Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az alsó videon lévõ tárazást még mindig nem tudták megcsinálni a BIS fiuk OFP óta. Pedig csak animációról lenne szó
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Repszimes körökben is ez a modell mûködik, mivel kicsi a közösség... sokan azokat a modelleket is megvesszük 1-1 akcióban, amikkel keveset repülünk, csak azért, hogy támogassuk az egyébként hasonlóan kutyaütõ brigádot... 😊)
A repszimeknél az ArmA széria meg jóval népszerûbb... közel sem olyan réteg játék mint egy DCS...
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Jelenleg mindenki kénytelen megvenni a játékot ha játszani akar. Amit te mondasz annál viszont elõfordulhat, hogy nem térül meg a befektetett idõ és pénz, mert valaki csak gyalogos akar lenni vagy elüldögél a harckocsi/heli hátuljában.
Lenovo y510p
Ezen felül aki pilóta, vagy harckocsizó akar lenni, az megvehetné ezeket a csomagokat DLC-ben... plusz elég lenne jóval kisebb fegyverarzenál is, jóval pontosabb animációkkal, és szimulációval...
@Most már igen... de eddig több volt! 😊
#31194: Ez meg pont olyan, mintha magamat hallanám A2 megjelenése után, és vitáznék a többiekkel, akik szerint fos az A1-hez képest, az OFP-hez képest meg aztán fõleg! 😄 Anno én is kötekedõ vén pöcsöknek hittem õket, ma már értem mi volt a nyûgjük! 😄
www.smart-bus.hu
Ezen felül aki pilóta, vagy harckocsizó akar lenni, az megvehetné ezeket a csomagokat DLC-ben... plusz elég lenne jóval kisebb fegyverarzenál is, jóval pontosabb animációkkal, és szimulációval...
@Most már igen... de eddig több volt! 😊
www.smart-bus.hu
Most már van nagy, nagy?, hatalmas sziget! DX11, physx meg víz alatti rész is. Volumetrikus felhõket is átemelték a TOH-bõl. Steam is van, könnyebb a küldetések terjesztése, felhasználó barátabb lett az egész.
Ezek után már nem látom mi az ami nagyobb prioritást élvezne mint amiket felsoroltatok, szóval én optimista vagyok.
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
A nagy pálya kicsinyítésével felszabadul a csapatból a pályaszerkesztõ, meg max 1 modelezõ akik egy árva kódot nem tudnak neked írni a valósághû penetrációhoz. :S
Nagy pálya továbbá lehetõséget ad a helikopterek, tankok és jármûvek szakszerû használatára. Szóval sztem a pálya méret fontos. Emlékszem mikor arma 2-ben a Utes pályán úgy játszottunk, hogy én megyek oda, te ide te pedig ide és a felderítõk lefedték az egész szigetet. Chernarus már egy fokkal jobb volt.
Sérülés fejlõdött, házak jobban rombolódnak mint A2-ben. A gyalogság sérülésén is fejlesztettek, befolyásolja a ruha a sebzést. A mozgás valósághûbb lett, hisz hányféleképpen el tudsz helyezkedni.
Az AI irányítás sajnos tényleg gáz. Én most egy hangvezérlést fogok kipróbálni.
Lenovo y510p
A szimulátoros réteg van olyan hülye, hogy mélyen a zsebébe nyúl... (lásd fostalicska DCS széria! 😄) Ha maradtak volna az OFP-s vonalnál, plusz belekerültek volna a felsorolt dolgok, simán adhatnák az alapjátékot dupla áron, és jöhetnének a különbözõ kiegészítõk DLC-ként... DCS-ben egy repülõ kerül akciósan annyiba, mint itt a komplett játék...
Ha lenne minõség, nyugodtan emelhetnének árat... (lásd még FSX kiegészítõk, Steel Beasts)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kinek Armafíliája meglehetõsen krónikus
Ez már nem szim, hogy bassza meg a BIS
Vagy BIS-sze meg a basz,
Nem tudom én, de kéne már egy tapasz
'isz oly régóta várjuk már a rendes fizikát
Addonok? Ó, van sok, akár traktor vagy fürdõkád
De nem, ez nem oldja meg a problémát.
<#idiota>#idiota><#szeret>#szeret>
A csalódottságomban fõként az játszik szerepet, hogy a számomra lényeges dolgokban csak helyben járás, vagy visszalépés van. ArmA elsõ része óta rengeteg idõ telt el érdemi fejlõdés nélkül... ez kiábrándító.
Ami tetszik, és ami lényegi elõrelépés, az az animáció, bár azon is lenne mit csiszolni. 😊
www.smart-bus.hu
Én kivenném a hatalmas területet, minek ha max 40 ember rohangál rajta egy kis részre koncentrálva.Meg csak feleslegesen eszi a gépet.Meg ugy talán maradna erõforrás részlesebb városokat kialakitani.Ki látott már egy olyan várost ahol senki és semmi nincs a házakban és körülöttük.
Kivenném a vizalatti buvárkodást.elenyészõ kis százalékban fog valaki buvár kundot játszani.
Kivenném a repülöket is ,legalábbis addig mig nincs normálisan megcsinálva max DLC ként külön.
Egyébként nem is értem miért nem azt csinálják, hogy az alapjáték után DLC ként részletesen kidolgozott és leszimulált jármüveket adnak ki. a missionokat majd a community megoldja.
És a szokásos sérülés, fizika ,részecske rendszert AI-t meg parancsolási modokat fejleszteni .
Lenovo y510p
Sõt, a felsoroltak jó része ígéretként elhangzott anno a részükrõl, de ezt konkrétabban tpM tudná elmondani...
www.smart-bus.hu
Nem tudom miért hívod szimulátornak. Az Arma egy massive military sandbox játék, nem pedig szimulátor. Szimulátor a VBS.
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amiket soroltam, azoknak kellett volna a fõ csapásvonalnak lenniük, minden más másodlagos... ha már szimulátorról beszélünk.
De ezen ne feszülj be, nem akarom én bántani a kedvencedet! 😊
www.smart-bus.hu
Hol van a terep, a jármûvek stb?
Pl. Vegyék ki az AI-t és legyenenk csak a játékosok és legyen helyette rendes penetráció és sebzésmodel minden jármûre, ember felszerelésre meg ha belefér egy 3D-s szerkesztõ.
Lenovo y510p
DCS-ben legalább civil jármûforgalom van és sokat dob a játék élményen, itt meg szerintem elengedhetetlen, fõleg ha kb valós helyzeteket szeretne szimulálni az ember.
De, hogy a kérdés 2. felére is kapj választ, a jelenlegibõl ezekért cserébe bármit kivehetsz!
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
A lehetõségekhez képest minél élethûbb fizika, környezet és épületrombolás, animált ki-beszállások a jármûvekbe, fegyverletámasztás, jármûbõl tüzelés, jármûben "mászkálás", élethû sebzés, élethû lövedékátütések, a hangok terén elõrelépés a visszalépések helyett...
A jármûvekben a hajtásláncnak, a motornak, a futómûnek, az anyagvastagságnak, ahol van ott a páncélzatnak már rég szimuláltnak kéne lennie. Mondjuk egy romboló puska például nem azért van, hogy élõ erõre lövöldözzünk vele, hanem arra, hogy mondjuk megállítsunk vele egy könnyû páncélost... akár úgy, hogy a megfelelõ lõszert használva kicsinálod a személyzetet benne, vagy szétlövöd a motort, stb...
Ez a videó egy DX9-t használó I. VH-s repszimbõl van... van normális fizika, szimuláció, látótáv, és már egy 6970-n is tudta a fix 60 fps-t... Mára az ArmA szériának legalább ilyen fizikát és szimulációt kéne használnia... szerintem... 😊
www.smart-bus.hu
Asszem abból a kétezerbõl inkább elmegyek söré' <#idiota>#idiota>
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Sztem határozottan hozzátesz a játékhoz, csak ahogy Hogthar is mondta, publikus szerveren felejtõs mert egy trollkodó elronthatja az egészet.
Lenovo y510p