AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Ez csak természetes, üdv néked is :)

Azért nehéz vűálaszolni, mert mindez attól függ, hogy milyen taktikát preferálsz, egyáltalán milyen összetételű seregben kell bepótolni az űrt - na meg az ellenség sem mindegy, démonok ellen nem tűzokádó sárkányokat visz az ember, sárkányok ellen pedig mágikus sebzésű lövészek hazsnálhatóak kevésbé, a gremlinek tornyai ellen viszont az ostromgépek képesek szépet alkotni. Ha csak a nyers erőt a nézzük, a 10-szeres HP azt jelenti, hogy B máris tízszer erősebb, és a magasabb skillek miatt* a több, mint 10-szeres leadership igény ellenére is jobban megéri.

Szerintem jól van kitalálva ez a rendszer, mert így nem kizárólag a sárkányok, óriások és egyéb monstrumok használhatóak. Én jelenleg egy horseman-inquisitor-royal snake-emerald green dragon-evil beholder csapatot vezetek (más sárkányt és archdemont még nem találtam sehol, pedig érdekelnek), a kispadon pedig egy archmage csapat ül, talán pár shaman leválthatja őket, mert jónak tűnnek azok is.

*Elvileg az azonos skillekhez képest való minden egyes pontyi eltérés (attack és defense viszonyában) 3.33%-kal emeli sebzést. Tehát ha 30-cal nagyobb egy egység támadóérétke, akkor duplázódik a sebzés, ha 60-nak, akkor triplázódik, és ez utóbbi a maximum. Ugyanígy csökkenthető a harmadára. Ez csak azért lényeges e kérdés szempontjából, mert ebből látszik, hogy pontosan mekkora előnyt jelenthetnek egy magasz szintű lény magas skillei.

A lényeg: ki kell tapasztalnod, hogy neked melyik összetétel válik be a legjobban. Sok jó alternatíva közül kell választani, igazán rossz döntés van, de van néhány igazán jó(l használható) egység (pl. királykígyó), melyeket nehéz kihagyni.