35054
-
#46 mekkora hülyeség a hadseregnek ilyen szoftver! -
#45 Szia!
Tudsz többet is a várható gépigényről, amin normálisan el fut majd az ArmA.
A CS és az UT teljesen hidegen hagy, hogy nem fut 100 bot-tal.(sz*r két játék) -
#44 Ez a program nem a civil piacra, hanem a hadseregeknek készültek, ebből fakadóan korlátozott a megrendelés, és magas az ár - cserébe olyan dolgokat nyújt, ami a civil piacon csak egy nagyon szűk réteget érint.
Az OFP ez után is nagyon fog függeni a CPU-tól és a ramtól, egy ekkora terepet és ennyi egységet folyamatosan mozgatni bizony komoly munka, és ehhez képest még eléggé visszafogott is volt az igénye (próbálj meg berakni egy CS:Source-ba vagy UT-be 100 Bot-ot, nincs olyan gép, ami képes lenne azt elvinni...). Amúgy a RES-ben a 2048x2048-as textúráknak volt értelme, de csak ott, ahol ki is használták (pl. V-80 heli). -
#43 Ez bizony ráférne a játékra, mert az OFP eddigi részei jobbára csak a CPU-tól függtek. Ésszerű video beállítások mellett, persze.(Resistance-be azért van egy-két abnormális beállítás pl a texturáknál, amitől nem lessz szebb, csak lassabb a game.) -
#42 Ez nagyon tuti, csak hát az ára. Alap game + egy két kieg. az min 200-300 USD. Ez magyar forintra lefordítva kb 40-60 ezer Ft, azért ez nagyon sok. Nem?
Egyébként az állatos addon tetszene a legjobban. -
#41 Bohemia Interactive tervek & bistudio.com - pár új képpel, tele hírekkel
Ja, és mégvalami!
America's Army - AA
Armed Assault - ArmA -
#40 Én sejtem mit emelnek át, pl a dinamikus épületromboláslt, és a beépített jobb videokártya támogatást (mint dxdll, csak alapból benne a játékban).
Mellesleg elég sok ideje elérhető civileknek is, kivéve pár addoncd (USMC, stb.). Meg is vettem volna már, csak az ára... úgyhogy inkább nem :) -
#39 A VBS1 már a civil forgalomba is elérhető, ITT. Az alapjáték laza 150$, a kiegészítő addonok CD-ként 50-50$... :) -
neuro #38 Nekem elég lenne annyi javítás, hogy a katonák végre ne essenek át a házak falán, illetve az oroszok ne tudjanak fejbelőni 800 méterről... -
#37 Pedig én nagyon kiváncsi lennék arra, hogy milyen gaméval nyomulnak a katonák. -
#36 Az a baj, hogy továbbra is kevés az ismert tény, és sok a találgatás.
Annyit tudni, hogy a valószinüleg a VBS1-re épülve csinálják az AA-t. Itt most egy kis ellentmondás van a lépéseket tekintve: a VBS1 teljes extra tulajdonságait (modellek, mapok, parancsnoki és kiértélő modul, stb.) aligha használhatják fel (hiszen ezzel a VBS1 pozicióit ásnák alá), de hogy mit emelnek át, nagy és sűrű homály fedi.
De hogy egy kicsit oszlassuk a ködöt - a VBS1-ről egy-két kép:
[center]
-
#35 Ez csak a grafikára vonatkozik vagy a mesterséges inteigencia, stb. is a katonai kiképző változatból lesz átvéve? -
#34 thx -
#33 Aha ofp 1.5-ös motort használó katonai kiképző változat. -
#32 VBS1? -
#31 Az AA a hírek szerint a VBS1 motorját használja, tehát azért lesznek itt előrelépések (legalábbis az OFP:R-hez képest). -
#30 Nem rossz gamék azok se, de ez egy sznob fórum. Úgy látom.
Egyébként a képeket elnézve ez az OFP-nek inkább egy 4. küldetés lemeze új címmel. De azért nem baj, hogy ebben az évben kiadják.
Az ötletek nem fogadásáról pedig az a véleményem, hogy nem nagyon lesz az eredeti gamén módosítva sokminden. -
#29 Érdekesség: A Hivatalos fórumban azt kérik, hogy ne adjanak ötleteket, hogy mit hogyan kellene csinálni az AA-ban.
Az indok: a játék már túlságosan is előrehaladott állapotban van ahhoz, hogy a készítőgárda figyelembe tudja venni ezeket.
Nocsak-nocsak... -
#28 Akko arkádozzá :) -
#27 mind1!nekem a joint meg a battlefield jön be!kész! -
#26 Én többet is ismerek :) -
#25 jaja, ismerek olyat aki még mai napig ugy nyomja az 1et minha 2hete jött volna ki! -
Thanatos #24 hagyad..., az iylenek jobb is hogy nem merülnek bele ilyemsibe, maragyanak csak d3nál az való nekik, és igy elgalább nem zavarjuk egymás köreit :) -
#23 Az a gond, hogy a grafika az első amit megnézel... kicsit el kéne merülnöd a gameban:) -
#22 A BF2 egy arcade játék pontosan 0, azaz nulla szintű realitással. -
Thanatos #21 jobbat nem tud mondani mivel az egyetlen versenyző ebben a kategóriában eddig :) -
#20 öhm,már jáccottam véle!nagyon király!a grafika is qva jó! -
#19 végre valaki, Aki ért is hozzá!
milan: ajánlot játék számodra: farcry! -
#18 én ezt a gamet nem ismerem,a of1-et se,de pl ottlesz a bf2,aminek legalább grafikája is lesz! -
#17 Hát, OFP-vel sohasem a grafikájáért játszottunk... Viszont érdeklődve várom, jobbat tudsz-e mondani teljeskörű harci szimuláció(gyalogostól vadászgépig) kategóriában. -
#16 jóvan,de ahogy megláttam azt a grafikát a képen hallod.még az il2 sturmoviknk is ezerszer szebb a grafikája min grafikán! -
#15 kicsit ellentmondásosak a hozzászolásaid -
#14 úristen ez a grafika! -
#13 remélem jó game lesz! -
#12 nem picit... nagyon! -
#11 Ez egy picit realisztikusabb. -
#10 hát nem sok köze van hozzá -
#9 Hát nem igazán.... -
Lupis #8 Ügye ez nem olyan lesz mint a joint operations? -
#7 amedig nem jön a OFP 2 addig unalomüzönek yo lessz!