Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
lacika, mozes, sinclair...
lacika, MOST kene egy par napot bekenhagynod, es ugy tenned, mintha nem erdekelne mar annyira. En se hittem el, hogy ez mukodik. Nalunk en voltam az elsoszamu, csak hat a vegen mar nekem jutottak a hazugsagok, es a kertelesek. Az, hogy igy viselkedik, betudhato annak is, hogy szeret ugyan, es latja rajtad, mit erzel, es csupan nem akar bantani az igazsaggal. Ez a leggecibb dolog, mert hosszabb ido utan ez tud a legjobban bantani, mint az igazsag. En fel evig gyotrodtem ketsegek kozott, aztan egyszer lattam valamit, ami az osszes allitasat lesoporte az asztalrol, es utana ket hetig nem hivtam, ugy ereztem, meggyuloltem. Sajnos nem:(
Ket het elteltevel fel ora alatt 10 (!!)smsben ecsetelte el, hogy o hogy akarja ujrakezdeni, barmit megtesz, satobbi.
Lehet, hogy tul kemenynek aakrtam tunni, de meg mindig bennem volt az az 5 honap, amit tett (rohantam utana, viragok, vacsorak, tobboldalnyi hosszu levelek, o megis tobbszor ert ra a masik felre). Nekem egyetlen egy keresem lett volna, vagyis eppenseggel kovetelesem, ha tenyleg ennyire ujra akarja, nem akarom, hogy barminemu kapcsolatot tartson a masikkal. Na, ez ket hetig tudott mukodni. Nalunk meglett volna az az aldasos lehetoseg, hogy a masik kolok egy honapra ra kulfoldre utazott volna, ennyit kellett volna kibirnia a csajnak. Nem birta.
Az, hogy idore van szuksege, meg hogy nem tudja, mit akar, ezek is tipikus szovegek. En mindazzal, amit irtam, most szembesultem eletemben eloszor. Nem volt sok komolyabb kapcsolatom, azok viszont nagyon azok voltak, de a legutobbibol tanultam a legtobbet. Mindenesetre, amig meg ilyen stagnalasi allapotban van, MOST kellene bekenhagynod. Nalunk en is szabtam mar ultimatumokat, hogy eddig, es eddig dontsd el, csak akkor hivj, ha komolyan akarsz valamit, es ugy gondolod, megbizhatok benned. Mindig felhivott, de csak azert, mert nem akart teljesen elvesziteni. Viszont a masik fel is vonzotta. Egy het talalkozgatas utan jottek a bejelentesek, hogy a masik is nagyon hinayzik. Ez, es ehhez hasonlok mentek fel even keresztul. Tulajdonkeppen lattam minden egyes fazisat a dolognak, ahogyan mi eltavolodunk, es ahogyan ok egyre inkabb kozelebbkerulnek egymashoz. Ez nagyon geci dolog...
Nalunk most ugy erzem, teljesen halott a dolog, egy honapon at egymas mellett beszeltunk el, amikor o akarta, en meg mindig annak hatasa alatt voltam, amit tett, es makacsoskodtam, aztan amikor meglagyultam, o nem engedett. Vegul kijelentette, hogy senkitol nem akar semmit, egyedul akar maradni (ez is tipikus), vegul osszeallt a masikkal. Mindezt ugy, hogy ket heten at azert talakozgattunk, elmentunk ide-oda, de mint irtam, kulonbozo szandekokkal. O baratkozna, en meg vissza akartam kapni. Az elmult 3 het alatt ketszer valtottunk smst, en is csak egy nyers, kellemes unnepeket kivano smst. O viszont ontotta a nekem mar feleslegesnek tuno szavakat, hogy koszoni, hogy szerettem, meg koszoni, hogy szerethetett, meg barmi is tortent, tortenik, fontos vagyok neki, es az is maradok...
Van egy kozos ismerosunk, egy volt baratno, akivel meg anno 9 eve jartam, o utana osszejott az akkori egyik legjobb baratommal (altala ismerkedtunk ossze). 4-5 eve szakitottak, en meg a lannyal maradtam egy tarsasagban (tiszta barati kapcsolat, semmi egyeb). Azota vegigkisertuk egymast szinte az osszes kapcsolatunkon, ebbol kifolyolag o majdnem olyan jol ismerte a fentemlitett exbaratnot, mint en. Nagyon jo baratnok lettek. O volt, aki adta belekontarkodott a dolgokba (jo ertelemben, es johiszemuen), probalt osszehozni minket ujra.
A lenyeg, hogy o elfordult az exemtol, mar neki is sok volt amit muvelt. Tole tudom ugyan, hogy nagyon szeret, imad, hianyzom neki, de azert jol erzi magat a masikkal, meg nem akarja ujrakezdeni, mert NEM MUKODIK. En ezen basztam fel magam nagyon. Mert miatta nem mukodott, o volt az, aki nem birt megulni a seggen, es csak igergetni tudott, bizonyitani nem. Masik szoges ellentet, amit mondogatott, hogy "teged akarlak", megse velem van.
En ugy erzem, ennyit elvarhattam volna, hogy minden szalat elvarrjon a masikkal kapcsolatban, es ne keresse a tarsasagat, akar barati szinten (a kolok nagyon belehabarodott amugy).
Megint szofosasom volt, mindegy. Ami a lenyeg, tenyleg hagyd magara egy kicsit, ne hivogasd, ne rohanj utana, hadd erezze, hogy igazan hianyzol neki. Hogy milyen lenne, ha nem lennel mellette. Ha ugy erzi, szeret, es tulzottan hianyol, o fog hivni, mi van veled, satobbi, talalkoztok, beszelgettek, es onnantol kezdve, ha jol csinalod, mar te fogod a kezedben tartani az dolgok iranyitasat. Az mar rajtad mulik, hova vezeted, es egyaltalan megmarad-e a kezedben, vagy visszaadod neki.
Hirtelen ennyi...