2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Djuree
    civ-ek nekem sosem tetszettek. inkább a total war-ok.
    mom-al nemigen fogok játszani, ma már nem tudom elkezdeni, túl régi, pedig biztos jó:(
    lehet inkább nekiülök megint valamelyik might and magicnek...
  • HaaS
    Nem a helyezés a lényeg:)! Kösz egyébként.
    A MoM pedig a legjobb körös stratégia, valóban. Kicsit jóval összetettebb és sokoldalúbb mint a KB, de nem vagyunk elhalmozva stratégiai játékokkal, és ez a játék úgy tökéletes, ahogy van. Egy új gamma van, ami említést érdemel esetleg, a Fantasy Wars. A többi klasszikusért már jobban a múltba kell tekinteni... tudom-tudom, Civ IV:)!

De ez itt egy KB fórum, szóval szóljon erről a játékról:)!
  • Djuree
    de utálom az ilyen időremenő játékokat. habár itt nem nagyon számít de még így is szar. a total war sorozatot is csak ezért nem szerettem mert az is időre ment, ráadásul ott gyorsabban telt:(
  • Zóanagyvarázsló
    A 78 játékbeli nap tűnik soknak, az ronthatta le a pontszámot.
  • Djuree
    ááá köszi, ezt kipróbálom. ez legalább elmegy az itthoni gépemen is:D

• rotator
    És ezzel együtt "csak" 4. lettél?
  • gandrus
    A mom a Master of Magic rövidítése. Innen ingyenesen letölthető, mára már abandonware kategóriába tartozó stratégiai játék. Mai napig az egyik legjobb szvsz.
  • Djuree
    grat hozzá, nem kis teljesítmény.

mi az a mom?
  • HaaS
    Végigjátszottam impossible fokozaton, veszteség nélkül, nem lehetetlen. Másodszorra már Haas is ment. Képek:
    itt.
    Sajnos a megidézett lényeket veszteségként éli meg, ez van. De az "élő" csapatból nem vesztettem senkit a játék során, csak a legelső csatában az akadémián, azzal a sárkánnyal. További jó játékot mindenkinek!

És köszönjük a játék fejlesztőinek... most pedig vissza MoM-ozni:)!

Üdv mindenkinek!
  • Djuree
    én úgy tudtam 30 a max. a kiegben lesz majd 50 a max.
  • mnorbi
    tudja valaki merre van helga barlangja ? egy bályital kellene töl hogy a herceg leengedjen a katakombáiba a békákat összeszedni ?
  • HaaS
    Bevégeztetett. Haas egyelőre nincs meg veszteség nélkül, de ma már nincs kedvem próbálkozni. Tényleg kétkörös harc volt... azért kicsit sajnálom, hogy a spiritek szintje 30-on van maximálva. A karakter még kapott XP-t lvl 30 után, de akkora az ugrás, hogy kérdéses, hogy elérhető-e a 31. Valakinek sikerült?
  • Jocisan
    Úgy gondoltam meg ér egy új topicot, mert ez szinte folytatásnak is beillik, valamint ne keveredjenek a hozzá szólások sem.
    De azért valahol igazad van belátom. Ezért varázsolok egy dispel magic-et
    magunkra, ne hogy túl buzogjunk . Köszi hogy pihenni küldesz, de akkor mit eszik a család! Üdv: Jocisan
  • thomascs
    Az sem mindegy, mivel mi ellen mész.Én úgy vettem észre, hogy a mágusok inkább a csonitkat írtják jobban(sőt nagyon brutál módon),a nyilasok meg az élőket, viszont a medvék a denevérek és a szellemek ellen szinte semmit sem érnek,amúgy meg durvák az elején a többi ellen, stb...stb.
  • totus
    Küldtem!
  • 3P
    El tudja valaki ide küldeni a magyar fájlokat?
    [email protected]

Köszönöm
    3P
  • HaaS
    Igen, talán a démonok a legkönnyebben verhetők, szinte mindig van valamilyen imp a csapatban, ami fearezhető. Egyedül a teleportáló főfődémont utálom. A többi egység az darálható... slow és az áldás. Harcosként jobb lehet a sleep, valóban... nálam folyton felébrednek, meg a területre hatókkal sakkozni kell. A fear meg nagyon sokáig tart és nem kell a besz*rtakra vigyázni. Én duplán mana source-nak használom őket. a királygilisztás managyár mellett a zöld sárkányok nagyon szépen megszedik magukat. Az élő zöldsárkány egységeket egyébként is folyton feltámasztom, ahogy csak lehet, mert ebből készülnek a fantomok.
    A legutolsó Haas reinkarnáció (átjutottam az orkokhoz) nagyon szemét csata volt. Eleve minden egység +1 AP-vel rendelkezett, és tele volt sárkánnyal, lovassal, darkelffel.. és ami a legrosszabb: egyben kb. 2200 berzerkerrel. Utóbbi nem lett volna akkora gond, mert egy slow nekik is beteszi a kaput, de a reinkarnáció oda teleportálta őket, ahova akarta. Egy fantom kapott tőlük egy nyaklevest, kritikál 38.000 hápé. Kerülgettük, mint a forró kását.

Lvl29, Att/Def/Int: 7/15/35, vez:22895, rage/mana: 72/124, spiritek: 29/22/22/27. Nem zártam le Demonist, hátha kedvem támad a démon lányhoz, de annyi minden bónusztól esnék el, ha feleségül venném, hogy egyelőre nem léptem meg.
  • Landor
    úgy néz ki mint Egnum az evlin-evő :D
  • farferi
    Végre legyőztem Karadort harcossal.Végülis nem volt olyan nehéz csak erősödnöm kellett.Most megyek a démonokhoz, pár sereggel már találkoztam.Találtam egy tuti kis lényt, az erdei nimfát, aki elaltatja az ellenfél lényeit 3. szintig.Az ellenfélnél volt vagy 250 cerberus meg 150 imp én meg simán elaltattam őket és csak a nagy lényeivel kellett foglalkoznom.Eredmény:3 griffem halt meg.De jó.
  • Zóanagyvarázsló
    Dicséretes, hogy sokat fáradozol ezen, de ez már túlbuzgóság, és hasonló méretű topikoknál nem szokás külön topikot nyitni a kiegészítőnek is. Kicsit pihenhetnél már.

Az oldaladon található KB anyagok pedig mehetnének itt bannerba, mert biztos sokakat érdekelnek, és akkor nem kellene millió felkiáltójelekkel reklámoznod pár naponta.
  • Jocisan
    Infók, képek: King`s Bounty: Armored Princess
    ITT!!!!!!!!!!!!!!
  • Jocisan
    Új topic King`s Bounty: Armored Princess !!!!
    ITTT!
  • Djuree
    :P
    tudom de szeretem ha mindig a legújabb van fent minden játéknál:D
    majd lesz hozzá crack biztos később, de mint mondtad nem szükséges, úgyhogy kibírom nélküle.
  • Landor
    jaajj te ki munkanélküli, minek neked az az 1.70es patch? :D
    semmi olyat nem ad amiért látnám értelmét feltenni.
    egyébként nincs sehol crack hozzá ahogy elnéztem, állítólag új másolásvédelem kerlt fel rá..
  • Djuree
    ja tényleg. valaki nem tud az 1.7-es verzióhoz cracket? nem találok a szokásos helyeken:(
    ((nem mondjátok azt hogy vegyem meg, mert most nincs rá keret, sajnos kajára is épphogy van csak (munkanélküli vagyok). majd ha kijön a kieg. akkor megveszem, de addig nem.
  • Djuree
    hát ez fura. nemtom mi lehet a baj:S

• Zóanagyvarázsló
    Nekem nem volt ezekkel problémám az 1.7-tel. Bár hozzáteszem, nem használtam letölthető no-DVD megoldást, házilag oldottam meg a kérdést.
  • totus
    Nem lehet h az a baj h 1.7-es patch fennt van??Hiába kattintgatok arra a gépre nem töltődik nekem semmi már vagy 50-szer rákattintottam,most meg ez a nyamvadt kocsma,oda meg azóta nem tok bemenni mióta kinyírtam a hiénákat
  • totus
    Megvannak a jelvények.Nem tok bemenni Ködarilla kocsmába,megtaláltam a titánok könnyét oda megyek a kocsmához én nem tok bemenni.Mit csináljak??
  • Djuree
    pedig ott kell. többször rá kell nyomni hogy 100%-ra feltöltődjön...
  • Jocisan
    Van amit ellenség fog kidobni, ha nyertél ellene!
  • totus
    KÖssz Zóanagyavarázsló.Akkor szétcsapok mindenkit alsó hadarban.
  • totus
    Hogy tom a Lina-t a ládában lévő boszorkányt megszerezni.Felső Hadarban odamegyek ahol a villámlós géphez(Lina mondta h ott van az energia) és semmi.Rámek egérrel a gépre odamegyek és nemtok belemenni.Mit kell csinálni???
  • Zóanagyvarázsló
    A kiírás szerintem a leadership értéket veszi alapul. De ugye az már egyáltalán nem mindegy, hogy lassú zombik sétalnak felénk, netán egy varázslattak kiüthető egyéb alacsony szintű lényeg, vagy éppen egy evil beholder sereg támad meg minket a föld alatt (+50% attack bonus nekik). Szóval érdemes nézni az ellenséges csapat összetételét is ;)

totus:

Némelyiket ellenséges csapatból kell kiverni.

Esetemben az egyik például a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annál a küklopszokat is felvonultató csapatnál volt, melyeket a lámpa felkapcsolásához kell legyőzni egy küldetés során.
  • totus
    Hy!Nem találom meg mind a 9 a Bányász jelvényt.( megvan de a 9.-et nem találom ,már vagy 10-szer körbejárta a alsó hadart de nincs meg.Valaki megtudná mutatni nekem a jelvények helyét alsó hadar tárképén???
  • Kmarha
    viszont paladinnal megjártam már a keleti és nyugati szigeteket is, de területre ható varázslatom, az még mindig nincs egy sem. Csak a Rage lényeim. Dühítő.. a varázslómmal már a főszigeten felapróztam az ellenséget a tűzesővel vagy azzal a szétrobbanó jég varázslattal..
  • Kmarha
    érdekes.. rendre nem sikerül kikerülnöm az erősebb, nagyon erősebb csapatokat a pályán, és mégis, egy vagy két darabb alacsony szintű egységet vesztek csak. Aztán jön a gyenge, vagy nagyon gyenge ellenfél, nekitámadok, és a fél csapatom odavész.

Azt hiszem, erre a kiírásra többet nem alapozhatok
  • Djuree
    én normalon nem használok semmi mást csak a sebző varázslatokat. egyszerűen nincs szükség akkor taktikázásra itt még (akárcsak a heroesban ilyen szinten). az elején megy 2 meteoreső és eléggé megfogyatkoznak. aztán megint 2 és kb. nyertem is:)

magasabb szinten majd jól fognak jönni a cseles varázslatok is biztosan, sőt ott inkább csak azok fognak menni:)
  • Gipsz75
    Azért kösz, a sárkányoktól nem nagyon félek, nyírtam már ki párat :)

A slow ment mostanában meg, és a jégfal, az a plusz 1-2 kör nagyon sokat számít :) És mióta tudok bárányt is "csinálni" az ellenből még egyszerűbb lett :D

Akkor megyek portyázni a halottakhoz, mert most ott állok :))

Köszönöm...
  • farferi
    Egyértelműen a bányák bár elvileg 21. szinten már a halál völgye is megyeget, én is ott vagyok harcossal ui. szinttel.