91287




IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    #91287
    Combat Pilot DD07
    https://forum.combatpilot.com/topic/48-combat-pilot-developer-diaries/#comment-7823
  • repvez
    #91286
  • ToMy_
    #91285
  • repvez
    #91284
  • repvez
    #91283
  • acelsolyom
    #91282
    Igen, a Battle of Stalingrad sorozatra. Rád írtam privátban.
  • PhantomAss
    #91281
    Melyik Il2-re gondolsz, a Battle of Xxx- sorozatra? Azzal szoktam játszani.
  • acelsolyom
    #91280
    Köszönöm. Ha van valaki, aki repül IL-2-ben, az írjon rám.
  • VO101Tom
    #91279
    Hello. Én a Cliffs of Dover-el szoktam, a Great Battles sorozattal nem.
  • acelsolyom
    #91278
    Helló!

    Van itt valaki, aki rendszeresen játszik az IL-2-vel?
  • LeonSilver
    #91277
    Semmi baj Tom! Az SG egyre inkább hasonlít egy katasztrófafilmre.. és köszönöm az infót!
  • VO101Tom
    #91276
    Interjú Jasonnal az új "Combat Pilot" szimulátorról:
    https://combatpilot.com/jason-talks-to-enigma-about-combat-pilot-development-and-the-future/
  • VO101Tom
    #91275
    Bocs Leon, sg nem jelzett, hogy új üzi van, nem láttam a kérdést. A VR szerintem már rég kiadásra kész állapotban van, viszont a programozók még retkelnek a truesky és speedtree bugokkal (ami részben a clod hibája, részben a truesky miatt van), már hónapokkal ezelőtt ki akartuk adni, csak mindig van valami. Mivel a VR és a Truesky egy csomagban van, ezért kell megvárni míg minden jó nem lesz. Nem tudok időpontot mondani, az biztos, hogy 6.0-tól független a dolog, amint kész a csomag, kiadjuk.
  • LeonSilver
    #91274
    No és mi a helyzet a VR-el Tom?
  • VO101Tom
    #91273
    Köszi, reméljük jól fog sikerülni, nekem tetszik ez a planeset, talán kiegyenlítettebb lesz mint az eddigiek, de még nem a '44-es USAF gőzhenger :)
  • feca1229
    #91272
    Köszi Tom! Sok sikert nektek hozzá! :-)
  • VO101Tom
    #91271
    Üdv, hát azon kívül ami a videóban van, sokkal többet nem tudok, Dieppe-i partraszállás köré épül, B-17, Tempest, Spitfire IX, P-51A, Fw 190 A1-A3, Bf 109 G-2 lesz a planeset, ezek mellé néhány upgradelt alváltozat wellington, Beaufighter, Bf 110, Ju 88, ilyenek. Esetleg még 1-2 meglepi, attól függően, hogy azok hogyan lesznek kész.
  • feca1229
    #91270
    Fortresses and Focke-Wulfs Announcement
  • feca1229
    #91269
    IL-2 STURMOVIK, FORTRESSES AND FOCKE-WULFS – DIEPPE
    Szia Tom!
    Tudsz erről valamit mondani?
  • VO101Tom
    #91268
    Üdv.
    Elvileg igen. Melyik kabin melyik gombja nem működik?
  • sor6
    #91267
    Megoldva, elnézést! :)
  • sor6
    #91266
    Sziasztok!

    Valaki segítsen, legyen szíves! Pár napja próbálgatom csak a játékot. (Desert Wings) Gondolom a műszerfalon lévő kapcsolók egy részének, ahol a kurzor átvált egy kézre működnie kéne egérrel is?
  • VO101Tom
    #91265
    Üdv, teljesen őszinte leszek, fogalmam sincs. Jó ideje nincs már vele nagy gond, csak apróságok, én már rég kiadtam volna így, ahogy most áll. VR beta teszterek repkednek vele különösebb panaszkodás nélkül. Hogy még őszintébb legyek, én nem kötöttem volna össze a VR-t és a 4K textúra packot, truesky-t és speedtree-t sem, főleg mert minden ingyenes, nem arról van szó, hogy egyetlen fizetős csomagba kellene beleférniük. De ebben nem én (nem mi) döntünk.
    A programozók munkáira nem igazán látok rá, a felhőkkel volt legutóbb valami gond, és az új fákkal (ami nem csak új fákat ad majd hozzá, hanem talajon szétszórt egyéb dolgokat is), a kettő közül az új Speedtree volt a nagyobb gond, de nem tudom, hogy mi egyéb van még vele, és mikor lesz végre kiadva.
  • Indi69
    #91264
    Sziasztok. Tom azt szeretném kérdezni, hogy a vr messze van még?
  • repvez
    #91263
  • VO101Tom
    #91262
    Legutoljára amikor a téma előjött, akkor épp a Microprose-hoz ment mint executive manager, és akkor egy bejelentés előtt álló játékon dolgozott.
    Szerintem ez lesz az. Aztán lehet, hogy már eljött onnan,a Linkedin profiljában már nem említi a Microprose-t. Szal nem tudom, Jasonnál gyorsan változhatnak a dolgok.
  • repvez
    #91261
    Az nem láttam, hogy a microporste közremüködne, vagy az outerra engine, de ha igy van akkro legalább az alapokat nem kell megcsinálni.
    De azért kétségeim lennének, ha az outerra lenne az engine. Mert amit eddig láttam belöle, az elég meggyözö , de amolyan minden egybe mindent is tudo engine, de pont emiatt a mai követelményeknek nem biztos , hogy teljes mértékben megfelel, legalább is ha csak egy bizonyos tájra koncentrálnak és nagyon részletesre. MErt az engine maga legalább is amiket eddig láttam, nem voltak agyonrészletezve sok polygonbol állo PBR texturákat kezelö modellek benne.
    Persze, lehet ,hogy csak az eddigi fejelsztök nem ebbe az irányba vitték el a modelleiket.

    A másik ami még szoba jöhet ha esetleg az ureal 5 enginnel oldanák meg a dolgot, annál már adott lenne az uj technologiák használata és a részletes modellek kezelése.
    Ahogy az unreal 4 motor van használatban a NOIR repszim alatt is amit katonai célokra fejlsztenek akor sztem már erre is lehetne használni .

    Minden esetre egyik verzio sem lesz egy gyors megoldás.
  • VO101Tom
    #91260
    Nekem tetszik a PTO, teljesen más stílusú harcok voltak ott, mint Európában/Afrikában, de CloD-ban sajnos több okból is hanyagoltuk, elsősorban erőforrásunk nem lenne rá, másrészt ott a realisztikus térképeken AKKORA távolságok vannak, hogy elképesztő, a jelenleginél 3x nagyobb térkép kellene, csak hogy a két legközelebbi repteret rá tudjuk tenni egy-egy térképre, és kinek van kedve négy órát repülni egy irányba, csak hogy a célpontig elérjen? Persze, a hordozók megléte ezen segíthet, és PC-s játékról lévén szó, a szárazföldi indítású gépeknél is lehet valamennyit csalni, de még így is sokkal nagyobb minden.

    Jason a BoS-ból és Il-2-ből hivatalosan semmit nem vihetett magával, ha nulláról építik fel, akkor túl sokra nem is menne vele. Eleve a BoS engine limitációk miatt nem tudott csendes óceáni térképet csinálni eddig, szal szerintem teljesen nulláról kezdi. Az szinte biztos, hogy a Microprose-tól megkapja hozzá az Outerra alapú térkép engine-t, azzal legalább kevesebb dolga lesz (de egy térképnél eddig sem a talaj geometria volta a gond, hanem berendezni azt). Alsó hangon a 3-4-5 év realisztikusnak hangzik, bár lehet, hogy lesz belőle már korábban valami early access dolog, ezt majd eldöntik.
  • repvez
    #91258
    Erre én is kiváncsi lesze.
    Mivel ha jol emlékszem akkor Jason kb 1 éve hagyta ott az IL2-es seriát, tehát annál elöbb nem állt neki . egy év alatt nem tudom, hogy mit tudtak öszehozni illetve, hogy mit vihetett magával az IL-2-ből. melyik grafmotort használja ?
    Hány fös az uj csapat stb..

    Mert igaz, hogy egy WW2es gép sokkal egyszerübb , de a DCS-nél egy onmagában állo DLC modul sem készül el egy év alatt sőt inkább majdnem 5. Szóval nem tudom, hogy ebből mikor lesz tényleg játszható valami.

  • feca1229
    #91258
    Engem érdekelne! Én kiváncsian várom a fejleményeket! A DCS-ben a 2 vh. Gépek nagyon bejönnek! Az il2 BOX tetszenne, de a DCS-hez képest nekem kicsit elnagyoltnak tünik és egyszerünek amugy vannak benbe szép dolgok! A legjobban a CLOD tetszik, csak az pedig sajnos lassan halad! Gondolom ebben a Jason féle projektben már klikkelős fülke lesz! Meglátjuk! Mindenestre a BOX is úgy indult hogy a világ legjobb szimje aztan eljezdtek vaszakodni a kinyithatós és feloldhatós felszerelésekjel meg kiegészítőkkel! Ez megszünt már persze de akkor is ki gondolta hogy ez egy jó ötlet....
    Nyilvan senki nem kezd bármilyen szimulátor fejlesztésbe higy középszerü leszek mert a legjobb úgysem lehetek! :-) en bízok benne azért hogy kihoznak valami jót! Gondolom ez most több idő lesz mint a legendás két hét!
  • PhantomAss
    #91257
    Kiváncsi leszek rá. Egyrészt szépek az ígéretek hogy ez egy nulláról felépített hardcore szim lesz, másrész ígéretekkel tele a padlás. Mondjuk engem a csendes-óceáni hadszíntér sosem érdekelt, a régi il2-ben is hanyagoltam, de meglátjuk.
  • feca1229
    #91256
    A new Pacific WWII sim coming from Jason Williams and Barbedwire Studios!
  • Axtros
    #91255
    Az Aranysasnak igazából az a problémája, hogy eléggé elment a második világháború felé, és ha megnézed a cikkeket, akkor 2-3 évente nagyjából újra meg újra ugyan azokkal a történetekkel rukkolnak elő. Nincs már sok újdonság ezekben a WW2-es cikkekben, már mindenről írtak, amiről ebből az időszakból lehetett. Szerintem jobban fel lehetne hozni a színvonalat az 1945 utáni időszak, a hidegháború, és az 1990 utáni légiháborúk és repülés történetekkel. A konkrét típus leírások nem rosszak, de lehetnének kissé bővebbek is. A roncskutatás illetve a különféle airshow-ok leírása engem sem érdekel, főleg, mert egy-egy airshow leírása teljesen felesleges, mivel az egy látvány rendezvény, azt át kell élni, ott kell lenni. Annak meg, hogy mikor melyik gép szállt fel, és két mondatban leíják, hogy milyen manőverek csinált, az senkit sem érdekel. A roncskutatás meg inkább régészeti dolog, és vékony olvasóközönséget érdekel.
    A hadgyakorlatok az már más tészta, laponként egy-egy még elmegy, de inkább abból is csak a komplexebbek, amiről lehet tejedelmesebben is írni. De ott is inkább a technikát és a feladatokat kellene kiemelni, nem pedig azt, hogy a gyakorlatot vezénylő tábornok mit látott benne, és mit nem, meg min lehetne még javítani.
    Az Aeromagazain meg inkább azoknak szól, akik a polgári / sport repülésért vannak oda, a katonai része inkább csak érdekesebb kiegészítője az újságnak.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2023.04.14. 19:23:15
  • PhantomAss
    #91254
    Igazából nem érdekel a modern katonai repülés, a DCS-t is töröltem mert nem játszom vele. Mostmár inkább a 2 vh és a polgári repülés érdekel.
  • militavia
    #91253
    Az Aeromagazaint kb. 23 év nem vette a fater és én sem, mert a katonai repülés része annyira vékony.
    Ezen felül az ember 20+ év alatt olyan szintre is fejlődhetett, hogy műszakilag semmi érdekeset nem mutat neki a magazin, a történetek meg nem érdeklik. Én is már csak kb. megszokásból, budira vagy útravalónak veszem olvasni. Van, hogy két hónapos lemaradással olvasom.

    Meg igen sokszor kerül bele vicces benyögés Polgár Tamástól, az F-14-es cikknél kb. lefordultam a székről, amikor a HAWK SARH-s rakétát RCG-snek képzelte el...

    Ha meg érdekel még a téma és mélyebben, akkor irány a Militavia csatorna. Ingyé van. Persze lehet támogató is, az extra tartalomért. :)
  • PhantomAss
    #91252
    Nem nagyon pörög a topik ezért feldobok egy témát:
    Ebben a hónapban nem vettem meg az aktuális Aranysast. Ez azért fontos nekem mert a megjelenésétől fogva megvettem az összes számot, és ez több mint 30 évvel ezelőtt volt. Sajnos már mert egy ideje van egy olyan érzésem hogy ez már nem a régi újság, hanem valami 'bulvárlap'. Régen voltak olyan szerzők akik írásait nagyon szerettem, vártam hónapról hónapra a cikkeiket (Tobak Tibor, Kővári László, Varga 'Tömörkény' Imre), de úgy érzem ma egy olyan szerző sincs aki a nyomukba léphetne stílusban, tudásban, felkészültségben. A magazin fele rövidhírek, hadgyakorlatok, roncskutatás, interjúk, de engem ezek nem tudnak lekötni. Volt olyan szerző aki kétszavas tőmondatokban írta meg az egész cikket, szerencsére azóta javult a helyzet de akkor kezdtem el gondolkodni hogy akarok-e ezért én pénzt adni. Egy ideje gondolkodok de nehezen tudtam elengedni, viszont a legújabb számot átlapozva már szinte semmi olyn cikket nem találtam benne ami érdekelne, szóval nem került bele a kosárba.
    Most az Aeromagazint veszem és nekem jobban teszik, szinte minden témát lefednek a sportrepüléstől az űrkutatásig, történelem, technika, stb. Nyilván meg lehet venni mindkettőt de igazából nem akarok kiadni semennyi pénzt olyasmire ami nem köt le.
    Ti mit gondoltok? Van aki hasonlóan gondolkodik, vagy továbbra is első az Aranysas?


    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2023.02.25. 11:55:01
  • repvez
    #91251
  • repvez
    #91250
    corsair jelenet
  • repvez
    #91249
    ha jol tudom akkor a paramount+ stream addta, de a virágboltban is fenn van már ,angolul.
  • bunny
    #91248
    Hol nézted meg, virágbót vagy valamelyik stream szolgáltatónál fent van?