11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Pitti
    Már bocs, hogy kötekszem, de hol van itt olyan sok hegesztés meg lézervágás? Ha hegesztve van minek kell az 50 tucat csavar? Valamint melyik lemezt nem lehet mezei gépi lemezollóval vágni? Vagy a lekerekítésekhez kellett a lézer? A zártszelvények lezárásán kívül nem látok hegesztést. Mindegy valójában a cucc tervezése nem kis munka volt, kellett számolgatni rendesen a darabok méretezésénél. Így a prototípus bizony közelítheti a 100rugót, de a sorozatgyártás már nem lehet ennyi. Feltéve, ha lesz annyi megrendelés.
  • MaSzKa
    annyira letisztult ez a kormány a G25
    már bele is szerettem
  • pointer4
    Én pl még billnek is csináltam helyet, soxor kell ám! Kézifék, hamutartó, sör sem uccsó dolog :)
  • zoolee
    Meg én jobban szeretem az ien "doboz" szimulátort ami nem csövekből,zártszelvényekből van hanem rétegelt lemezből vagy aluból.:)
    Az nekem jobban tetszik, és van is hely a szobámban.:)
  • MaSzKa
    LOGITECH az isten
  • blory
    Igazad van megeri sajat magad epiteni, en amikor az enyemet epitetem nagyon elveztem .
  • supermogyi
    Hát... egy cirka 60 rugós G25 kormányt, meg egy lapostévét nem szívesen tennék rá egy 10rugós vasdarabra... (de egy 25kilós 21' CRT-sem) ami a fotón van az a prototípus és kb annyi volt, mint az eladási ára... lézervágás, kisf*szom, nem olcsó. Aztán a lakatos, profi fényező, stb. Nyílván most többet gyártatok és úgy olcsóbb lesz - persze csak nekem , de jelen esetben nem a meggazdagodás hajt... ez most nem erről szól...
  • zoolee
    FAKKANÁL!
    Azért én azt a 99k t sokallom.
    4 rongy a vasanyag vagy kicsit több monnyuk max 10
    ~3-5 a heggesztés, vagy ha haverod tól kérsz gépet vagy a tiedet használod akkor ingyért van..:)
    És azért a cockpit legjobb része az épités.:)
  • supermogyi
    Lehet monitor tartót tenni mind a kettőre, de még a kitámasztást meg kell oldani, nehogy felboruljon mondjuk egy 25kilos CRT moncsitól
  • supermogyi

Nah... itt a friss fotó, amiről még az említett taposólemez hiányzik.
  • dashed_
    na arra vevo is lennek:)
    bar ahogy olvastam ott nem lesz majd hatul a pcnek helye ami nem nagy baj ,viszont a monitor tarto hianya mar gazos picit de meg lehet oldani:)
  • supermogyi
    Pár hét múlva jön a light változat, az csak 49eFt lesz és sokban nem különbözik a 99eFt-os verziótól...
  • pointer4
    Aki lusta barkácsolni és van potom 99.000,- HUF ja, annak itt egy link: http://www.mogyoro.hu/ Most az első hír, mert direktet nem találtam :) lehet idővel elveszik.....
  • pointer4
    Valahogy a kilóméter órára mintha nem igen lenne szükség :)
    Tuti kell hozzá plugin, meg egy interface, és kalibrálni kell. De max annyit tudnék mondani, ami nem egyértelmű, hogy a Nordschleife pályán ment a srác :D
  • Raho
    huhh ez engem is nagyon érdekelne,
  • Bucser
    Ha valaki valamit komolyan akar csinálni, vagy csak azzal játszik akkor érdemes megfontolás tárgyává tenni egy tartós rendszer megvételét. és a G25 annak tűnik.
  • MaSzKa
    ez durva ugy látom alapfelszerelés pár ember nél a Logitech G25
  • MaSzKa
    nekem tetszik
  • Naxos
    nemtud valaki 1 leirast hogyan kell egy ilyet bekotni?
  • pointer4
    Nagyon vad lett :D Info nincs mennyi csavar+anya van benne ? :)
    Engem ez a salgo mindig technics legora emlékeztetett, qva jó találmány :)
  • K.András
    Szuper lett!
  • supermogyi

Salgóból :D
  • Keri 4321
    kinek van meg a hummer m 998 cargo/troop carrier meg
    m 1025 armament carrier
    ha valakinek megvan ennek a két hummer-nek a rajza
    az légyszzi külgye el nekem
    [email protected]=msn
    [email protected]=e-mail
    előre is kössz
    ja 1:72-es makett
  • zoolee
  • Bucser
    bárcsak lenne ennyi hejem a szobában:D
  • Raho
    Garatulálok, nagyon jó lett!!! Én is most kezdek neki az építésnek. Majd én is linkelgetek képeket.
  • pointer4
    Mivel itt kaptam a legtöbb 5letet, úgy érzem tartozok ezzel, hátha valakinek segít :)

Ha valakinek kérdése van, csak nyugodtan :)
    A kéziféket még nem szereltem be, joyt keresek, csak nincs időm megtalálni :)
  • pointer4
    KOfikeee :)
  • zoolee
    Jah, am most jutott eszembe, az LFS támogatja.
  • zoolee
    Nem toom....de a colin-diftben már lesz, ha minden igaz.
  • guardian hero
    Van egyáltalán olyan játék, ami analóg kéziféket kezel? Én még nem láttam, csak digitálisat.
  • zoolee
    Háát, ha úgy érted, hogy analóg, mint a ps2 nél van a yoy akkor mindenféleképpen, mert azért nem jó full kézifék, olyan helyen, ahhol csak egy kis csúsztatás vagy lassítás kell..
  • pointer4
    Építéssel kapcsolatos kérdésem lenne.
    Kéziféknél érdemes lenne analóg álláskapcsolót használni?? Vagy jó a kétállású ?
    Próbálta már valaki ezt gammánál ??
  • zoolee
    Hát őőő, izé EZmég nem rakta be a cuccost egy kibelezett verkli belsejébe, de már beöltözött...:)
  • zoolee
    Ehh, sry, 22 k ért már driving force prot kapok.....
    2. rossz a pedálja gondolom.Máshol mintha láttam volna már, (asszem rFACTOR topikba)
    3.használt, xal a 20% áfa már megvételkor lemegy az árából.
    :)

4. amit mondtál, hogy 21 k, azért már olyat kapok aminek nem fos a pedál.
  • XRV
    és ráadásul sokért adja ennyiért tök újat kapok, egészen pontosan 25.100 Ft
  • zoolee
    Bakker már, 1 topikba nem elég??
    Külömben is ott az apró.
  • Varenga
    Sziasztok!

Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
    Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)

ON
  • zoolee
    Ehh, a többi másodlagos, mert ha van pl egy 30' tft meg egy frex cucc, de egy 386 os lapít az ülés alatt az gáz, először a gépet fejlesszed szintre, akár egy 8600 gts el ami nettó ~30k, meg még egy kis ram, és jó is...
    az, mint ahhogy én akarom, rétegelt lemezből, nem acélcsőből, ilyen dobozos ra, úgy az nagon szép.
  • tHoMaSmAn
    OK, köszi, de azért annyit megjegyzek, hogy nem így megy a dolog, ha az ember egy cockpitet akar kiépíteni, hogy vesz 8.gen geforce-ot (7.gen van...) meg ramot meg lcd tvt....