Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ezzel nem is vitatkozom, de legalább az ARMA moddolható szóval idõvel kiforrja magát ez is (remélem) Sajnos ez a szép új világ nézd csak meg mit lett a taktikai lövöldék öregapjával a Rainbow six el 😞
Én próbállok optimistán hozzá állni a dolgokhoz, még mindig jobb ez a Mod mintha valami sokkal nagyobb hülyeséget tettek volna bele.
A Day Z rõl csak annyit hogy valaki elindít egy szerver keresést most arma 2 ben akkor talál 5000 dayz szervert 100 üreset és 20 at ahol valami normális játék folyik (ezzel a helyzettel sajnos nehéz vitatkozni)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hecker007
ArmA2-ben is be lehet pakolni cuccokat menet közben, de úgy tudom, hogy ezt csak az admin teheti meg. Az a baj, hogy ilyen értelmetlen dolgokat raknak bele ahelyett, hogy a valós problémák megoldására koncentrálnának. Pl.: szerver és kliens oldali optimalizáció, hitbox, hitreg, sebzésrendszer, lövedékek átütése... tudom hogy utóbbiról volt videó érdekes módon a játékban ezt még nem sikerült megtapasztalni, az ai-ra is ráférne némi alakítás és még sorolhatnánk a problémákat. 😞

Én azt látom hogy manapság nem a jól megcsinált missionok a nyerõk hanem a sandbox cuccok.
Volt már hasonló sandbox és folyamatosan generált mission mod, nem egy itt most annyi az újítás hogy ezt a generálást és a pályába nyúlást le egyszerûsítik kicsit.
Szerintem is van ebben lehetõség, nem is rossz, de sajnos itt is igaz mint minden multi játéknál hogy 1-2 gyökér el tudja rontani az egészet.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Teli áron tuti nem... majd valami 1 USD-s akcióban, ahol azt is kiköthetem, hogy ez az összeg ne nekik menjen! 😄

www.smart-bus.hu

Hecker007
Szerintem is lehetne máshogy, a következõ játékukat biztos, hogy nem veszem meg és szerintem nem csak én vagyok így ezzel... Bezzeg a DayZ-t tudják nyomatni, de van egy olyan érzésem, hogy a végén az is bukta lesz.

Az a fõ gond, hogy szerintem kizárólag az érdekli õket, hogy anyagilag mi a végeredmény. Az, hogy menet közben elveszítik azt a réteget, akiknek gyakorlatilag köszönhetik a létüket, magasról leszarják...

Pedig lehetne ezt másképpen is csinálni... szerintem.

www.smart-bus.hu

Hecker007
Szerintem ezzekkel a marhaságokkal akarnak nagyobb piacot szerezni csak azt nem veszik észre, hogy az eddigi vásárlókból meg elvesztenek egy csomót...

Akkor nem vágom, hogy ezek az ötletek honnan jönnek! 😊 Egyébként nem ezzel van a baj, mert egy szót nem szólnék, ha a játék többi része rendben lenne, és látható lenne a folyamatos fejlõdés. ( még, ha lassan is )

www.smart-bus.hu

bakvarnyu
F1-F12-vel tudsz parancsokat osztogatni, bal egérgombbal pedig lelövöd õket.

Sziasztok!
Tegnap végre kézhez kaptam az ARMA 3-at(eredeti). Elõtte az ARMA 2-vel játszottam, de viszonylag keveset. Az lenne az elsõ kérdésem, hogy van-e tutorial misszió, és ha van akkor hol? Ha véletlenül nem lenne, akkor lenne-e olyan bátor emberke, aki segít beletanulni a játékba?
Köszi elõre is!

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Hecker007
Nem jön be 😞

Hogthar
Ez hasonló mint a szerepjátékoknál a kalandmester, ha jót fogsz ki jó lesz a játék, ha rosszat rossz lesz.
A gond, hogy limitált a jó irányító, fõleg egy ilyen komplex játéknál.
Ha még egy játékhoz talál is a csapat egy olyat aki tényleg a többiek játékát és annak jó hangulatát tartja szem elõtt, akkor is rá kell éreznie a megfelelõ arányra, nehézségre és elég gyorsnak is kell lennie hogy a játékosoknak ne legyen túlságosan feltûnõ hogy hirtelen generált a környezete.
Tehát a villám belecsap a tankba abszolút kilõve a részemrõl, lehet egyszer mosolyognék rajta de elveszi a játék komolyságát.
Na most egy olyan játéknál ahol nem konkrét csapattal játszol, pl felcsatlakozol egy másik szerverre ahol egy teljesen közömbös Zeus van felejtõs.
Nem értem mit fujjoltok. Ugyanaz lesz a helyzet, mint az mcc-vel - idióta kezében szarrá változtatja a játékot, gondos GM meg isteni küldit csinál.
Ha nem tetszik, nem megy az ember olyan szerverre és kész.

Csak azt remélem, hogy Shay_gman nem gondolja komolyan, hogy ezután nem lesz szükség a modjára, ahogy elnézem a zeus csak egy szeletét képviseli az mcc lehetõségeinek.
Lehet, hogy csak öregszünk, a mai fiataloknak meg ez jön be...

www.smart-bus.hu

denevérember
Ezzel a Zeusszal lesz vége az arma szériának figyeljétek meg..

In space no one can hear you scream.

repvez
Ebbõl semmi más nem lesz mint anyázás. Pont az ilyeneket szokták bannolni a játékokból akik más szórakozását szétb@ssza egy mozgulattal.
DancZer
Szerintem marhajó lesz, de sok múlik majd a zeus-on.

Lenovo y510p

Zseniális... ettõl lett kerek a mai napom... hogy szarnának sünt!

www.smart-bus.hu

elkepzeletonek tartja valaki, hogy UPC-s internetnel egy oregebb wifi routerral nem tudok 2-nel tobb kutyut nethez csatlakoztatni?

felhivtam a UPC helpdesket, azt mondjak naluk wifi routerrel annyi mindent csatlakoztatok amennyi jol esik ... bar a srac akivel beszeltem nem hangzott tul szakinak ...

elmekszem h, korabban be kellett regisztralni MAC cimeket ... 2tot lehetett ....

ugy mukodik most h, vagy a PC meg laptop van neten, vagy PC es TV, vagy PC es telefon.. tehat a masodik kutyu valtozik .. de harmadikat mar nem tudok csatlakoztatni

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Kapásból ami eszembe jutott (errõl a valós idejû objektum pakolgatásról), hogy bezzeg 3D editor nincs, pedig már azóta sírunk érte, mióta láttuk azt a VBS1-es videót 2006 környékén. 😄

Szét kéne rúgni a seggüket.

Elsõ ránézésre MCC mod BI változatban? 😊
repvez

Sztetek az normális, hogy egy realisztikus FPS-be ilyeneket fejlesztenek, miközbe még csomo olyan dolog van amit értelmesen lehetne fejleszteni? A valóságban is igy müködnek a dolgok nem, hogy egyszercsak kinõ elöttem egy útblokád meg felrobbant egy villám?
repvez
Az armalightot hogy lehet letörölni a steamrõl? elég ha csak a mappáját törlöm a géprõl?

Amugy hogy van a steam? ha telepitek egy játékot és ujratelepitem a wint vagy más gépen jelentkezek be akkor még látnom kéne az összes játékomat vagy csak azt ami azon a gépen is megvan.
bakvarnyu
Hogy mi ? Én kettõt vettem a galaxistól , cimborám Németországba aktiválta 😛

macleody
Nincs szerintem, haver is ilyet vett, játszottunk már sokszor együtt. Én steamen vettem.
Csak annyi hogy itt aktiválhatom,más hátránya nincsen?
De pontosan mit jelent ez a régiózár?
macleody
A mellékelt kép alapján az. Ott van piros sávban. Magyarország, Lengyelország, Bulgária és Románia szerepel rajta.
DancZer

Lenovo y510p

Fehercsoki
Veheted igen, nem régiózáras, tudod használni...

Mi az hogy régiózárS?😄
Akkor vehetem itt?
macleody
Gondolom mert nem fogy, meg régiózáras.
Sziasztok!
Arma 3-at érdemes lenne itt megvenni?

http://cdgalaxis.hu/PC/20894/arma-3.html

Miért ilyen olcsó?
Fehercsoki
CDgalaxisban még mindig 2k, de egyébként sokszor leárazták már, volt 3.5k és 5k is, mindig beírom ide ha akciós a dobozos.

Hecker007
Az CDGALAXIS!!! De már mondtam neked, akkor nem kellett...<#banplz>

V43 1105
Közben rájöttem nem is kettõt akartam írni, hanem hármat .. <#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kedvenc Arma2 kampány vagy küldi kinek mi jött be?

Az Én ajánlatom:Operation Mighty Justice by bardosy
Jó, tudom, hogy túl obviózus voltam, de na...

Ebben amúgy az a csapda, hogy nincs is már egyforintos. 😞

Tudom, azért írtam, hogy "fokozzam a hangulatodat", ergo még mérgesebb lehessen, hogy ingyen is volt, és lemaradt róla! 😄

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
Az már rég nincs meg.

Csak, hogy fokozzam a hangulatodat... Tessék! 😄 Nézz körül PH-n, hátha akad még valakinek... nyomi... 😄 😄

www.smart-bus.hu

Repvez be is linkelte! 😄

ArmA Gold + ArmA2 + ToH + ArmA Tactics volt 1 USD valami bundle keretei közt... 😄

www.smart-bus.hu

V43 1105
Paszmek ne szopass..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mán sehun... pár hete 1 USD volt... 😄

www.smart-bus.hu

V43 1105
Hol óccó az Ármá káttú most ? <#vigyor>

Hogthar
Fejlesztõk szerint a net alapnak számít a mai kórban, nem a BIS az elsõ aki ilyet csinál, pl a Cliffs of Dover is ilyen, nem is beszélve az olyan játékokról amik folyamatosan igénylik a net meglétét.
Ha jól emlékszem volt is ebbõl valamikor botrány valamelyik assassins creed résznél, akinek meg volt eredetibe nem tudott játszani mert behaltak a szerverek, így legelsõnek a feltört warezesek tudtak játszani.
repvez
Köszi.És azokkal mi a helyzet akik olyan gépre akarják feltenni amin nincs net és csak singlében akarnak játszani? Õk hogyan telepitik és játszák?Vagy már ilyenekre nem is gondolnak a fejlesztéskor,mert annyira alapnak számit?
Hogthar
Nekem lemezes verzióm van.
A lemezen nincs semmi csak pár alap fájl, a többit letölti.
Nincs semmi értelme, csak azoknak elõnyös akik nem szeretnek online vásárolni.
Az egész játék nálam 12 giga, ez naprakész, tehát tartalmaz minden új dolgot.