11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#239 zsir neked:)
mar en is nekialltam volna ilyet csinalni de hely se igazan van plusz nemsokat jatszom kormannyal csak neha mikor ramjon -
K.András #238 No, megrendelem a cockpitet is szerdán, de hogy mennyire nincsen szerencsém, amikor a pedált rendeltem még volt raktáron most ez is kifogyott :D
Mindig akkor amikor én akarok venni valamit, nembaj a lényeg hogy meglesz ráadásul az eredeti nem pedig valami utángyártott :)
Itt lesz kb 2-3 héten belül, megjön rakok fel majd képeket... -
#237 Ki tudna segiteni képpekkel leirásokkal házi készitésü ill. átalakitásu (repülös szimulátorhoz) joystick, gázkar és pedál mechanika ügyben?
köszi elöre is.
-
#236 nem rossz... -
K.András #235 3 napos express szállitással kértem és 135 ezer ft-re jött ki + egy 10-es volt a sparco pedál rá. -
K.András #234 Elöször a neten kerestem kft-et lakatosokat, elküldtem a rajzokat és kértem egy árajánlatot, egy válaszolt korrekten, azt mondta nem tudja olyan minöségben megcsinálni amilyenben nekem kéne.Aztán volt egy akinek nem volt csak száma, felhivtam és eljött, mutatom neki a rajzokat és kb tiz perc beszélgetés után kiderült hogy én lakatos vagyok,meg hogy én élöben láttam már ilyet, össze kéne dolgozni(LOL), azota sem telefonált.Na ezek után elkezdtem ismerösök között keresni, és volt egy manus aki bejárt anyámhoz az üzletbe.Meglett beszélve egy találkozo viszem a rajzot stb, és egy tök normális idösebb emberke jött oda (én addig nem ismertem).Megbeszéltünk mindent az árat, az idöpontot mindent, meg hogy folyamatosan jön és mondja hogy áll, elöleget nem kért mondván mégiscsak ismer minket(anyámat), jol beszéditett de egy rohadt csövet nem hajlitott meg, szoval arra jutottam hogy nem gecizem ezzel tovább, inkább megrendelem eredetit, szopassák a jo k...a anyjukat lakatusék ne engem!
Csak igy igen huzos lesz az ára, 180-an a cockpit 55 a sparco speed ülés.Nemtom még rágodom. -
#233 mennyibe is kerult kudessel mindennel? -
#232 es mi lett a lakatossal?
azert meseld mar el azt is -
K.András #231 Kényelmes, most van az utso állásban ennél jobban nem nagyon lehet megdönteni, a többi szerintem akkor kell ha hanyat rakod fel e cockpitre, mert különben iszonyat meredek a dölése, szal azt nem szabad elfelejteni, hogy ezt nem igy kell célszerüen használni, hanem logatni kell a lábait :DDD
Egyébként nincsenek annyira közel a pedálok, de valszeg ebben az állásban valoban a jobblábfék volt elötérbe helyezve, hiszen a kuplung fék használat egy lábbal nem megy, a gáz-fék iszont igen :DDD
Azonban ha zavarna valakit könyedén átrakhatja vagy kiveheti a középsö pedált vagy pedálnál lévö rugot és kicseréli a kuplungban lévöre és máris az a fék, ugy már igen messze van, akár hotaposot is fel lehet venni :), a magasága az pont jo, de mondom akkor volna az igazi ha lognának a pedálok, hamarosan fellogatom öket!!! ;) -
#230 Király, de ezt tudjuk :)
Nekem viszont úgy tűnik, hogy nem igen a bal lábas fékezésre van ez tervezve, és nem csak a kuplung miatt. Valamiért úgy érzem, hogy túl magasak a pedálok, és hogy nagyon közel vannak egymáshoz. Igazam van? -
#229 jol nezki,igenyesnek tunik,grat hozza !
mennyire kenyelmes a pedalok allasa?
vagy csak nekem tunik tul meredeknek? -
#228 nagyon csecsen nez ki!!!!! gratula -
K.András #227 Nagyon nagyon jo!:D
Minöségi anyagokbol van, mikro és makro szinten lehet állitani a féket-gázt-kuplungot, hamar szét-össze szerelhetö tuningolhato a megrendelt kit-el, szal mindent tud :DDD...
Azt egyenlöre nem vettem észre hogy gyorsabb lennék töle, de biztosan kell szokni ezt is, amit észrevettem hogy sokkalta stabilabban megyek, végre érezni a féket, nem lineáris tehát abbol is tudod mekkorát fékezel hogy milyen erösen nyomod(gyak olyan mint egy igazi autoban), nem csak abbol hogy mennyit nyomtam, ahogy a momo pedáljánál.A gáz is fantasztikus, kigyorsitásoknál azonnal padloig lehet nyomni szinte olyan mintha kipörgésgátlot is használnál!
De hogy ne csak dicsérjem mondok egy hátrányt, mivel nagyobb erövel kell nyomni a féket, a 3,5 kilo ellenére könnyen arébb lehet tenni, és még az sincsen hogy nekitolod a falnak mivel a hátulján jönnek ki a zsinorok!Mind1 kell hozzá rendelnem egy BRD cockpitet is(lakatos átvert, bele sem megyek mert szét..sz az ideg töle)!
Ettöl függetlenül elégedett vagyok vele, nem bántam meg szerintem megéri az árát!
Itt vannak a képek, 2800x2100-as felbontásban hogy jol szemügyre lehessen venni.
-
#226 ne kepet rakjal mert tudjuk,hogy nez ki (na jo azert rakjal) :)
azt mond inkabb,hogy milyen?
erezni a minosegbeli kulonbseget ?
es javultal vele koronkent 1,5 mp-et ? -
K.András #225 Megjött ma reggel, holnap rakok fel képeket rola! -
K.András #224 Éljen!Már 5-ös fázisban van a rendelés ami szállitást jelent, 3 napon belül meg kell hogy kapjam! :D -
K.András #223 November ota kétszer vittem vissza a pedálom(már megint szarakszik)... -
Zykon Mancs #222 Na pápá, gyerekek, a gázpotim kilehelte a lelkét. Eddig bírta a kormány novemberi teljes cseréje óta.. Már annyit pöcsöltem a garancia miatt (más városban vettem, és ez életem legnagyobb hibája volt), hogy azt hiszem, legközelebb akkor látok ismét pályát, amikor elkészíttetem a saját pedálkészletemet, amire persze most nincsen pénzem:((((
Azt hiszem, nagyon szar hétvégém lesz.. sziasztok! -
K.András #221 Azért BRD-nél sem kapkodják el a dolgot, már több mint két hete megrendeltem de még semmi, jobban mondva kaptam egy levelet hogy vették a rendelést és hogy elindult a folyamat.Már alig birok várni :D
-
#220 ertem en..
csak a lenyeg, hogy nekem kenyelmesebb ugy... -
K.András #219 Persze ahogy neked kényelmes de szvsz hamar meglehet szokni, meg akár forditva is nézhetjük a dolgot, nem biztos hogy meg kell gyözni emberkéket arrol, hogy nem lehet cockpit nézetben gyorsan menni.Szal csak azért irtam a példát a világcsucsokrol. -
#218 ...micsoda hasonlat :D -
#217 valaki meg megissza a sajat vizeletet mer neki izlik...
nah mindegy:)
a lenyeg hogy en is tudok vezetni belso nezetbol de sokkal kenyelmesebb motorhaztetorol...de mondjuk auto mogul se szeressem.. -
#216 de amúgyis, nekem is van egy pár wr, és az összes időmet cockpit nézetből futottam
pedig gpl-ben f10-ből mentem, de itt tök jó a cockpit, szvsz -
K.András #215 Legutobbi GTR-Masters versenyen két világcsucs született, persze cockpit nézetböl, asszem ez cáfolja hogy olyan lenne mintha fél szemmel mennél, erröl ennyit. -
#214 igy van... -
szamuraj #213 Ha már cockpit-rol van szo
cockpit nézet? vagy
Motor háztető nézet?
Szerintem az utobbi hogy miért?
Valodi autoban ülve van térlátás!
A Motor háztető nézetnél jobb a rálátás azér hogy fel tudd mérni a távoságot.
cockpit nézet
Probáltatok hosszu távon valodi autot fél szemmel vezetni?
Kb ez a cockpit nézet.
Véleményeteket kiváncsian várom? -
szamuraj #212 jo Logitech Formula Force GP de momo jobb -
#211 Majd ha szarakodik a kormányom megint áthívom, azt jól fölidegesítem, hogy karmolja ki.
Nem tudjátok miért van az, hogy ha balra tekerem a kormányt, akkor kb a negyedénél max fordulaton van???? Ha jobbra tekerem tökéletesen kattanásnál van a végpont a játékba is, de balra... -
K.András #210 Az akkor drága kiprobálás volt neki, gondolom azota nem volt játszani? :DDD
Bár nem tudom, ilyen farkasember kinézetü lényekkel, nem biztos hogy egészséges a kapcsolattartás :D -
#209 -
#208 Nekem is. De haver átjött, játszott az NFSU 2-vel és hát a körme nyomát a kormányomba láttam viszont. És hát vetettem vele ujjatt. -
K.András #207 Engem 3 évig kiszolgált!A végére is csak a pillango váltoval volt gond, sokszor váltott már duplán, de 3 évig gondom nem volt vele! -
#206 Logitech Formula Force GP kormányról van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata hogy milyen, ugyanis ezen gondolkodom hogy megéri e venni? -
Zykon Mancs #205 Volna egy kérdésem, már egy ideje rágódom rajta.. Hátha valaki okosítani tudna:)
Evődtem picit a pedálok strapabírásán, és hát ugye, potik ideje meg van számlálva a berakás pillanatától. De nem a digitális potiké, ami köztudottan elnyűhetetlen, hiszen csak egy IC. Az ára (egy jó felbontásúé) viszonylag magas, de a dig. poti logikai áramkörét viszonylag egyszerűen meg lehet építeni. Nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy mi az ésszerű oka annak, hogy semmilyen színvonalas gyártó (Logitech, Microsoft, de a Frex és a BRD sem) nem épít a pedáljaiba ilyent, mind analógot tesznek. És meggyőződésem, hogy tudják, miért.
A felbontás nem lehet akadály, mert ha pl. 5 cm-t mozdul egy pedál, akkor 256 lépéses potinál kb. 0,2 mm lesz az érzékenysége, ami hát.. szerintem egy lábnak még túl pontos is:)) De a MS 1024-es felbontásút használ a kormányában, úgy tudom. Akkor mi lehet az oka, hogy mégis az analóg, hibáival együtt, mégis előnyben van? -
Lacika 79 #204 Már nem azért András, de a smiley sztem nem véletlenül volt odabiggyesztve az add-on végére. -
Zykon Mancs #203 Már bocsi, én sem értem, hogy tudott ekkora faszság az eszembe jutni. Szorri, nem akartalak ezzel nyilvánosan "megalázni" Téged! Ígérem, hogy most rögtön elfelejtem az egészet! -
K.András #202 Még véletlenül sem miattad mentem el, nem is értem hogyan jutott ekkora faszság az eszedbe, már bocsi. -
Zykon Mancs #201 Akkor tehát ezt is megtudtam:))) És titkon még széles, panorámaképről is álmodoztam:))) Hát jó!:) De azt azért nem felejtem el, hogy képes voltál miattam elmenni egy ilyen boltba:) Köfike! -
#200 Hol lehetne csak külön,de nem ilyen drága pedált kapni?