King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem, megértem. Vagy ötször próbáltam végigjátszani... az a baj, hogy a MoM annyival jobb, hogy végig azon gondolkodik az ember, hogy inkább azzal kellene múlatni az idõt. Ennek ellenére persze megvannak az AoW-ok eredetiben.
A domborzat nem sok extrát adott, a játékmenet nekem döcögõsebb.
A legnagyobb "probléma", hogy minden térkép egy feladvány. Ha egyszer mégis végigjátszanám, tuti nem venném elõ többet. Azaz nem tartós játék. A MoM-ot idestova 11+ éve játszom, tudom mirõl beszélek. Akik meg azt mondanák, hogy az AoW MoM remake, és ugyanolyan, arra sokezer MoM-fant lehet ráuszítani, hogy meggyõzze. A MoM igen elõkelõ helyen van a sosem folytatott csúcsgémek listáján. Olvasni már olvastam folytatásról, de szerintem nem merik, nem lesz. És kicsit összetörne a szívem... A MoM minden idõk legnagyobb körös stratégiája. Hibátlan remekmû.
Persze vannak még jók, Etherlords (inkább az egy), Disciples, Warlords (kettõvel mennyit hotseat-eltünk, atyám) és az emlegetett HoMM is. Bár a HoMM-mal én sosem tudtam megbarátkozni, akkora baromságnak tartom, hogy a hõs nem ahhoz képest lépked, hogy milyen sebességû egységek vannak nála, hanem hogy a kör legelején milyen gyors. Effektív játék esetén ez azt jelenti, hogy kell egy kísérõ hõs, aki a kör végén átveszi a lassú csapatokat, hagy a fõhõsnél egy repülõ vagy gyors egységet, csak azért, hogy a köv körben a fõbb hõs többet tudjon lépni. Egetverõ, semmilyen másik stratégiában nem láttam még ilyesmit, hálistennek. Nemrég végignyomtam az HoMM1-et, a kettõ közepén elakadtam már, mert meguntam a pakolászást. Gondoltam végigjátszom mindet, de nekem nem jön be. Ízlések és ficamok, ugye.
A domborzat nem sok extrát adott, a játékmenet nekem döcögõsebb.
A legnagyobb "probléma", hogy minden térkép egy feladvány. Ha egyszer mégis végigjátszanám, tuti nem venném elõ többet. Azaz nem tartós játék. A MoM-ot idestova 11+ éve játszom, tudom mirõl beszélek. Akik meg azt mondanák, hogy az AoW MoM remake, és ugyanolyan, arra sokezer MoM-fant lehet ráuszítani, hogy meggyõzze. A MoM igen elõkelõ helyen van a sosem folytatott csúcsgémek listáján. Olvasni már olvastam folytatásról, de szerintem nem merik, nem lesz. És kicsit összetörne a szívem... A MoM minden idõk legnagyobb körös stratégiája. Hibátlan remekmû.
Persze vannak még jók, Etherlords (inkább az egy), Disciples, Warlords (kettõvel mennyit hotseat-eltünk, atyám) és az emlegetett HoMM is. Bár a HoMM-mal én sosem tudtam megbarátkozni, akkora baromságnak tartom, hogy a hõs nem ahhoz képest lépked, hogy milyen sebességû egységek vannak nála, hanem hogy a kör legelején milyen gyors. Effektív játék esetén ez azt jelenti, hogy kell egy kísérõ hõs, aki a kör végén átveszi a lassú csapatokat, hagy a fõhõsnél egy repülõ vagy gyors egységet, csak azért, hogy a köv körben a fõbb hõs többet tudjon lépni. Egetverõ, semmilyen másik stratégiában nem láttam még ilyesmit, hálistennek. Nemrég végignyomtam az HoMM1-et, a kettõ közepén elakadtam már, mert meguntam a pakolászást. Gondoltam végigjátszom mindet, de nekem nem jön be. Ízlések és ficamok, ugye.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Mivel telepítve van, belenéztem a Complete-be, és jól mondom, a Map diff. (easy, normal, hard, expert, impossible) nem állítható, az a pályától függ. A kezdõ nyersanyagot természetesen valóban a sakkfigurákkal lehet beállítani, de azt egy 80%-tól 200%-ig terjedõ skálán méri. Persze részletkérdés, csak szeretem a pontosságot, pláne, ha HoMM-rõl van szó 😊
a sakkfigurákkal lehet nehezíteni h minél kevesebb nyersanyaggal kezdj (ill. h játsszon a gép... de az már expert szinten is a legjobb tudása szerint játszik)... impossible-n mindenbõl 0... persze ez a gépet nem érinti 😊
igazából meg amúgy se gép ellen kell tolni multiba hanem emberek ellen😊 impossible-n már nagyon nem mind1 milyen várral kezdesz...
igazából meg amúgy se gép ellen kell tolni multiba hanem emberek ellen😊 impossible-n már nagyon nem mind1 milyen várral kezdesz...
Két hõs a HoMM III-ban? "Csatárlánc" nélkül játszol? (Persze erõs hõsnek kettõ is elég, de még sok is lehet. Illetve lehet a pályán átsüvítõ hõsre rágyúrni, de az nem két perc.)
Egyébként a nehézségi szintet nem a pálya határozza meg eleve (abban az expert és impossible a két legnehezebb)? A sakkfigurákkal jelzett nehezítések nincsenek megnevezve, de azoknak köszönhetõen valóban szép elõnnyel indulhat a gép.
Egyébként a nehézségi szintet nem a pálya határozza meg eleve (abban az expert és impossible a két legnehezebb)? A sakkfigurákkal jelzett nehezítések nincsenek megnevezve, de azoknak köszönhetõen valóban szép elõnnyel indulhat a gép.
dehogynem lehet lenyomni... 😊 akkor nem is vagy igazi homm3-as😄
szeszmester: world of goo-t én is csak ajánlani tudom mindenkinek😊 nagyon tuti game, simán alázza a sok gigás játékot hangulatban a 60 megájával (igen, csak annyi:60 M😎
szeszmester: world of goo-t én is csak ajánlani tudom mindenkinek😊 nagyon tuti game, simán alázza a sok gigás játékot hangulatban a 60 megájával (igen, csak annyi:60 M😎
Witcher, Word of Goo, Fantasy Wars?
4. fokozaton nyomtuk. Impossible-n már annyira pofátlanul csalt a gép hogy nem lehetett lenyomni akkora túlerõben volt. Már a 2.-3. héten titánja volt:S Így meg már nem sok esélyem volt. Meg nem szerettem sok hõssel menni, ált. 2-vel mentem csak, a gép meg 5-6-tal, egyenként annyi emberrel mint az én hõseim, nem sok esélyem volt így😞
Waaaaaagh!
/off milyen szinten toltad? impossible? mert ha nem azon akkor nagyon könnyû...
gyere heroes3 multizni. habár kétlem hogy lenne ellenfelem😄 már asszem kívülrõl tudom minden lény minden tulajdonságát:S istentelen mennyiséget játszottam vele...habár már jóideje nem toltam...
Waaaaaagh!
Grat.Gyakom az élõhalottakat!!Jön a tapasztalat szépen!!!!😊
Na, végeztem harcossal is most egy kis pihi a kiegészítõig.De addig mivel játszak?
sztem is ritka szarok az alkimisták, de az ágyusok sem sokkal jobbak. én az elf íjászokat preferálom minden játékban, itt is õk a legjobb távolságiak.
Waaaaaagh!
Még csak az elején vagyok 😊 A szint kevés híján 6-os.
<#eljen>#eljen>
-tRs-Landor
Ezt kinek írtad farferi???Ja tényleg megnézem az obeliszkek világítanak-e már mert asszem h mindegyiket meglátogattam.
Nem kötekedni akarok, de hiába magas a kezdeményezése az ágyusnak ha mellé értek,szívás.Alkimistát kipróbáltam, nem tudom mit esznek rajta a kis hülye szórópisztolyával de sok sikert hozzá.De tényleg drukkolok.Ja, obeliszkes küldit megcsináltad?Láttam, hogy 22-es a defenced.A törpe király olyan pajzsot ad a térképért, hogy hajaj.
Izé, bocs,ööö...hanyadik szintû is vagy? A harcossal nem kell varázsolni?!Hát aki harcossal varázslat nélkül végignyomja az elõtt megemelem a kalapomat.
Köszönöm Szépen!Megkaptam a magyar fájlokat.Rendesek vagytok.Tényleg THX mégegyszer!
Kösz mindenkinek, sikerült megoldani.
totus: Igen, terelgetni kellett, ezt jelezte az a kardanimáció a medvén való klikkeléskor. Mondjuk eltartott 5 percig mert kanyargott az mindenfele. 😊
Landor: Ott nem, pedig a faluig lementem (dny), feltehetõleg azt már összeszedtem. Viszont ahogy tébláboltam a város közelében csak találtam még egyet, s így meg lett.
Djuree: Nem követett.
Egyébként jópofa, véletlenül jöttem rá arra hogy harcossal is tudok varázsolni, pontosabban hogy a tekercsbõl varázslatot tudok csinálni és azt használni is. Harcosnak mondjuk minek... mondjuk annyira nem hiányzott de jó tudni. 😊
totus: Igen, terelgetni kellett, ezt jelezte az a kardanimáció a medvén való klikkeléskor. Mondjuk eltartott 5 percig mert kanyargott az mindenfele. 😊
Landor: Ott nem, pedig a faluig lementem (dny), feltehetõleg azt már összeszedtem. Viszont ahogy tébláboltam a város közelében csak találtam még egyet, s így meg lett.
Djuree: Nem követett.
Egyébként jópofa, véletlenül jöttem rá arra hogy harcossal is tudok varázsolni, pontosabban hogy a tekercsbõl varázslatot tudok csinálni és azt használni is. Harcosnak mondjuk minek... mondjuk annyira nem hiányzott de jó tudni. 😊
ott lesz az a szekér mellett; kicsit délre, majd nyugatra
-tRs-Landor
A plugenest nem tom,de a megvét csak terelgetni kell vissza az állatkerteshez.Ha nálda van a növény akkor a medve mögé mész és visszatereled.
Jó napokat. A fehér színû medvét szerintem megtaláltam egy barlang közelében, viszont a kezesbáránnyá tevõ növényt nem tudom részére átadni evés céljából. Két menüje van ennek a növénynek, az egyik a használ, de azzal csak a hõs megrágcsálja. Másik az infó. Szerintem le kéne ejteni vagy elásni, de nem jöttem rá hogy.
A másik hogy a király keresi az elveszett plugenmicsodáit, de az elsõ térképen nincs meg az összes, más térképekrõl is lehet majd szerezni? Mondjuk van 1-2 ellenség az elsõ térképen amit nem csaptam le, de azok nagyon erõsek.
A másik hogy a király keresi az elveszett plugenmicsodáit, de az elsõ térképen nincs meg az összes, más térképekrõl is lehet majd szerezni? Mondjuk van 1-2 ellenség az elsõ térképen amit nem csaptam le, de azok nagyon erõsek.
<#guluszem1>#guluszem1>
-tRs-Landor
Van ilyen bot, az elején lehet megszerezni és fejleszteni, azt hiszem valamilyen druida a neve, na az add egy jópofa 50% +damage -t minden állat támadáshoz,..nagyon brutál!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ott nekem ágyúsokat kínál.
Yang: Skandi- senior shao wari
Alkimistának nincs kozelharci levonása, tobb egységet is tud egyszerre sebezni. A torpe ágyús meg igen gyors. Az a leggyorsabb egységem (márha éppen nem használok királykígyót)
Távolsági egységet én nem vinnék, gyorsan odaérnek melléjük és nem tudnak lõni.
Szid!!!Van magic valley-ban van alkimista labor.A halál könyve mellett.
http://gamempire.extra.hu/articles.php?article_id=37&rowstart=1
Itt nézd meg.magic valley-ben 11.-el van jelölve.
http://gamempire.extra.hu/articles.php?article_id=37&rowstart=1
Itt nézd meg.magic valley-ben 11.-el van jelölve.
Van 5 black dragonom,109 fehér meg 95 fekete unikornis,220 vadász,meg 160 druida.A vezetõi képességem csak 13785.Tehát még van hová erõsödnöm.Mek küzdök a holtak földjén azt utána neki megyek karadornak.
Én is hasonló cipõben jártam, de másodjára simán levertem.Igen, a holtak földjén gyõzz le mindenkit így erõsödj.Nem tudom milyen sereged van , vigyél fehér meg fekete unicornist azok jobban sebzik õket.Én még griffet,sámánt meg lovast vittem.a griffel rá kell repülni a kõre és szétverni hogy ne töltse a mannát karadornak.Az többiekkel meg próbáltam a necrokat, meg aaz íjászait szétverni.a többi persze addig ütött de utánna már könnyû dolgom volt.
én is itt tartok. 23 szinten harcosnak 18300 leadershipp az elfogadható?
Csapatomban meg óriás, nyilas, ágyústorpe, meg valami utoember (kardos, medve van ). A kedvencem az alkimista meg sajna már elfogyott és nemtudok az elfeknél sem a hulláknál ilyet venni.
Csapatomban meg óriás, nyilas, ágyústorpe, meg valami utoember (kardos, medve van ). A kedvencem az alkimista meg sajna már elfogyott és nemtudok az elfeknél sem a hulláknál ilyet venni.
kb itt tartok én is!
vettem egy rakat csontsárkányt azzal mentem arrafele 😄
vettem egy rakat csontsárkányt azzal mentem arrafele 😄
-tRs-Landor
Nekimentem Karadorna,de elxcsázott😞21-es vok harcos.Az támadásom 13 ,a védekezés 22 az inteligencia 9.Mi a jó hogy tom magam legkönnyebben feltápolni a harcra??Néztem h van ilyen küldetés:"Beszéljél a Tree of Life-al, és segíts neki az élõholtak elleni harcban. Magyarul irtsd ki mind a két térképet, és keresd meg a Tree of Death-et."Tehát ha ki írtom az élõhalottakat sötét pusztaságból és a halál völgyébõl ,Akkor tudok sok tapasztalatot szerezni->fejlõdök->legyakom karadort!!!😊
Ment!
Sziasztok szeretném kérni, ha valaki lenne kedves és elküldené nekem a játék magyaritott fájlait azt nagyon megköszönném.Emil cimem:[email protected]
Köszönöm a segitséget--
Köszönöm a segitséget--
Én is azután vettem csak meg a játékot, hogy megbizonyosodtam róla, lesz olyan jótét lélek majd, aki az angol fájlokat átpasszolja. :S
ez így van. de nekem rpg-knél muszáj használnom mert annyia nem tudok hogy rendesen értsek mindent. 70%-ban megértem de ez kevés egy rpg-ben. amúgy más tipusú játékban én is maradok az angolnál. nagyon gáz magyar fordítások vannak...azért hálistennek már javulófélben vannak...
Waaaaaagh!
Hehe, valahol leírtam már jól, ki is esett gyorsan... és lusta is vagyok. Ne rám figyeljetek😊! Valóban a -50es a jó megoldás.
Off Zónak: na többek között ezért iszonyodom a magyar fordításoktól. És sajnos úgy öt éve már azért kell harcolni, meg külföldrõl rendelni játékot, hogy nehogy az - _általában_ véve - hozzá nem értõ, játékot nem ismerõ, háttérõl semmit sem tudó, ráadásul rossz angollal rendelkezõ magukat "fordító" címszóval reklámozó emberek, cégek elrontsák azt, ami jó. Persze hogy nem mindenki tud angolul, aláírom. Én félig játékokon tanultam meg a nyelvet (azért azóta már töltöttem pár hónapot itt-ott), és a generációm nagy része így van ezzel. Nem árt az. És tényleg nagyon el tudják rontani a játékot. Aki olvasott pölö Icewind Dale kézikönyvet magyarul (errõl anno írtam is egy cikket egy másik fórumon... elõször sírtam miatta, aztán ideges lettem... ma ha röhögni akarok, elõveszem és olvasgatom), vagy játszott a magyar Etherlords-zal (bááh), az tudja mirõl beszélek. Röhej.
Aztán ott van az, hogy a magyarra átírás következményeképp hiába veszem meg az eredeti játékot, van olyan patch, addon etc. ami egyszerûen nem rakható fel, mert magyar. Ez is röhej.
Mindemellett _minden elismerésem_ azoké, akik belevágnak egy magyarra átírásba, én is vettem részt ilyen projektben, hatalmas meló, de megéri.
Off Zónak: na többek között ezért iszonyodom a magyar fordításoktól. És sajnos úgy öt éve már azért kell harcolni, meg külföldrõl rendelni játékot, hogy nehogy az - _általában_ véve - hozzá nem értõ, játékot nem ismerõ, háttérõl semmit sem tudó, ráadásul rossz angollal rendelkezõ magukat "fordító" címszóval reklámozó emberek, cégek elrontsák azt, ami jó. Persze hogy nem mindenki tud angolul, aláírom. Én félig játékokon tanultam meg a nyelvet (azért azóta már töltöttem pár hónapot itt-ott), és a generációm nagy része így van ezzel. Nem árt az. És tényleg nagyon el tudják rontani a játékot. Aki olvasott pölö Icewind Dale kézikönyvet magyarul (errõl anno írtam is egy cikket egy másik fórumon... elõször sírtam miatta, aztán ideges lettem... ma ha röhögni akarok, elõveszem és olvasgatom), vagy játszott a magyar Etherlords-zal (bááh), az tudja mirõl beszélek. Röhej.
Aztán ott van az, hogy a magyarra átírás következményeképp hiába veszem meg az eredeti játékot, van olyan patch, addon etc. ami egyszerûen nem rakható fel, mert magyar. Ez is röhej.
Mindemellett _minden elismerésem_ azoké, akik belevágnak egy magyarra átírásba, én is vettem részt ilyen projektben, hatalmas meló, de megéri.
Pontosabban:
-50 leadership, +2 mana, +2 rage
Én egyébként nem tudtam boltban venni, csak a törpe bányászoktól (Creiston), egyszerre hát volt nálam, és el is használtam õket. Na majd még próbálkozom.
A magyar fordításban pedig elrontották, angolul valóban nem éppen úgy szól az a mondat.
-50 leadership, +2 mana, +2 rage
Én egyébként nem tudtam boltban venni, csak a törpe bányászoktól (Creiston), egyszerre hát volt nálam, és el is használtam õket. Na majd még próbálkozom.
A magyar fordításban pedig elrontották, angolul valóban nem éppen úgy szól az a mondat.
😄
végülis lehet hogy elfordították, nem ez lenne az elsõ.
vagy lehet hogy idõleges, de nagyon hosszú ideig😊
végülis lehet hogy elfordították, nem ez lenne az elsõ.
vagy lehet hogy idõleges, de nagyon hosszú ideig😊
Waaaaaagh!
Nincs mese, ki köll próbálni. Én állandóra emlékszem az angol eredetibõl, és úgy is tûnt. El nem indítom egy ideig az biztos😊.
Zó: engem is érdekelt, próbálgattam... az én megfigyelésem szerint egyszerre három lehet nálad. Tehát ha megeszel kettõt, és folyton beszélgetni próbálsz a bányászokkal, akkor random, de feldobja a dialógot a patkányról ismét. A bánya kitakarítása után már nem mûködik a dolog.
Késõbb lehet venni boltban, de gondolom a kérdésed nem erre irányul.
totus: -150 vezetõi, +3 mana _és_ +3 rage, hatás permanens. Tehát jó dolog, kár volt eldobni.
Késõbb lehet venni boltban, de gondolom a kérdésed nem erre irányul.
totus: -150 vezetõi, +3 mana _és_ +3 rage, hatás permanens. Tehát jó dolog, kár volt eldobni.
mire jók azok??Már volt egyszer 2 db de eldobtam a parikat.
Összesen mennyi sült patkányt lehet venni? Itt hatot írnak, de egyeseknek állítólag sikerült többet is venni.
Sziasztok! Elcserélnék egy eredeti Kings Bounty játékot egy eredeti Heroes 5 alapjátékra.
jaja törést.Akkor az volt a gond,mind1 ezt is tudjuk😊
Törést használtál hozzá? Mert abban ism lehet a hiba, mitn írtam, nálam az 1.7-tel nincs semmi gond.