbb-utóbb csere lesz, hamarosan újra beizzítom a beholdereket. 😊 Ja, lovasból abszolút nincs annyi, hogy érdemes lett volna felvenni õket, nekromantázni meg ebben a játékban nem akarok, eljön még annak is az ideje. 😊

Jó, lehet, a nélkülözhetetlen túlzás😊! Mondjuk úgy, nálam az. Sajnos tényleg õket támadják elõször és legszívesebben, ez tény, de az archmage pont elõtte jön a sorban, és a mágikus pajzzsal, a fele sebzés miatt általában elmegy a kedve az ellenfélnek, hogy õket b*szogassa. Van idõ elfoglalni a veszélyes egységeket, mire kimegy a hatás. Három kör azért az jó.

Az egységek kiválasztásában majdnem egyetértünk... Evil Beholder nagyon kemény a játék elejefelé. A swordsman dologban szintén egyetértünk, de érdemes megjegyezni, hogy csomó cucc ad az embereknek bónuszt, és ha a Haste megvan 3. szinten, hát a rohangáló swordsmanek-guardsmanek-lovagok kegyetlenek. Ráadásul a guardok még a morálon is dobnak. Nem rossz az a full embersereg, nagyon nem... csak a játék elején lovasokon kívül szvsz a többi nem használható effektíven. Persze, archerezni kénytelen az ember a legelsõ néhány csatában... mert nincs más.
Inkvizítor nélkülözhetetlen, igen. Archmage igazából gyönge, zöldsárkányok után meg a "tologatós" képességük is valamelyest leértékelõdik. Azonban az ingyen félsebzés, amit adnak, na az az, ami miatt folyton visszakerültek nálam is a csapatba, és azóta maradtak is. Ráadásul klónozva potom 15 manáért van egy foglalt hexa, és megint csak egy tologatás+mágikus pajzs. Karadorhoz kellettek (hogy rohadna meg... bár ezen már az arcát elnézve túl volt😊.

Igen, alapvetõen rpg, én is rpg fun vagyok, bár csak a hardcore rpg-t szeretem... ezek a mostaniak nagyon lájtosak. ToEE óta nincs normális. A körös stratégia a No1 nálam, MoM, Etherlords 1... na ezekrõl csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.
Akármennyire rpg azonban, a lényeg itt is a csatákon van. Az XP és a lóvé itt is minden. Nem jól fejlesztett karakterrel a játék szvsz egyre nehezebb lesz, ahogy halad az ember, bár tudom, nem mindenki mazochista, hogy impossible diffen játszon.
Diplomácia: semmi bajom vele igazából. A nekromantaság, na az a skill az számomra talány. Nem tudom minek van... vagy csinálhatták volna erõsebbre.
A csészalj volt a legutolsó ami Lina megtanult nálam is, harmadszorra választottam csak ki, hogy egyáltalán legyen. Nagyon össze tudja kavarni a dolgokat sajnos. Bár lehet, hogy magas szinten jó, mikor AP-t ad meg minden, én is csak arra használom, hogy gyógyítsa a low HP sárkányokat, meg némi tapasztalatot gyûjtsön Linának. A csészelj AI-je, megfigyelésem szerint megpróbál felváltva gyógyítani és lézernyalábolni, de a hatásfok a lényeg. Királygilisztákat, alacsony HP egységeket nemigen healel, mert rossz a gyógyítás hatásfoka. Egy amortizált sárkány (vörös HP csík) viszont nagyon nagy valószínûséggel kapja a healt. Néha több körön át egymás után, ami feltámasztáskor jól jöhet. Érdekes, hogy a gyógyítás nem számít bele a csészealj élettartamába, csak a lézer... akár két csészealj is rohangálhat egyszerre a pályán (ezt is csak poénból próbáltam ki egyszer). Ennyi az rpg feelingrõl, tudom...

Áldozgatós taktika: nem igazán az a lényeg, hogy eleve kis létszámmal vesd be a seregedet, nem. Éppen az a lényege, hogy amibõl nincs elég, azt gyártsd le. Szerintem abban is van egy adag mazochizmus, hogy meghagyjon az ember a térképen ellenfeleket, hogy ha majd nagyobb lesz a diplomáciám, visszajövök. Addig meg mondjuk 50/100 az inkvizítorok száma (mondtam egy példát)... hát, nem tudom.
A taktika lényege az, hogy amikor mindentõl távol szintet lépsz és van +1000 vezetõi képességed, esetleg upgrade-elsz egy regáliát, vagy épp veszel egyet, akkor ne kelljen visszarohangálni mindenhova, költeni pénzt, csak hogy full legyen a sereg. (Diplomáciával ez még bonyolultabb. csak annyit venni, hogy tele mégse legyen, mert kell majd a hely.... szóval érted.)
Ha meg valamibõl nincs elég, akkor nincs elég. Mászkálhatnék én is most kábé 70 inkvizítorral diplomácia nélkül, de a 231 valahogy szebb szám.
Nincs ebben semmi macera... hacsak annyi nem, hogy fel kell írni egy cetlire, hogy mibõl hányat tudsz még a csapatodban tartani, hogy ne legyen túlcsordulás. Az azért nem olyan nagy áldozat.

én sosem használtam inkvizítort úgyhogy az hogy nélkülözhetetlen kicsit erõs kifejezés 😛

én nem nagyon támasztgattam fel, az meg a másik hogy elég kevés volt belõle, és mindig õket támadják ha van belõlük, pillanatok alatt kinyírják õket

Ezek közül a swordsman mindenképpen cserélendõ, szinte bárki jobb lehet nála. Az archer nem rossz, de a(z evil) beholderek sokkal jobbak. Szerintem nem érdemes az alap emberi egységekre építeni hosszabb távon a sereget, vannak jobb alternatívák. Persze az inkvizítor szinte nélkülözhetetlen, a fõmágus elég jó (bár én gondolkodom azon, hogy lecserljem õket a sámánokra), és egy mozgékonyságuk miatt egyelõre a lovasságágal is meg vagyok elégedve, bár csak idõ kérdése, hogy mikor cserélem le õket.

HaaS:

Jogos, a diplomácia itt tényleg nem egy igazán "ultimate" képesség, de ha az ember minimális sereget akar szerezni "lötyögve", arra megteszi. Érdekes dolog tökéletes taktikát kidolgozni, de mivel valamilyen szinten RPG is a KB, részint tudatosan is fektetek hangsúlyt az elõre megválasztott technikára, bár tervbven van, hogy eljussak az áldozgatásig, amikor a démoni egységek hatására felpuhul a karakterem álláspontja 😊 (A majdani paladin karakterem viszont végig diplomáciára fog építeni, neki ilyen csúnya dolog nem fér bele.)

Egyelõre erre nem igazán van lehetõségem, mert a Magic Spring még gyenge (nem ad több manát, mint amennyibe kerül), és Lina képessége is megrekedt alacsonyabb szinten, mindig a csészealjat kínálja fel fejlesztésre, pedig azt használom a legritkábban (nem szeretem, mert mindig a "befírezetteket" támadja, és esze ágában sincs gyógyítani a rászorulókat).

De ha jól értem, az áldozgastós taktika lényege, hogy az megnövelni szándékozott sereget eleve kis létszámmal vetjük be, nehogy túlcsorduljon? Mert akkor abban is van macera, hisz' figyelni kell a létszámra.
Zóanagyvarázsló: pech, hogy egyben voltak...

rotator: igaza van Zónak, nem véletlenül van külön skill nekik, a játék rákfenéje bennük van. Mihelyst megvan a Sacrifice, annyi lesz majd egybõl, amennyit akarsz. Meg mindenbõl. Gyakorlatilag bármilyen egységbõl, ha van egy, akkor akármennyi van. A feláldozottak/elhullottak feltámaszthatóak, tehát egységet venni - inkvizítor+feláldozás kombóval - nem érdemes. Nálam a sárkányok is gyártottak, nem fizetek értük annyi lét. Pláne hogy a pénzen mindennél fontosabb rúnákat lehet venni a törpöknél.

Miért nem gyártotok egységeket? Tényleg nem túl nehéz és pölö az inkvizítor tényleg fehér holló. Ha akarjátok leírom megint, de szvsz már bepötyögtem. Vámpírok, õsi vámpíroknál tökéletesebb meg nincs is ilyen célra, nem is fontos a lvl 2 egység.. sõt, ez utóbbi macerásabb, mert meg kell újítani a Feart. Sacrifice meg az elsõ két szigeten eddig mindig volt.

Zó: szvsz azért a sok rúnáért ami elmegy diplomáciára fontosabb skillek is fejleszthetõek. Természetesen ízlések és pofonok, de próbáltam már én is. Megnézem az ellenfelet, kiszámolom, hány állna át, a fölöst berakom várba (vagy pakolgatom slotokba), visszarohanok, legyakom, ha a következõben is van egy másik ami kellene, megint vissza... macerás. Az extra egység slotok persze valamelyest redukálják a befutott kilométereket. Full sereggel caplatva (ami meg sosem árt), ez a skill nem csinál semmit.

rotator
Jelenleg eléggé szedett-vedett a csapat. Most akarom kipróbálni a törpe egységeket, mert elég sokat lehet belõlük felvenni, de közben találtam egy Beholder lelõhelyet is, így nagy a késztetés, hogy elõkotrom õket az egyik várból, ahol letétbe raktam a bandát, és kimaxolom õket. Ezek vannak most: swordman, archer, archimage, griffin, cannoner. Az elsõ kettõbõl bónuszok miatt többet tudok felvenni, mint amennyit lehetne, plusz végtelen mennyiségben vannak, de a többibõl is gyakorlatilag kifogyhatatlan van készleten. Délután kinyírtam a pókot, és még ezzel a kezdetleges bandával is csak kb. 50 swordman távozott a másvilágra, fél szintet jelentett. 😄

Lovagból én 4 darabot találtam eddig 😊 Mondjuk lomhaságuk miatt legfeljebb tömegesen támadó sárkányok ellen lenne értelmük, én amúgy abszolút a mozgékonyságot helyezem elõtérbe.

Egyébként természetes, hogy inkvizítorból kevés van, különben nem lenne értelme a vonatkozó képzettségnek. Nálam most 114 vana csapatban, de többet venni nem tudnék, az utolsó két fõ is diplomáciával állt át. A maradék inkvizítoros csapatokat majd akkor támadom meg, ha a leadershipem érezhetõen magasabb lesz. Bár remélem, hogy az elfeknél befejezve a fõszálat kapok még néhányat a lovagok templomában, mágusiskolában vagy az akadémián.) Legalábbis a fõmágusok és a papok szoktak e helyeken szaporodni.

Most milyen összetételû a sereged?
rotator
Nem tudom, archimage és pap az szinte végtelen van az egyik mellékküldetés óta, de inkvizítort 2 helyen láttam, összesen alig pár darabot. Lovagból is csak 23 volt eddig. A többibõl majdhogynem túlkínálat van!

Ha nem sok hibádzik, még mindig megéri vinni õket, és a nehéz fellelhetõségükre való tekintettel még diplomáciával is érdemes lehet átcsalni párat. De a fõszállal haladva az egyik helyen mindenképpen lesz még egy kis utánpótlás - bár ki tudja, akár mellékküldetésért is "kaphattam" õket, ebben már nem vagyok 1005-ik biztos.
rotator
Inkvizítort még nem tudtam kipróbálni, sosem volt belõle annyi, hogy kilegyen a létszám. 😞

Persze, ki lehet védeni, de ha már újrakezdtem (nem volt vicces, amikor várakozó kígyóimat nekiuszította az invizítoroknak), egyszerûbb volt a tartalékcsapatot bevetni helyettük, csak a druidák voltak sokan (legalább kétszer annyian, mint amennyit én bírtam vokna leadershippel), nem volt kihívás nélkülük a csata.
csokasg: szori, elbtam😊!

Zóanagyvarázsló: olyankor én vagy a legnagyobb gruppra nyomok valami ártalmasat (kisebb létszám, kevesebbet tud átállítani), vagy blokkolom a spec képességét, esetleg Blind, de a legegyszerûbb (legolcsóbb) talán a Dispel, addigra a giliszták már úgyis léptek, aztán sosetöbbet nem tudja használni a képességét. Boss monszták ellen meg nem is igen tudok jobbat, királyok. Az egyetlen egység az inkvizítorok mellett, ami tutifix nálam.

Nagyobb csapat ellenséges druida már lepett meg azzal, hogy átállította a kígyóimat. Nos ez az egy csata volt könnyebb eddig royal snake nélkül, mint vele.
nem csukasg hanem csokasg de a szlogent levédetem😄DD
Neem, nem... 20 rage-el kezdtem, van valami maszkból kettõ, abból nyomtam el egy töltetet, merthogy elsõ mozdulatom a rage gyûjtés volt kaszás haverunkkal. (Több meg nem kellett, mert olyan halálozások voltak, hogy egybõl felment a pumpa maxra.) A before screenshotot azt a csata után csináltam, rohadt nagy túlerõ... azok az élõhalott pókok a rémálmom. Sz*rt se lehet velük kezdeni.
Egyébként kellettek a kritikálok: az elfek, emberek nálam +2 (azaz good) morálúak szóval csak a Zõdsárkányok és giliszták normál. Zöldek is amortizálódtak rendesen, egyetlen darab maradt a közepére, a feltámasztgatások elõtt. Remélem nem lesz több ilyen durva csata, tényleg minden kört végig kellett gondolni. Kénytelen voltam harc közben upgrade-elni hármasra a Dispelt is, Karador hülye hipnózisai miatt. Kár, hogy nem csináltam közben is screenshotot, volt hogy az egységeim ötöde-hatoda élt csak... próbáltam elõször nekiesni a kristálynak, ahogy valaki ajánlotta, ki is lehet nyomni a szömit két-három kör alatt, de addigra nem marad egység. Szóval maradt a hosszú, véres küzdelem.
Jó a módszered, én is gyûjtögetek elõbb, rage és mana az nem gond, az mindkettõ termelhetõ egy csatában, tehát ha nagyon akarja az ember, akkor mindegyiket maximum közeli értékekkel lehet befejezni.

Ezek a sárkányok se annyira kemények egyébként, csak tényleg hagyni kell az ütögetésüket. Királygiliszta a kivétel, de mint tudjuk: a királygiliszta "az minden ellen jó😊"😊 /csukasgTM! Ezen röhögtem rendesen, tényleg igaz😊! Az igazi fegyver sárkányok ellen - talán innen a név - a Dragon Arrow spell. Az elf hunterek lazán leszednek egy lövéssel hármat (kivétel bonedrgn persze). Újraaktiválva õket ugye meg... csak arra kell nagyon figyelni az csata elején, hogy ne legyen mellettük egység, ami megint nem gond, mert a Zõdsárkányokkal lehet huzigálni õket.

rotator
Rage nélkül mentél egy ilyen csatába? 😊
Én mindig azt csinálom, hogy elõször összegyûjtöm az összes kincset/zászlót, ami lehet a térképen, utána megtámadom a leggyengébb sereget, feltolom maxra a rage-t, és utána végigtipratom a pályát. Törpék már sétagalopp volt. 😊 Nagyon kíváncsi leszek, mennyire durva hard és impossible fokozaton, na meg a másik 2 class is izgat.

Köszi!

64 kör... az szép😄 de veszteség nélkül😊 õszinte grat érte 😊
Karador before és after.

Mocsok hosszú csata volt... sok ilyen lesz még?

nem ez volt a kérdés, de már köszönöm, csokasg-nek volt igaza, csupán félrefordítás 😊

-tRs-Landor

vezetõi képesség: meguntam a limitet és csaltam egy kicsit :Ð
feleség/gyerekek: #1638
királykígyó: nem kevés idõmbe telt de teljesítettem a mocsoras küldetéseket, ott lehet venni kígyókat már több helyen is dögivel 😊

-tRs-Landor

azt a speckó képességet harc közben tudod elõhívni, rá kell a jobb alsó sarokban kattintani úgyanúgy mint ahogy a többi képességet használod

Szabi84
Szevasz! Én is 10. szinten vagyok warrioral. Vezetõi képesség 5410, Harag:68, Mana 40. Hogy csináltad hogy 9000 a vezetõi képességed, skill miatt? Seregem kb hasonló, de elmondhatnád hol szedtél össze 142 király kigyót.😄

Ja és a csaj gyerekei miket adnak?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ez bizti?
Valaki igazoljon vissza plz, akinek nincs meg a 'Kiképzés lvl1', hogy tényleg a "Pusztító csapás" nem egy alap tulajdonsága a Kardforgatóknak! <#vigyor2>

-tRs-Landor

egyszerû: félrefordítás....
tehát: pusztító csapás = megsemmisítõ csapás 😊
Hali!
Lenne egy kérdesem!
Paladinként tudom a 'Kiképzés'-t, ami elvileg a Kardforgatóknak ad "Megsemmisítõ csapás" harci technikát.

De amint látjátok, nincs ott ez a képesség nekik...

Valaki, valami ötlet? <#help>
(Az Íjászaim egyébként autómatikusan megkapták a "Lángoló nyíl" harci technikát..)

-tRs-Landor

normálon is 20.000 volt

Hûûû... nem emlékszik valaki Karador kristályának mennyi hápéja volt egyéb fokozatokon? Ez a 20.000 kicsit soknak tûnik.
Belenéztem abba a csatába, hááát... nagyon durva. Ki kell majd találni valamit. Csak a zöld sárkány támasztható fel? Feketét próbáltam, bone esélytelen ugye... vörös esetleg?
Lvl24 egyébként, minden mágia lvl3, spiritek: 20-19-19-20, rage/mana 53/100. leadership 17742.

rotator
Köszönöm, megleltem! Vajon a másik mi célt szolgál, vagy csak egy jó is bug?
Na átjutottam a törpékhez, level 15 és fél, szinte csak végtelen fajokkal, így néhány fõs veszteségek nem számítanak, megy a darálás szépen. 😊)

Becsapós, mert máshol van egy másik fáklya is, amelyre már nem kizárólag elvben tudsz rákattintani.
rotator
Ott voltam, de ott más van. Õ azt mondja, nem képre kell, hanem fáklyára. Meg is van, de nem reagál, csak animál a kéz.

Az egyik képre kell kattintani. Lemész és középen.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

rotator
Bocs, ha már volt (kerestem, de nem találtam): a fejetlen csontváz küldetésének végén elárulja, hogy van egy titkos szoba. Meg is van a tereptárgy, ami nyitná, de hiába kattintok rá, nem csinál semmit. 😞 Valami tipp?