Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
heh, hasonlo mokakat muvelek honapok ota, amikor senki nem er ra. Beulok a kocsiba, el a varosba, ulloi, nagykorut, mamut, normafa, szechenyi hegy, bah csomopont, petofi hidon vissza az ulloire:D
Eleinte szar volt, mert egy csomo olyan helyen jartam, ahol megfordultunk egyutt az evek alatt (alig volt olyan hely, ahol ne lettunk volna), es azert olyankor kemenyen ramjott a hianyerzet. Mostanra mar jobb.
Kozben en is zenet hallgatok, elpofekelek egy mokascigit, es kurva jol elvagyok. Hianyzik am nekem is, es en is elmerulok neha a gondolataimban, de amit Skyline irt, elfecserelt ido, amit arra forditasz, hogy visszaszerezd. Ha nem jon magatol, felesleges barmit is tenni, es azt az idot toltheted hasznoasbb dolgokkal, mint a lentemlitett szoli, haverok, buli, egy jo kiados edzes, csajozas, es tenyleg ki tudsz olyan szinten kapőcsolni, sot lehet, hogy rajossz te is, hogy az a csaj nem erdemelte meg azt, amit nyujtottal neki, sot feleannyit sem. Legfokeppen azt probald nezni mi az, amit o cserebe nyujtani tudott (es nem azalatt,amig egyutt voltatok, hanem most, amig nem vagytok).
Nem lebeszelni akarlak rola, mert jol tudom, milyen az, amikor kell valaki, amikor szeretsz valakit, es fontos, satobbi. Merlegelj.