18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    Igyexem én is kinézni valahogy. Nyárára talán lesz valami látszatja is a dolognak. :-)
  • Gyiik
    nah, amig nalunk tartott ez a dolog, en is teljesen elhagytam magam, se edzes, se semmi. Egy honap alatt lement rolam az a kemeny edzessel ket ev alatt osszeszedett 10 kilo. Es hat amugysem vagyok egy elhizasra hajlamos alkat, szoval eleg furan neztem ki egy par hoonapig azokban a ruhakban, amik elotte pont jok voltak ram, es jol is alltak. Tobbek kozt ez idegesitett a legjobban, de valamennyire visszatertem a regi formamba:DD
  • Gyiik
    en nem is azt mondtam, hogy elvarjak, csak azt, hogy a tudatalattijukba beepul, es nem gorcsolnek annyira, mert meg vannak bizonyosodva arrol, hogy van egy biztos pont, amibe bele lehet kapaszkodni, ha semmi se ugy jon ossze nekik, ahogy azt probaljak alakitani. Ez nem tudatos, mint irtam.
    Es hat az a masik igaz, ha most nem kell, akkor kesobb miert kene...
    de amiket lacika leirt, tulajdonkeppen ez mind es ugyanaz a reakcio, es akivel meg beszelgettem errol (lanyok), mind azt mondtak, igy szoktak ok is altalaban lerendezni. van aki tudatosan csinalja, de sztem a ket szobanforgo leanyzo tudatalatt mondogatja ezeket (exem csomoszor mondott ki olyan dolgot, amit hetekkel kesobb visszamondtam neki, es nem emlekezett, hogy o ilyet mondott volna, merthogy o ilyet sose mondana. Ennek az egynek hiszek, mert ismerem annyira)
  • Lacika 79
    Szép szekér! :-)
    Nekem egy fekete Ford Focosom van. Az is nagyon szép szerintem.
    De hagyjuk az OFF-ot.
  • Lacika 79
    Igyexem megfogadni a tanácsokat. Nem mindet, de egy párat biztosan. :-)
    Én fura egy szerzet vagyok, sok mindent máshogy csinálok, mint azt a nagy többség tenné.

Jah, a szoli, haverok az megvan. Most megyek majd edzegetni, mert már 2 éve nem járok. Egy kicsit pocakos lettem, és nem látszik rajtam, hogy csináltam volna bármit is régen.
    De a súlyfeleslegem megoldódni látszik, ugyanis 1 hónap alatt most 14 kilót adtam le. Még vagy 2-3 és jó is lesz. :-)
    Viccet félretéve: várok, közben csinálgatom a dolgaimat, de reménykedek, mert ŐRÜLTEN IMÁDOM!
  • Gyiik
    :D
    jo is az :D
  • Arch
    Szerintem Ti csak egy fajta típusról beszéltek... én sosem várnám el senkitől, hogy bármeddig várjon rám. Ez hülyeség. Ha most nem kell, később miért kéne??
    Szóval minden ember más. Vagy legalábbis elég sok típus van...
  • Arch
    #2497 :)
  • Gyiik
    ja, meg hat a mar elhangzott lenyeg:

ne tudasd vele, hogy barmeddig varsz ra, mert tenyleg azt fogja csinalni, hogy bulizik, pasizik, eli az eletet, es amikor ugy gondolja, hogy kitombolta magat, tudni fogja, hogy van egy biztos pont, amibe majd belekapaszkodhat.
    Ez pedig nem jo...
  • Gyiik
  • Gyiik
    heh, hasonlo mokakat muvelek honapok ota, amikor senki nem er ra. Beulok a kocsiba, el a varosba, ulloi, nagykorut, mamut, normafa, szechenyi hegy, bah csomopont, petofi hidon vissza az ulloire:D
    Eleinte szar volt, mert egy csomo olyan helyen jartam, ahol megfordultunk egyutt az evek alatt (alig volt olyan hely, ahol ne lettunk volna), es azert olyankor kemenyen ramjott a hianyerzet. Mostanra mar jobb.
    Kozben en is zenet hallgatok, elpofekelek egy mokascigit, es kurva jol elvagyok. Hianyzik am nekem is, es en is elmerulok neha a gondolataimban, de amit Skyline irt, elfecserelt ido, amit arra forditasz, hogy visszaszerezd. Ha nem jon magatol, felesleges barmit is tenni, es azt az idot toltheted hasznoasbb dolgokkal, mint a lentemlitett szoli, haverok, buli, egy jo kiados edzes, csajozas, es tenyleg ki tudsz olyan szinten kapőcsolni, sot lehet, hogy rajossz te is, hogy az a csaj nem erdemelte meg azt, amit nyujtottal neki, sot feleannyit sem. Legfokeppen azt probald nezni mi az, amit o cserebe nyujtani tudott (es nem azalatt,amig egyutt voltatok, hanem most, amig nem vagytok).
    Nem lebeszelni akarlak rola, mert jol tudom, milyen az, amikor kell valaki, amikor szeretsz valakit, es fontos, satobbi. Merlegelj.
  • Csacsi
    Gyiik : Bocsi az offért, de milyen autóban ülsz a képen, ami az sgtagok fényképei oldalon van fent?
  • Csacsi
    Ilyenkor egy megoldás van, itt a tavasz. Cseréld le a ruhatárat, irány a szolárium, a fodrász, egy kis sport, és kezdj el kicsit élni. Járj el haverokkal, és hidd el, özönleni fognak a csajok. Nem kell semmi komoly, egy kis flört, és máris nő az önbizalmad, és egyre inkább azt fogod érezni, hogy Ő nem érdemel meg téged. Szóval bulira fel. Én ezt csinálom már 1 éve, és nagyon élvezem.

Pedig én is marcangoltam magam előtte 3 hónapig, de aztán rájöttem elfecsérelt idő. Haverok minden mennyiségben, és ne azért, hogy megbeszéld velük a dolgot, hanem azért, hogy szórakozzatok, és ne körülötte járjon a gondolat.

Először majd azt veszed észre, hogy már csak lefekvésnáél, meg felkelésnél hiányzik, aztán szépen lassan ez is elmúlik, és csak egy napra jön elő. De akkor vmibe szintén menekülni kell.
  • Lacika 79
    Igaz, néha qrva nehezen megy, ilyenkor beülök a kocsiba, otthagyok mindenkit, aztán el valami csendes helyre. Hallgatom a szép zenéket, cigizgetek, gondolkozok. Így legalább nem látja senki.
  • Lacika 79
    Mostmár nem zaklatom, nem beszélek a kettőnk dolgáról, csak várok türelmesen. Két évet vártam rá, mire az enyém lett. Várok most is, közben meg majd elütöm az időt valamivel. Csak qrvára hiányzik, de megpróbálom palástolni valahogy.
  • Gyiik
    mondjuk en meg kurva okosakat probalok itt a levegobe puffogtatni, kozben meg nem minden ember egyforma, szoval ami nalunk tortent, nem biztos, hogy nalatok is meg fog. Viszont amit en se hittem volna el egy par eve, hogy o fog nekem konyorogni, megis bejott. Pedig nem olyannak ismertem meg az evek soran. Inkabb akaratos, tudatos lany volt, aki makacsul ragaszkodik ahhoz, amit allit. Vagy alarc moge bujt az evek soran (amit kotve hiszek, nem lehet 5 even keresztul ilyen szinten szineszkedni), vagy most a gyerek miatt hulyult meg ennyire. Inkabb a masodik. Mindegy. Neki is, vagy visszater az esze, vagy nem. Keteselyes, nekem is van 50%-om :D
    De en mar nem remenykedek. Igy nem erhet csalodas, hanem inkabb kellemes meglepetes, egy pozitiv fordulat, ha megis valoban megbanna minden tettet (ugyse fogja). Hiaba szeretem meg mindig, hiaba hianyzik, megis jobb ez igy. Bo par honapig (lehet, hogy evekig) csak szenvedes lenne az egesz, es ha o a ket hetet nem birta ki, akkor tulajdonkeppen mar nincs is mirol beszelnunk.
    Azt meg nem tudja elfogadni, hogy nem tudok vele most baratkozni, nem akarok beszelgetni, mert nincs kozos temank, en nem akarok hallani arrol, mennyire boldog, illetve nem az a masikkal, merre maszkalnak, merre buliznak, satobbi. Tulkepp ezert irogatja a hulyesegeit, hogy fontos vagyok, meg satobbi, hogy maga mellett probaljon tartogatni...aljas dolog, mert neki eleg az, hogy ott vagyok, ha szuksege van ram, de nem figyel arra, en mit erzek akkor
  • Gyiik
    hehe, mintha magamat latnam. Igen, az elso hetek/honapok a legkemenyebbek, olyankor az ember valoban olyan dolgokat muvel, amiket elotte meg csuful bebaszva se tenne meg (terdeles, konyorges, siras, rivas, satobbi).
    En is megtettem mindent, ami tolem kitellett, sot, ugy erzem, meg joval tobbet is. Ez volt a baj. Nem szabad befolyasolni, ha teged akar, ugyis o fog megtenni mindent, es ami a legfontosabb, nem az szamit, amit mond, mit akar, hanem az, amit MEG IS TESZ. En csak puszta szavakat kaptam.
    Amugy en is akkor orultem, amikor boldogga tudtam tenni, barmilyen ertelemben (:DD), es szintugy vele sirtam, vele nevettem.
    Ami viszont a legfontosabb, kezdj el magaddal foglalkozni, helyezd magadat eloterbe, a sajat eletedet, es ha ezt latja, hogy eros vagy, hogy boldogulsz nelkule is, es meg szeret, hianyzol neki, es valoban teged akar, o fogja a kuszobodet kaparni, hogy fogadd vissza.
  • Gyiik
    es az a masik, hogy valoban lesz majd olyan, aki sokkalta jobban ertekelni fogja azt, amit teszel erte, azt, hogy szereted, es sokkalta jobban tudja majd viszonozni.
    Egy fel eve ezt se akartam volna hallani senkitol, meg fullszerelmes voltam, es nem erdekelt senki mas, nem tudtam, elkepzelni a hulyepicsa nelkul az eletemet, voltak terveink a jovore nezve, satobbi. Az 5 evben tulajdonkeppen telejs idill volt kozottunk, megbiztunk egymasban ugy, hogy neha egy hetig se lattuk egymast, ugy jottek ki a melonapjaink. Elmaszkaltam en is haverokkal neha-neha sorozgetni, o is neha elment a baratnoivel buliba, vagy epp tancolni, es nem voltak emiatt problemaink. Tudtuk, hogy megbizhatunk egymasban, es mindketten tartottuk is magunkat ehhez. Nekem ez hianyzott, ezt a multat probaltam hajszolni, es visszakapni egy olyan embertol, aki mar nem volt az, akibe en anno beleszerettem.
    Emiatt szalasztottam el egy csomo alkalmat az ismerkedesre olyan lanyokkal, akikkel kolcsonosen szimpatizaltunk egymassal, de en meg mindig ingovanyra probaltam varat epiteni, probaltam visszaszerezni, es utolag visszanezve, szelmalomharcot vivtam.
    Mara mar nem erdekel annyira, es bar faj a dolog meg mindig, mar kozelsem annyira, mint az elso napon, es most mar en is belatom, hogy az a valaki, aki lett, nem erdemelte meg azt, amit kapott, es azert, amit nyujtottam, en se azt erdemeltem, amit kaptam...szar nelkule, de tudom, hogy sokkalta szarabb lenne most vele. Gorcsolnek, feltekenykednek, gyotrodnek, vajon igazat mond-e, avagy sem. Nyitottam a vilagra, es sokkal jobban erzem most magam, ismerkedek, elmaszkalok baratokkal, sorozgetunk, osszeulunk, bulizunk. Probalok elni, es igenis megy a dolog...
  • Lacika 79
    "Persez az ember utolag kurvara okos tud lenni:D"

Ebben benne van minden. :-)
    A kétségbeesésé néha fura dolgokat tud művelni.
  • Lacika 79
    Igen, én elolvastam. Mindenkinek érdekel a véleménye, minden tanácsot mérlegelek, sokat meg is fogadok. Pl. amit most írtál, márt írtak hasonlót, de most jutottam el arra a szintre, hogy meg tudom fogadni. Ugyanis tényleg az a legfontosabb, hogy Ő döntse el, mit akar. Hátha megmozdul benne valami pozitív irányba. Hátha. Mást már nem tudok tenni, csak reménykedek, hogy minden jóra fordul. És utána tényleg rajtam múlna leginkább, hogy tudom alakítani az életemet-életünket, hogy a lehető legboldogabbá tegyem. Olyan furi ez az egész. Annak örülök a legjobban, ha azt látom, hogy boldoggá tudom tenni. Akkor vagyok én is a legboldogabb. Ha beteg, akkor én is rosszul érzem magam. Ez a szerelem?
  • Gyiik
    najah, tulajdonkeppen egyetertek szinte mindezzel, mondjuk en inkabb (bar nem teljes mertekben) a romantika hive lennek, szoval az ilyen dolgokkal magamat adom. De ha beragok, tudok idegesito lenni, es hat a fel evnyi stressz, gorcsoles, gyotrodes meghozta azt az eredmenyt, hogy egyikunk se azt a regit latta mar meg a masikban, hanem az uj, atvaltozott szemelyt.
    5 even at en megbiztam benne, o meg nem hazudott nekem. Ezek voltunk mi, most teljes mertekben az ellentetje. Es ez egy olyan dolog, ha eroltetik, hogy ujra a regi legyen, soha nem lesz kozelsem olyan. Ez idovel talan olyan lehet, de amig frissek a sebek, es friss minden, addig ez egy szalka marad a kapcsolatban. Elobb el kell tavolitania annak a szemelynek, aki hibazott, ha valoban akarja, akkor lehet beszelni az ujrakezdesrol. Ha nem akarja, vagy nem tudja, akkor felesleges, mert attol kell rettegni, hogy valoban, ha mar egyszer megtette, mi lesz ha ujra megteszi, mert egyszeruen tul gyenge ahhoz, hogy a sajat labara alljon, es , tegye meg azt, amit kell anelkul, hogy a fejebe sulykolna az ember.
    Ha latszik rajta, hogy gyenge, es nincs sajat akarata, felesleges barmit is tenni, mert a masik fel reszerol konnyen befolyasolhato, tehetsz barmit...
    ez van.
  • Lacika 79
    Köszi!
  • Csacsi
    "Szóval felmelegítve csak a káposzta jó."

Ez nem pont így van, de 3 óra alvás után azthiszem ez elfogadható hiba :)
  • Csacsi
    Bár az előzőhöz még annyit hozzátennék, hogy ez ex-ekre nem tudom mennyire működik, mert ha én vkivel szakítottam, vagy Velem szakítottak, akkor Vele soha nem akartam újrakezdeni, még akkor sem, ha fájt. Nem, sajnos, vagy nem sajnos nálam ez így működik. vagy igen, vagy nem. Ha egyszer megingott, akkor meg fog mégegyszer.

Szóval felmelegítve csak a káposzta jó. Hidd el, találsz majd sokkal jobbat, aki értékelni fogja, hogy szereted.
  • Csacsi
    Ezzel pontosan egyetértek. Régebben én is azthittem, hogyha elhalmozom minden kedvességgel, "kinyalom" a seggét, és csöpögök a nyáltól, akkor azért belémszeret. Érdekes módon ilyet az első két kapcsolatomnál csináltam az elején, aztán rájöttem, hogy ez nekem nem megy, és el is hagytak, mert nem ilyennek ismertek meg. Nem bántam. Most már viszont tökéletesen látom azt, hogyha saját magamat adom, magabiztosnak, és érzelmileg befolyásolhatatlannak tűnök, és ezt is érzem, akkor csak úgy özönleni fognak a lányok, és mindegyik akar majd vmit, mert meg akar hódítani, mert mi az, hogy Én nem kellek neki.

Szóval közömbösség, néha egy kis kedvesség, csak módjával, és kétértelműen. Aztán ha már belédszeretett, annál jobban fogja értékelni, ha teszem azt vmelyik nap, hazaállítasz egy csokor virággal, és azt mondod neki, hogy : "Drágám, ezt azért hoztam, mert bár nagyon rossz napom volt ma, de tudtam, hogy Te itthon vársz rám, és ez adott nekem erőt. Ezzel szeretném megköszönni, hogy vagy nekem".

Innentől el van veszve a lány, és ha szerencséd van, és mindent jól csináltál, akkor még azért sem fog szólni, ha hetente kétszer elmész haverokkal sörözni, vagy ha olyan a lány, ami még jobb, akkor eljön Veled, és közösen fogjátok jól érezni magatokat.

Szóval egy lányt nem romantikával kell nagyon megfogni, főleg, ha nem ilyen típus vagy, csak éreztetni kell vele, hogy magabiztos vagy, és ami a legfontosabb, hogy nem függesz tőle. És már nyert ügyed van.
  • Gyiik
    egyebkent, ahogyan mar az egyik kollega irta alant, azzal basztad el, hogy azt mondtad neki, barmeddig gondolkozhat. Ezzel tudatod vele, hogy barmit csinalhat, te ott leszel neki. Tul hosszu porazra ereszted, en is ezzel basztam el. Rogton az elejen kellett volna azt mondanom, hogy jolvan, akkor ne beszeljunk, akkor biztos maskepp alakulnak a dolgok. Persez az ember utolag kurvara okos tud lenni:D
    Ne adj neki ennyi szabadsagot, megszokjak, aztan ujrakezdesnel az lesz a fo tema, hogy nem ilyen voltal, megvaltoztal, satobbi...
  • Gyiik
    lesz, aki ezt egyaltalan el fogja olvasni? :DD
  • Gyiik
    na, hasonloakat irogattam neki, volt amikor konyorogtem, volt amikor szidtam, de mindig ilyen 2-3-4 nyomtatott a4-es oldal, 10-es betumerettel irott regeny keletkezett belole, amibol a fel ev alatt, kb 15-20 darab irodott:)
  • Gyiik
    lacika, mozes, sinclair...

lacika, MOST kene egy par napot bekenhagynod, es ugy tenned, mintha nem erdekelne mar annyira. En se hittem el, hogy ez mukodik. Nalunk en voltam az elsoszamu, csak hat a vegen mar nekem jutottak a hazugsagok, es a kertelesek. Az, hogy igy viselkedik, betudhato annak is, hogy szeret ugyan, es latja rajtad, mit erzel, es csupan nem akar bantani az igazsaggal. Ez a leggecibb dolog, mert hosszabb ido utan ez tud a legjobban bantani, mint az igazsag. En fel evig gyotrodtem ketsegek kozott, aztan egyszer lattam valamit, ami az osszes allitasat lesoporte az asztalrol, es utana ket hetig nem hivtam, ugy ereztem, meggyuloltem. Sajnos nem:(
    Ket het elteltevel fel ora alatt 10 (!!)smsben ecsetelte el, hogy o hogy akarja ujrakezdeni, barmit megtesz, satobbi.
    Lehet, hogy tul kemenynek aakrtam tunni, de meg mindig bennem volt az az 5 honap, amit tett (rohantam utana, viragok, vacsorak, tobboldalnyi hosszu levelek, o megis tobbszor ert ra a masik felre). Nekem egyetlen egy keresem lett volna, vagyis eppenseggel kovetelesem, ha tenyleg ennyire ujra akarja, nem akarom, hogy barminemu kapcsolatot tartson a masikkal. Na, ez ket hetig tudott mukodni. Nalunk meglett volna az az aldasos lehetoseg, hogy a masik kolok egy honapra ra kulfoldre utazott volna, ennyit kellett volna kibirnia a csajnak. Nem birta.
    Az, hogy idore van szuksege, meg hogy nem tudja, mit akar, ezek is tipikus szovegek. En mindazzal, amit irtam, most szembesultem eletemben eloszor. Nem volt sok komolyabb kapcsolatom, azok viszont nagyon azok voltak, de a legutobbibol tanultam a legtobbet. Mindenesetre, amig meg ilyen stagnalasi allapotban van, MOST kellene bekenhagynod. Nalunk en is szabtam mar ultimatumokat, hogy eddig, es eddig dontsd el, csak akkor hivj, ha komolyan akarsz valamit, es ugy gondolod, megbizhatok benned. Mindig felhivott, de csak azert, mert nem akart teljesen elvesziteni. Viszont a masik fel is vonzotta. Egy het talalkozgatas utan jottek a bejelentesek, hogy a masik is nagyon hinayzik. Ez, es ehhez hasonlok mentek fel even keresztul. Tulajdonkeppen lattam minden egyes fazisat a dolognak, ahogyan mi eltavolodunk, es ahogyan ok egyre inkabb kozelebbkerulnek egymashoz. Ez nagyon geci dolog...
    Nalunk most ugy erzem, teljesen halott a dolog, egy honapon at egymas mellett beszeltunk el, amikor o akarta, en meg mindig annak hatasa alatt voltam, amit tett, es makacsoskodtam, aztan amikor meglagyultam, o nem engedett. Vegul kijelentette, hogy senkitol nem akar semmit, egyedul akar maradni (ez is tipikus), vegul osszeallt a masikkal. Mindezt ugy, hogy ket heten at azert talakozgattunk, elmentunk ide-oda, de mint irtam, kulonbozo szandekokkal. O baratkozna, en meg vissza akartam kapni. Az elmult 3 het alatt ketszer valtottunk smst, en is csak egy nyers, kellemes unnepeket kivano smst. O viszont ontotta a nekem mar feleslegesnek tuno szavakat, hogy koszoni, hogy szerettem, meg koszoni, hogy szerethetett, meg barmi is tortent, tortenik, fontos vagyok neki, es az is maradok...
    Van egy kozos ismerosunk, egy volt baratno, akivel meg anno 9 eve jartam, o utana osszejott az akkori egyik legjobb baratommal (altala ismerkedtunk ossze). 4-5 eve szakitottak, en meg a lannyal maradtam egy tarsasagban (tiszta barati kapcsolat, semmi egyeb). Azota vegigkisertuk egymast szinte az osszes kapcsolatunkon, ebbol kifolyolag o majdnem olyan jol ismerte a fentemlitett exbaratnot, mint en. Nagyon jo baratnok lettek. O volt, aki adta belekontarkodott a dolgokba (jo ertelemben, es johiszemuen), probalt osszehozni minket ujra.
    A lenyeg, hogy o elfordult az exemtol, mar neki is sok volt amit muvelt. Tole tudom ugyan, hogy nagyon szeret, imad, hianyzom neki, de azert jol erzi magat a masikkal, meg nem akarja ujrakezdeni, mert NEM MUKODIK. En ezen basztam fel magam nagyon. Mert miatta nem mukodott, o volt az, aki nem birt megulni a seggen, es csak igergetni tudott, bizonyitani nem. Masik szoges ellentet, amit mondogatott, hogy "teged akarlak", megse velem van.
    En ugy erzem, ennyit elvarhattam volna, hogy minden szalat elvarrjon a masikkal kapcsolatban, es ne keresse a tarsasagat, akar barati szinten (a kolok nagyon belehabarodott amugy).
    Megint szofosasom volt, mindegy. Ami a lenyeg, tenyleg hagyd magara egy kicsit, ne hivogasd, ne rohanj utana, hadd erezze, hogy igazan hianyzol neki. Hogy milyen lenne, ha nem lennel mellette. Ha ugy erzi, szeret, es tulzottan hianyol, o fog hivni, mi van veled, satobbi, talalkoztok, beszelgettek, es onnantol kezdve, ha jol csinalod, mar te fogod a kezedben tartani az dolgok iranyitasat. Az mar rajtad mulik, hova vezeted, es egyaltalan megmarad-e a kezedben, vagy visszaadod neki.
    Hirtelen ennyi...
  • Sir Quno Jedi
    Ajaj, most megfogtál vaze !
  • Tuvok #2630
    Hehe, nekem ma ez a 3. postom itt, neked meg a ... sokadik... :P
  • Sir Quno Jedi
    Még mindég itt szpemmelsz ?!!! :DDD
  • Tuvok #2628
  • Sir Quno Jedi
    Lekophatsz ! :DDD
  • Tuvok #2626
    43 új üzenet...

• Sir Quno Jedi
    Ejnye ! :DDD
  • Arch
    Én holtamban is kiváncsi leszek :))))))
  • Sir Quno Jedi
    A halottak nem kíváncsiskodnak ! :DDD
  • Arch
    De nem megoldás arra, hogy tudjak dolgokat...
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ez így van ! Ezért mondtam perpét ! :DDD Majd meglátjuk, most sűrűsödik ez a hét is...