11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
K.András #279
Nekem egyenlöre igy áll(képre katt), már megrendeltem az uj Speed7 kormányt is de még nem jött meg, remélem minél hamarabb itt lesz mert lassan két honapja várok rá...
-
#278 Komoly? Linket! -
#277 ma jelentette be a Logitech az uj kormanyat, valtoval kuplunggal olyan 60-70 ezer ft.. ja es dual force feedbackes!! -
#276 uh, 1 éve nem volt hozzászólás, én most vacilálok egy összedobásán, persze nagyon házira gondolok, talán nyáron lesz hozzá kedvem
sebességváltó kivitelezése még mindig érdekel, az a leggyengébb pont
Ti mire jutottatok? -
Zozo76 #275 projector
-
#274 naja es a 2 millasba nincs benne a kijelzo vagy vaszon vagy mittom en mi van ott -
#273 Azta rohadt. Van ára. -
Lacika 79 #272 olvasd el :P
de amúgy 2 milla körül -
#271 Aztakúrva!! Mennyibe kerül? -
Lacika 79 #270 mér van az, hogy Én még egy darabot sem láttam uccán szaladgálni? pedig úgy megnézném. vagyis inkább meghallgatnám, mert valami bitang gyönyörű hangja van. de ez már picit off -
#269 otthon magyarorszagon egy mk3 as supra kb 1 millaert van.. oke oke.. mar vagy 13 eves de 200 lo (volt) es megy az ma is... -
Lacika 79 #268 ejj, akkor egyet küldj nekem is. gondolom, ez csak kinti árakra vonatkozik :P -
#267 tok zsir meg minden.. valoszinuleg a legeslegzsirabb cocpit a vilagon!!!!!!
csak az a mondat elegge nevetseges volt hogy a dragabbaknal is sokkal tobbet tud... milyen dragabbnal? 2millaert mer majdnem ket toyota suprat veszek -
Lacika 79 #266 de azért elférne a szobában, ha nagyon muszáj lenne, nem? :D -
#265 ebben kéne nekimeni a falnak:DDD -
#264 "és a teljesítménye messze meghaladja a nála többször drágább rendszerekét."
LOOOL.. oke nem vagyok otthon az arakban de szerintem ennek a 2 millio ft-s ara MESSZE a legdragabb!!!!!!!!!!!! -
Lacika 79 #263 Egy igazi rally szimulátor -
K.András #262 A lustaság :)
No meg azt hittem, hogy hamar jön a kormány, azzal együtt akartam "kivesézni" a dolgot...Holnaptol kezdve egy hétig nem melozom, csinálok rola képet és felrakom.De 1-et vagy 2-öt, aztán ha meglesz kormány csinálok egy profi sorozatot...
-
#261 Hi
ACT-LABS RS kormányom van de game portos találtam drivert hozzá XP alá működik a kormány, gombok, a POV de a pedál nem segítsetek !!!!!
Honnan lehetne venni hozzá USB cartridge -ot vagy normális drivert XP alá??? -
#260 semmi kép a brd-cockpitodról :D -
K.András #259 Semmi hir a Speed 7 kormányrol, pedig mostanra talán gyártaniuk kéne. -
K.András #258 Ez a husvét jol bekavart itt nekem, 23.-tol 28.-ig ott vesztegelt angliában a cucc, már frankfurtban van, jöhetne már :) -
K.András #257 #106-os üziben van egy készülö kormány(BRD), nemsokára kijön 2-3 honap talán,900 font tehát 350 ezer ft-re fog kijönni kb, nem lesz olcso de ök nem foglalkoznak az árral. -
K.András #256 Nem a RaceFrame pro-t mondom én, hanem ezt a kiegészitö dolgot az a plazma stb...
A race frame pro az 195 ezerre jön ki szállitással, ebben benne van a konzol amivel a pedált fel lehet rakni (fejjel lefele), ülés nélkül tehát az plusz 55ezer.
Onnan tudom, hogy megrendeltem azt várom, szerintem a kövhéten meg is fogom kapni!Szoval sajnos 250 az a 150ezer!
-
Robin Hood #255 2lem hogy 680$-ba belefér a kilóméter széles lcd kijelző is... -
Robin Hood #254 Annyira nem érdekel. :) -
#253 szek nelkul valami 680 dodo aszem. szekkel 890.. (???) vagy valami hasonlo...
tehat olyan 150 ezerbol megvan:)
BRD kormanyok FF esek??? mert ha nem nem is kene -
K.András #252 Nem tudom, irjál nekik kérdezd meg :)
-
Robin Hood #251 Ez hány milka? -
K.András #250 Most nézem hogy a linket lehagytam:
http://www.trinity-racing.com/page3.html -
#249 Jó kis cucc. -
K.András #248 RaceFrame Pro V2 GOLD Package:
-
#247 1.TG_Bucser-rel már értekeztem ezzel kapcsolatban, de a cougar nekem nagyon drága, mint irtam ez csak akkor jönne szoba ha nem számitana a pénz, de még e-bayen is 220$.Az FLCS-ben azért gondolkodom mivel az alakja sztem. nagyon jo a belét meg át lehetne szerkeszteni fémre esetleg valamilyen usb elektronikát.Csak hát eddig odáig jutottam hogy megnézem e-bayen de angol nyelv és az internet vásárlási ismeret hiányában nem tudok rá licitálni ill. megvenni.Na mindegy addig marad az F-23 Upgrade :)! -
VO101 tvr #246 A thrustmaster F-16FLCS és TQS-t jól gondold meg, nem USB-s ha jól tudom, max Win98 alá van drivere... A szimulátorbajnokságon ment vele egy srác, hát ránázésre elég macerás volt a beüzemelése... És müanyag...
Ha Cougar-t tudsz szerezni használtan, keresd 1.TG_Bucser-t, most készül új belsörészt gyártani hozzá (olcsóbban jönnétek ki...) -
#245 Azért irtam mert épp készülöben van egy joy átalakítás és ahhoz keresnék segédleteket.Egy F-23-as mechanikáját cserélem ki fémre,de ha találnék anyagot ilyen átalakitásokról akkor talán a gázkart és a pedált is meggyártanám hozzá.Egyébként ha nem számitana a pénz akkor egy HOTAS cougart vagy egy X-52-öt vennék.Bár még nagyon rezeg a léc egy thrustmaster F-16FLCS és TQS beszerzésén,mert a szivem szakad meg amikor az e-bay-en 19$-ért dobálják van amikor pedállal együtt:(.Csak a hazahozatal macerás és ilyenbe még nem vagyok jártas.
Azért ha valamit találnátok irjatok. -
K.András #244 Irhat ide bárki repcsi-auto akármilyen szimulátoros természetesen.
Mondjuk joy-nak egyböl a Microsoft Sidewinder-t tudnám ajánlani annyira nem drága(én 25-ért vettem anno), ez után ha valami kell az iszonyu áron lesz, hacsak nem tudod megcsinálni de én speciel nem láttam házi készitésü dolgokat bár tuti létezik(ha találsz nyugodtan oszd meg velünk), szoval mindent meg lehet venni ezekhez is, de egy apro kis mütyür is többszáz euro. -
#243 Hali a lent irtakhoz nem tud valaki segiteni vagy ide csak auto szimulátorosok irnak?Akkor bocsi. -
K.András #242 Nem az égböl pottyant.Szoval remélem nem lesz belöle ujgazdagozás :)
Egyébként nem foglal olyan nagyon nagy helyet, 2 méterx 1.5 métert biztos tudnál neki szoritani... -
K.András #241 Hogyan lehet megunni, hogy pl egy F550-el megy az ember?Ordit mint az állat, szétszakitja az aszfaltot, a hátam is borsodzik amikor odalépek a gáznak! :D
Nem is beszélve arrol amikor emberkék ellen nyomod neten, na az a beszarás! -
#240 plusz hosszabb tavon nem is foglal le a sok szimulator... neha tok jo egy kicsit de hamar raunok.. nfs meg a tobbiek kisse gagyik.. de ott lehet okorkodni sokat...