11617

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Sir Quno Jedi
    De már milyen gáz, hogy fülessel nyomja?! Nálam bömbölni szokott a GT, mozog a ház, úgy van versenykocsi feelingje, nem?!

Persze egy valódi F1-es élményt nem lehet visszaadni, mivel azokól szinte kifolyik az ember dobhártyája élőben, inkább érzed már azt a durva hangerőt, mint hallod, nagyon állat.
  • k8bal
    a kérdés adott!
    LINK
    ezt hogyan? mik azok amik érintkeznek a fémmel?
    miket kell cisnéálni stb!

András elösször is ezt tőled kérdezem mert látom hogy tze érted a dolgod!
  • Gerzson
    nagyon pöpec, tetszik
  • k8bal
    miért nem jó neked a MOMO? :) nem adod nekem? :))))

ha szabad kérdeznem mennyibe került eddig az egész pad?
    (a monitor nélkül)
  • izb
    ehhh ez aztán a gyúrópad.
  • K.András

Nekem egyenlöre igy áll(képre katt), már megrendeltem az uj Speed7 kormányt is de még nem jött meg, remélem minél hamarabb itt lesz mert lassan két honapja várok rá...

• Duddits
    Komoly? Linket!
  • CSOCSO
    ma jelentette be a Logitech az uj kormanyat, valtoval kuplunggal olyan 60-70 ezer ft.. ja es dual force feedbackes!!
  • Gerzson
    uh, 1 éve nem volt hozzászólás, én most vacilálok egy összedobásán, persze nagyon házira gondolok, talán nyáron lesz hozzá kedvem
    sebességváltó kivitelezése még mindig érdekel, az a leggyengébb pont
    Ti mire jutottatok?
  • Zozo76
    projector
  • CSOCSO
    naja es a 2 millasba nincs benne a kijelzo vagy vaszon vagy mittom en mi van ott
  • Duddits
    Azta rohadt. Van ára.
  • Lacika 79
    olvasd el :P
    de amúgy 2 milla körül
  • Duddits
    Aztakúrva!! Mennyibe kerül?
  • Lacika 79
    mér van az, hogy Én még egy darabot sem láttam uccán szaladgálni? pedig úgy megnézném. vagyis inkább meghallgatnám, mert valami bitang gyönyörű hangja van. de ez már picit off
  • CSOCSO
    otthon magyarorszagon egy mk3 as supra kb 1 millaert van.. oke oke.. mar vagy 13 eves de 200 lo (volt) es megy az ma is...
  • Lacika 79
    ejj, akkor egyet küldj nekem is. gondolom, ez csak kinti árakra vonatkozik :P
  • CSOCSO
    tok zsir meg minden.. valoszinuleg a legeslegzsirabb cocpit a vilagon!!!!!!
    csak az a mondat elegge nevetseges volt hogy a dragabbaknal is sokkal tobbet tud... milyen dragabbnal? 2millaert mer majdnem ket toyota suprat veszek
  • Lacika 79
    de azért elférne a szobában, ha nagyon muszáj lenne, nem? :D
  • oneal1
    ebben kéne nekimeni a falnak:DDD
  • CSOCSO
    "és a teljesítménye messze meghaladja a nála többször drágább rendszerekét."

LOOOL.. oke nem vagyok otthon az arakban de szerintem ennek a 2 millio ft-s ara MESSZE a legdragabb!!!!!!!!!!!!
  • Lacika 79
    Egy igazi rally szimulátor
  • K.András
    A lustaság :)
    No meg azt hittem, hogy hamar jön a kormány, azzal együtt akartam "kivesézni" a dolgot...Holnaptol kezdve egy hétig nem melozom, csinálok rola képet és felrakom.De 1-et vagy 2-öt, aztán ha meglesz kormány csinálok egy profi sorozatot...
  • pepy
    Hi
    ACT-LABS RS kormányom van de game portos találtam drivert hozzá XP alá működik a kormány, gombok, a POV de a pedál nem segítsetek !!!!!
    Honnan lehetne venni hozzá USB cartridge -ot vagy normális drivert XP alá???
  • HPt
    semmi kép a brd-cockpitodról :D
  • K.András
    Semmi hir a Speed 7 kormányrol, pedig mostanra talán gyártaniuk kéne.
  • K.András
    Ez a husvét jol bekavart itt nekem, 23.-tol 28.-ig ott vesztegelt angliában a cucc, már frankfurtban van, jöhetne már :)
  • K.András
    #106-os üziben van egy készülö kormány(BRD), nemsokára kijön 2-3 honap talán,900 font tehát 350 ezer ft-re fog kijönni kb, nem lesz olcso de ök nem foglalkoznak az árral.
  • K.András
    Nem a RaceFrame pro-t mondom én, hanem ezt a kiegészitö dolgot az a plazma stb...
    A race frame pro az 195 ezerre jön ki szállitással, ebben benne van a konzol amivel a pedált fel lehet rakni (fejjel lefele), ülés nélkül tehát az plusz 55ezer.
    Onnan tudom, hogy megrendeltem azt várom, szerintem a kövhéten meg is fogom kapni!Szoval sajnos 250 az a 150ezer!

• Robin Hood
    2lem hogy 680$-ba belefér a kilóméter széles lcd kijelző is...
  • Robin Hood
    Annyira nem érdekel. :)
  • CSOCSO
    szek nelkul valami 680 dodo aszem. szekkel 890.. (???) vagy valami hasonlo...
    tehat olyan 150 ezerbol megvan:)

BRD kormanyok FF esek??? mert ha nem nem is kene
  • K.András
    Nem tudom, irjál nekik kérdezd meg :)
  • Robin Hood
    Ez hány milka?
  • K.András
    Most nézem hogy a linket lehagytam:
    http://www.trinity-racing.com/page3.html
  • Duddits
    Jó kis cucc.
  • K.András
    RaceFrame Pro V2 GOLD Package:
  • repvez
    1.TG_Bucser-rel már értekeztem ezzel kapcsolatban, de a cougar nekem nagyon drága, mint irtam ez csak akkor jönne szoba ha nem számitana a pénz, de még e-bayen is 220$.Az FLCS-ben azért gondolkodom mivel az alakja sztem. nagyon jo a belét meg át lehetne szerkeszteni fémre esetleg valamilyen usb elektronikát.Csak hát eddig odáig jutottam hogy megnézem e-bayen de angol nyelv és az internet vásárlási ismeret hiányában nem tudok rá licitálni ill. megvenni.Na mindegy addig marad az F-23 Upgrade :)!
  • VO101 tvr
    A thrustmaster F-16FLCS és TQS-t jól gondold meg, nem USB-s ha jól tudom, max Win98 alá van drivere... A szimulátorbajnokságon ment vele egy srác, hát ránázésre elég macerás volt a beüzemelése... És müanyag...
    Ha Cougar-t tudsz szerezni használtan, keresd 1.TG_Bucser-t, most készül új belsörészt gyártani hozzá (olcsóbban jönnétek ki...)
  • repvez
    Azért irtam mert épp készülöben van egy joy átalakítás és ahhoz keresnék segédleteket.Egy F-23-as mechanikáját cserélem ki fémre,de ha találnék anyagot ilyen átalakitásokról akkor talán a gázkart és a pedált is meggyártanám hozzá.Egyébként ha nem számitana a pénz akkor egy HOTAS cougart vagy egy X-52-öt vennék.Bár még nagyon rezeg a léc egy thrustmaster F-16FLCS és TQS beszerzésén,mert a szivem szakad meg amikor az e-bay-en 19$-ért dobálják van amikor pedállal együtt:(.Csak a hazahozatal macerás és ilyenbe még nem vagyok jártas.
    Azért ha valamit találnátok irjatok.