11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#441 mekkora hülye vagyok, látod ez még eszembe sem jutott :) -
#440 Akkor igazságosan szét kell osztani.
Valaki a kormányt kapja, valaki a pedált, és valaki gyorsan válthat :)
-
#439 jut eszembe, egy plusz kormánnyal már lehetne valami jo kis lan multi versenyt is tolni :D mondjuk gtr2 vagy hasonlót, mert amit eddig müveltünk a haverokkal nem nagyon jött be nekik mert mindig ugye az nyer akinél a kormány van :) -
#438 megdumáltuk
na megyek kitakaritom a verdát mert anyám szerint jo idő van, sztem meg kurvára hideg... -
#437 Figy, haver vesz ps3 at :) elkérem, szerzünk egy granturismo 5öt, bedobom autoba szimulátort, és átmegyünk hozzád projektorhoz :D g25 öt vihetem, de ott is van :D azt akkor élvezkedhetünk majd :)
S mindenki sárgulhat :)
Persze majd csak februárban :) -
#436 ollé valaki megtalálta a dühöngőt :))
amugy épp haver játszott, ö meg amatőr :) motorháztetőn ülve a legkirályabb, mostmár van htpc is, bement az erősítő alá.
a kempingszékemet meg nem fikázni mert igenis kényelmes meg massziv. az asztal szar, kéne egy olyan amit pointer összemüvelt, utána már rendben lennénk. amugy ezt a hsz-t is épp a proj-on irom :P
ha valakinek esetleg van Wii-je ugorjon át valamikor, nagyban ugy kiprobálnék egyet. aztán utána mehet a G25-el :P
#430 Zolee, azért nem annyira gagyi az a projektor, kérdezd meg pointert :) amugy még nincs kész a cucc teljesen, a vászon imitátor fehér lemez le lesz cserélve, és a proj is felmegy a plafonra rendesen bekábelezve. meg uj szék, meg valami rendes asztal mert az a fekete egyébként valoban szánalmas de éppen nem volt semmi más :) -
zoolee #435 Szép.:P -
#434 Naahh, megvan a tévé :)
Egy tanács, mindig használjatok dvi-hdmi kábelt , ne a sub15 vga kábelt, mer sok vele a szarakodás, és óriási a különbség, hogy hdmi-vel mennyivel jobb lesz a képe. (ezek a tv gyártók mintha sose gyártottak volna monitort)
Inkább LCd tv lett projektor helyett, még ha 1 óra múlva ki is folyik tőle a szemem. Legalább nem 100k az izzó csere.
-
#433 hát én se tdu-zok -
zoolee #432 Nekem momo m van, az is bővan jó, majd ha lemegy 40-45 re a g25 akkor megveszem...Aztán nem is TDU zok, szal nem tudnám mire használni nagyon. -
#431 örülnél ha g25-el nyomulhatnál -
zoolee #430 Semmi, mi lenne? 1 ugyan olyan íróasztal feketébe mint ami a tesómnak volt 5 éve, 1 vacak kemping szék, 1 fehér fal, mag valami occsó projektor, és gizdából g25, és külsőnézet..-.-
Szánalmas.. -
#429 csak beraktam hogy mi a véleményetek -
#428 A projetort én adtam el :) -
#427 jaaa hát ilyen talált képekkel én is teleszórhatnám a topicot csak értelme nem lenne:) -
#426 nem irtam a képhez semmit csak találtam valahol
-
#425 pedig jol felkavartad itt a port.. -
#424 ez nem én vagyok
de a g25 az kellene meg a projektor is
helyem az van -
#423 irígylem azokat akiknek ekkora helye van:) Nekem kb az egész lakásom ekkora:D -
Pitti #422 Jesszusom, ez egy IFA szimulátor cockpit, vagy targonca? :) Hogy lehet így vezetni? :) A külső nézet meg csak hab a tortán.
Én nem értem, aki árkádozik annak minek a G25??? -
zoolee #421 -
zoolee #420 Azt nem is néztem, csak, hogy ott virít alatta a kemping szék.:) -
#419 Jajj már hadjad :) Most gyűjt az FFB-s masszázsfotelre :) Addig aki jól akarja érezni annak így is megy :) -
#418 De az is milyen, hogy kormány és külső kameranézet??!! LOL!!! -
zoolee #417 Namár, futja projektorra, és akkor 1 kempingszékbe nyomulsz??-.- -
#416 -
#415 én 20*20 as vas szelvénybőúl csináltam, még CO gázas heggesztő se kellett a pálcás megoldás símán jó volt. A végére egész belejöttem a heggesztésbe amúgy :) Már gyönyörű profin ment :D
1 hét alatt meló mellett letöltöttem a netről vagy 10 megoldást.
Mindegyiket mérlegeltem, és így csináltam meg ezt.
Méreteket nem vettem alapul.
Aja megcsinál, szék berak, leül. Nylonoba csomizott g25 kézbe, elképzel, tart, lemér, leír, :) Figyelembe véve, hogy állítható kell hogy legyen a szék!!! Ez nagyon fontos, legalábbelőre hátra!
És naon kényelmesnek tűnik. De aki ennél elszántabb az beül autoba, amit kényelmesnek talál, és az leméri a padlólemeztől :)
Aztán egy pénteken összeheggesztettem. Reggeltől estigre elkészült. Majd másnap reggel mosás, alapozás, majd másnapreggel festés, és rohadt szar festék miatt amit találtam 2 nap száradás. Na az a szar idő míg ezt várod. Inkább dzsuvásan fém színnel már szétjátszaná magát az ember mint hogy festegessen :) -
#414 Hjaa, az enyémet még most is látom ezen az oldalon, de ugye sokminden látszik a lap beállításon :D
Szóval, én nem lenni gazdag bankhuszár :) A g25 50 ropi az stimmel. De 2 gép az nem kell. Kell egy 5m-es usb hosszabbító a G15 billnek. Azzal felállok az íróasztaltól. Átbattyogok a szimuba :) viszem ugye a mouset, mert az a billből jön ki. A 2. usb portba még bemegy a g25 is.
Mivel 2 moncsi kimenet van a gépen, ezért nem kell monitort vinni, csak egy gombnyomás és átvált a 2. monitorra. Ami nem drága, 22" Bellineát még most is lehet kapni, 20 rongy. Na ebből volt nekem kettő, de most egy 32" LCD van, szimulátorhoz jó. Cs-hez, szar az lcd. Ahhoz maradt a Bellinea :) Mivel lövök és vezetek így jó párosítás, csak 1 perc a költözködés :D (ja igen használjatok DVI-HDMI kábelt nagyobb távra, meg lcdhez/plazmához mindneképp)
Amúgy Rayman Raving Rabbids-ot a szim ülésben toltam végig :)
Kényelmes volt, de ezt az ülést ismertem, 200.000,- km-er van benne kb. Jártunk vele Párizsban, Horvátban, Erdélyben :)
Ha lehetne kapni wide crt monitort, tuti kidobnám az lcd-t, mert kiég a pofám, mint a szoliban. Ha leveszem a fényt akkor meg szar a képe :( -
#413 Hat a 22" felbontasahoz mar jo gep kelett de nem is volna hely egy masik gepnek igy marad a cockpitbe valo forumozas habar estenkent mikor odakerulok hogy beleulhesek ugysem forumozok, az rFactor C mod izgalmasabb, delelot meloba kinetezem magam :)
-
Pitti #412 Csak nagyvonalakban... LFS, rFactor, illetve simbin játékok, RBR, néha bohóckodom a CMR Dirt-el, elvétve TDU de az is csak bohóckodás :)
Repülés témában FS 2004 vagy FSX, illetve Lock-on... -
#411 És 8600GT-je van Abból kijön még egy gép
De a tied hasonlít a gyárihoz, de már nem találom a weblapot, nem emlékszem mennyiért árulják... -
#410 OFF:
Es milyen jatekokkal szoktal jatszani ugy kormanyal mint joystickel ? -
Pitti #409 Alapvetően nem fikázásnak szántam a hozzászólásom, de tény, hogy annak látszik. a cockpit amit készítettél(ttek) egy mestermunka, azon nincs mit fikázni, ezzel szerintem mindenki egyetért. Az árat kicsit magasnak tartom, de ez az én problémám.
Én személy szerint közel 20 éve szimulátorozom ez repülés és/vagy autóvezetés. Maximálisan törekszem a valósághű szimulátorozásra, így a megfelelő üléshelyzet is nagyon fontos. De nekem sincs pénzem illetve annyi időm se, hogy ezért fenntartsakk az egyik szoba sarkában egy kizárólag erre a célra szerelt PC+TFT+Kormány+cockpit cuccot. A PC-t nagyon sok minden másra is használom így nekem egy "kombo" íróasztalom van aminek az egyik felén van a cockpit, a TFT monitort pedig egy görgős "kocsin" lehet tologatni a kormány vagy a billentyűzet elé. Valamint úgy van kialakítva, hogy a repülő szimekhez is a lehető legjobb legyen. Egyenlőre egy fotelban ülök, ha vezetek ezért valami normálisabb ülést kellene kitalálnom :D
Jelenleg 3db kormányom (MSsidewinder, DFP, G25) 5db joystick (többek között X52) figyel otthon, valamint trackir és egyéb játékra kihegyezett cuccok. Szal elég komolyan vettem mindig :) -
#408 Nem, ezt en szultem volt meg, a hegeszteesen kivul mindent en csinaltam. El voltam vele egy jo honapot, de fasza idotoltes volt. -
#407 Jaja. Már látom. Akkor rosszul számoltam. Akkor eddig 5 cockpit. És többiek? -
#406 Ezt már láttam!!! De ez nem gyári? Vagy csak annak a koppintása? Külföldi oldalon láttam egész hasonlót... -
#405 Kepet nem de linket tetem be en is amikor elkeszultem vele. Ez lenne az enyem.
Meg nem vitem anyira hogy legyen egy masik forumozo gepem igy a cockpitbol forumozok meg netezek is estenkent. Jo kenyelmes :)
A 100 rugo az valoba egy kicsit sok en joval a toredekebol kijotem, igaz az ulesem nem anyira latvanyos de jokat lehet versenyezni benne. -
#404 Egy dolgot viszont nem értek:
- Mindenki mindenkit fikáz. Még én is. Viszont eddig csak két fórumozó töltötte fel ide a cockpit fotóját, velem együtt már három. Én ugye kettőt, az négy. Ebből viszont kettő gyári. Most akkor hogy van ez? A többiek miért nem mutatják meg??? -
#403 tudtam hogy lesz felháborodás :D
van minden: flex, fúró, hegesztő... ja igen, bízom benne, hogy vannak akiknek egyik sincs és vesznek majd ilyet Alapvetően azért toltam ide azt a randa pofám, mert ötleteket gyűjtök, és a te hozzászólásod is tartalmaz ötletet bőven
3-4 cockpitet csináltam homemade (pl. korábbi fotó), így van jogom azt állítani, hogy ez sokkal jobb. Valószínűleg a sznobságom a vakolatot veri a plafonon, ezért kellett egy ilyen. -
Pitti #402 Na most ez az izé is csak egy 10 rugós vasdarab, ha a munkadíjat és a sportülést nem számoljuk. És elhiheted, hogy sokan vannak akik ilyen minőségben házilag képesek ezt megcsinálni. Csak azok között kevés aki ennyire szimulátorrajongó.
Valamint, ha jobban belegondolunk ez a cucc igényel egy 60 rugós G25-öt és egy 200rugós TFT-t. De talán még egy külön pc-t is, mert valószínű, hogy nem ebben a kockpiben fog a tulaj fórumot olvasgatni vagy szakdolgozatot írni. Ha meg a gépet és monitort át kell rakosgatni az íróasztalra akkor az macerás. Tehát, ha valaki fél millát szán egy otthoni cockpitre, az bizony nem lakatos, de még egy vasfűrésze sincs :D