Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Arma 3ban akkor megy le igazán az fps ha "sok" AI van, szóval nem hiszem hogy a sziklák miatt van.

DancZer
Mert ez marketing videó aminek pont ez a célja. Detto ugyan ez a crynegine meg a frosbite.

Ha arma tipusú játékot szeretnél játszani, akkor elég gáz lenne, ha a szikla ami mögéelbújtál eltûnne vagy ha azt mondják "a domb tetején a szikla melleti fánál van az ellen" és nálad máshol lennének a fák mint annál aki nézi. Kis távolságokon ez nem jön elõ, mert arra van tervezve.
Amikor a hegyek felett megy a kamera ott ha pár méterrel lejebb repülne akkor sorra jelennének meg a böszmenagy sziklák a hegycsúcsok tetején. Elég kiábrándító volt(zöld helyen jelennek meg olyan sziklák mint amik a pirosban is vannak). Na most ha egy helivel keresel landolási helyet elég nagy bajban vagy, mert nem tudsz elõre tervezni.

Nem véletlenül terheli meg a gépet annyira az arma engineje. Ott minden fa 3D-s, fontosabb épületek, sziklák, kerítések ott maradnak mindig. Még, akkor is ha nagyon messze van. Az éles szemûek kiszúrják azt az egy pixelt ami "fut" az erdõben. Könnyû azt mondani, hogy nincs optimalizálva.

Ez is egy olyan dolog ami ránézésre nem látható, de emiatt Arma az Arma és van még pár ilyen.

Lenovo y510p

repvez
azon a videon tényleg elég rosszul fest , hogy ugy elõbukkannak a tárgyak a távolság csokkenésével, de igy legalább biztositott, hogy folyamatosan fusson a játék , mellesleg ebben a videoban ezt nem igen vettem észre, hogy igy feltünedeznének az objektumok.

Tényleg jó lenne kipróbálni, hogy milyen a saját gépen futás közbe.
DancZer
Olvasd el és kiderül. 😊 Új hangok, CTD javítások, netkód javítás, AI animációk javítása(anim refact), analóg kormányozás, küldetés és modul javítások, új és javított funkciók, új tank, PhysX javítások. Robbanóanyagok, gránátok tweekelése, páncélok tweekelése. Állatok viselkedése más lett, meg ott is egy csomó javítás. Tovább nem írom mert nincs kedvem belemenni a részletekbe. <#idiota>

Lenovo y510p

Hogthar
Egyébként hova tûnt a parallax map arma 3 ból?
Alfába még mûködött ha jól emlékszem.
szep nagy list van az uj tapaszhoz... de amugy mi valtozott? 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DancZer

Lenovo y510p

DancZer
A 40km es látótáv marketing szövege annyit jelent, hogy kirajzol valamit ami 40km-e van, de nem mindegy, hogy ellenséges helikoptert vagy egy hegy domborulata.

Lenovo y510p

DancZer
Azért én fentartásokkal kezelem míg nem látom a saját szememmel. Arma 2 bemutatóban is láttunk ajróberúgós animációt gránátbedobással meg fedezékbe ugrást a játékban mégsem kaptuk meg.

Lenovo y510p

repvez
Azt nem tudom, hogy milyen gép kell hozzá,de gondolom, ha van 60hz-es modja akkor vbalahogy csak megoldották, hogy ilyen frissitéssel is menjen .Állitólag valahol van játszható demója is .ott meg lehet nézni hogy megy.
Hogthar
Gépigénye is van gondolom, a táj kidolgozás nagyon üt, az apróbb sziklák elég részletesek, viszont, itt az épületek zártak armával ellentétben, de jól használják a textúrákat legalább.
repvez
Csak úgy ..

Ebbe minden benne van amit az ARMA motor is és még több is. 40kmes látotáv 260km2 es táj valós domborzat , és nagyon részletes, patakok tavak és színek stb.
SgtChris
Nálam se a a dev-es változat fut...egy kampány közben nem biztos, hogy sok értelme van az ilyen-olyan béta fejlesztéseknek, újításoknak. A multi részt még nem próbáltam, így inkább a stabil mûködést preferálom.. :-) Most feltettem a 13.12 helyett a 14.2 v1.3 Catalyst-ot, ettõl visszatért a régi sebesség, bár lehet, hogy csak simán elállítódott valami a driverben...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

DancZer
Egy kattintással ilyen bázis:

Meg akarják úgy csinálni, hogy ezeket elõre megszerkeszthetõk legyenek és el lehessen menteni. Aztán játékban meg elõ lehet kapni.

Lenovo y510p

Én csak válaszoltam,egyébként nem a devet használom.Mostanában nem néztem,mert már vagy egy hónapja nem játszottam vele.

Ka-50

DancZer
Melyik verziót használod? A dev-esre minden nap megy frissítés, de ott nem garantált a hibamentes mûködés.

Lenovo y510p

Biztos megint "javítottak" rajta...

Ka-50

SgtChris
Sziasztok! Volt mostanában valami frissítés? 2 napja még folyamatosan futott, most meg akad, mint a régi szép idõkben... :-(

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

nem nagyon jonnek be nekem ezek az uj fegyverek... hianyoznak az ARMA2 ACE modos stukik

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

van arra lehetoseg, hogy a kampany missziokban lecserljem a fegyvereket valamelyik addonban talalhato fegyverre?

repvez
Szépnek szép,de értelme nem sok van.Ha legalább normális jármûbeszállás animációval társulna vagy ki lehetne rajta löni akkor asztmondom jó.Meg a gépbe ha ugy be tudna menni mintha egy sima akadály lenne ,mert 40cm csak tudna lépni már egy katona.DE amig egy löszeres ládát nem tud átlépni addig ilyet ne is várjak.
Alfában benne volt, csak aztán kivették.

Hogthar
Nagyon durván jó, kár hogy csak pár jármûre vonatkozik.
Az Ifritnek amikor kinyitod az ajtaját eléggé elragadó, ha sok pénzem lesz szerzek egyet a kertbe, bár lehet azért tetszik annyira mert kicsit DMC-12 es hangulatot kelt.
Vote up... 😊

www.smart-bus.hu

DancZer
Aki tud angolul véleményezze a radar rendszer módosítást. http://forums.bistudio.com/showthread.php?173657-Vehicles-radar-system
Fontos, hogy az egyszerû módszert ajáld mint gyors megoldásnak a BIS kevés idejére hivatkozva. PVP-ben ez megoldana minden fejfájást.

Lenovo y510p

DancZer
Az a durva, hogy nem mód. Ezek benne vannak az alapjátékba, csak egyelõre ki vannak kapcsolva.

Lenovo y510p

Hogthar
Pipa <#integet2>
Hogthar
Köszi, már rég vártam egy ilyen módot,igazából arma 2 óta 😄
DancZer
Értelmetlennek nem mondanám, mert kitakarással meg lehet oldani, de jobb lenne ha alapból nem tenné oda a jármûvek radarképét.

Lenovo y510p

Reg nélkül nem lehet voteupolni mi? Egyébként ez mennyire kabaré már, gyakorlatilag minden PvP küldetés így értelmetlen... Nem baj, legalább van Zeusunk.

DancZer
Légyszi vote up-oljátok a radar újratervezését. A ticketet azért csináltam, mert armában a jármûvek radarjai detektálnak minden fajta jármûvet még akkor is ha nincs radar az adott technikán. http://feedback.arma3.com/view.php?id=17515

Lenovo y510p

A kampány elsõ felében legalábbis a korábbi fegyvereid egy külön ládában találod az amroryban. Ahhoz meg, hogy ne az alap felszereléssel indulj, annyit kell tenni, hogy a briefing után szerelkezel fel, és kész.
DancZer
Hoppá! Rejtett funkciók armában:

Lenovo y510p

Hogthar
Ez egyébként arma 2 ben mûködött még, behívta az elõzõ küldetésbõl a fegyvereket.
Például a into the stormból behívta a tárat és a felszerelést és csak a hangtompítós fegyvert cserélte le simára.
De az egyik patch után már rögtön a 2. küldetés után mindenki megkapja a nehézfegyvereket.
Bizonyára sok hibának a forrása lehetett ezért kivehették.
repvez
Meg is bukott az a rendszer 😊 Inkább az ilyen dolgokra figyelnének oda,ne ilyen zombis meg dinós meg zeusos szarokra.
Ez is egy lehetõség lenne a taktikázásra, hogy ki hogyan szerzi be magának a felszerelést, elég lesz e a löszere a következõ kldetésre is stb..
DancZer
Ez egy ilyen rendszer, volt már rá példa régebben is. Minden küldetés után be kell adni a közösbe ami maradt, majd újra szétosztják. 😄

Lenovo y510p

evvan <#vigyor3>

legalább van kampány xD

repvez
Valaki felvilágosítana engem arról, hogy milyen ráció van abban, hogy minden küldetés után elveszik a felszerelésem? Ha elvileg folyamatos a kampány és én felszedtem magamra 3 eü csomagot és csomó tárat akkor a következõ küldibe miért kezdek 1 eü csomaggal és 3 tárral és alap felszereléssel?
DancZer
Itt:

Lenovo y510p

😄D

www.smart-bus.hu

Hogthar
Ez bár szerintem jó élmény lehet kipróbálni, de ezzel játszani borzalmas.
Egyrészt nem hinném hogy túl sokat le fognak futkosni 5-6 kilométereket, de ha még ez nem is akkora nagy gond, a gyalogsági célzás helyezkedés nem lesz olyan jó, gondolok itt például a lövész ülésre vagy a hasalásra, nem véletlenül hagyta ki a srác, nem nagyon van rá mód és hát Armában rengeteg helyzetben szükséges.
A Másik, Armában futás után remeg a kéz, na most itt ha futsz nem elég hogy te is elfáradsz még a játék is rátesz amit kompenzálnod kell.
Vagy ha úgy oldották meg hogy ne remegjen ezzel a programmal, akkor lesz egy kiskapu csalásra.
A Helikopter használatot szerintem le se kell írnom, a tökéletes bot kormány és pedál használata itt kivitelezhetetlen. Szintén repülõknél.
Ez a kép hol készült?

Ka-50

F-48!😮)
DancZer
Hamarosan jön az új vadászgép:

Lenovo y510p

DancZer

Lenovo y510p

DancZer
Hiba, vannak ennél viccesebb hibák is. Emlékszek mikor meséltek egyetem a Crytek fejlesztõk egy vicces AI bugot. Ugye Crysis-ben ki lehet lõni a fákat és fel lehet õket venni. Az AI meg nem látott ha a kezedben egy fával futkostál(elbújtál mögé). Meg kellet neki "tanítani", hogy a futkározó fa nem normális jelenség! 😄

Lenovo y510p

Hogthar
Na használati utasítással egybõl világos. 😄
Hát ez elég gáz.
Ha tûzfokozatot váltasz, a hangját oda pozicionálja ahol épp állsz, és utána csakis ott azon a szent helyen játssza le. Édi.

Hogthar
Ezt nem értem, ha mozogsz elkezd váltakozni a tûzváltókar?