Minek kéne ilyen? Felesleges, nem repülőszimulátor.
Mert akkor szimulátornak is lehetne rendesen használni, így pedig egy olyan program lehetne, amellyel ki lehetne váltani a mai szimulátorok egy részét. Például, hogy bele vagy betonozva a gépedbe, azaz nincs kiszállás, nem lehet a gépeket fizikailag rendesen kiszolgálni, amely grafikusan és játékmenetben is akár egy vagy több embert kíván, lehetne rendesen reptéri üzemmódot szimulálni - légi és földi irányítás, parkolás, stb. Az nem szimuláció, hogy valaki TS-ben mondogatja a magáét de fizikailag nincs is jelen a pályán.
És hát igen, a szigetek közötti átmenetet is jó lenne megoldani, akár repülővel, hajóval is.
Egyébként ebben az egész VBS-ben azt nem értem, hogy ha a "civilek" számára nem elérhető, akkor meg minek mutogatják itt a nagyközönségnek ennyire mélyen. Egy-egy trailer az oké, de hogy állandó képesség demonstrátor videókat osszanak meg, ráadásul úgy, hogy nem is elérhető, szerintem teljesen felesleges. Az ARMA-ok csak nézik, hogy mégis, nekik is milyen lehetne, ha lenne. Mert azért azt be kell látni, hogy a VBS-hez képest az ARMA csak egy lebutított és megcsonkított gyerekjáték.
De ettől még én is a rabja vagyok! :)