11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• zoolee
    A gépedbe vagyél egy olyan videókarit ami több független képet is meg tud jeleníteni, asszem ilyenek a 8 as gef ek..
    Meg egy kis ramot a motani mellé, (egyformát a régivel).
    és akkor van egy nagy lcd tévéd gondolom, mert nem crt n jáccol, vagy egy 19 colos tft d akkor aztberakod magadelé a szimuba, és ott van bill is meg egér is...Innen már csak 2 gombnyomás a szimuból a nethez, a pause, meg a képernyőváltás.
  • tHoMaSmAn
    Sziasztok!

Hadd kérdezzek valami triviálisat: ti, akik cockpitben nyomjátok a simet, fenntartotok egy külön gépet egyéb számítógépes tevékenységekre, vagy csak a montor az, amiből eggyel több van? Mert én is tervezem, hogy csináltatok egy cockpitet, de nem tudom mi lenne a jó megoldás, hogy netezni is tudja, de a cockpit is adott legyen 1 géppel, 1 szobában??? Segítséget, tanácsokat köszönettel várom :)
  • zoolee
    uff...Poshadjon kereszbe a Logitech.
    Elkezdtem építeni a cockpitem, de , hogy ne maradjon el az élmény először a kormány és közbe a cucc.(driving force pro)
    OKS, eljutor addíg, hogy megkeresem, megrendelem, (visszalevél= Kedves j zoltán, a termék jelenleg nincs raktáron ezért rendelni kell, biztosan kéri a terméket??A rendelés minimum 3 hét...)
    Ehh, ezen úgy kiakadtam, hogy ...., ne monnyák már nekem, hogy amcsiból nem lehet 4 nap alatt szállítani, amikor ott gyorsposta, van hogy 23 óra alatt átjón san francisco ból...
    Na mind1, ez azért írtam le mert elég idegesítő...
    No meg, hogy a logitech nem nagyon gyártja már a kormányt:(
  • XRV
    Nem értem, a Logitech G25 csak 50ehuf az miért nem jó?
  • Bucser
    Hát a Pitbuilder nem hétköznbapi állatfaj:)

Az ember először csakegy állványra vágyik, hogy rendes helye legyen a kormánynak vagy éppen HOTAs+pedál szettnek. Aztán kellene valami, hogy a monitor is ráférjen.. aztán kicsi a monitor vesz az ember egy bazi nagy LCD tv-t a jobb kilátásért... aztán 3-at hogy 3 wide-ban tolja. majd a végső stádium a 3 projektorral vászonra vetített kép:D És természetesen az authentikus feeling érdekében az egész be vanszerelve egy kibelezett autóbelsőbe és az illető beöltözik játékhoz:)

Na és amikor mindezt egy kibelezett F-15-ös cockpittal csinálják és az illető műszereket vesz és a számítógép portjaihaz csatlakoztathatóvá teszi őket:) na az már betegség:) és nem gyenge fertőzés a pénztárcának:)
  • Tomo15
    ingen, de PC-n is tökéletesen megy...
  • zoolee
    Hali, ugye a Logitech driving force pro az ps2 höz van gyárilag, de pcn is megy.
  • zoolee
    93 helyett 83 mat írtam véletlen.
  • RussT
    Életkor: 18-25 között

• REAKTOR
    Hát ha nemveszi meg itthon senki akkor muszály lesz.
  • zoolee
    Nemáá...
    Ne burzsuj németeknek...!!!
  • REAKTOR
    Nem azért adom el ,hiszen 1,5 hónap volt csak a várakozás rá. Más dologra kellene belőle a pénz. Ezért csak 1hetet adok neki vaterán aztán megy ebayre sajnos pénzes németeknek
  • zoolee
    És mért adod el???
    1 hét alatt meguntad???
  • zoolee
    ööö....
    Bár csak nagykorú lennék és tudnék vanni ilyen cuccokat...
  • blory
    Mondtam en hogy 6 szamjegyu az ar, biztos fasza elmeny lehet vele jatszani de azert nem kis befektetes. A cockpitemre ha felszerelhetnek egy ilyent biztos nem mozdulnak ki a hazbol egy hetig :)
  • REAKTOR
    Sajnos nem olyan olcsó mint te gondolod ,amit kiszámoltál az egy alkatrész csak a kuplunghoz, amit pedál nélnül nem tudsz feltenni , viszont kell hozzá frexgp h váltó is ami már 800euró körül van, és még nem vettél semmi mást csak pedált meg váltót. Én most feltettem vaterára az egészetide,ja és postát még nwem is mondtam. Énis áron alul adom.
  • zoolee
    De nem úgy pedál te...
    Nem szerkezet hanem egy sima pedál lap, ami tisztára full verseny cucc.
    A kuplunk szerkezet az 20000 ft.1 kormány az 30k,váltó +handb 60k,kormány adapter 60 k.Kissebb kütyük 60 k...
    Nem drága, nekem K.andrás azt mondta , hogy egy kormány 150k, de most jevult a helyzet..
    Na mind1, itt a vadi új momo-m xal mejd jövöre, karácsonyra...
  • blory
    Szerintem nem olyan olcso, az ara 6 szamjegyu szam biztosan van .
  • zoolee
    uff..
    Léci segítsen valaki!!!!
    Most én vok hülye vagy ez télleg olcsó hely???
    Néztem egy kuplung 5300 Yen, 1 yen az kb (google szerint)1,56126415.
    Lehetsékes, hogy csak 8273 ft az a cucc???
    Én vagyok hülye????
    Tudtommal ezek több 10-100 ezres cuccok...
    Argh...Megpruttyadok ha ilyen olcsó...
  • zoolee
    Mennyi 1 Yen???
  • REAKTOR
    képeimnél remélem megy
  • REAKTOR
    msnen külök szivessen most is, galériámba raktam egyet
  • zoolee
    Képt.
  • REAKTOR
    Sziasztok, eladom 1 hetes FREX GP cuccaim ha valakit érdekel msnen keressen: [email protected] örülnék ha nem németeknek kéne.
  • zoolee
    Nekem se futja, mivel nem keresek pénzt, csak összespórolom...
    Amúgy momo-m van.
  • k8bal
    grat ahhoz, hogy nem vennél EX-et... egyáltalán használtad már?
    a családban 2 is van és mind nagyon jól bírja, semmi gond nincs velük, másodszor meg szerintem nem mindenkinek futja G25re...
  • Raho
    Kinek milyen az izlése és igénye!
  • zoolee
    ööö...
    Trabi ülés 10 ért???azért adnék 6 ot, kormányból az ex az amit én végképp nem venném meg,váz 3000 rongból????Az szép, alapanyagot nem kapsz anyiból,huzat az rendbe,festék ha zománcfesték akkor oks...
    (de monnyuk nem toom hol lex, xal lehet pár (~2000ft)eltérés.)
  • bnv
    zoolee!

MEGVAGY ŐRÜLVE? 50????

Használt cuccok:

Váz: 3.000 Ft
    Kormány: Logitech Driving Force EX 13.332 Ft
    Ülés: 601-es Trabant 10.000 Ft
    Huzat: Fekete huzat 745 Ft
    Festék: (Piros) 1.000 Ft
    (Fekete) 1.000 Ft

Na mit szóltok??
  • blory
    Ilyen szempontbol jobb erdelyi lenni en kilyotem 16000 Ft-bol, de a hegesztesen kivul mindent encsinaltam.
  • zoolee
    Uff...
    30 ból semmit amit cockpitnek lehet nevezni...50 ből már egész tisztességeset lehet..
    PL:Logitech momo kormány 26000 ft
    váz max 9000ft ~20 méter 5 cm átmérőjű acélcső + egy 2 mm vastag acél lap, amire a kormányt erősíted..
    ülés:elmész bontóba és ami a leg jobb neked..9-20 e ft...De az optimum az olyan 12000ft.
    festék,spray -s alapozó,festék,lakk 3x1000 ft...
    LÁL, most nézem, ez pont 50...
    De ez bolton,és rajtad múlik...
  • bnv
    Sziasztok!

30.000 Ft-ért milyen cockpit-tet lehet összerakni

Kell: Váz
    Kormány
    Ülés
    Huzat
    Festék
  • Lacika 79
    #326 :)
  • Raho
  • blory
    Holnap meloba megcsinalom a tervet ArhiCad-al, s csinalok reszletesebb kepeket is hogy hogy van megoldva az allithatosag meg minden.
  • zoolee
    Kézzel, és utánna be scann eled...
  • Lacika 79
    acad :)
  • blory
    Csak meg azt nem tudom mibe csinaljam meg a tervrajzot :)
  • Lacika 79
    még 2x ennyit is simán megérne (nekem)
    a tervrajzokat szerintem elég sokan megköszönnénk :)
  • blory
    Az ulest bontoba vetem volt, az gondolom ott is ha szerencsed van megkapod jo olcson, csobol ugy 9 m kelett vastag(2,5x2,5) es 3 m vekony (2x2), s egy lakatosmuhelybe pedig osszehegesztettem. Szerintem enyit meger aldozni egy cockpitre, nagyon fasza benne tolni. Ha lesz egy csep szabadidom a tervrajzomat meg a mereteket is elkeszitem s belinkelem.