Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az AI-t vedd lejjebb, ha nem bírsz velük, de szerintem az egyéb segítségeket ne használd...
www.smart-bus.hu
Ha még most kezdesz beletanulni érdemes kisebb fokozaton kezdeni aztán majd fentebb rakod, hogyha belejöttél.
Sok sikert a játékhoz 😉
"MI útkeresésének javítása. A fizikának szerepe lesz benne, ha karakterünk elesik, vagy eszméletlen ill. halott embereket vonszol maga után."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kart racing
Az elsõ "uram isten, már megint mi ez a f**" után végig gondolva ez talán még hasznos is lesz, mert talán ezzel beletesznek egy használható jármû fizikát a játékba.
Elég sok egység mód készült arma 3 alá és van pár fizika javító is, például ez 2 napja jelent meg.
Viszont az új módok közül sok inkább külcsín, egységek, taktikai mellények, sapka verziók, arc verziók, szemüveg verziók és egyéb.
Vannak azért egyéb módok is de ritkábbak, és nem terjednek úgy el mint arma 2 nél.
MÉg a 2010-ben összeirt listát is egy az egyben be lehetne nekik másolni,mert még mindig ugyan azok hiányoznak belöle mint az elözõ részekbe is.
Csak azt nem értem , hol maradnak el a moder csapatok és a modok.Az elözö részeknél ennyi idõvel a megjelenés után már tonnányi értelmes mod jelent meg ami uj dolgokat vagy a meglévõket javitott,de most sehol sem.
Hol van az A.C.E mod vagy hamár van benne physicx és ragdoll akkor miért nem áltak még neki feljavitani vagy kiterjeszteni a hatásokat?
A toolokat ki adták,de mégsincs semmi mozgás etéren.
Szavazzatok erre a subpieles cuccra is: http://feedback.arma3.com/view.php?id=18100
Lenovo y510p
De sajnos a bokrok sem rejtenek, van az a nagyon sûrû bokor rendszer A3 ban, tedd magad oda és a bokor túl oldalára az Ait úgy hogy rád néz, 2 másodperc és halott vagy.
Ha lehet én kerülöm a bokrokat, zavar a látásban de az ai kilõ mögüle, hamarabb választok épületet fedezéknek mert masszív és a model ami kitakar és láthatatlanná tesz az ai számára nagyobb és egységes.
Egykét bokornak abszolút nincs is, aminek meg van hiányos nem takar ki teljesen, és az ai meg lát téged 2 levél között is.
Ha dombot kerülök kb a 3/4 rõl indulok a túl oldalról és jobbra vagy balra kerülve olyan szögbe haladok, hogyha átérek a túl oldalra pont az aljára érjek.
Így mindig a kis szögre amit kapok haladásom során jó rálátom van ráadásul kevés is látszódik belõlem, könnyebb visszavonulni és ha sikerül átérnem nem leszek annyira látható mintha a dombtetõn lennék.
Elõször veteránon kezdtem a kampányt, de utána visszaléptem regular-ra mert még nem vagyok elég pro. Pl. múltkor egy squad leader ellenség egy lövéssel leszedett, mikor kinéztem a domb mögül. Én meg WTF? Aztán elgondolkoztam, hogy neki volt acog-ja. Újra nekifutottam ezúttal már bokorról bokorra mentem és én lõttem elsõnek. Nekem is volt acog, headshot és mentem tovább. Ekkor gondolkoztam el azon, hogy lehet nem is az AI val van baj, hanem a játékstílusommal. 😄
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Eleve elvittem a gép puskás 4x4 és a konvojt az épületeknél vártam be.
A társak fedeztem hátulról, késõbb kiderült hogy jogosan kellett, és szabad tüzelést és cselekedetet kaptak, én meg gép puskával kilõttem minden jármûnek a kerekét és lelõttem minden ellent aki kiszállt.
Persze a 4x4 es tönkre ment, de az egyik társ szerelõ vele megszereltem az ellenség jármûjét és a odaadtam a teherautót a társaknak.
Amikor jött a Heli leszedtem a gránát vetõs jármûvel amit elkoboztam az ellentõl.
Ka-50
DE az meg megint agyf@sz, hogy utánna 1 szem emberre 2 helikoptert küldenek és raksikkal lönek rám, de gondolom napokig elbujhatnék a helikopterek akkor sem fogynának ki az üzából és a raksibõl.
Azért az ilyen eszement dolgokra figyelhetnének a küldetések készitésekor.
Egyszer kiváncsi lennék rá, hogyan tesztelik vagy egyáltalán , hogy játszák végig anyázás nélkül a fejlesztõk.
aztan amikor szoltak h mindenki celon van es meggyozodok rola, h nem lesz csetepate akkor tuzparancs, es ha mindenkit eltalaltak akkor megint kuss 😊
mindig en megyek elore ... korbenezek, aztan biztonsagos helybe mozditom oket a move paranccsal
amikor tankkal talizok, akkor az AT sracnak meg kiadom a parancsot h loje ki...
nekem nem volt kulonosebb gondom
Nekem sem volt türelmem az AI val szenvedni. Én úgy oldottam meg, hogy kivettem a barát táskájából a satchelt és lepakoltam az összeset. Aztán pár load után sikerült felrobbantani az elsõ és az utolsó kocsit. A supportból meg kilõttem az embert.
Lenovo y510p
Remélem nem spoiler ha leirom hogy a 2. kampányba a supply kamion megszerzésénél ,mennyire telelett a hócipöm, hogy ennyire bonyolult és önállótlan egy bagázst még nem láttam.
Ha van egy eligazitás akkor a minimum, hogy tudja mindenki, hogy mni a dolga és nem nekem kell minden egyes bakának külön-külön a szájába rágni, hogy ezt és ezt és most lõdd.Arról nem is beszélve hogy ezidõ alatt én nem tudok semmit sem tenni.
Tehát vagy én lövök és akkor a maradék ember nem csinál semmit vagy az embereket irányitom és akkor magamat nem tudom megvédeni.
Egyik sem jó .
Hamár Rajtautés akkor az emberek elhelyezése után elégnek kéne lenni egy olyan parancs , hogy a jelzésre szabad a lõvés és mindenki a célnak megfelelõen tevékenykedjen. DE most ha nem mondom hogy AT-vel küldje oldalba a tankor akkor csak néznek mint a moziban.
Az hogy Élet legyen a pályán az nem abban merül ki hogy több ember mászkál.
Hol vannak a sérüléstõl jajveszékelõ és forgolódó sérültek, az összerezzenõ civilek vagy katonák ha a közelükben valami eldurran ?
A parancsnok életszerübb utasitásai, karjelzései?A társat fedezékbe vinni a társnak stb..
Ezek mind olyan dolgok amik már benne voltak régebben ACE vagy más modon .
Talán ezeket kéne kiadni standalon játékként vagy módként nem a DAyZ marhaságokat.
Ami most van ahhoz NEm kell AI ,mert mindegyik csak az elöre beállitott utvonalon végigmegy bármi történjen.
Ja hogy ahhoz többet kéne scriptelni , én kérek elnézést.
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Mint irtam, egy kicsit olyan mint mikor a srácok kimennek vadászni az erdõbe egy lakatlan szigeten . csend és hullaszag meg madárcsicsergés
http://dev.arma3.com/oprep-altis-updates
Lenovo y510p
Ka-50
Egyébként nincs más játék ami miatt upgradelnék, szóval lehet eleve halott ötlet most upgradelni. (mennyit játszanék vele egyáltalán?) Dota2 meg CSGO ezen a gépen is elmegy elég szépen...
Nem olcsó játék ez, lehet ezer forintért utánad vágják de egy 160-180ezres konfig azért kell alá <#idiota>#idiota>
Egy 650Ti alá totál felesleges a 4670, fõleg egy olyan, amit késõbb húzni sem tud. A 4670K-nak lenne akkor értelme, ha mondjuk egy GTX770-t akarna mellé...
Ha ennyire behatároltak az anyagiak, akkor szerintem nem szabad intelben gondolkozni, fõleg, ha nincsenek eget verõ elvárások a látványt és a futást illetõen.
Egyébként szimulátorhoz én is az Intel CPU-t favorizálom, de csak akkor, ha van pénz a K-s szériára, mert ezek is 4GHz felett mutatják meg igazán, hogy mit tudnak... oda viszont már megint plusz hûtés kell.
www.smart-bus.hu