Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem a következõ aki lemezes verziót vette meg az A3at azt hogy lehet lemezrõl telepiteni ha lehet egyáltalán?Mert a telepitéskor 9gb ot akar letölteni a steamrõl.Akkor mit telepit még ?Meg mekkora a kampányok és a javitások mérete ?
Jobban játszunk mint 4 éve! :-D Standardized damage of tank tracks - invulnerable up to 7.62x51mm and hand grenades, otherwise can be damaged
Lenovo y510p
Jaja, C47-bõl ugrunk éjszaka, aztán a lámpával morzézunk a többi szakasznak, hogy itt vagyunk, aztán persze az ellenség szúr ki. xD
De a legjobb az volt, mikor szurkoltunk a még életben lévõknek 😊
😊 T e jó Isten, hányszor nekifutottunk... 😄
Elemlámpás téma a sötétben?
Emlékszel még az Op. Mongoose-ra? 😊
A mai dev changelogból:
Fixed: CTD when a rabbit opens a vehicle’s inventory
:'D
Fixed: CTD when a rabbit opens a vehicle’s inventory
:'D
néztem már az oldalt de nem nagyon láttam eventet.
coop helyett inkább pvp-re gondolok. 60-80 fõvel 😊
coop helyett inkább pvp-re gondolok. 60-80 fõvel 😊
A video alapján nem sokat változott ArmA1 óta a co-op lényege. Kopasz hegyoldalban hasalva, körpanorámás (ami egyenlõ a nulla fedezékkel) távcsöves céllövölde többnyire mozdulatlan bábukra (igen bábu, katonának nem nevezném). Ezt is csak az AI ellen lehet eljátszani😊
Srácok! Fontos, csak a spotternek lehet körpanorámája (ergo feje a szabadban, fedezék nélkül), mert az ha nem lõ nem bukik le. Aki tüzelni fog az egy fedezék takarásából tegye (kõszikla, domborulat) úgy, hogy csak a a célpontjai lássák, ne az összes faluban dekkoló enemy (kb 20:29-kor látható módon) A lényeg: nem egy embernek kell belátnia az egész falut, hanem az egész szakasznak. Nem mindegy, hogy 1-2-3 lõ rád vissza, vagy 16-an. 26:40 környékén gyönyörûen látszódik az eredmény.
Igaz AI ellen nem kell nagyon erõlködni, de ez a harcmodor egy valódi játékosok ellen egyenlõ a rövid játékkal és a sok respawn-al.
ui.: nem flémet akarok gerjeszteni. Béke!
Srácok! Fontos, csak a spotternek lehet körpanorámája (ergo feje a szabadban, fedezék nélkül), mert az ha nem lõ nem bukik le. Aki tüzelni fog az egy fedezék takarásából tegye (kõszikla, domborulat) úgy, hogy csak a a célpontjai lássák, ne az összes faluban dekkoló enemy (kb 20:29-kor látható módon) A lényeg: nem egy embernek kell belátnia az egész falut, hanem az egész szakasznak. Nem mindegy, hogy 1-2-3 lõ rád vissza, vagy 16-an. 26:40 környékén gyönyörûen látszódik az eredmény.
Igaz AI ellen nem kell nagyon erõlködni, de ez a harcmodor egy valódi játékosok ellen egyenlõ a rövid játékkal és a sok respawn-al.
ui.: nem flémet akarok gerjeszteni. Béke!
Fut az rendesen,a gépem megvan hozzá,csak nem érzem azt a feelinget,amit az eddigi részeknél.Folyton hiányérzetem van vele kapcsolatban és nem jövök rá miért.
Ka-50
Arma 3-ba vannak nagyobb szervezett eventek? Gondolok itt a nagy nemzetközi csatákra, lengyelekkel, olaszokkal stb, mint ahogy ez arma 2-nél volt korábban.
Nem is ér többet,én már nagyon megbántam hogy ennyi pénzt kiadtam érte.
Ka-50
Szerintem érezhetõ a változás, viszont ha eddig játszhatatlan volt akkor nem valószínû hogy most játszható lesz.
Kb amikor kijött a béta akkor próbálkoztam a warezzal,azóta mennyit optimalizáltak?(Szarból építenék várat, gyenge a konfigom.)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Jelen állapotában ennyit talán megért, de csak a multi miatt. A steamen jelenleg 45 Euró.
CDGalaxisban most csak 2k(+600-ért ki is szállítják), aki meg szeretné venni az ennél jobb ajánlatot nem fog kapni szerintem.
Lenovo y510p
Én úgy tudom, hogy a kezedbõl még tûrhetõ, de ha 1 méterre mellette vagy, már elviselhetetlen.
Asszem Cifunak van egy ilyen sztorija egy .357-es Magnummal. 😄
Asszem Cifunak van egy ilyen sztorija egy .357-es Magnummal. 😄
Sztem csak megigazitotta a füldugót mielõtt sorozni kezdett. Az AT4 en sem lepõdök meg, ha javelin jük lett volna azzal lõnek. :-)
Lenovo y510p
A videó vége felé odaírják... bár ezek szerint a különlegest õk is másképpen értik... 😄
www.smart-bus.hu
Hát valószínû ezek nem is különleges erõkhöz tartoznak, inkább nevezném õket simán különlegesnek 😄
Egy dolog amikor ez nem kerülhetõ el, és egy dolog amikor elkerülhetõ... ha nem muszáj, akkor nem tartom a puskám csövét egy vonalban a társam fülével, mert tudtommal akkor a leghangosabb, amikor a lövedék elhagyja a puska csövét...
Láthatóan odakap a srác a füléhez, nyilván nem azért mert olyan jól esik neki... ha nem muszáj, nem hozom ilyen helyzetbe... márpedig itt nem úgy néz ki, hogy muszáj lenne...
Nem nagyon keltenek "special forces" benyomást...
Láthatóan odakap a srác a füléhez, nyilván nem azért mert olyan jól esik neki... ha nem muszáj, nem hozom ilyen helyzetbe... márpedig itt nem úgy néz ki, hogy muszáj lenne...
Nem nagyon keltenek "special forces" benyomást...
www.smart-bus.hu
magával a rohangálásával nincs baj.Gondolom ö a szakaszpk és irányitja a csapatát, hogy ki mit csináljon hova lõjjön, ami a videobók látszik, hogy rájuk is fér,mert maguktól még vissza se akartak lõni mikor viszonosták az Afik a tüzet.
Az egymás fülébe valõ lödözés,meg vele jár a dolognak, ha a saját fegyvereddel tüzelsz is ilyen hangos.Ezért kell füldugó,de van akinek rendes aktivszürös fültokja van.
CQB-nál se tudsz mit kezdeni máshogy a lépcsõfordulónál sem vagy keskeny folyosón.Sõt majdhogynem elõirás hogy az elötted lévõ társad vállán tatsd a fegyvered.
És a panelházban egy PKM sorozat 1m-re a füledtöl a szivacs füldugóval sem kellemes.
Az egymás fülébe valõ lödözés,meg vele jár a dolognak, ha a saját fegyvereddel tüzelsz is ilyen hangos.Ezért kell füldugó,de van akinek rendes aktivszürös fültokja van.
CQB-nál se tudsz mit kezdeni máshogy a lépcsõfordulónál sem vagy keskeny folyosón.Sõt majdhogynem elõirás hogy az elötted lévõ társad vállán tatsd a fegyvered.
És a panelházban egy PKM sorozat 1m-re a füledtöl a szivacs füldugóval sem kellemes.
Ráadásul a csõ vége meg a füle pont egy vonalban van, úgy az igazi! XD
www.smart-bus.hu
Az olyan 155 dB, ha nem tévedek. 😄
Pont ezt akartam írni... 😄 2:45-nél ott durrogtat a fülébe, szerencsétlen fájdalmában még oda is kap... 😄
www.smart-bus.hu
Csak engem idegesít, hogy így mászkál mint egy hülye?
Az hogy a fegyverét közvetlen a társa füle mellett süti el meg se lepõdök azok után amilyen bunkón dirigál 😄
Az hogy a fegyverét közvetlen a társa füle mellett süti el meg se lepõdök azok után amilyen bunkón dirigál 😄
Az AT4 konfigjában túl magas a maxRange, a tárazás animációval meg valami más gond lehet.
Egyébként itt mire lõnek?Mert AT4essel ilyen távra értelmetlen sztem, meg milyen az már, hogy egy katona nem tudja a saját fegyverét ujratárazni ?
tiszta arma, csak jobb grafikával. Az AI itt is hülye. :-)
A Kave füleshez mindenképpen kell 5.1 es hangkártya, hogy alaplapi e vagy sem az mindegy.
A hangzás kiváló stúdió minõség, a tér hangzás tökéletes.
Valaki állította hogy nincs értelme az 5.1 es füleseknek mert nem hozza ki úgy a térhangzást.
Nos ezt teszteltük egy haverom fülesével és az õ stereo fülesével ellentétben itt nagyon precízen meghatározható a hang forrása, pedig mindenféle szögbõl és távolságból próbáltuk, ha hozzászoksz kapásból beméred az hang irányát, játékoknál sokat segít.
Bár igaz egykét játék nem támogatja megfelelõen, ezért olyan hibák adódnak, hogy a pálya másik végérõl hallod ha kötélen vagy létrán mászik, és persze a megfelelõ irányban.
Haverom ezért a csaló fülesnek hívja, mert ismerve a pozícióját könnyen kitudom játszani szegény.
Az egyedüli gond vele amiket korában írtam. Foszlik a mûbõr borítás 1-2 év használat után.
A hangzás kiváló stúdió minõség, a tér hangzás tökéletes.
Valaki állította hogy nincs értelme az 5.1 es füleseknek mert nem hozza ki úgy a térhangzást.
Nos ezt teszteltük egy haverom fülesével és az õ stereo fülesével ellentétben itt nagyon precízen meghatározható a hang forrása, pedig mindenféle szögbõl és távolságból próbáltuk, ha hozzászoksz kapásból beméred az hang irányát, játékoknál sokat segít.
Bár igaz egykét játék nem támogatja megfelelõen, ezért olyan hibák adódnak, hogy a pálya másik végérõl hallod ha kötélen vagy létrán mászik, és persze a megfelelõ irányban.
Haverom ezért a csaló fülesnek hívja, mert ismerve a pozícióját könnyen kitudom játszani szegény.
Az egyedüli gond vele amiket korában írtam. Foszlik a mûbõr borítás 1-2 év használat után.