11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
most ilyenér vagy megőrülve??:D -
K.András #3 Na szal tervrajz már van is Jacek jovoltábol aki volt kedves ezt belinkelni nekem!

Meg Szintén Jacek hivta fel a figyelmem a Sparcora,igy találtam egy tök kis ülést viszonylag elfogadhato áron,bár ezt is inkább használtam venném meg ha találok majd egyet:
Sparco Sprint sportülés: 44 900 Ft/db.
Szükséges kellék a tartókonzol: 9 000 Ft/db.
-
K.András #2 A vázszerkezetet ki lehet hozni 30-40 ezer ft-böl ugy hogy minden lehessen rajta állitani(beszéltem lakatossal),kéne egy recaro ülést vennem mert még nincsen azt mondtk használtat már meg tudom venni 15-20 bol,ez eddig 60 ezer ft,az usb shifter+pedál az átszámitva 26 ezr ft,kormányom van fasza igy azt nem kell vennem,szal egy 80 ezer ft-böl egy elég jo kis cockpitet össze lehet rakni számitásaim szerint,idövel majd ahogy haladok rakok majd fel képet is,bár elsöként az ülést fogom beszerezni! -
K.András #1 Arra gondoltam épitek egy szimulátor cockpitet,láttam egy párat az utöbbi napokban és annyira megfogott, hogy rájöttem kell egy nekem is.Mivel nem szándékozok többszázezret kiadni érte,igy marad a saját épités,funkcioban semmivel nem fog kevesebbet tudni,csak nem szintiszta alimuniumbol lesz hanem zártszelvényböl.Berakok egy pár képet,milyenre is gondolok igazábol,bár a rajta lévö cuccok vérprofik az áruk csillagászati,igy azok egyenlöre felejtösek,majd esetleg idövel,beérem én a jo kis logitech kormánnyal USB Shifterrel és pedállal...Ha valaki cvsinált már ilyet az leirhatná tapasztalatait...
Szal ezek közül gondolkozom valamelyiken:
Ez igy ahogy van 400 ezer forint körül jön ki átszámitva,igy talán érthetö miért is akarom magam épiteni :)))