Szerintem ezzel a kissebseget kepviseled az arma jatekostaboraban. Nem tudom mekkora aranyban, de erzesre elenyeszo.
Így van. Mint az egyes hadseregekben az elit egységek. Csak legjobbak legjobbjaiból állhat, azaz a profizmusuk és a maximalizmusuk mindennél magasabb szintet képvisel. Én pedig nem egy átlagos játékosa vagyok az ARMA-nak, mint a legtöbben! :)
Ez persze csak vicc volt, de azért komolyra fordítva a szót, nekem csak az nem fér a fejembe, hogy itt reklámozzák a VBS-t, holott tudják, hogy létezik egy ARMA is a "civileknek", aztán meg szinte mintha ég és föld lenne a kettő. (Legalább két teljesen más cég fejlesztené őket. (Még akkor is, ha korábban megbeszéltük, hogy két cég, de valójában mégsem. :) )) Oké, más a célközönség, mások a prioritások, de most tényleg, olyan nagy kérés lenne, hogy legalább azokat az elemeket átvennék, amelyekkel magát a JÁTÉKOSOKAT boldogítanák. És itt most nem a katonai titkokra, meg hasonlókra gondolok. De a térkép lehetne nagyobb, a fizika kiforrottabb, az AI ne egy mutatványos majom szintjét képviselje, valami plusz a grafikában is jöhetne - bár mondjuk ez az egy talán már jó az ARMA-ban is, de stb., stb. Csak egy kicsit közelíteni a "kis" ARMA-t a "nagy" VBS-hez.
Hát olyan nagy kérés ez??? .... IGEN NAGY! :) Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.11. 15:11:46