A műszerfalak, a gépek külső és egyéb rendszereinek megvalósítása valóban lehet elnagyolt - bár azért vannak szép modellek is - ettől függetlenül maga a repülés semmiben sem rosszabba a levegőben, mint amit mondjuk a Falcon vagy a DCS tud nyújtani.
Ezzel meg en vitatkoznek. A DCS szimulatorok kidolgozasa messzemenoen jobb, mint a repulesi model armaban, eleg markans a kulonbseg. (falcon-t nem probaltam, fokent DCS A-10-el jatszottam)
Én fizetés nélkül is megtenném. Szerinted az FSX-esek mit csinálnak amikor különféle kereskedelmi járatok útvonalait repülik le valódi időkkel?! Nézd meg a youtube-on, hány olyan fanatikus van, akik a szobájukban mindenféle Airbus cockpit-et barkácsol össze és akár 12-14 órát is "repked" bennük?! Én megtenném az ARMA-ban is, ha lenne erre lehetőség. Simán.
Szerintem ezzel a kissebseget kepviseled az arma jatekostaboraban. Nem tudom mekkora aranyban, de erzesre elenyeszo. En szeretem az arma gyalogos reszet, szorakoztato, elethunek erzem (nyilvan vannak benne visszasagok, de ez a formatum korlatai miatt is van), de mar jelenlegi formaban is van benne sok olyan dolog ami kinkeserves. Pl a sok varakozas, vagy unatkozva eltoltott utazasi ido.