35066
-
Üdv! Pár barátommal most gondolkodunk, hogy megvegyük-e a játékot. Nekünk leginkább a Battle Royale és a Wasteland modok tetszenek, alapvetően ezeket játszanánk. A kérdésem az, hogy igaz-e hogy a játék gépigénye köszönő viszonban sincs a valósággal? A honlapjukon azt írják, hogy egy négy magos procival és egy egy gigás dx 11-es vidkarival vígan fut, de mindenhol csak azt olvasom, hogy "optimalizálatlan fos". Nekem egy harmadik genes i5-öm van 3,2 ghz, mellé 8 gb hyperx és egy r7770 1 gb. Ez az ajánlott gépigényt bőven kimeríti, de valójában tudok majd vele armázni, vagy igazak az állítások és ehhez tényleg fél paks kell? Az igényeim nem nagyok, utálom ha valami csillog, 1280x1024-ben játszom mindent és nekem a full low graf is megfelel. Vélemény?
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.12.16. 08:01:35 -
Elég sok hekkelés van benne, hogy tudjanak mutatni is valamit. Ahogy kivettem ők egy engine-t árulnak, ezért a videók is arra próbálnak rámutatni, hogy milyen sokoldalú lehet. Mennyi mindenre fel lehetne használni. De! Ha valaki nem lát benne fantáziát, soha nem lesz belőle Arma konkurens. És még ha valaki belevágna is a trónbitorlásba, rengeteg pénzt kéne belelapátolnia mire lenne belőle egy használható játék. Volt már rá példa, hogy belebuktak. OFP 2?
U.i. Grafikailag sztem az Arma is van ilyen jó. -
sirpalee #32218 Igen, ez igaz. De a tech, amit bemutattak nagyon egy apró featuréről szól (amit méghozzá nagy trükközésekkel csináltak meg). Jópár év alatt ennél tovább nem jutottak, plusz emellé a maradék az nagyon necces. Emiatt teljesen homokvár érzésem van.
A kézzel állítható fizika... Ez egy multiplayer játékban egyáltalán nem opció. Grafikát lehessen (bizonyos limitációkkal persze) állítani, de minden más negatív hatással lehet a játékélményre. Vagy előnyhöz juttathat bizonyos játékosokat.
De! Legyen igazad. Jó lenne már egy igazán nagy skálán mozgó háborús játék, több száz játékossal és reális viselkedéssel. Ahol igazán lehetne katonáskodni. Az arma egy egész korrekt próbálkozás, de egyszerűen túl sok vele a macera, és sok a limitáció... Abban bízok, hogy a dayz rendbetétele közben (nagyobb a felvásárló közönség, és kevésbé toleránsak mint a rendszeresen visszatérő arma játékosok) azért jut az arma-ra is idő.
Evvan, ezt kell szeretni. :) -
Solt #32217 A "nulla" látótáv sok erőforrást meghagy másra... :)) -
Azt ne feledd azért, hogy az egy grafikus motor alfa álapota és nem egy kiforrott játékmotorra készült játék alfa álapota.
Mintha a cryengine alfa álapotban kipróbálnák és csak az alapdolgokat teszik be ,hogy valami vizualizáció is legyen benne .
Ehhez kellenének a nagyobb studiook, hogy megtöltsék tartalommal és kihasználják a lehetőségeit.
Mert sztem a fizika és a repülés része eléggé jó volt és Te is tutad állitani, hogy milyen legyen lehet, hogy alapbó l nem volt a legjobban beállitva. És az, hogy a valós koordinátákról szinte ugyan azt a látványt láttad az azért nem elhanyagolható. -
sirpalee #32215 Amúgy ha már a szokásos arma bashing... Mostanában játszom a far cry 4-el, és basszus, ott egész szépre meg tudták csinálni a terrain renderelését. Kéne csórniuk egy-két engineert az ubisofttól. -
sirpalee #32214 Nemtom, én próbáltam a demot (sőt, meg is vettem az alfa buildet, vagy mi a szöszt), és engem nagyon nem győzött meg. A járműmozgás, kezelés az elég gyenge volt...
Amit elérhetővé tettek az alfában, az nagyon gyér egy ilyen komplexitású projecthez. -
Mivel még eléggé kezdeti stádiumban van az outerra és tudtommal 3-4 ember késziti, igy nem haladnak olyan ütemben mint jó lenne,de eddig a képek videok és amit a gépemen produkált a demó nem mondanám gagyinak.A látvány és ahogy a szilárd testekket kezeli jópár program becsületére válna.Persze azt nem lehet tudni, hogy sok egységgel AI-val és animáciokkal együtt mire lenne képes.
Minden esetre ez egyenlöre az egyetlen olyan törekvés ahol talán megvalósulhat egy globálisan leszimulált minden területet egyszerre használó játéktér .
Maga a Titános dolog egyenlöre ennek lehet egy előfutára, bár egyenlöre ezt én is pénzkeresésnek gondolom. -
sirpalee #32212 Az outerra maga elég gagyi tech. Persze jobb pár dologban mint az arma, de azért nagyon necces. Egyelőre ez valszeg csak pénzkunyerálás, pár olyan képpel amit épphogycsak összehekkeltek outerraban. -
Remélem megérjük, hogy ebből egy jó dolog születik és mindenki hozzáférhet
Outerra game engine az alapja , ha valaki nem tudná mi az.http://www.outerra.com/ -
HáBéDé-t -
Paladin #32209 Pletykák szerint a Marksman DLC-ben benne lesz. -
Köszi szépen! Majd talán a 4. ben gondolnak rá! ;) -
Animációról nem tudok, de vannak modok amikkel le lehet támasztani a fegyvert. Alapjáték egyelőre nem tudja. -
Sziasztok! Valahogy le lehet támasztani a fegyvert? Mármint kihajtani a lábat. -
50% kedvezmény az Arma 3-ra a steamen. 33 órás akció! -
A helikopter dlc csak annyi pluszt ad, hogy tudod vezetni a két új helikoptert. Minden egyéb benne van a játékban, de a két új helibe csak utasként szállhatsz be ha nincs meg a dlc.
Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2014.11.29. 17:00:34 -
T800 #32203 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ez a helicopter dlc mennyire fontos vagy nem fontos a public szerverekhez? Pl ha az egyik szerver használja és nekem nincs meg akkor nem fogok tudni csatlakozni? Vagy hogy működik?
Köszi előre is a válaszokat! :)
Üdv! -
-
igen láttam, hogy milyen modokat használtak hozzá,csak az a bajom, hogy ezek a modok csak akkor érvényesülnek ha egy missionban én beleszerkesztem, hogy ott és ugy csinálja. az lenne a jó ha olyan modok lennének, hogy felteszem és akkor akár az alapkampányban is használható lenne mindenféle utánállitás nélkül.
-
-
Téves, a végén fel van sorolva az összes mod amit használtak és minden amit látsz kivitelezhető. -
Stief #32198 Sziasztok valaki ismer valami jó warfare cti modot? Bázis lehessen építeni, tehát legyen stratégia része. Benny modot(BECTI BE) ismerem, de van valami fejletteb mod? Tudom ezt már kérdeztem de hátha :) -
Feró Flex #32197 király -
Ez nem egy hanglecserélő mód!
Figyelembe veszi a környezetben lévő objektumokat és a fegyvered kaliberét és aszerint generál visszhangot, az-az működik más hangmódokkal is.
A mód készítője a J.S.R.S. ajánlja hozzá.
Itt a mód elérhetősége.
Itt a fegyver amit használtam a videóhoz, és ennek az alaphangjára keverte rá a visszhangot.
Nagyobb csatákban nagyon adja, volt szerencsém kipróbálni coopba 15 fővel. -
szabi07 #32195 Bocs a noobságért de nem találom a log file-t. melyik mappában kéne lennie? -
Ez is elég hangulatosra sikerült, csak kár hogy jónéhány animáció mozgás és hang csak a video miatt van megkreálva és játék alatt nem használható , látható. és, hogy még a gyári kampány alatt az eligazitásoknál is csak a szabvány terjegesésre futja ,semmi egyéni mozgásformák.
Hogthar: jónak igérkezik ez a hangmód, meghallgatnám még több résztvevősbe is több fegyver egyszerre. egyébként a lövedék becsapódásnak van hangja ? -
Ezt a hangmódot ajánlom nagyon jó! :
videó -
Szerver logba mit ír? -
Paladin #32191 Dedikált szerver? Gondolom az.
Abban nem nagyon vagyok otthon :)
Ebben a topicban, illetve a hivatalos wikin le van írva minden, amit alapban tudni kell hozzá.
Ha látod a servert, de belépéssel vannak gondok, akkor lehet mondjuk az én igen korlátozott ismereteim alapján - mod probléma, vagy nem minden port van engedélyezve, ami kell, esetleg a Battleye is huncutkodhat..
Meg biztos sok más is, reméljük valaki hozzáértőbb is idenéz :) -
szabi07 #32190 Sziasztok valaki tudna nekem segíteni szerverbeállításban? Szeretnék indítani egy privát szervert,de valamiért nem tudok belépni egyből kidob.
Ha valaki esetleg megosztaná velem a titkot hálás lennék :-)
Nem a saját gépemen van a szerver, hanem egy szervergépen.
Utoljára szerkesztette: szabi07, 2014.11.12. 12:24:45 -
Stief #32189 Sziasztok valaki ismer valami jó warfare cti modot? Bázis lehessen építeni, tehát legyen stratégia része. Benny modot(BECTI BE) ismerem, de van valami fejletteb mod? -
Van 30%os kuppnom ha érdekel, asszem év végéig érvényes. Akkor kaptam mikor szavaztam a make arma not war-on. -
Ránéztem,be is lőttem a dolgokat,így egész kellemes beállításokkal ~25fps-t kapok ami tekintve, hogy mégiscsak egy SSD nélküli laposról meg egy 1.10-es sorozatszámú virágbolti Armáról van szó szerintem tökéletes(Gondolom 1.1-1.3 között azért van még pár fps különbség az optimalizálás miatt.)
De karácsonyra tuti SSD meg eredeti Arma kerül a fa alá
-
Paladin #32186 Meg, de nem tudom fejből :)
Arma3.hu-n van egy link ahol az optimális beállításokról írnak, az alapján lőttem be. Textura részletességet magasra tudom húzni, a legtöbb apró varázslatot is, a látótávon kell spórolnom sajnos, ott érződik a gyenge proci, 2000 körül kell tartanom. -
Solt #32185 [email protected] mellett is procilimites tud lenni...( GTX780 )
Egyébként itt egy jó módszer a cpu limit tesztelésére,
1. a kérdéses játékban / játékokban készíteni kell egy mérést a megcélzott beállításokkal (felbontás, minőségi beállítások, CPU és rendszermemória órajel, VGA órajelek)
2. ezután ugyanezt a mérést el kell végezeni úgy, hogy a VGA-n mind a core, mind a memória-órajel 10%-kal alacsonyabb (pl. 1000 MHz core és 1500 MHz memória esetén le kell menni 900 MHz-re és 1350 MHz-re)
3. ha az eredményként kapott FPS-értékek között 9-10% körül van a különbség, akkor a CPU sebessége elég a VGA-hoz (pl. 70 FPS helyett 63.5 FPS)
4. ha ennél kevesebb (pl. 70 FPS helyett 68 FPS), akkor a CPU (vagy ritka esetben a platform valamelyik másik eleme) korlátoz - minél kisebb a különbség, annál jobban (fenti példában már nagyon) -
Az biztos , hogy nem használja ki a VGA-t mert én egy 4850 1gb os verziójával játszom és jobban megy mint az a2.
965BEx4 és 8gb ddr3 mal -
Meglehet kérdezni, hogy milyen beállításokkal játszol? -
Paladin #32182 Procit írtam, Intel G860. A vga most gtx750ti 2gb. -
Gascan #32181 milyen CPUval tolod es milyen videokarid lett ha szabad kerdeznem?
.png)