Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én próbállok optimistán hozzá állni a dolgokhoz, még mindig jobb ez a Mod mintha valami sokkal nagyobb hülyeséget tettek volna bele.
A Day Z rõl csak annyit hogy valaki elindít egy szerver keresést most arma 2 ben akkor talál 5000 dayz szervert 100 üreset és 20 at ahol valami normális játék folyik (ezzel a helyzettel sajnos nehéz vitatkozni)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Volt már hasonló sandbox és folyamatosan generált mission mod, nem egy itt most annyi az újítás hogy ezt a generálást és a pályába nyúlást le egyszerûsítik kicsit.
Szerintem is van ebben lehetõség, nem is rossz, de sajnos itt is igaz mint minden multi játéknál hogy 1-2 gyökér el tudja rontani az egészet.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
www.smart-bus.hu
Pedig lehetne ezt másképpen is csinálni... szerintem.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tegnap végre kézhez kaptam az ARMA 3-at(eredeti). Elõtte az ARMA 2-vel játszottam, de viszonylag keveset. Az lenne az elsõ kérdésem, hogy van-e tutorial misszió, és ha van akkor hol? Ha véletlenül nem lenne, akkor lenne-e olyan bátor emberke, aki segít beletanulni a játékba?
Köszi elõre is!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
A gond, hogy limitált a jó irányító, fõleg egy ilyen komplex játéknál.
Ha még egy játékhoz talál is a csapat egy olyat aki tényleg a többiek játékát és annak jó hangulatát tartja szem elõtt, akkor is rá kell éreznie a megfelelõ arányra, nehézségre és elég gyorsnak is kell lennie hogy a játékosoknak ne legyen túlságosan feltûnõ hogy hirtelen generált a környezete.
Tehát a villám belecsap a tankba abszolút kilõve a részemrõl, lehet egyszer mosolyognék rajta de elveszi a játék komolyságát.
Na most egy olyan játéknál ahol nem konkrét csapattal játszol, pl felcsatlakozol egy másik szerverre ahol egy teljesen közömbös Zeus van felejtõs.
Ha nem tetszik, nem megy az ember olyan szerverre és kész.
Csak azt remélem, hogy Shay_gman nem gondolja komolyan, hogy ezután nem lesz szükség a modjára, ahogy elnézem a zeus csak egy szeletét képviseli az mcc lehetõségeinek.
www.smart-bus.hu
In space no one can hear you scream.
www.smart-bus.hu
felhivtam a UPC helpdesket, azt mondjak naluk wifi routerrel annyi mindent csatlakoztatok amennyi jol esik ... bar a srac akivel beszeltem nem hangzott tul szakinak ...
elmekszem h, korabban be kellett regisztralni MAC cimeket ... 2tot lehetett ....
ugy mukodik most h, vagy a PC meg laptop van neten, vagy PC es TV, vagy PC es telefon.. tehat a masodik kutyu valtozik .. de harmadikat mar nem tudok csatlakoztatni
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Szét kéne rúgni a seggüket.
Sztetek az normális, hogy egy realisztikus FPS-be ilyeneket fejlesztenek, miközbe még csomo olyan dolog van amit értelmesen lehetne fejleszteni? A valóságban is igy müködnek a dolgok nem, hogy egyszercsak kinõ elöttem egy útblokád meg felrobbant egy villám?
Amugy hogy van a steam? ha telepitek egy játékot és ujratelepitem a wint vagy más gépen jelentkezek be akkor még látnom kéne az összes játékomat vagy csak azt ami azon a gépen is megvan.
Akkor vehetem itt?
Arma 3-at érdemes lenne itt megvenni?
http://cdgalaxis.hu/PC/20894/arma-3.html
Miért ilyen olcsó?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az Én ajánlatom:Operation Mighty Justice by bardosy
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ArmA Gold + ArmA2 + ToH + ArmA Tactics volt 1 USD valami bundle keretei közt... 😄
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Ha jól emlékszem volt is ebbõl valamikor botrány valamelyik assassins creed résznél, akinek meg volt eredetibe nem tudott játszani mert behaltak a szerverek, így legelsõnek a feltört warezesek tudtak játszani.