18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    Ez a te kocsid brada ?!!
  • Arch
    De a műszerfal inkább érdekelne, hogy milyen ezüst színűn... :))))
    A kocsi bele milyen színű?
  • Arch
    Nekem ez már kicsit nagy :)
    Én akkor szeretem, ha nem is látszik igazán... bár vannak autók, amiknél ezzel nem lehet mit kezdeni.
    De asszem kicsit offolunk... :))
  • Csacsi
    Jól nézne ki ez, csak nem festékszóróval kellett volna lefúlyni, hanem fényezőbe elvinni. Most vihetem én. Mert így tényleg csúnya. A kipufogóm meg nekem is sport, mégha nem is kályhacső nagyságú.

itt látszik, hogy mekkora.
  • Arch
    De utálom ha így "feltupíroznak" egy autót... meg ha össze van gányolva (bocsánat a szóért) kivülről mindenféle spojlerek, kályhacső méretű kipufogó meg tudomisén... ehh :(
    Sose értettem...
  • Csacsi
    Hát azért az elég nehéz, és hosszadalmas művelet, mert ahhoz benne kell lenni az autóba, hogy folyamatosan lehessen próbálgatni.

Egyszer már csináltam, és 3 óráig tartott. Szóval eddig egyből egy. Ha ezek szerint tudok, akkor "tudok" :)
  • Arch
    Hm. Tudsz autórádióban fejet állítani?
    Bár nem tudom aktuális-e még a dolog...
  • Sir Quno Jedi
    Túúúdom ! Písz brada ! :DDD
  • Csacsi
    Menni megy, de nem mind1, hogy mit lát az ember. Meg milyen autóba száll be.
  • Csacsi
    Elnézést, a csúnyát nem úgy értettem. Nem az autódat akartam szídni, inkább cska az enyémet. Tényleg nem volt semmi rossz szándék bennem.
  • Sir Quno Jedi
    Na vazz, nekem még a műszerfalam is szét van szedve attól még megy nemde ?!!! :DDD
  • Csacsi
    Hát a belső részeket próbálnám csinosítani, mert akitől vettem az egy állat volt, és lefújta az egész belső műszerfalat ezüst festékkel.

Na most ez nagyon hülyén néz ki. A cd-s rádió is érdekesen van berakva, ha nem lenne fal, akkor látnám a motorteret, plussz egyéb apróságok, illetve vannak illesztési problémák is belül, szóval muszály vmit csinálnom vele, de még nem tudom mikor lesz rá időm.
  • Arch
    :)))
  • Arch
    És a scorpiók nem csúnyák sztem...
  • Arch
    ? Mit alakítasz át benne?
  • Sir Quno Jedi
    Ki mondta, hogy az enyém csúnya ?!! GYÖNYÖRŰSZÉGESZ DRÁGASSZÁG !!! :DDD CSak kissé megviselte az idő vasfoga, meg a BP-i csúcs !
  • Csacsi
    Az én autóm meg inkább belülről csúnya....még aátalakítás alatt van.

Sir Quno Jedi : Köszönöm a meghívást, de a csütörtök nem jó, bár tény és való, hogy éppen a városmajornál van dolgom este 6-kor.

Arch : Ahogy mondod, majd legközelebb.
  • Sir Quno Jedi
    Ez az eredeti ! Az év autója volt anno ! Enyém kissé le van zúzva mostanság, de azért ez nem tűnik fel menet közben ! :DDD
  • Arch
    Az a régebbi, nem? Vagy az újabb? Az a gömbölyű fenekű?
    Egy régebbiben majdnem ültem egyszer :))))) Azt mondják nagyon jó kocsi.
  • Arch
    Helyeshelyes!! :)
  • Sir Quno Jedi
    Egy fehér 2.9V6 Ford Scorpio automata (term.). Légköbméter/forint viszonylatban a legjobb választás !
  • Sir Quno Jedi
    Természetesen MAJD vele is elmegyünk, de nem szeretnélek addig sem váratni autókázás terén ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Öhmmm, semmi-semmi ! :DDD
  • Arch
    Amúgy választhatunk másik napot, amikor Neki is jó, ha gondoljátok :)
    /me is rugalmas. :) ...kicsit néhol ropog, de rugalmas...
  • Arch
    ???? Nem értem mire gondolsz... :DD
  • Sir Quno Jedi
    Nemigaz. Én nem ajánlok fel olyasmit, amit nem gondolok komolyan. CSacsi rendes gyerek és ketten amúgyis biztos jobban bírnánk veled ! :DDD
  • Arch
    Milyen autó? :)
    /me imádta barátja régi trabantját... mulatságos kis autó volt :))))))) De azért a mindennapokhoz jobb a másik autó :)
  • Arch
    Ok. :)
  • Arch
    Mostmár, hogy tudod, nem ér rá akár fel is ajánlod... :DDDDDDDDDDDDDDDDD
    De gonosz vagyok
  • Sir Quno Jedi
    De persze ezt privátban talán jobb lenne megbeszélni ! Pssszt ! Itt a falnak is füle van ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy kis benzinfalóm most nincs a legjobb formában, de azért még így is lepipálja kényelemben a sok modern kis"autót" !
  • Sir Quno Jedi
    Én a Városmajor felöl megyek, de az hogy merre megyünk attól függ mennyi időd van ! Ha ráérsz késő estig, éjszakáig, akko leugorhatunk Visegrádra, megvacsizunk a Reneszánszban stb. A városban csúcsban ugyanis nem élmény autókázni, hacsak nem imádsz órákat állnia dugóban. De ha gondolod átugorhatunk az M0-án hozzám is, megmutatom az új kéglimet, ismerek jó cukrászdát, úgyhogy befalhatunk némi cukrászati terméket, miegymás... Vagy csak utókázhatunk szép helyek felé... It's up to you ! Én elég rugalmas vagyok...
  • Sir Quno Jedi
    Pedig téged is szívesen felkaplak csütörtökön, ha jönni akarsz !
  • Arch
    Inkább az út nevét mondd, ahonnan indulsz. Meg azt, hogy merre akarunk majd menni...
  • Sir Quno Jedi
    Nem tudom mennyire ismered BP-t, én innen a Jánoskórház fölül a hegyről indulok délután a csúcsban, szal. innen számítva értelemszerűen érek oda bárhova, de olyan helyen érdemes találkozni, ahol meg is tudok állni !
  • Arch
    :))))))) Nem mondta senki, hogy ugrott, max kicsit halasztódik. Főleg, hogy nekem a ma nem jó, a csüt neked amúgy se meg nekem már van programom ugye :) és a péntek se jó nekem vsz. De vannak még napok péntek után is... :DD
  • Csacsi
    Hmm...az ember elmegy ebédelni...és máf ugrik is a jó programja Archal :))

Na mind1, nekem a csütörtök úgysem lett volna jó.
  • Arch
    izé. valaHOL... :))))
  • Arch
    Csak nem tudtam, hogy OK, ráérsz, van ilyen, vagy OK akkor felkapsz valahogy (feltéve, hogy Budapesten meg tudunk beszélni egy mindkettőnknek alkalmas találkozót) és irány a szép helyek. :)
    De örömmel konstatálom, hogy ez utóbbira vonatkozott. :)
  • Sir Quno Jedi
    ??? Arra, hogy csütörtök délután, munka után felkaplak valahol (feltéve, hogy Budapesten meg tudunk beszélni egy mindkettőnknek alkalmas találkozót). Miért, mit gondoltál ?!