11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
De már milyen gáz, hogy fülessel nyomja?! Nálam bömbölni szokott a GT, mozog a ház, úgy van versenykocsi feelingje, nem?!
Persze egy valódi F1-es élményt nem lehet visszaadni, mivel azokól szinte kifolyik az ember dobhártyája élőben, inkább érzed már azt a durva hangerőt, mint hallod, nagyon állat. -
a kérdés adott!
LINK
ezt hogyan? mik azok amik érintkeznek a fémmel?
miket kell cisnéálni stb!
András elösször is ezt tőled kérdezem mert látom hogy tze érted a dolgod! -
nagyon pöpec, tetszik
-
miért nem jó neked a MOMO? :) nem adod nekem? :))))
ha szabad kérdeznem mennyibe került eddig az egész pad?
(a monitor nélkül) -
izb #280 ehhh ez aztán a gyúrópad. 

-
K.András #279
Nekem egyenlöre igy áll(képre katt), már megrendeltem az uj Speed7 kormányt is de még nem jött meg, remélem minél hamarabb itt lesz mert lassan két honapja várok rá...
-
Komoly? Linket! 
-
ma jelentette be a Logitech az uj kormanyat, valtoval kuplunggal olyan 60-70 ezer ft.. ja es dual force feedbackes!! -
uh, 1 éve nem volt hozzászólás, én most vacilálok egy összedobásán, persze nagyon házira gondolok, talán nyáron lesz hozzá kedvem
sebességváltó kivitelezése még mindig érdekel, az a leggyengébb pont
Ti mire jutottatok? -
Zozo76 #275 projector
-
naja es a 2 millasba nincs benne a kijelzo vagy vaszon vagy mittom en mi van ott -
Azta rohadt. Van ára. -
Lacika 79 #272 olvasd el :P
de amúgy 2 milla körül -
Aztakúrva!! Mennyibe kerül? -
Lacika 79 #270 mér van az, hogy Én még egy darabot sem láttam uccán szaladgálni? pedig úgy megnézném. vagyis inkább meghallgatnám, mert valami bitang gyönyörű hangja van. de ez már picit off -
otthon magyarorszagon egy mk3 as supra kb 1 millaert van.. oke oke.. mar vagy 13 eves de 200 lo (volt) es megy az ma is... -
Lacika 79 #268 ejj, akkor egyet küldj nekem is. gondolom, ez csak kinti árakra vonatkozik :P -
tok zsir meg minden.. valoszinuleg a legeslegzsirabb cocpit a vilagon!!!!!!
csak az a mondat elegge nevetseges volt hogy a dragabbaknal is sokkal tobbet tud... milyen dragabbnal? 2millaert mer majdnem ket toyota suprat veszek -
Lacika 79 #266 de azért elférne a szobában, ha nagyon muszáj lenne, nem? :D -
ebben kéne nekimeni a falnak:DDD -
"és a teljesítménye messze meghaladja a nála többször drágább rendszerekét."
LOOOL.. oke nem vagyok otthon az arakban de szerintem ennek a 2 millio ft-s ara MESSZE a legdragabb!!!!!!!!!!!! -
Lacika 79 #263 Egy igazi rally szimulátor -
K.András #262 A lustaság :)
No meg azt hittem, hogy hamar jön a kormány, azzal együtt akartam "kivesézni" a dolgot...Holnaptol kezdve egy hétig nem melozom, csinálok rola képet és felrakom.De 1-et vagy 2-öt, aztán ha meglesz kormány csinálok egy profi sorozatot...
-
Hi
ACT-LABS RS kormányom van de game portos találtam drivert hozzá XP alá működik a kormány, gombok, a POV de a pedál nem segítsetek !!!!!
Honnan lehetne venni hozzá USB cartridge -ot vagy normális drivert XP alá??? -
semmi kép a brd-cockpitodról :D -
K.András #259 Semmi hir a Speed 7 kormányrol, pedig mostanra talán gyártaniuk kéne. -
K.András #258 Ez a husvét jol bekavart itt nekem, 23.-tol 28.-ig ott vesztegelt angliában a cucc, már frankfurtban van, jöhetne már :) -
K.András #257 #106-os üziben van egy készülö kormány(BRD), nemsokára kijön 2-3 honap talán,900 font tehát 350 ezer ft-re fog kijönni kb, nem lesz olcso de ök nem foglalkoznak az árral. -
K.András #256 Nem a RaceFrame pro-t mondom én, hanem ezt a kiegészitö dolgot az a plazma stb...
A race frame pro az 195 ezerre jön ki szállitással, ebben benne van a konzol amivel a pedált fel lehet rakni (fejjel lefele), ülés nélkül tehát az plusz 55ezer.
Onnan tudom, hogy megrendeltem azt várom, szerintem a kövhéten meg is fogom kapni!Szoval sajnos 250 az a 150ezer!
-
Robin Hood #255 2lem hogy 680$-ba belefér a kilóméter széles lcd kijelző is... -
Robin Hood #254 Annyira nem érdekel. :) -
szek nelkul valami 680 dodo aszem. szekkel 890.. (???) vagy valami hasonlo...
tehat olyan 150 ezerbol megvan:)
BRD kormanyok FF esek??? mert ha nem nem is kene -
K.András #252 Nem tudom, irjál nekik kérdezd meg :)
-
Robin Hood #251 Ez hány milka? -
K.András #250 Most nézem hogy a linket lehagytam:
http://www.trinity-racing.com/page3.html -
Jó kis cucc. -
K.András #248 RaceFrame Pro V2 GOLD Package:
-
1.TG_Bucser-rel már értekeztem ezzel kapcsolatban, de a cougar nekem nagyon drága, mint irtam ez csak akkor jönne szoba ha nem számitana a pénz, de még e-bayen is 220$.Az FLCS-ben azért gondolkodom mivel az alakja sztem. nagyon jo a belét meg át lehetne szerkeszteni fémre esetleg valamilyen usb elektronikát.Csak hát eddig odáig jutottam hogy megnézem e-bayen de angol nyelv és az internet vásárlási ismeret hiányában nem tudok rá licitálni ill. megvenni.Na mindegy addig marad az F-23 Upgrade :)! -
VO101 tvr #246 A thrustmaster F-16FLCS és TQS-t jól gondold meg, nem USB-s ha jól tudom, max Win98 alá van drivere... A szimulátorbajnokságon ment vele egy srác, hát ránázésre elég macerás volt a beüzemelése... És müanyag...
Ha Cougar-t tudsz szerezni használtan, keresd 1.TG_Bucser-t, most készül új belsörészt gyártani hozzá (olcsóbban jönnétek ki...) -
Azért irtam mert épp készülöben van egy joy átalakítás és ahhoz keresnék segédleteket.Egy F-23-as mechanikáját cserélem ki fémre,de ha találnék anyagot ilyen átalakitásokról akkor talán a gázkart és a pedált is meggyártanám hozzá.Egyébként ha nem számitana a pénz akkor egy HOTAS cougart vagy egy X-52-öt vennék.Bár még nagyon rezeg a léc egy thrustmaster F-16FLCS és TQS beszerzésén,mert a szivem szakad meg amikor az e-bay-en 19$-ért dobálják van amikor pedállal együtt:(.Csak a hazahozatal macerás és ilyenbe még nem vagyok jártas.
Azért ha valamit találnátok irjatok.