King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 1.7-es patch nem jó,nekem bugos volt tõle a játék.Nem tudtam bemenni a Kõdarilla kocsmába,lina-t sem tudtam aktiválni,mert ha odamentem a generátorhoz akkor nem történt semmi, újraraktam a game-t csak az 1.6.5-ös patchot raktam fel most faxa.
Djuree
én azzal a lovagossal játszottam volna de mivel idõre ment nem foglalkoztam vele, mert én szeretek csak akkor támadni ha már ki van épülve a gazdaságom meg a seregem és aztán csak egy durva sereggel végigmenni mindenkin😊 de ez nem jött össze mert nem lett volna annyi idõ. voltak idõhosszabításos trükkök fáljátírásokkal de az meg bugos volt😞

Waaaaaagh!

FélOFF(-ok):

Jó játék is ám ez mind (bár a MoM még nekem is kimaradt, de tudom mi az), viszont más-más stílust képviselnek.

Djuree:

Melyik Total War megy kimondottan idõre? Hirtelen a Mongol Ivasion jut eszembe, ahol japánokkal nem érdemes sokat kényelmeskedni. (És egyszer - azt hiszem hardon - sikerült két éven belül elkergetnem a mongolokat, a sereg nagyja partra sem tudott már szállni.)

Ha jól belövöd a DOSBoxot, akkor nem igazán vele probléma. Legfeljebb 20 játékból egy nem kompatibilis még vele, de nekem eddig összesen eggyel volt problémám. (A Bioforge volt az, viszont másnál mûködött. Igaz, én nem egy abandonware oldalról letöltött rippel próbálkoztam.)
Djuree
mûxik dosboxxal rendesen? mert annak a proginak mindig szokott valami gyíkja lenni:S de majd kipróbálom, köszi.

Waaaaaagh!

Djuree
hát igen, de ezzel nem akarok szórakozni😊

Waaaaaagh!

gandrus
http://www.dosbox.com/

Ezt feltelepíted, majd a magic.exe-t "rádobod" az asztalon lévõ dosbox ikonra.

dos flopilemez berak, bootol és örül 😄D

-tRs-Landor

Djuree
letöltöttem ezt a mom-ot. de hogy kell elindítani? a magic.exe-vel nem megy:S

Waaaaaagh!

jaja, na meg kingsbánti kieg

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Djuree
vagy várjuk a disciples3-at😊

Waaaaaagh!

Djuree
civ-ek nekem sosem tetszettek. inkább a total war-ok.
mom-al nemigen fogok játszani, ma már nem tudom elkezdeni, túl régi, pedig biztos jó😞
lehet inkább nekiülök megint valamelyik might and magicnek...

Waaaaaagh!

Nem a helyezés a lényeg😊! Kösz egyébként.
A MoM pedig a legjobb körös stratégia, valóban. Kicsit jóval összetettebb és sokoldalúbb mint a KB, de nem vagyunk elhalmozva stratégiai játékokkal, és ez a játék úgy tökéletes, ahogy van. Egy új gamma van, ami említést érdemel esetleg, a Fantasy Wars. A többi klasszikusért már jobban a múltba kell tekinteni... tudom-tudom, Civ IV😊!

De ez itt egy KB fórum, szóval szóljon errõl a játékról😊!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Djuree
de utálom az ilyen idõremenõ játékokat. habár itt nem nagyon számít de még így is szar. a total war sorozatot is csak ezért nem szerettem mert az is idõre ment, ráadásul ott gyorsabban telt😞

Waaaaaagh!

A 78 játékbeli nap tûnik soknak, az ronthatta le a pontszámot.
Djuree
ááá köszi, ezt kipróbálom. ez legalább elmegy az itthoni gépemen is😄

Waaaaaagh!

rotator
És ezzel együtt "csak" 4. lettél? <#wow2>

gandrus
A mom a Master of Magic rövidítése. Innen ingyenesen letölthetõ, mára már abandonware kategóriába tartozó stratégiai játék. Mai napig az egyik legjobb szvsz.

Djuree
grat hozzá, nem kis teljesítmény.

mi az a mom?

Waaaaaagh!

Végigjátszottam impossible fokozaton, veszteség nélkül, nem lehetetlen. Másodszorra már Haas is ment. Képek:
itt.
Sajnos a megidézett lényeket veszteségként éli meg, ez van. De az "élõ" csapatból nem vesztettem senkit a játék során, csak a legelsõ csatában az akadémián, azzal a sárkánnyal. További jó játékot mindenkinek!

És köszönjük a játék fejlesztõinek... most pedig vissza MoM-ozni😊!

Üdv mindenkinek!

Djuree
én úgy tudtam 30 a max. a kiegben lesz majd 50 a max.

Waaaaaagh!

tudja valaki merre van helga barlangja ? egy bályital kellene töl hogy a herceg leengedjen a katakombáiba a békákat összeszedni ?
Bevégeztetett. Haas egyelõre nincs meg veszteség nélkül, de ma már nincs kedvem próbálkozni. Tényleg kétkörös harc volt... azért kicsit sajnálom, hogy a spiritek szintje 30-on van maximálva. A karakter még kapott XP-t lvl 30 után, de akkora az ugrás, hogy kérdéses, hogy elérhetõ-e a 31. Valakinek sikerült?

Úgy gondoltam meg ér egy új topicot, mert ez szinte folytatásnak is beillik, valamint ne keveredjenek a hozzá szólások sem.
De azért valahol igazad van belátom. Ezért varázsolok egy dispel magic-et
magunkra, ne hogy túl buzogjunk . Köszi hogy pihenni küldesz, de akkor mit eszik a család! Üdv: Jocisan
<#worship><#integet2>

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Az sem mindegy, mivel mi ellen mész.Én úgy vettem észre, hogy a mágusok inkább a csonitkat írtják jobban(sõt nagyon brutál módon),a nyilasok meg az élõket, viszont a medvék a denevérek és a szellemek ellen szinte semmit sem érnek,amúgy meg durvák az elején a többi ellen, stb...stb.
Küldtem!
3P
El tudja valaki ide küldeni a magyar fájlokat?
[email protected]

Köszönöm
3P

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Igen, talán a démonok a legkönnyebben verhetõk, szinte mindig van valamilyen imp a csapatban, ami fearezhetõ. Egyedül a teleportáló fõfõdémont utálom. A többi egység az darálható... slow és az áldás. Harcosként jobb lehet a sleep, valóban... nálam folyton felébrednek, meg a területre hatókkal sakkozni kell. A fear meg nagyon sokáig tart és nem kell a besz*rtakra vigyázni. Én duplán mana source-nak használom õket. a királygilisztás managyár mellett a zöld sárkányok nagyon szépen megszedik magukat. Az élõ zöldsárkány egységeket egyébként is folyton feltámasztom, ahogy csak lehet, mert ebbõl készülnek a fantomok.
A legutolsó Haas reinkarnáció (átjutottam az orkokhoz) nagyon szemét csata volt. Eleve minden egység +1 AP-vel rendelkezett, és tele volt sárkánnyal, lovassal, darkelffel.. és ami a legrosszabb: egyben kb. 2200 berzerkerrel. Utóbbi nem lett volna akkora gond, mert egy slow nekik is beteszi a kaput, de a reinkarnáció oda teleportálta õket, ahova akarta. Egy fantom kapott tõlük egy nyaklevest, kritikál 38.000 hápé. Kerülgettük, mint a forró kását.

Lvl29, Att/Def/Int: 7/15/35, vez:22895, rage/mana: 72/124, spiritek: 29/22/22/27. Nem zártam le Demonist, hátha kedvem támad a démon lányhoz, de annyi minden bónusztól esnék el, ha feleségül venném, hogy egyelõre nem léptem meg.

úgy néz ki mint Egnum az evlin-evõ 😄

-tRs-Landor

Végre legyõztem Karadort harcossal.Végülis nem volt olyan nehéz csak erõsödnöm kellett.Most megyek a démonokhoz, pár sereggel már találkoztam.Találtam egy tuti kis lényt, az erdei nimfát, aki elaltatja az ellenfél lényeit 3. szintig.Az ellenfélnél volt vagy 250 cerberus meg 150 imp én meg simán elaltattam õket és csak a nagy lényeivel kellett foglalkoznom.Eredmény:3 griffem halt meg.De jó.
Dicséretes, hogy sokat fáradozol ezen, de ez már túlbuzgóság, és hasonló méretû topikoknál nem szokás külön topikot nyitni a kiegészítõnek is. Kicsit pihenhetnél már.

Az oldaladon található KB anyagok pedig mehetnének itt bannerba, mert biztos sokakat érdekelnek, és akkor nem kellene millió felkiáltójelekkel reklámoznod pár naponta.
Infók, képek: King`s Bounty: Armored Princess
ITT!!!!!!!!!!!!!!

Új topic King`s Bounty: Armored Princess !!!!
ITTT!

Djuree
😛
tudom de szeretem ha mindig a legújabb van fent minden játéknál😄
majd lesz hozzá crack biztos késõbb, de mint mondtad nem szükséges, úgyhogy kibírom nélküle.

Waaaaaagh!

jaajj te ki munkanélküli, minek neked az az 1.70es patch? 😄
semmi olyat nem ad amiért látnám értelmét feltenni.
egyébként nincs sehol crack hozzá ahogy elnéztem, állítólag új másolásvédelem kerlt fel rá..

-tRs-Landor

Djuree
ja tényleg. valaki nem tud az 1.7-es verzióhoz cracket? nem találok a szokásos helyeken😞
((nem mondjátok azt hogy vegyem meg, mert most nincs rá keret, sajnos kajára is épphogy van csak (munkanélküli vagyok). majd ha kijön a kieg. akkor megveszem, de addig nem.

Waaaaaagh!

Djuree
hát ez fura. nemtom mi lehet a baj:S

Waaaaaagh!

Nekem nem volt ezekkel problémám az 1.7-tel. Bár hozzáteszem, nem használtam letölthetõ no-DVD megoldást, házilag oldottam meg a kérdést.
Nem lehet h az a baj h 1.7-es patch fennt van??Hiába kattintgatok arra a gépre nem töltõdik nekem semmi már vagy 50-szer rákattintottam,most meg ez a nyamvadt kocsma,oda meg azóta nem tok bemenni mióta kinyírtam a hiénákat
Megvannak a jelvények.Nem tok bemenni Ködarilla kocsmába,megtaláltam a titánok könnyét oda megyek a kocsmához én nem tok bemenni.Mit csináljak??
Djuree
pedig ott kell. többször rá kell nyomni hogy 100%-ra feltöltõdjön...

Waaaaaagh!

Van amit ellenség fog kidobni, ha nyertél ellene!

KÖssz Zóanagyavarázsló.Akkor szétcsapok mindenkit alsó hadarban.
Hogy tom a Lina-t a ládában lévõ boszorkányt megszerezni.Felsõ Hadarban odamegyek ahol a villámlós géphez(Lina mondta h ott van az energia) és semmi.Rámek egérrel a gépre odamegyek és nemtok belemenni.Mit kell csinálni???
A kiírás szerintem a leadership értéket veszi alapul. De ugye az már egyáltalán nem mindegy, hogy lassú zombik sétalnak felénk, netán egy varázslattak kiüthetõ egyéb alacsony szintû lényeg, vagy éppen egy evil beholder sereg támad meg minket a föld alatt (+50% attack bonus nekik). Szóval érdemes nézni az ellenséges csapat összetételét is 😉

totus:

Némelyiket ellenséges csapatból kell kiverni.

Esetemben az egyik például a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annál a küklopszokat is felvonultató csapatnál volt, melyeket a lámpa felkapcsolásához kell legyõzni egy küldetés során.
Hy!Nem találom meg mind a 9 a Bányász jelvényt.( megvan de a 9.-et nem találom ,már vagy 10-szer körbejárta a alsó hadart de nincs meg.Valaki megtudná mutatni nekem a jelvények helyét alsó hadar tárképén???
Kmarha
viszont paladinnal megjártam már a keleti és nyugati szigeteket is, de területre ható varázslatom, az még mindig nincs egy sem. Csak a Rage lényeim. Dühítõ.. a varázslómmal már a fõszigeten felapróztam az ellenséget a tûzesõvel vagy azzal a szétrobbanó jég varázslattal..

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
érdekes.. rendre nem sikerül kikerülnöm az erõsebb, nagyon erõsebb csapatokat a pályán, és mégis, egy vagy két darabb alacsony szintû egységet vesztek csak. Aztán jön a gyenge, vagy nagyon gyenge ellenfél, nekitámadok, és a fél csapatom odavész.

Azt hiszem, erre a kiírásra többet nem alapozhatok

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Djuree
én normalon nem használok semmi mást csak a sebzõ varázslatokat. egyszerûen nincs szükség akkor taktikázásra itt még (akárcsak a heroesban ilyen szinten). az elején megy 2 meteoresõ és eléggé megfogyatkoznak. aztán megint 2 és kb. nyertem is😊

magasabb szinten majd jól fognak jönni a cseles varázslatok is biztosan, sõt ott inkább csak azok fognak menni😊

Waaaaaagh!

Azért kösz, a sárkányoktól nem nagyon félek, nyírtam már ki párat 😊

A slow ment mostanában meg, és a jégfal, az a plusz 1-2 kör nagyon sokat számít 😊 És mióta tudok bárányt is "csinálni" az ellenbõl még egyszerûbb lett 😄

Akkor megyek portyázni a halottakhoz, mert most ott állok 😊)

Köszönöm...

Egyértelmûen a bányák bár elvileg 21. szinten már a halál völgye is megyeget, én is ott vagyok harcossal ui. szinttel.