11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• CSOCSO
    ups miert ne tudna szallitani hungaryba?? kerdezd meg hogy hova tudnak szallitani es kesz.. hat hulyeseg hogy nem tudnak szallitani...
  • K.András
    Hja azt hozzátenném, hogy a FrexGP-nek a legujabb váltoja 44 ezerbe jönne ki kézifékkel együtt(!),csak azt meg japánbol kell megrendelni,igaz pedál nincsen benne,ráadásul azt nem is tudom mennyibe kerül(nincsen nekik raktáron és nem irják igy ki az árát!)frexGP-nél de biztos van 50...
  • K.András
    Most jön a BRD-nek az FFB-s kormánya!#106
    Ami a váltot illeti,meg a pedált,az összes jo szim tudja kezelni...De nem tudok hozzájutni!Ez nem vicc halálosan komoly!Megrendeltem és ezt a valaszt kaptam:
    "Dear ACT LABS gamer.
    Unfortunately, we are unable to give you a shipping quotation for the destination you have requested. The Postal Code you supplied 1194 is not covered by our international courier, UPS."

Annyit tudni kell, hogy 1194 az kispest,de nem értem hogyan nem tudják ök ezt megtalálni???Irtam nekik választ,mondván akkor mondjanak cimet ahol meg tudom venni,erre jött a cim csak itt kétszer annyiba kerül!!!
    Act-Labs GPL USB Shifter 96.95EUR!!!
    Act-Labs Performance Pedals 111.95EUR!!!
    Itt meg lehet nézni milyen drága :DDD
    Na ez azért igen durva,az össze-vissza 130 dolcsibol(kb 30-bol kijött volna a kettö) lett 210 euro(60ezer ft+szállitás),ráadásul még felszámolnak +15%-ot is(nem a szállitás!)!Megláttam eldobtam az agyam!Nem tudom mit csináljak,hogyan jussak hozzá...

• CSOCSO
    komolyabb cockpitet nem epitenek... allandoan a kenyelmetlen be es kiszallas.. inkabb valami olyasmit hogy kicsit sportosabb ulesek ( momo meg tsai felejtve ( kenyelem+ar .. huzamosabb ideig jobb a normalis kocsi ules, az ar meg huhh) meg kulonben is allithato ulest szeretnek... tehat a sineket betenni a helyere.. az ulest raja.. es mehet a menet..regen csinaltam egy tervrajzot is:)
  • CSOCSO
    en is gondolkoztam mar egy hasonlo cuccos osszerakasan... de meg nem jutottam el ideig.. meghat kerdeses.. KELL EZ NEKEM??? azert nem jatszom en autos jatekkal.. pedig neha tok zsir meg minden...
    amugy a BRD pedal allatul nez ki.. ez nagyon bejon...
    de a kormanyok erdekesek.. nem FFB sek?? akkor nem is igazan kell..
    ha meg non FFB kell akkor azt kaptok olcson.. MS nonFFB kormanya a legjobb a non ffb-k kozott!!!
    az act labrol annyit hogy a valto talan okes. nem probaltam..de a pedalkeszletrol meg annyit hogy kb 2-3 jatek van amivel tudod hasznalni...
    nekem a brd pedal tetszik.. de ha kormany akkor ms ffb vagy momo...
  • oneal1
  • K.András
    Kezd elegem lenni,megrendelem azt a kurva váltot erre jön a levél, hogy nem létezö irányitoszámot adtam meg,van egy europai site is ahol meg lehetne venni csak dupla áron adja oda+posta!!!Komolyan mondom elegem van,nem is értem az egészet,ez nekik a nagy internetes kereskedelem???NEVETSÉGES!!!
  • oneal1
    :DD
  • sanzik
    kb 1 éve olvastam valahol egy magyar srác csinált valami hasonlót és le is irta a tapasztalatait,faca kis oldal volt fényképekkel,de a címre már sajna nem emlékszem
  • HPt
    na ezt nevezem kormánynak, hey
  • sanzik
    ez nagyon kemény ez a gyerek,még kesztyűt is húzott a feeling kedvéért....
    mondjuk ha lenne ilyen cockpitem én nyomnék a fejemre egy bukot is és ugy küldeném
  • K.András
    URL-pls,bár sajnos németül nem tudok igy valszeg megrendelni sem tudom,hacsak nem tud angolul a site...
  • Gerzson
    ezeket mind lehet németországban is kapni, onnan meg olcsó a posta
  • K.András
    Hja meg a BRD meg csinált egy FFB-s kormányt BRD SPEED7 Wheel néven(mint a pedálja), igy fog kinézni:

The latest force feedback technology
    High quality motor
    Multi turn steering that can be set up to suit whatever type of driving simulation
    you use
    Custom designed steering wheel
    Up to 16 separate button functions on the wheel*
    Function selector switch on wheel to give multiple programmable button functions, a 5 way function selector switch will effectively give 80 separate button functions on the wheel*
    Independent gear lever paddles
    Independent hand clutch paddles
    New solid desk clamping arrangement

BallRacing Developments Ltd.
  • K.András
    Megjelent a Frexgp-nek az uj váltoja!Van egy kis video is használat közben...Szerintem jo ára sem annyira vészes,átszámitva olyan 43 ezer ft,bár gondolom japánbol nem lenne olcso a szállitás sem...
    FREX GP new Hshift+
  • K.András
    Én csináltam...
  • cyrus #103
    ez kitő kaptad eszt a lokódat ?
  • K.András
    Nincsen,naponta nézegetem a hirdetéseket,hátha van valami ülés...A váltot meg ugy néz ki angliábol kell beszerezni,ez jövö hét kedden derül ki.
  • oneal1
    van valami fejlemény???
  • K.András
    Nem ismertük az oldalt,szal köszönjük szépen!
  • Gerzson
    erre az oldalra már lehet, hogy rátaláltatok, egy német srác készitett ilyet fából, leírja részletesen mit hogyan csinált

a sebváltót erőssen átalakította, még egy gamepad-et is kibelezett hozzá

itt a link: http://www.bulletweb.de

a végeredményről egy videót is feldobott: VIDEO 1 min - Size: 2.4 MB (Rar-Archiv) - (DivX 5.05)
  • K.András
    Én sem olvastam rola rosszat,azt irják rola egész jo,föleg az árához viszonyitva...
  • HPt
    várjál, azért még nem biztos hogy megveszem, sőt :) van itt más is sajnos amire költeni kell :/ de, magyarországon már nem forgalmazzák, tehát nincs olyan ahol ki lehetne próbálni (de eddig egyetlen egy negatív véleményt nem olvastam róla külföldi fórumokon)
  • Gerzson
    végülis nem próbáltam, csak képről jött a véleményem, de sokszor csalódtam már amikor valami hardware-től túl sokat vártam,
    remélem neked sem lesz csalódás amikor megjön és először kipróbálod,
    mindenesetre én a helyedben keresnék boltot ahol árulják (biztos van ilyen) és ott kipróbálnám, és beszélnék olyanokkal akiknek már van ilyen
    tapasztalataidat pedig kiváncsian várjuk!
  • K.András
    Cool!
  • HPt
    csak most olvasom, de nem értem mért mondod a Shifterre hogy nem valósághű, és hogy E-Clubos arcoknak lett kitalálva :) nekem pl. bejön nagyon, ha lesz kis pénzem és kiderül, mennyi a posta költség, meg is veszem asszem
  • CoolStuff
    Egyet értek!
  • Gerzson
    úgy 2 éve én is foglalkoztam a témával,
    néztem ezt a váltót is amit találtatok, de az én véleményem szerint nem valósághű, inkább olyan gazdag kisgyerekeknek szánták (ne bántásként mondom), mint ahogy a legtöbb kormányt is
    én azon az állásponton vagyok, hogy inkább új hardware-t kéne fejleszteni (lehet rossz helyen hangoztatom)
    pl. használt opel váltó + szenzorok + driver (meghajtóprogram)
    kompatibilissá lehetne tenni a mostani usb-s váltókkal,
    de mondjuk akkor már ebből sokat kéne összedobni, nem egyet (boltban is árulni)
    kinek mi a véleménye erről a megközelítésről?

ezt az oldalt biztos ismeritek http://www.hsw.hu

ui. képernyőre is van jobb megoldás mint a falravetítés
  • ÁjjLe BoBBi
    na ez jo! en is csinalok egyet az biztos. esetleg ha van valami alkatresz hasznalt amibol ketto van akkor vevo lennek ra! mondjuk a sportules...
    ize. arrol a keprol amit jacek belinkelnt nem lehet teljesen onnalloan sajatot heggeszteni ? marmint vazat
  • oneal1
    haverod már ki is dobta a régi monitorját mi?:))
  • oneal1
    ááááááááááááááááááá
    most én is oda szeretnék menni:DD
  • budasp
    Először furcsa volt a hatalmas képernyő, de megszokható...:)

• oneal1
    össz 30 szeritnem + posta
  • Torry
    :(((
    Nekem kell olyan váltós pedál+váltó!!!
    Mennyibe kerül egy olyan?
  • HPt
    nem tudom
  • oneal1
    háát azér megkérdeztem
    hátha
    egyébként msot tényleg tiszta ideg vagyok hogy milyen lehet
    race center kb mikor lesz?:)
  • HPt
    nem hiszem, hogy ezt tudna hozni :)
  • oneal1
    szólok yodának hogy hozzon
  • oneal1
    lehet hogy veszek mer most van kessem is ballagó után!!
    csakhát nemtom asszem 15 rugó nem??
    menniya lenne a posta ktg?
  • oneal1
    ok:)