2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Véletlenszerűen - de enm midnen logikát nélkülőzően - helyezi el az egységeket, tehát mások nem mérvadóak a te
    játékodra nézve.
  • Zóanagyvarázsló
    A fődémon tűzellenállása 80%-os, tehát ellene a fekete és a vörös gyík jóformán semmit nem ér.
  • rotator
    Kipucoltam az élőholtak szigetét is, holnap jönnek a démonok! :D Viszont ancient entet sehol nem találtam, gondolom, nem Demonisban termelik őket, valaki látott már olyat eladósorban, vagy ilyen faj csak az ellenségnek lehet?
  • sanyiiiii
    Az alapvetően teljesen eéfogadható hogy bizonyos dolgokért pénzt kérnek de az hogy egy olyan funkciót kapcsolnak a VIPhez ami létfontosságú lenne egy igényes és álátható fórumhoz... Ráadásul nem nekem szar hogy nem tudok szerkeszteni hiszen én tudom hogy mit írtam és nem zavar milyen formában van ott, hanem a többiek olvasgathatják a double-triple-quadraple postjaimat, hányadék helyesírásomat és a többit. Igen, azok is akik fizettek. GGnore :)

Om topic:
    sárkányok ellen "tank" egységnek teljesen démon seregbe démont vagy fődémont javasoltok?

Én eddig a "sima" démonokat favozirálom xeona feleségnek + pentagrammaval elég jo kis morált lehet varázsolni + feltámasztás működik rájuk.
  • Zóanagyvarázsló
    Milyen szép is lenne, ha minden fórumon fizetni kellene egy ezrest a hozzászólások szerkesztéséért... Remélem eléritek a szent célt, de nem ebben a topikban OFF-olva!
  • Landor
    ezek sem tudnak már kínjukban milyen karaktereket kitalálni
  • Landor
    aki sóherkodik kilncázhatvan forinton az ne siránkozzon! :Ð
    én megértem az sg-t! nekik is meg kell élniük valamiből :P
  • Zóanagyvarázsló
    King's Bounty: Armored Princess Interview
  • 3P
    OFF: Ez igaz, de minden normális fórumban ez alap szolgáltatás, ezért nem fizetek és annyit nem is fórumozok.
  • 3P
    Köszönöm.
  • Shan
    off: én meg biztosan nem fizetnék csak ezért, hogy javíthassam a hsz-em..inkább ottrohad.amúgy nemértem én sem, hogy ez miért nem alapfícsör.
  • csokasg
    (ami 1 *térkép csak)

:DD
  • csokasg
    ha jól emléxem akkor holtak földje után már csak a labirintus és az orkok földje van (ami 1 rékép csak) szóval nincs már sok
    de erről meggyőződhetsz a 2071-es hsz-ben belinkelt oldalon :)
  • Skyline
    Öhm...Éppen az elfeknél darálok (hercegnőkiszabadítás címmel:D),már tiszta az egész szigetük,megyek át a holtak könyvével a túlviláőgra,innen még mennyi van a játékból?:) Mármint ugye még van pár ilyen nagy helyszín?:)
  • Landor
    Azt hiszem a 960 Ft egy évre vállaható számodra, mint dolgozó ember és voila; máris tudod szerkeszteni a hozzászólásodat..
  • Zóanagyvarázsló
    Legfeljebb ez van, másról sajnos nem tudok.
  • 3P
    Látszik hogy úgy gépeltem be, hogy a főnökömmel szembe ültem és imitáltam, mintha dolgoznék, ezért tele is van helyesírási hibával, amit az SG nem támogat ilyen szerencsétlen halandóknak mint én, hogy javíthassam elnézés érte!
  • 3P
    Hát belemerülve a játékba több mint pozitív a tapasztalatom.
    Mind végletekig HoMM fan kicsit szkeptikus voltam, de a szkepticizmusom hamar aloszlott. Ez egy igazi KB. 1 hős nincs vár fejlesztés de annál több a kaland a mágia és a harc.
    Sajnos a kasztválasztást elböktem, de úgy gondoltam, hogy sorba végig játszom, de számtalanszor megfogadtam, hogy harcost kihagyom, de most is ezzel kezdtem. Azt hiszem valami közép út jobb lett volna.
    Sajnos családos emberként kevés időm jut a géphez, de néha ideülök elé és a lányommal együtt játszuk, végre egy játék ami mindkettőnknek tetszik.
    HOMM-t mindig legnehezebben játszom, ezt ismerkedésként a normál fokozaton kezdtem el (hiba volt, mert könnyű).
    Na majd a következő végigjátszásnál erre is figyelek. bár nem tudom mikor lesz az mert több hete kezdtem bele, de még mindig csak az első 4 térképen barangolok.
    Ez végre az a játék ami megéri a pénzt amit kérnek érte, jó vételnek számít.
    furcsa az hogy szinte semmi magyar oldalt nem találtam róla, pedig jó lett volna olvasni erről is kicsit (igen azt meló helyen is lehet :) ).
    Nincs valami hazai rajongói vagy hivatalos oldala?
    A fórumba beleolvastam, de kicsit sok volt itt a vita, így viszább nem mentem.
    Konkrét kérdésem nincs, mert jó mindent felfedezni, de érdekességeket szívesen olvasnék. És gondolok van 1-2 secret quest is mert van 1-2 látszólag céltalan tárgy is, de van amire szerencsére rájöttem és jó kis hidden cuccok jöttek belőle.
    Szóval van valami hazai oldala a játéknak?

Üdv.:
    3P
  • rotator
    Ez az elf sereg nagyon ott van a szeren. Végigtiprattam az élőholtak földjén, és match, very strong és fatal besorolású seregeket is simán szétvertem, legfeljebb néhány fős veszteséggel, pedig még mindig csak a gyengébb unitok vannak meg (kivéve a huntert). Az a Karadoros csata, amiről már sokat olvastam itt, egyszerűen nevetséges volt. Az a 3 fal nekem pont kapóra jött, ott szerencsétlenkedtek az egységei előtte, én meg játszi könnyedséggel amortizáltam őket a túloldalról, lol. Kíváncsi leszek, magasabb szinten mennyivel nehezebb a játék, mert egyelőre megint átcsapott gyalog-galoppba, mint ami az elején volt (törpékkel volt pár izzasztó helyzet). :)
  • Zóanagyvarázsló
    Tarontól nem messze kell keresned a sörfőzdét. Mi máshoz is kellene a törpéknek növény? :)
  • hugófasza
    Előző post semmis!! Új probléma! Elfelejtettem, hogy hol kezdtem és nem tudom kinek kell adni a földalatti tengerben összszedett növényeket:(((
    u.i.: Flash volt mikor benyelt a hal xD
  • hugófasza
    A fórum bocsánatát kérem mély tisztelettel de arról nem szóltam, hogy nekem ez angol... ez az a vár volna ahol Taron lakik?
  • Sheltem
    Törpvár mögött...Be lehet sétálni mögé. Én se jöttem rá rögtön. Ahogy feljössz a törp bányákból az egyik lifttel amögött a vár mögött van(törpkirály lakja).
  • hugófasza
    Segítség!!!! Nagyon fontos, bár csak egy side quest... van egy törp aki elásott egy kincset az egyik királyi vár mögött és azt mondja a játék csak azt nem tudom hol a ***-ban van ez a vár... akárki tudja kérlek segítsen:'(
  • Szid
    ha nálad a békezerzodés a torpékkel, menj vissza a királyhoz. o kozli veled a torténéseket és elkuld hajóval az elfekhez
  • Micsu
    asszem hajóval kell odamenni, menj vissza a királyodhoz :)
  • qsoe
    Hali!

Hogy tudok átjutni az elfekhez? Törpéknél levertem a démonokat, felszabadítottam a fiának a várát, voltam a kis szigeten vonattal. De hogy megyek tovább?
  • Djuree
    hát most még a kezdőszigetet takarítgatom, de felvettem rengeteg kvesztet úgyhogy majd azoknak állok neki sorban.
    egyenlőre kicsit meguntam, áttértem nexus-ra, azt holnap végig is tolom és utána megint jöhet a KB:)
  • HaaS
    Heh. Három... ? Kettőben is kiegyeztem volna...

Még egy tipp, ez is kimaradt: Geya után mikor átmentek Freedomba, nyugodtan hagyjatok otthon minden egységet, hátha találtok érdemesebbeket... egyetlen dolog kell: egy, azaz 1 darab lvl 1 pirate. Valami 20 arany lehet, de a szigeten a gyűjtögetéskor összejön kábe 100 rugó. Mivel a Pirate 10% extra aranyat ad... ugye hogy nem rossz befektetés :)?
  • csokasg
    nem láttad még a flame neklace-t?
    nekem a végére 3 is volt belőle és tudod mit ad mind1-ik:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    +30% sebzést a tűz alapú varázslatoknak... hadd ne mondjam milyen durva úgy a fire rain h +90% dmg... még a destroyer skillen kívül... és még lehet fokozni:D
  • rotator
    No, lecseréltem a törpéket elfekre, nagyon baba, pedig egyelőre mindenből csak a gyengébbi unit van meg, van még lehetőség a tápolódásra. :)
  • HaaS
    Off: Törölgetnek a fiúk... nem tudsz valami megbízhatóbb képfeltöltős helyet?
  • HaaS
    Ez lesz a naagy, csakaszépreemlékezünk háesz:)!

rotator: Nahát, mondhatom... szóval te sem hittél nekem. Ehh. Feltámasztás szempontból egyébként a Karadoros volt a legelső (sztorilájn miatt kihagyhatatlan) csata, ahol nagyon kellett agyalni. Lásd hsz 1681, 1685. Utána volt hosszabb támasztgatás is. A duplikálóshoz csak később mertem visszamenni, akkor már keményebbek voltak a spiritek, így gyorsan amortizálódott az ellen.
    Na meg az utolsó Haas-os csata is agyalós, mit vigyek, hogy csináljam. Képek: hsz 1798.

Gipsz75: egységgyártás
    alapok - hsz 1490
    hipnóval - hsz 1502
    részletesebben - hsz 1524
    éljenek a regenerálódó manaszorszok: hsz 1695.

Egységvesztés nélkül játszani, hát csak mazochistáknak ajánlom:). Zó is beleunt, igazából nem csodálom. Én nem;).

Az egész lényege, hogy folytonosan termelhető a mana, rage, amíg van ellenséges egység. Ez feltételezné, hogy nem végtelen, merthogy a méregfelhő alatt általában fogynak (vampi kivétel), van azonban egy apró dolog, amivel végteleníthető az egész folyamat, amit bár jeleztem, de még nem írtam le (és nem is fogom:) )... lehet agyalni:)!

Egyébként harcossal egyelőre még könnyebb is. Gift már van, Magic Spring is... fantom az még sehol, de nem hiányzik, akkora attak/difensz van, hogy nagyon rövidek a csaták. Lesz Sacrifice is, a monsztagyűjtögetős kveszthez a mágusnak kell még egy küklopsz, aztán beindul itt is a gyár. Mondjuk az még odébb van, a kezdőszigetet takarítgatom.

Geya még hatodik szinten lement, az volt az első varázsolós csata, addig nuku. Hmm van kép is: itt.
    Egy dolog miatt jó megint játszani, vannak új tárgyak, pölö:
    ez.Még sosem láttam... kíváncsi leszek upgrade után mit csinál.

Djuree, te merre tartasz? Én csak átnéztem Freedom Islandre, hátha van valami spell... kemény 6 scroll lehetne egyébként nálam, de annyira nem kell, hogy 133-ra duzzadtak... lesz mit eladni:)!
    Én most így nézek ki éppen.

Kár, hogy totya nem beszél velem:)! Pedig készültem, hogy "márpedig a sárkány elleni csata is számít a veszteségeknél"! Ja... na meg ki is lehet kerülni simán... kemény 60 XP tán. De talán jobb ez így:))))!
  • rotator
    Nem gyenge exploit, igen, végülis ilyen trükkel nem lehetetlen a dolog. :) Enélkül kíváncsi lennék, ki hogyan csinálja meg veszteség nélkül azt a csatát, ahol a megkettőzött saját egységeink ellen kell harcolni. :)
  • Szabi84
    Ügyes vagy Én néha megszenvedek harcossal normálon, veszteség nélküli csatát meg sem próbálom, majd egy másik alkalommal:D Ja nem látszanak a képek.
  • gandrus
    Egységgyártás: egyik csapatod feláldozva (sacrifice varázslattal) másik típusú egységet hozol létre, utána a feláldozott lényeket feltámasztod. :)
  • Gipsz75
    Én is már Haas barátunk labirintusában vagyok, eddig viszonylag kicsi veszteségeim voltak (Pala 28-as szint), de most itt olyan 200-as mannás hősök rohangálnak, a csapatok nem olyan erősek, veszteségeim jobbára abból vannak, hogy varázsol a hőse. Nekem meg csak 77-es mannám van (feltámasztáshoz 30 kell), igaz van inkvizítor, de egyszerűen nincs türelmem végigvárni, hogy mindenkit feltámasszak :) Egyébként ha türelmes az ember, tényleg megoldható a dolog :)

Egyábként írtál az "egységgyártásról", sajna nem találom, hogy hol :((

Belinkelnéd, vagy leírnád újra? Mert ha végzek (normálon), újrakezden a legnehezebben harcossal, és jól jöne egy kis info ;)

Köszi...
  • HaaS
    Nem tudom változott-e a flame-elős destruktívan offenzív hozzáállásod, ezért beelőzök: 1. az akadémián harcoltam 2. a sárkány ölt meg egységet, de az ugye nem saját. Maga a játék a térképen kezdődik el nálam, hiszen nem vihetsz magaddal az egységet az akadémiáról, se lovagot se lovast. A többi kezdő egységet meg újra beadja.

Remélem nem hagytam ki semmit...
  • HaaS
    Aaah, totya4, barátom... komolyan örülök, hogy végigjátszottad. Egyet tudsz már érteni a dolgokkal, amit mondtam, vagy tartod magad a.... az ötleteidhez?

Meguntam a MoM-ot, ma kezdtem egy harcost, palával menne a veszteség nélküli, az majdnem százas... rúnát gyárt ami kell, és feltámasztással indul. Szóval az nem kihívás.
    Úgy néz ki, a harcos sem vészes, lehetetlen fokozaton sem.

Egyetlen harc nélkül így nézett ki a karakter: itte.
    Egyetlen spell vagy scroll használata nélkül most ilyen: itte.

Természetesen veszteség nélkül.
    Rátaláltál végül a griff tojásokra a kezdőszigeten? Onnan vannak ezek a griffek is. Kettő pont elég, hogy osztódás után felvegyenek távol lévő ládákat is. Szóval, rájöttél dolgokra? Mesélj:)!
  • totya4
    Hát azt nem tudtam hogy lehet venni. Hol lehetett volna?
    Nem tellett volna, ugyanis harcosból kifolyólag többségében "hatalom" rúna... :)