11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#79 vegyél, aztán várom a tapasztalatokat: ha jók, akkor én is veszek :) -
#78 egyyébként most komolyabban elkezdtem gondolkodni egy act labs os pedálszetten!!!
András e már megrendelted?? -
#77 :))) -
#76 András: #68-tól felfelé törölhető :) thx -
#75 mér?:) -
#74 de a gumiszobába és ne itt, pls :) -
#73 ma meglesz a 2000. ik jubileumi hozzászólásom:))) -
LOL -
#71 -
#70 aha azér -
#69 mert véleményt nyilvánít? -
#68 a reikennen gyerek nagyon el van szálva magától akkor:)) -
#67 anniyt írt csak: "az Act Labs után nagy csalódottságot okozott" -
K.András #66 Miért nem volt megelégedve vele?Az azért már nagyon komolyan néz ki,szerintem nagyon jo lehet! -
#65 NP csak mondtam, hogy a BRD nem is biztos hogy megérné, mert lent említett Riekkinen pl. rendelt egyet miután eltört az Act Labs-e, és két nap után visszaküldte, mert nem volt vele megelégedve (mondjuk ilyenről még nem is hallottam)
egyébként a BRD ha minden igaz garanciát vállal arra, hogy javulnak tőle az időid, és ha nem, akkor visszaküldheted, a pénzt meg visszakapod... mondjuk ezt nem vágom pontosan hogy műxik -
K.András #64 Hja nem haraptam le,csak véleményt mondtam,sorry nem leszolás volt vagy valami!!! -
K.András #63 10-20 kör után biztos meg lehet szokni,szerintem ha jol vagy elhelyezkedve(cockpit),akkor biztos élvezetesebb és ugyanolyan gyors hacsak nem gyorsabb, hiszen a kuplung használat is rengeteget számit... -
#62 oks, azért nem muszáj leharapni a fejem :) -
K.András #61 "egy BRD maga több lenne, mint az egész cockpit"
Ezeket ugy birom,hát hogy lenne már több?Igazábol együtt jo a kettö,de attol mert van egy jo pedálom még nem biztos, hogy ugy van rögzitve a kormány,vagy akármi, hogy az megfelelö,nem véletlen találták ki a cockpitet...
Szerintem act labs pedál meg válto megteszi kezdésnek,nem drága és lehet használni,aztán majd jöhetnek a profi kiegek,de nem lehet ezt egyben az egészet,mert ezen az alapon szart sem ér a cockpit a jo pedál ,ha nincsen egy komoly VR sisakod,söt lehetne még fokozni a dolgokat,meg kell csinálni az alapot:
1.cickpit+rajta ülés
2.kormány
3.pedál-válto
Ha ez megvan,akkor utána már van mihez komolyabb pedált meg váltot venni,a lakoházat sem a tetejénél kezdik el épiteni...Persze ez privát véleményem és tanácsom :) -
#60 de király ecsém:D -
#59 még meg sem nyílt :) -
#58 jézus!!!!!!
hol van ilyen???
akarok menni!!!! -
#57 Race Center -
#56 ammeg mi a rák? -
#55 race center? -
#54 én volt idő amikor a külső vel váltottam mer szétszaggattam a piciket a kromány mögött:DDD
sazr votl nagyon
watkinson volt futam asszem és alég meredek volt a loop ban belenyulni:)) -
#53 majd kiderül a Race Center-ben :)
a képeket pedig ne felejtsd el -
budasp #52 Arra kiváncsi lennék, hogy mennyivel lassabb az ember kuplunggal és váltókarral, mint kuplung nélkül és bajuszváltóval. Eleinte biztos rengeteggel:)
Nem beszélve arról, hogy a trail braking elég nehéz 3 pedálos settel. -
#51 egy BRD maga több lenne, mint az egész cockpit, ráadásul nem is biztos hogy annyira megérné ;) -
#50 ne bízd el magad - Joosa Riekkinen (finn GPL-es) ilyet használ, és pár hét után eltört neki a kuplung, ő azt mondja: "rosszul van tervezve" -
#49 én azt hallottam nem feltétlenül kell cserélgetni, van vmi más megoldás is, majd megnézem
mert pl. elég érdekes lenne GPL-nél, ha átakarsz ülni Ferrariból a BRM-be és akkor cserélni kell a fedőt :) -
#48 ahhaa -
K.András #47 Ezeket lehet a váltora rakni:
-
#46 • Authentic racing pedals with aluminum sleeves
• 3 pedals total including clutch
• Increased pedal control with 2" of throw
• Brake pedal includes special damping mechanism
• Heavy weighted base with extension block
• Special base spikes for no-slip operation
• Gas / Brake pedal stagger for heel-toe shifting
nah akkro most ezt magyarul lécci:D -
K.András #45 Itt van a link
Ilyen egyébként a pedál és a válto,minden cuccal müxik tehát mind1 kinek milyen kormánya van:
Elég masszivnak néz ki szerintem nem lehet rox,föleg hogy alapbol aluminium pedálok vannak:
És amit tud:
• Authentic racing pedals with aluminum sleeves
• 3 pedals total including clutch
• Increased pedal control with 2" of throw
• Brake pedal includes special damping mechanism
• Heavy weighted base with extension block
• Special base spikes for no-slip operation
• Gas / Brake pedal stagger for heel-toe shifting
Válto:
És amit tud,többfajta shift plates van hozzá,tehát ha 5 sebesség van akkor azt rakod fel ha 6 akkor meg azt... -
#44 leeht akarok venni mer a kurva momonak mindig elszaródi ak pedálja:(( -
#43 jó az az act labs os pedálszett??
linket lécci -
K.András #42 Jaja,azért biztos nagyot ütött kivetitön a játék :DDD -
#41 az örvendetes lenne -
budasp #40 Én vagyok az a barát.:) Töltök fel képeket holnap, ha a projektor gazdája is hozzájárul. Valamennyire kapcsolódik a téma a cockpithez.