11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Lacika 79 #319 Az ülés és a munkadíj több, mert a zsidó vállalkozók lehúznak úgyis -
#318 Ules 7.500 Ft
Csovek 3.900 Ft
Munkadij 2.500 Ft
Festek meg egyebek 2.000 Ft
A gond csak anyi lehet hogy ezek atszamolt erdelyi arak, en Csikszeredabol irok, magyarba nem tudom menyibe kerulhetnek a cucok. -
#317 megtudod mondani, hogy az ülést mennyiért vetted? -
blackgamer #316 -
#315 Renault Clio, ez volt a bontoba aminek olyan jo oldaltartasa volt, s nem kerult egy vagyonba. -
zoolee #314 Az milyen ülés?????
renault??? -
#313 frankó lett,gratt !
-
#312 Na ha kesore is de sikerult megszulnom a cockpitem. Kosz a segitseget aki segitet. Nagyon fasza erzes jatszani benne, ajanlom mindenkinek. Csinalok a hetvegen aprolekosabb kepeket s a tervemet is megosztom majd.
A COCKPIT :) -
zoolee #311 XD, ROLF, -
#310 Áhh az meg van, el is felejtettem. THX -
zoolee #309 Z modeller....
A leg 1 szerűbb modellezö cucc.... -
#308 Tudtok mondani olyan egyszerű tervező progit amivel meg lehetne szerkeszteni a terv rajzot? -
#307 Én is építek cockpitett, 1-2 ilyen link jól jönne még. -
#306 cockpit -
#305 Ép egy cockpit építés előtt álok az ülést sikerült megszerezem de a terv az meg nem tiszta. Azok akik már tulvannak egy cockpit építésen nem tesztek be ide egy pár képet vagy esetleg tervrajzot olyan kevés képet kapni ilyenekről. Előre is kosz. -
zoolee #304 Multkor láttam a topikban egy csomó linket és találtam egy nagyon jó oldalt de most nem találom, írj egy párat léci.... -
zoolee #303 Akkor lehet eladom a gokartom ...::DD -
zoolee #302 Na bakker, akkor maradok 1 enlőre a jól bevált momo nál....
A fene...
Akkor ezt kicsit később csinálom....
Aszittem a kormány olyan 50 környékén van... -
#301 annyiért egy komplett ladát veszel - -
K.András #300 Csak a pedál 150 ezer, egy jobb válto kb 100 ezer kormány sem olcsó attol függ milyet akarsz. -
zoolee #299 Azt, szeretném kérdezni, hogy láttam a kormányt amit régebben linkeltél, na akkor gondolom nem csak kormány vam hanem pedál, váltó stb...
MEnnyi az a pack ha az egészet egyszerre rendelem meg????
130????
Mert nekem úgy kéne, hogy az a kormány amit linkeltél a kuplungos pedál sor meg egy norm 6 sebes. meg egy tiptronikos váltó.
Ez mennyi lenne száll. költséggel 1 ütt???
-
zoolee #298 Tood mennyire...
Semennyire....
egy 30 nm es szobában.... -
blackgamer #297 ha nem zavar hogy több helyet foglal -
K.András #296 Persze, miért ne lenne jó? -
zoolee #295 Szerintetek ha fenyőfából"dobozos" szimut csinálok és nem ilyen vázast akkor az jó??? -
zoolee #294 Na már meg van... -
zoolee #293 A vázat, hol vetted vagy csináltattad??? -
zoolee #292 OKS, hol adják???? -
#291 Több mint 3milla?? Ez duván röhej! -
blackgamer #290 ez nagyon jó, mert talán nem használ sok helyet
videó is van róla, 15 000 $ az ára -
#289 Nos én inkább a térhangzást bírom. -
K.András #288 Azért nem jo a momo, mert kezdenek elöjönni a hibái, pl elforditom a kormányt kanyar közben és elmegy a közép, ezért online versenyen sem tudok indulni amig meg nem jön a speed7. -
K.András #287 Ez részletkérdés, speciel nálam ha felhangositom a hangeröt összeszalad az utca pedig kertesben lakom ;) -
K.András #286 Passz, sajnos nem értek én ezekhez annyira, meg szerszámaim sincsenek mert lehet nekiállnék, bár sok jo nem lenne belöle :) -
#285 naja! főleg mikor az új Delux 2.1esem felbömböl!! Váááá, perverz élvezet! :))) -
#284 De már milyen gáz, hogy fülessel nyomja?! Nálam bömbölni szokott a GT, mozog a ház, úgy van versenykocsi feelingje, nem?!
Persze egy valódi F1-es élményt nem lehet visszaadni, mivel azokól szinte kifolyik az ember dobhártyája élőben, inkább érzed már azt a durva hangerőt, mint hallod, nagyon állat. -
#283 a kérdés adott!
LINK
ezt hogyan? mik azok amik érintkeznek a fémmel?
miket kell cisnéálni stb!
András elösször is ezt tőled kérdezem mert látom hogy tze érted a dolgod! -
#282 nagyon pöpec, tetszik -
#281 miért nem jó neked a MOMO? :) nem adod nekem? :))))
ha szabad kérdeznem mennyibe került eddig az egész pad?
(a monitor nélkül) -
izb #280 ehhh ez aztán a gyúrópad.