18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#41 Szvsz az a lényeg, hogy lehess egyedül.
Néha több magány kell, néha kevesebb.
És hogy menj nélküle is valahova. -
#39 Mar hogy erted?
Miert vagy mi ellen? -
#37 De jo neked!
Nem akarsz bemutatni? :-)
Egyebkent szerintem is a lanyok 15-20 eves korukban meg a herceget varjak feher lovon, aztan 30 felett mar el is valtak töle ketszer, ugyhogy olyankor mar inkabb belemennek ilyen laza kapcsolatba.
40 felett pedig teljesen elengedik magukat. Akkor mar azt csinalsz velük amit akarsz!!!! :-)) -
#35 engem 16 évesen is kirúgtak a nők, akikkel csak a dugásig meg ujjazásig óhajtottam együtt lenni :))))))))
és én pont nem így látom ám..... szerintem pont tini korban képzelik azt a kiscsajok, hogy minden kapcsolat az igazi lesz, és a fiatal lányok várják el, hogy körbenyald őket
30 körül már sokkal több olyan nő van, aki hajlandó belemenni egy kizárólag szexuális kapcsolatba, mivel a kettőt már teljesen külön kezeli
nagyon sok olyan 25+ nő van, akinek ott a pasija/férje, de mivel a pasik többsége bizony komoly lúzer az ágyban, máshova járnak kúrni, nem egy ilyet ismerek :)))) -
#33 "....25 éves koromba nyomizni..." Nyomizni!!! Hú, ez de bejött most!!! :DDDD Tökállat! -
#32 hát ezt nem mondanám... kéne serezni egy barátnőt már -
#31 Szakértő!!! -
#30 blaszta: 15 vagyok, ilyenkor élvezni kell a nőket, nem kényeztetni, ráérek én 25 éves koromba nyomizni, most élvezem az életet -
#29 Magyarorszagon meg szarabb a helyzet szerintem. Sose tudhatod miert kellesz a csajnak. Ha jol nez ki, akkor biztos csak a penzedre utazik... -
#27 no akkor neked meg ez utan jon a java. Ket X alatt meg sokkal konnyeb az elet. -
#26 járni unalmas, sokkal jobb csak jóban lenni egy csajjal, és néha dugni vele. nem mintha nekem lenne dugós kapcsolatom, mert még megvan az ártatlanségom, de eddig csak ilyen nembarátnőcsakpettingelünk kapcsom volt az utóbbi időkben -
#25 Szerintem egy kapcsolat legfőbb elrontója az leeht, ha az ember valamit elvár a partnerétől. Sosem szabad semmit elvárni, mert az nem vezethet jóra. Az olyan mintha meg akarnád másítani az illetőt, de akkor már inkább keress olyat, aki megfelel az igényeidnek, és nem kell megmásítani.
-
nemcsakfél #22 Szerintem elég hetente megverni, és akkor felfrissül a kapcsolatotok. Egy-két ilyen korbácsolás után nem akar majd soha többet otthagyni. -
#21 oh, szeretem Sárát! -
#20 Szerintem alapvetően fontos, hogy meg tudjátok egymással beszélni a problémákat, illetve, hogy ki mit vár el a másiktól- mindezt indulatok nélkül és anélkül ,hogy bárki is cseszegetésnek élné meg. Az is felmerülhet egy hosszútávú kapcsolatban, hogy a feleknél máshol van az igényelt figyelem- és időráfordítás, de ez csak a sokadik vita után esik le a másiknak, amennyiben el tudjátok fogadni, hogy amásik, nem pont úgy működik, mint ti (ez persze kölcsönösen igaz), akkor mindenkinek könnyebb a dolog.
-
#19 ne felejts el ma virágot venni neki. -
#18 hat a diszkopatkanyok korszakabol mar kinottem.Haj de konnyu volt akkor minden. -
#14 :)))))))))))))))))))))))) -
#13 Ha az ember nem tud egyenesbe jönni magával, akkor mit akar kezdeni másokkal ?
Így kéne nekivágni mondjuk a dolgoknak és ez nem csak párkapcsolatokra érvényes. -
#12 "operáltassátok át egymást" :DDDD
Hát ezen becsokiztam!!! -
#11 Több baratom es sajat tapasztalatom szerint a hosszu kapcsolat titka, hogy a ferfi mindig igazat ad a nönek :-)
En peldaul raszoktattam magam arra, hogy minden nap legalabb 3x azt mondjam "szeretlek". Hiaba magyaraztam el neki, hogy ha nem szeretnem, mar nem lennenk együtt.
Igaz a vegen ez mar ugy hangzott, mintha automata mondana, de ez tette boldogga... Mindegy volt, hogy nem meggyözö, de hallania kellett. Hat istenem, akkor tessek, itt van... -
#10 Akkor legalabb az agyban probaljatok ujat. Hatha az feldobja a dolgot :-)))
Kene egy ket peldat mondanod es akkor talan meg tudom mondani, hogy en mit tennek/tettem ilyen esetben... -
#9 Mar rolytos a szam.Szeretni szeretjuk egymast de mintha a magnes ket vege lennenk.De nem ezert nyitottam a topicot hogy az en bajomat beszeljuk meg.
En ratok vagyok kivancsi. -
#8 Nem tudom, hogy illetekes vagyok-e, mert epp nemreg ment szet a keteves kapcsolatom, de azert gondolom ez altalanos igazsag, hogy tudni kell megbeszelni a dolgokat, es a legfontosabb, hogy a felek akarjak is a javulast. -
#7 Hat elöször is az a kerdes, hogy szeretitek-e meg egymast? Mi az ami zavar? Akar-e rajta valtoztatni? Akarsz-e te az öt zavaro dolgokon valtoztatni? Szerintem ilyesmit meg kell beszelni, es ha nagyon zavaroak a dolgok es senki nem akar rajta valtoztatni, akkor nem erdemes folytatni. -
#6 no ne poenkodjuk el.Tenyleg erdekel kinek hogy sikerult tobbeves(2+) kapcsolatat fenntartani ugy hogy neha nem forgatta meg volna a konyhakest a hataban a nonek. -
#5 "Kene egy encyklopedia a nokhoz" azért tuti Nobel díj jár. :) -
#4 operáltassátok át egymást:))))))))))))))))))te fütyid oda ő puncije rád:) -
#3 no ezt en is tudom, de egyedul megoregedni szar lehet.Meg szeretet van csak.... a fene se tudja. Kene egy encyklopedia a nokhoz. -
#2 Haliho.
Nos ezt a topic ot azert nyitottam, mert kivancsi vagyok ti mivel tartjatok rendbe tobbeves kapcsolatotokat.Nekem nem ez az elso tobbeves kapcsolat de mint a tobbi ez is kezd zatonyrafutni.Aszem mar nincs annyi toleranciam az asszonyhoz.Minden kis aprosag felidegesit, aztan meg el van baszva a hetvegenk. No ti milyen praktikakat vettek be ez ellen.2 hetes kaccsolatok kimeljenek, akkor meg nagy a szerelem.De evek multan ez teljesen megvaltozik velemenyem szerint. -
#1 A nő olyan, mint a shareware pragram: vagy korlátozott ideig használhatod,
vagy a legjobb funkciói le vannak tiltva,
vagy folyton cseszeget, hogy regisztráltasd!