18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Breki33
    arra gondolok aki a másik fórumban írt
    és a múltkor szóltam róla
  • Lacika 79
    ööö. Ezt nem értem.

Köszi a linkeket, leszedem gyorsan.
  • Breki33
    De hogy necsak off legyen
    mivan a másik sráccal
    tudtatok segíteni egymásnak?
  • Breki33
    Macromedia Dreamweaver MX 2004 v7.0

klikk
  • Breki33
    ha beírom akkor olyan mintha dicsekednék P

műszaki informatikus dipi és programozói felsőfokú végzettség
    és érdekelne természetesen

MACROMEDIA DREAMWEAVER 4.0
    klikk
  • Lacika 79
    Jah, szóval ennyi a gond? Igen, ez így működik ECDL ügyben. Asszem valami 10e pénzt kell belökni, és megkapod a papírt. De ha komolyan érdekel a dolog, megkérdem a kollegákat, akik csinálják itt nálunk. Amúgy mi a pontos végzettséged? Mert azért az sem mindegy, milyen papírod van eddig.

Dreamweaver? Ha egyenesbe jövök, megnézem. Káromra biztos nem fog válni.

Jah, és bocsi mindenkinek az OFF-ért.
  • Breki33
    kár

az ECDL érdekelt volná
    állítólag ha befizetem a pénzt lehet megkapnám vizsga nélkül mivel magasabb a szerzett végzettségem, viszont a papír meg jól jöhet.

Nekem nem kérdik, hanem mondják, hogy csináljam.
    Sztem szedd le a Dreamweaver ingyenes változatát.
  • Lacika 79
    Igen, ilyesmi is volt benne. Vagyis gondolom, ugyanis elég hullámzó volt a kedvem az utóbbi hónapokban.
  • Lacika 79
    Igen, tanítok. Tiszavasváriban egy középsuliban szám.tech.-et. És az egyik végzős osztályomnak le kell tennie a Középfokú szoftverüzemeltető vizsgát, mert csak úgy érvényes az évük. Szal nem hagyhatom őket cserben.
    Meg mellette maszekolok egy picit. Gép javítás, szervizelés, hálózatépítgetés, stb.
    Minden ami jön, és persze amit meg tudok csinálni.
    Ilyenkor bánom, hogy nem tudok programozni, és weblapot csinálni. Mert ezzel lehetne jó bizniszt csinálni. Mindíg kérdik, nem vállalok-e ilyesmit. Muszály leszek megtanulni, hátha lesz valami plusz kincs. :-)
  • Yoz
    Talán enyhe depi, olyankor az ember elveszíti a fonalat!
  • Lacika 79
    Köszönöm! :-D
    Amúgy nem tudom, mitől-miért voltam ilyen. De mostmár legalább újra tudom irányítani.
  • Sir Quno Jedi
    Gútentág libling !
  • Breki33
    Tanítasz?
    CSak nem ECDL?
  • Breki33
    Igen Lacika jobb szeretünk ilyennek. :-)))))
    Bunkókból ugyis túl sok van
  • Breki33
    azért én ezt az esélyt nem játszanám + P
    amúgy jó reggelt

a másiknál meg gondoltam erre, de ha nem mondott ilyet akkor ugye az alapszitú az, hogy Lacika volt vele annó úgymond "bunkó". Tehát ilyen szemszögböl nézve nem értem.
    De nem akarom nagyon megkeverni.
  • Lacika 79
    Jah, amúgy június közepén költözök fel Pestre. Csak most nem tudok, mert van 2 osztályom, akiket le kell vizsgáztatni Szoftverüzemeltetőből.
    Ha fent vagyok Pesten és látja, hogy tényleg felmentem, nem csak a szám járt, talán elgondolkozik jobban a dolgokon.
    Úgyhogy most melókeresésen vagyok ezerrel.
  • Lacika 79
    Igen, erre gondoltam. :-)
  • Lacika 79
    Engem az nem érdekel, hogy mi történt. Nem a múlttal kell foglalkozni, hanem a jelennel, és előre kell tekinteni. Engem soha nem érdekelt a múlt. Mindenki követett el hibákat, amik rossz fényt vethetnek rá. De ezek arra jók, hogy az ember tanuljon belőle, és legközelebb ne hibázzon.
    A Kicsim mondta előtte, hogy ezek után nehéz a szemembe néznie. Ebből gondolom, hogy szégyeli, ami történt. És én erre mondtam a fent írtakat. Rájöttem, hogy nem áll jól nekem az a nagyképű, makacs, önző stílus, amit az utóbbi hónapokban mutattam magamból. Sokkal jobban szeretnek, és én is jobban szeretem magamat, ha olyan vagyok, mint régen. Látom az emberek szemében, hogy máshogy néznek rám. És nagyon jól esik, hogy visszatért a normális énem. Most az a legfontosabb, hogy a Kicsim is észrevegye, el tudja hinni, hogy tényleg a régi én vagyok az. Az, akibe beleszeretett annak idején. Reménykedek, és hagyok neki bármennyi időt, hogy gondolkozzon. Remélem, megérdemlek egy utolsó esélyt, amit tudom, hogy NEM fogok elrontani. Biztos vagyok benne.

Nem tudom, hogy reagálna a fórumra, de mintha említettem volna már neki. Erre nem emléxem pontosan.
  • Arch
    (Az előző is erre ment volna válasznak, dehát ma is "jó" napom van...)

Az meg, hogy a lány megtudja, hogy itt ír erről, és végigolvassa 2 esélyes. Mert lehet, hogy nem tetszik majd neki, de látni is fogja, hogy Lacika mennyire elkeserett volt...
  • Arch
    Sztem arra gondolt, hogy az nem érdekli amit tett, ami történt velük, felejtsék el, és kezdjék újra... nem pedig az, hogy a lány megbánta...
  • Breki33
    Valamit nem értek

azt irod, mondtad neki hogy téged nem érdekel
    ő megemlítette, hogy szégyenli és erre mondtad?

Ja ugye azt tudod, hogyha megtudja, hogy egy fórumon beszélsz erről nem fog örülni?
    Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne írj én szívesen meghallgatlak és ha tudok segítek.
  • Breki33
    NA várj ezek szerint együtt voltak?

Szerintem ez jó jel.
    Mármint az állitólagos
  • Lacika 79
    Jah, személyesen ezeket nem mondta el, csak miután este felhívtam telefonon. Szerintem szégyeli magát, vagyis szégyeli,amit tett. De én mondtam neki, hogy engem nem érdekel, a múltat el kell felejteni, le lehet zárni. Nekem csak az a fontos, hogy mellettem legyen, és próbáljon meg bízni bennem és magában is, valamint engedje, hogy szeressem. Idővel talán belátja, hogy én vagyok az, akire szüksége van.
    Ez most biztos nagyképűen hangzik, de nem annak szánom: Tudom, hogy én vagyok az, aki igazán boldoggá tudnám tenni. Remélem, ezt Ő is tudja még. Eddig tudta, hátha nem feljetette el teljesen.
  • Lacika 79
    Szia(sztok)!

Vannak új fejlemények az ügyben. Nem tudom, hogy ez most pozitív, vagy semleges, de beszélgettünk hétfőn. Azt mondta, hogy neki idő kell, hogy átgondolja, mit is csináljon. Szóval még akármi is lehet, de nagyon félek. Jah, a másik sráccal már szakított is állitólag. Legalábbis azt mondják, meg én is úgy látom a srácon.
    Sajnos én ettől nem vagyok még boldogabb, de reménykedek, hátha újra tudja kezdeni a Kicsim. Én mellette leszek jóban-rosszban, csak adjon egy esélyt, hogy bebizonyítsam.
  • pilboy
    tudod mi volt az? :P
  • Breki33
    nah akkor térjünk vissza az eredeti témához P
  • Sir Quno Jedi
    Pusszantás ! De búcsúzni azt nem fogok !
  • Arch
    Dehogynem :))
    Viszont most örülhetsz mert megyek haza és nem kötök ma már bele semmibe... legalábbis abba nem amit mondasz :))
    Jólégy!
  • Sir Quno Jedi
    Najó, igazad van ! MÁRMEGIN ! Nem lesz ennek jó vége ! :DDD
  • Arch
    Meg PL koncerten a ki kit vesz a nyakába szituációs játék... :)
  • Sir Quno Jedi
    Nőkkel nem egyezkedem ! Mindig a férfi marad felül, ez alól kivétel a szex ! :DDD
  • Arch
    Most akkor 1:1 és kész. hm?
  • Sir Quno Jedi
    Én ?!! MOstakkor feladod, vagy ÉN ?!!
  • Arch
    Nemnem. TE! Merhátugye Rólad volt szó... :)
  • Sir Quno Jedi
    Szal. feladod ?!! :DDD
  • Arch
    JA... hát így inkább add fel... mer nemsokára mennem kell és akkor tuti Te nyersz és az nemjóaz :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Oké ! Szal #2438 !!!!!
  • Arch
    Csak ha akarod. De inkább ne :))
  • Sir Quno Jedi
    Najó ! Feladjam ?!! :DDD
  • Arch
    Azt is én írtam... :)