Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Persze van belõle usb-s változat is, de a v2 alapból nem ilyen.
Alap V2 nagyon jó, arra pályázok én is egy ideje.
Jack dugós alapból, de adnak mellé usb hangkártyát, ami jó minõségû hangot ad neked.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Még október tájékán volt, hogy egy egész oldalt telespameltetek az 5.1-es fülesekrõl szóló litániákkal. Most egy kicsit vissza szeretnék kanyarodni a témához.
Szeretnék venni egy jó kis fülest, de sajnos nem értek annyira a dologhoz, és teljesen összezavart amit itt a múltkor az analóg meg digitális 5.1-rõl beszéltetek. Nekem sima alaplapi hangkártyám van (az nem hangkártya, csak beépített hang-interfész, tudom), nem tudom, ez szûkíti-e a kört valamennyire, úgy értve, hogy mondjuk x y fülesnek külön hangkártya kell, mert beszéltetek itt arról, hogy a különálló kis hangszórók más-más jackbõl kapják az infót, és ez eléggé elbizonytalanított a témában. Hamarosan laptopra kell váltanom utazás meg külföldön való pöcsölés végett, szóval az, hogy veszek egy külön hangkártyát, ki van zárva. Logitech G430-on gondolkodtam, aztán ráleltem erre a Roccat Kave-re amit még Hogthat ajánlott a múltkor...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
OFF/Warez itt játszik?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert nekem olyan gondom van hogy az utolsó update (Update7 vagy 1.10-es patch) után amikor LAN-Fix (crackelése) után a "Steam2WrapperLauncher.exe" vel indítom, hogy mûködjön a MP (LAN) része de a modok eltûnnek.. Ezelõtti updattel meg mûködött..
Remélem tudtok segíteni..
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy hogyan tudnák belevarázsolni a játékba egy Abrams tankot??? Próbáltam már az All in Arma módot, nem mûködött, nézegettem neten, de nem csinálták meg külön hozzá.
Légyszi valaki, valami mentõ ötletet😄
ÜDv. Totoo
Link
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Többször találkoztam például olyan helyzettel, hogy elkezdtem lõni az ait miközben féloldalasan vagy háttal állt esetleg feküdt, reflexbõl rám fordult és azonnal megölt.
Ismeri mindenki a hitbox rendszert 2 fejlövés vagy 3-4 kell testre, ráadásul a fegyver visszarúgását is megnövelték annyira, hogy 300 métertõl ne tudj egymás után leadni 2 pontos lövést, oké hogy belemennek részletesebben a páncél védelembe, de elsõ sorban az ai viselkedésén kellett volna változtatni mert, 300 méterrõl sorozatból lead 2 fejest szerint nem oké, hozzáteszem én örülök ha álló katonának leadok 2 pontos lövést egymás után fejre, úgy, hogy már van jó 7 éves tapasztalatom arma játékok terén.
Arma 2 ben is szívás volt az ai reakciója egykét helyzetben, de ott ha kijátszottad letudtad lõni 1 lövésbõl, itt viszont még erre is rátettek egy lapáttal, így azt kell mondjam ai ellen jelenleg játszhatatlan, nincsenek élvezetes harcok.
sajnálom mert én személy szerint a 2 részét nagyon szerettem és hittem benne hogy rosszabb már nem lehet, tévedtem és remélem egyszer észhez térnek a bis srácok, rájönnek hogy mit érdemes fejleszteni, vagy ha valamit fejlesztenek ahhoz milyen részletekre is ki kell térni ahhoz hogy játszható legyen.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Bemész és a hullák közt kutakodsz, találsz fegyvert és térkép is lesz valakinél, ahogy megvan a térkép, közli a parancsnok a koordinátákat hová kell eljutnod.
De figyelj mert a városban vannak ellenséget és pisztollyal 3 fejlövés szóval érdemes lopakodni.
Arma 2
Ameddig nincs konkurencia addig ez lesz a helyzet, tök ugyanaz mint a DCS esetében.
A BIS supportja egy nagy kula,részükrõl ennyi történet "megvetted, akkor így jártál".
A kampányt nem adták ki még teljese egészében, azt patchek vagy ingyenes DLC-k formájában ígérték és az elõbbit kapjuk.
arma 3 -> késztermék
Összehasonlítani ezek alapján nincs sok értelme. Bár van egy olyan érzésem, hogy mire beta lesz a dayz túlszárnyalja majd az armát...

www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Most, hogy a TrackIr-m ezeknél az evolúciós zsákutcáknál van, anélkül játszva jóval kevesebb a forgolódás, így közel sem annyira zavaró, ha nincs meg a fix 60 fps! 😊
Egyébként Ultra beállításon mindenhol megvan a fix 60, csak le kell húzni a látótávot 1500 méterre. E fölött olyan cpu limit van, hogy a 780 energiatakarékos módba állítja magát, és alig 50%-s kihasználtságot produkál! 😄
Még jó, hogy a repmodel is ekkora kaka, így nem olyan zavaró az alacsony látótáv! 😊 Bár amikor az ember felhúzza maxra, igencsak más dimenzió... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Játszok most egy másik játékkal a KSP-al. Nyílt az API-ja és ott is ez megy. Fejlesztõk mennek a fejük után, a modderek meg szolgálják ki a közösséget. Bugos, lassú modok. Ott sincs más, szóval marad a szájhúzás. :S
Lenovo y510p
Az meg hogy fun meg játszható megint kifogásolható,mert ez a szórakoztató játék helyett csak feb@szom az agyam rajta játék.
Az irányitás katasztrófa a parancsncs kiadás szintén, fizika szintén AI szintugy. Még azon csodálkszok,hogy van egyáltalán ami müködik benne.
Ez a szint 5 évvel ezelött is kifogásolható volt.
OFP ota csak romlott a játszhatójág és a játékélmény .
Egyszer majd összeszedem az összes kritikámat és nyitok egy topikot neki ,márcsak a reakciok mmiatt is ,nemérdekel ha bannolnak 1 nap alatt onnan.