King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!!
Honnan tudom letölteni a magyarositást?Segitsetek!!!
én elsõre paladinnal toltam, nem volt vele semmi gond, most neki ugrottam én is mágussal.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

el vagyok keseredve ... én paladinnal kezdtem a játékot, mert azt hittem az lesz a legélvezetesebb, ha mind a két irányvonaltól egyenlõ távolságban leszek, de olvasva a különbözõ fórumokon a hsz-eket úgy tûnik ez a játék varázslóval fasza igazán. 😞

valóban így van ez?

ps: menet közben nem lehet valahogy változtatni? 😊
Nem vetítek, de a Bot elleni csatát végülis megnyertem, csak olyan áron, hogy inkább újratöltöttem az állást és kimentem.<#buck>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Hogy tudtad az Inquisitoraid számát ennyire megnövelni?
"Kincs" alatt a küldetéstárgyat, vagyis a Map-ot érted?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Micsu ez nem így mûködik. Mint olvasható a fórumon (is), random generáltak a monszták és a kincsek is. Ergó senki nem fogja neked megmondani hol van. Nah, ez ilyen. Lehet, hogy pont abban a ládában volt, amit felszedett elõled egy Royal Snake egy csatában.

Mazo a köbön: indítottam egy mágust, imposs fokozat, megpróbálom, hogy egy egységet se veszítsek a játék során. Eddig megy... simán (lvl7). Mondjuk alaposan változott a stratégia, nincs fantom, nincs hipnózis (Blind se😊... szóval érdekes lesz, de mûködik a dolog, nem kell töltögetni, csak a tutinak megyek neki. (Sacrifice az van, de nem sikerült használni, a tûzmadárra nem jó. Van még ötletem, keresek druidákat, hátha a megidézett macikat be lehet áldozni... Egyelõre druida sincs... meg Evil Beholder sem:/)

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

nah blindot még most se tudjátok hol tom megszerezni?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Elég magas az intem, illetve van royal snake a csapatomban és Horseman. Ezeknek elég magas az initial képességük, emiatt, szinte mindig én kezdek a csatában. (ha van sárkány az ellenben akkor nem <#schmoll2>)
Ha pedig én kezdek, akkor azért az elsõ körben elnyomok két nagyon erõs támadó spell-t+ még ha maradt az elõzõ csatáról rage-em is, akkor még egy rage varázslatot is (pl soul drain 30%-al)
Ha elõjönnek a sárkányos csaták ott szerintem bajban leszek, ezért próbálok elõre készülni, nekem is valószínû "színesebb" harcmodorra lesz szükségem. Például alig használok egyéni képességeket növelõ spelleket (ritkán berzerk vagy dragon slayer vagy demon slayer), pedig biztos kell majd késõbb. Csak eddig még nem volt rá szükségem, ugyanis amíg a csata elsõ 1-2-3 körében vagyok, szinte biztos, hogy olyan varázslatot használok, ami több egységet sebez egyszerre, csak nagyon erõs vagy távolról sebzõ ellenfelek esetén "kivételezek". Olyankor csak õkm kapják az áldást <#bohoc>
A démonoknál meg lesznek bõven olyan seregek ahol trükközni kell mert a tûz nemnagyon hat rájuk.Ott pl. én fearral meg hipnózissal operáltam.Persze ha nagyon magas az inted akkor sebzõ varázslattal is levered õket.Nekem nem volt nagy.
Oda én még 20. szinten sem mentem ha jól emlékszem.
Tibbor: Mihelyst a törpökhöz érsz, és megvan a "kincs", meglesz a gejzír is, onnan már azért könnyebb. Az elõbb egyetlen csatában 26-ról 66-ra növeltem az inquisitoraim számát, kicsit örül a fejem... 😊)

Leland: Az Evil Beholderek nagyon jók, mindig van nálam, a hipnotizálásuk annyiban más, mint a spell, hogy kell ellenfél. Így az egy darab fearezett egység ellen már nem jó, csak a Hypnotize varázslat, ha belõlük akarsz áldozni. Ugyanakkor kérdésedre válaszolva macerás, de alkalmazható a taktika: annyi a lényeg, hogy ne ez az egység legyen a következõ, aki lép. Ha a beholderes hipnotizálás után még ellenfél lép, akkor fel tudod áldozni, hiszen tiéd az egység. Lényeg hogy túlélje a hipnotizálás és a te köv lépésed közötti hoooosszú szünetet😊
A "trükközés" a lényeg😊! Inkább a Zöld mágiát nyomtam hármasra, éppen ezért. Változatos, tényleg. Fantomok, Magic Springek, Slow, Hypno, Geyser... szvsz sokkal érdekesebb. Szerintem fontosabb spellek vannak egy durva csatához a Zöldben. Sokkal... A távolsági egységeit az ellen gyakorlatilag nem tudja használni, ugyanúgy boostolhatóak, és ha döglenek, jön a rage, mint a gép... egyébként talán ez a legnagyobb nehezítés imposs fokozaton. A rage _nagyon_ nehezen nõ... és Vörös mágiával sokkal-sokkal gyatrábban, mint ha csapkodják az ügyesen arcukba tolt shadow-okat.

Hi!
Kérdés: Én szoktam Evil beholder-rel hypnotize varázslatot nyomni, de az csak 1 körig hat, és csak arra használom, hogy megtámadjon a célpont egy másik ellneséges egységet. Ha jól gondolom itt nem mûködik a sacrifice, mert amint megtette ezt a lépést az ellenség, már nem irányítom?
Bevallom, én inkább támadó varázslatokat szeretek alkalmazni 3 kör alatt rendszerint vége a csatának 3-as higher magic-kel. (geysir, lightning, firerain, icesnake, fireball több nem is kell, és ezeket váltogatom, úgy, hogy a legoptimálisabb mana felhasználással menjen a történet, illetve a legmagasabb sebzést érjem el)
Valaki más is csinálja így, vagy mindeki "trükközget" a különbözõ varázslatokkal (order v. distortion)? Így azt érzem, hogy kicsit egysíkúvá válnak a csaták, de nagyon eredményesek, veszteség nélkül, illetve miniális veszteséggel lehet hozni a legtöbbet.
Tegnap megtapasztaltam, mennyire fontosak a Keeperek ellen a távolra ható ill. repülõ egységek...A Varázslótorony legfelsõ szintjén a Pusztítás "Bot"-ja(?) elleni csatában szinte teljesen leamortizálódott az inkább közelharcra alkalmas csapatom.Persze újratöltés után szépen kiódalogtam a toronyból, de még visszajövök!!!<#eplus2>
Mindössze kiváncsi voltam, mire képes a seregem lev.10-en...?

Muhahaha van Sacrifice😊))! Kicsit átértékelõdik az inquisitor, már nem is nélkülözhetetlen😊))))! Annyira annyira D U R V A hipnotizálni az ellenfelet, aztán azonnal felááldozni annyira duuuurva😊)))!

Tibbor: Meg eszembe jutott, hogy Keeperek ellen Cannonereket vigyél, azok jól sebeznek a tornyok ellen 😉.

gandrus

OFF
Leslie666!

PM ment.

balee4
Ez a harag ládája állat, legalábbis a 4 szellem ami benne van, különösen a jégszellem marha nagy arc 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kandurex
na basszus, ha pár nappal hamarabb szólsz...:/ mindegy, biztos lecsapnak rá hamar...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok. Van egy magyar nyelvû eredeti Kings Bounty játékom eladó. 2000 Ft + postaköltség utánvéttel(Pécs)Négy napja vettem de nekem nem jött be, szerintem a Heroes sorozat játékait meg se közelíti. De ez csak egy magán vélemény.
18as szinten vok de még blind varázslat tekercset nem tudtam szerezni, hol találhatok?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Basszus, lehet, hogy már odaadtam azt a bizonyos tekercset?Milyen spell-t lehetett megtanulni belõle?

Ugyanarról a küldetéstárgyról beszélsz? Mert a 'recipe" az más.

Egyébként a könyvekbe a 'Use' lehetõséggel lehet belelapozni. Néha van tekercs a második tréningküldetésben szerezhetõ könyvben is. (Book of the Dead?)
Gondolom, a Target spellnél arra célzol, hogy pl. Hypnosis-al átállítani a mi oldalunkra egy ellenséges egységet+rárakni a Target-et, hadd fogyjon, mire elmúlik a Hypnosis.De a Target nyilván arra is jó, hogy egy 800-900 HP-s egységet kinevezni "tank"-nak, hadd üssék, a többiek meg addig osztják az áldást...

Apropó, HaaS!!!Engem is érdekel ez a küldetésben szerzett megtanulható spell!!!Ugyanis NÁLAM VAN a kriptában szerzett tekercs!De hogyan tudom meg, milyen spell ez?Csak annyit ír, hogy valami recipe és érdekelheti a mágusokat.És hogyan lehet megtanulni?

Lost Town Chronicles a mágusnak, Shivariusnak. Elsõ kvesztek egyike.

A Fear nem mozdul akkor igaz, ha 3+ szintû mindenki a partiban... ugye így van😊? A Target spell is egy álom, de nem lövök le minden poént.

Kandurex
Milyen mágus küldetés? Hol pontosan?

Tibbor: Phantom Spell - jó alaposan nézz szét, elsõ két szigeten lennie kéne, eddig mindig volt. Én is tartalékolom a kristályokat... pedig rég 30%-kal kevesebbet kéne költeni spell upgrade-re, de 50 magcryst alatt már fékezek erõsen. Hipnózist kéne nagyon upgrade-elni, de megvárom lvl3 alkímiát (50%-kal olcsóbb), na meg a lvl3 Zöld vagy Vörös Mágiát. Igazából nehéz dönteni, egyelõre nem sikerült. Fantomok, vakítás, lassítás miatt Zöld lenne jó, meg a Vörös sebzését ugye skillfából is lehet növelni szépen. Vörös lvl3 meg jó lenne, mert jó lenne. Szóval majd kiderül, milyen spellek jönnek...

KandurEX: igen, az fontos nagyon... ne feledd el megvizsgálni a Scrollt, amit az elsõ szigeten a kriptából szedsz ki (mágus küldetéshez), abban van az a spell, amit megtanulhatsz. Ezt is másodszori játékra vettem csak észre, elõször odaadtam neki, kalap-kabát. Tényleg jól jön néha. Azért jóval rosszabb, mint a fantom, mert abban a körben, mikor varázsolsz, nem tudod irányítani a feltámasztottakat. Figyelemelterelésre viszont jó.

Tibbor megint: Keeperek ellen biztosra nem mehetsz, de mindig legyen nálad repülõ egység. Azok általában gyorsabbak... és a királygiliszta is fos, ha bekap egy slowt, akkor használhatatlan, dispelezni kell, és vesztesz egy nagyon drága varázslási lehetõséget. Griffek. Egyrészt repülnek, másrészt meg oszthatók is, így be tudod rakni védeni szûk helyekre õket, amíg hátulról jön a mágusáldás (távolsági egységek, bármi). A Keeperek ezen a fokozaton gyakorlatilag extrém k*cs*g*k, tán két tárgyat tudtam csak én is upgradelni.
Keeperek ellen akkor kezdõdik a valódi harc, ha már van egy Gejzír nevû varázslatod. Lehet szenvedni a tárgyakkal, de a gejzír ott hat és akkor, ahol és amikor kell. Ha az elsõ két kör alatt elpufogtatott három gejzír sem használ, akkor valszeg kicsit tényleg magas a mérce.
Lényeg: gejzír+távolsági+repülõ.

Próbáljátok csak ki egyébként: egy llvl2 egység (lehetõleg nagyszámú) Fearezve nem mozdul. Királygiliszta kap egy Magic Springet, bevéded Archmage Shielddel, odaáll az ellenfél mellé. Jön a méregfelhõ a barátunktól, giliszta sz*rt sem sebzõdik, ömlik befelé a mana és újratöltheted az inkvizítorokat, akárhányat fel tudnak támasztani. A Fear megújítandó, ha többször is meg kell csinálni. Így annyi mana van, amennyi jólesik... és persze amig az a lvl 2 egység életben marad. Kár, hogy ellenfelet nem lehet gyógyítani😊).
Bááááááár... most jut eszembe, hipnózis után lehet, hogy mégis😊! Na majd kipróbázom...

Van egy Spell, ami undead-ként támasztja fel az elesett katonákat.Nekem sokszor jól jött, szerettem.Sajnos még nincs meg a Scroll hozzá a második játékban.Talán Rise of undead a neve...?

HaaS!Bizonyára kipróbáltad a Keepers-ek elleni harcokat is(tudod, amikor a nálad lévõ "Bot"-ot lehet upgrade-elni(most nem a saját gépemnél ülök, ezért nem ugrik be a weapon neve).Ott milyen taktikát használsz, hiszen ha emlékszel, ott a tornyok egymás után szórják a keményebbnél keményebb spelleket és a csatatér is nagyon szûk.Én legjobban azt utáltam, amikor - WoW-osan szólva - bebirkázta a katonáimat, ráadásul többet egyszerre, egyetlen körben!Abból ui. jelenleg csak egyet tudok dispellezni körönként.

Kandurex
Én is így vagyok vele, csak én még az elsõ végigjátszásánál vagyok, látod én is elnyomtam feleslegesen a necromanciára, holott nem kellett volna, nah, mindegy, van valami necro varázslat amit még erõsít, hátha ott több hasznát veszem a késõbbiekben.

Kösz a hasznos infókat, látszik, hogy vérprofi vagy a játékban.Annyit azért hadd jegyezzek meg, én nem impossibile fokazatra gondoltam.A tanácsaidat szívesen kipróbálnám, de sajnos még nincs meg a Phantom Spell , és enélkül kicsit nehézkes a dolog.A Spellbook-al kapcsolatban csak annyit, a második végigjátszásnál már sokkal jobban figyelek, mire költöm a drága kristályokat.Az elsõ alkalommal minder Scroll-ból Spell-t csináltam, aztán a felét sose használtam.Amire meg nagyon kellett volna a kristály, arra már nem jutott.Úgyhogy tanultam a dologból!

Opsz, egy dolog kimaradt: Ha nem tudod újratölteni Gifttel az inkvizítoraidat (és belassítottál, megvakítottál, legjobb: Feart varázsoltál az egyetlen ellenséges egységre), akkor a legtutibb a királygilisztára egy Magic Spring, beváratni, aztán úgy, hogy átmenjen rajta, kell egy Poisonfelhõ a mocsári spirittõl. Immunis ellene, a semmiért 10 mana. Minimum.
Ja meg a medvék... szoktam mosolyogni a 70+ Ancient Beares ellenfeleken, simán megvakíthatóak, így helybõl elsõ körben bealszik, köszönjük szépen. Csak nem kell lfelébreszteni😊!

Hmmm na akkor szép sorjában.
Tibbor: Elõször már spojlerezve (rosszul), de írtam, hogy nem nehéz veszteség nélkül csatákat nyerni. Mágussal legalább is nem, és imposs fokozaton meg enélkül abszolúte esélytelen lenne a játék. Így is kibtt nehéz. A lényeg, hogy ne azok haljanak meg akik "élõ" egységek. A fantom a barátod. Abszolúte hülyévé varázsolható vele az ellen, griffekkel maga a csoda. És amellett, hogy nincs veszteséged, te mindenkinek beütsz egyet aki megtámadja, az íjászok nem tudnak tõle lõni hátra, az "élõkre". Nálam ezt kettõvel kell szorozni, mer kétszer varázsolok elsõ körben (lvl13 vagyok most). Aztán a griffet bevéded (extra defence), ráraksz egy pajzsot archmage-el (fele dmg), ráraksz egy holy bless-t inquisitorokkal (maxot üt), akkor brutálisan kemény. Brutálisan.
És akkor most jön a halálos poén: következõ körben (very hardok, overwhelnmek ellen fõleg), mikor megint tudok varázsolni (és a griffet négy+ ellen állja körbe), akkor jöhet a Kamikaze 2-es szinten. A tutihalál után akkorát robban, mint egy atombomba (1000+ dmg, kettes szint). Very hardok is mennek veszteség nélkül.
Aztán ha kevés a mana, ezekre a fantomokra simán ráaggathatsz egy Magic Springet, és ömlik vissza, ráadásul még +20% védelem (lvl2 asszem). Add össze a sok védelmet, durva.

KandurEX: a nekromantaság borzasztó gyenge. Asszem elsõ szinten 5%. Namost az azt jelenti, hogy _egyetlen_ egységedbõl kell 20-at (!!!) vesztened, hogy visszakapj EGY darabot. Inkább fantom. Meg az elõbbiek.

csukasg: imádkozom egy ideje, hogy valahol találjak, egyelõre még nincs scroll sajnos... szuper ötlet egyébként. Ha jól emlékszem elõzõ játékban nézegettem, és fantomot nem lehetett... na az már tényleg túlzás lenne.

sequor: 1. nézd meg a Mind Magic fában... sok-sok rúna. Tipp 😎: ezt nem is értem... táposak? Minden egyes pont XP fontos, legeslegeslegelsõ dolgom volt, hogy felnyomjam a Mind fában az XP bónuszt 10%-ra, onnan már egyrészt túl sok rúna egy mágusnak, másrészt csak 5%-kal nõ. Szerintem látni fogod, hogy elrohanni gyenge ellenfél elõl nem érdemes, pláne a csatateren lévõ ládikák miatt, amiben akár rúna is lehet. A rúna meg minden.

Jó játékot!

Kandurex
legjobb tudomásom szerint az inkvizítorrá való képzés feltétele egy elég magas skill, szóval :/ egy jó darabig nem lesz rá lehetõséged

Sziasztok! Nagyon frankó a játék! én régi HeroesIII motoros vagyok és elõször köt le ilyen stílusban más játék. jee.
kérdés:
1.a kezdõ várban látom hogy van ilyen opció a papoknál, hogy inquizitorokká lehet képezni õket - mikortól hogyan ?
2: sajnos visszatértem valahogy a magyarításosdi miatt (amit ezúton is, ismét köszönök) 1.6.5 ös verzióra és valamiért itt nem muködik az interface modnak azon áldásos infósheetje, ami megmutatja a tapasztalati csíknál a következo szintek rúnaköveinek mennyiségét (paladin volnék - ha esetleg ez fix valaki beírná ide!) ha ezekre tudna vki megoldást javasolni, hálás lennék.
Elõre is köszi a válaszokat!

ps: tippek: A) érdemes még az elején elcsalogatni az impossible fõmágus lovasinquisitor csapatota a lovatábor elõl és felszedni pár lovast és lovagot - kicsit macerás ugyan a csalogatás (3-4 perc) de megéri.
😎 biztos volt már róla szó, de megemlítem: http://gamempire.extra.hu/articles.php?article_id=37 HASZNOS oldal. felhívnám a figyelmet a modokra, amiket csak egyszeruen be kell másolni egy könyvtárba. (itt csak az interface van) de a camera mod kotelezõ - ki lehet zoomolni 2x messzebre a hõstõl! armywalk mod pedig azt negatívumot küszöböli ki, amit olvashattunk egy-két kritikában, vagyis, hogy ha már táposak vagyunk, néha azért menekülünk a gyenge egységek elõl , mert nincs kihivás, nincs tapsztalat (kevés) és csak az idõnket veszi el. - nem fognak uldozni az ilyen ellenségek, egyszerûen ki lehet õket kerülni. Innen letolthetoek a modok: http://www.kbmods.nm.ru/eng/16b7/
további jó játékot!
Kandurex
csak úgy kevesebb az XP...és "itt táp a lelke mindenek" 😊

Necromancy-nál sokkal jobb skill a Diplomacy, amivel ellenésges seregbõl állnak át olyan egységek amik a játékosnak is vannak... és mivel elég vegyes csapatok ellen kell harcolni sokszor, így elég jó módja ez a csapat utánpótlásnak...

Annyi máris feltûnt a mage-ben, hogy ezzel a karival tegnap is lazán nekimentem egy Very strong csapatnak és egész elfogadható veszteséggel aláztam porrá.<#smile>
Más: bizonyára nem mondok vele újat, de a kezdõknek talán jó tipp lehet! - mindig érdemes körbehajózni a felderítetlen szigeteket.Rengeteg õrizetlen Flag és Gold, nameg Magic crystal, esetleg Bag, Scroll szedhetõ így össze egyetlen kardcsapás nélkül!
- használjuk a térképre írható jelölés opciót!Segítségükkel sokkal könnyebb visszatalálni a questgiverekhez, emlékezni arra, milyen egységet hol árulnak, stb.
- mentsünk gyakran!Néha nem lehet ui. megkerülni a csatát, mert úgy van összeállítva a párpeszéd és elég ciki, ha egy nagyon régi mentéssel szólalkozunk össze egy tõlünk sokkal erõsebb várúrral, aztán kezdhetjük újra a régi Save-tõl...<#falbav> Ez még azért is lényeges, mert bár nem túl gyakran, de volt, hogy nem tudtam a kisebb szigeteken visszaszállni a hajómra.
- Készítsünk screenshotokat, megéri!Én utólag nagyon örülök, hogy végignézhetem, merre járt annakidején a palám...Ezeken a képeken(fõleg ha bezoomolva készítitek!) is látszik, mennyi energiát fektettek a káprázatos grafikába.

Kandurex
hát ja, én is folyamatosan vesztem az egységeket, igaz nem drasztikusan, és ezen a necromancia skill se segített, pedig rá rádobtam 2. szintre, de nem sok ér 😞 alig támaszt fel egységet hiába ír ilyen 30% -ot, na meg összesítve is csak egy egység típusból hoz vissza :/

Én elsõre 29-es palával fejeztem be a játékot és szintén 7. lettem.Több paraméterem is jobb volt, mint a ranglista vezetõjének(Marvinnak), és megmondom õszintén, kicsit igazságtalannak érzem, hogy annál több pontot vonnak le, minél hosszabb idõ alatt játszom végig a gémet.Mi ez, lóverseny?
Most másodjára mage-el nyomulok, egyelõre 9-es a kicsike és sokkal könnyebb a dolgom, mint a palával, bár közelharcban vigyáznom kell(kicsi az Attack-om).
Egyszer már írtam, de megismétlem: õszinte csodálatom azoknak, akik sose veszítenek egyetlen egységet sem, mivel szvsz ez lehetetlen.Elõször is, alacsonyabb szinten még gyakran az ellenfél kezd, vagyis alapból legyakhatja néhány harcosunkat.Másodszor: a Resurrection spell-t jómagam is csak a játék vége felé találtam meg, addig viszont az Inquisitor-ok csak az elhaltak töredékét tudták feltámasztani.Harmadszor: amennyiben az ellenség nem egy kóborló csürhe, hanem egy AI által irányított - mágiát is használó - gépi ellenfél, akkor különösen kizárt a veszteségmentes ütközet.Általában területre ható varázslatokkal operálnak, ami rendes pusztításokra képes.És ugye, ha többféle egységünkbõl is vesztettünk, akkor is csak egyfélébõl kaphatunk vissza bizonyos százalékot a csata után, a Feltámasztó képesség(a pontos neve most nem jut eszembe a skill-nek) megtanulása után.Összefoglalva: nem állítom, hogy jó taktikával és jól összeállított spellbook-kal már a játék elején, de inkább magasabb szinten, a végén jópár ütközetet meg lehet nyerni minimális, sõt nulla veszteséggel, de valamennyi csatára nézve ezt kizártnak tartom.
Amúgy a lentebb olvasottakhoz csak annyit, hogy macik közül nekem most épp a polár verzió a kedvencem, a palás végigjátszásban pedig nagy elõszeretettel használtam a szemét kis Imp-eket...<#nevetes1>
A Knight-ok a sárkányos területeken pedig szinte az alapfelszereléshez tartoznak.<#eljen>

úgy tudsz még egységet szerezni amibõl nincs sok h sacrifice varázslattal feláldozol az egyik olyan egységedbõl amibõl végtelen van és feltámasztod amibõl kevés van, viszont arra figylej h ne legyen több mint amennyit a leadershiped enged mert különben ellened fordul amíg tudod kezelni õket a leadershippel 😊
Ha már lényekrõl van szó.A veterán ork se kutya, ötöt lép futva, jók az értékei és kétszer támad.Nekem most kb. 70 van a csapatban, ha kétszer megcsap valakit akkor nem nagyon marad senki.A kigyó meg tényleg nagyon jó.
Kandurex
ja, ja õket én is szeretem, csak hát abból is kevés van,...sajnos most még gépem sincs pár napig, egy szutyok laptopról vagyok 😞

Bizony elfogynak... én a griffekre és a királygilisztákra voksolok. Griffek mindig visszaütnek és repülnek, azokat tényleg odarakhatod a harctér közepére, a giliszta meg földi egység létére baromi gyors és nincs ellentámadás. Macik nekem is tetszettek, de "fogyóeszköz", nem lehet bevédetni sajnos, mert elalszanak. Evil Beholderek szintén komolyak... beépített Hipnózis varázslat, korrekt.

Hali Sparrow!

Gratula, ha egyszer a végére érek, kíváncsi leszek mit csinál a ranglistába impossible fokozaton. Ha. Nagyon lassan halad, és sokat kell utazni az egységekért. Már ha elérhetõek... összvissz 19 inkvizítor van és úgy néz ki nem is lesz több. Kénytelen voltam egy kis diplomáciát is bevenni, máshonnan nem tudok szerezni többet (24 most). Gonosz.

Juteszembe, valaki próbálta a barbár fejet a tanyájukból visszavinni a kezdõszigetre? Nagyon komoly pajzsot adott cserébe a fõnök!

Köszi.
Kandurex
Asszem csak mérges kígyó és mérges pók jó neki, én az egyik árusnál vettem, egész pontosan a barlangba ahol a szerelmi bájitalért kell menni, szóval bevásároltam ott kígyóból, majd egyszerûen szóltam a ládában tanyázónak, hogy: "ne, itt a táp..zabáájá!!" 😊 és zabált, azóta már 6. szintû a lelkem 😉

Sziasztok.
A ládában lévõk közül az egyiket etetni kellene (mérgezõ lényekkel), ez ok, de hogyan tudom pontosan megtenni. Egy csomó kígyóm van, és nem jövök rá a módszerre. valaki okítson ki, elõre is, köszi.
JackSparrow88
Na kinyomtam. Sztem nagyon jó volt és már várom a jövõre megjelenõ kiegészítõt is. A végeredmény : Szint 29, Vezetõi képesség: 31097
támadás: 24 védekezés: 29 szellemi képesség: 11. A 9 helybõl csak a 7. helyen álltam a ranglistán 😞

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

vandyke
Biztosra veheted, hogy nagy volt...

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

na igen... reaper miatt nagyon megéri, ill a lovasak miatt