Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Ezzel pontosan egyetértek. Régebben én is azthittem, hogyha elhalmozom minden kedvességgel, "kinyalom" a seggét, és csöpögök a nyáltól, akkor azért belémszeret. Érdekes módon ilyet az első két kapcsolatomnál csináltam az elején, aztán rájöttem, hogy ez nekem nem megy, és el is hagytak, mert nem ilyennek ismertek meg. Nem bántam. Most már viszont tökéletesen látom azt, hogyha saját magamat adom, magabiztosnak, és érzelmileg befolyásolhatatlannak tűnök, és ezt is érzem, akkor csak úgy özönleni fognak a lányok, és mindegyik akar majd vmit, mert meg akar hódítani, mert mi az, hogy Én nem kellek neki.
Szóval közömbösség, néha egy kis kedvesség, csak módjával, és kétértelműen. Aztán ha már belédszeretett, annál jobban fogja értékelni, ha teszem azt vmelyik nap, hazaállítasz egy csokor virággal, és azt mondod neki, hogy : "Drágám, ezt azért hoztam, mert bár nagyon rossz napom volt ma, de tudtam, hogy Te itthon vársz rám, és ez adott nekem erőt. Ezzel szeretném megköszönni, hogy vagy nekem".
Innentől el van veszve a lány, és ha szerencséd van, és mindent jól csináltál, akkor még azért sem fog szólni, ha hetente kétszer elmész haverokkal sörözni, vagy ha olyan a lány, ami még jobb, akkor eljön Veled, és közösen fogjátok jól érezni magatokat.
Szóval egy lányt nem romantikával kell nagyon megfogni, főleg, ha nem ilyen típus vagy, csak éreztetni kell vele, hogy magabiztos vagy, és ami a legfontosabb, hogy nem függesz tőle. És már nyert ügyed van.