18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2740 Nem is megyek veled autózni többet! :DDDDDD -
Yoz #2739 Csak ez nem ilyen egyszerű... -
#2738 ??? furcsa elképzeléseid vannak :) -
#2737 Az jó, a nők szeretik ha sír egy pasi, meg azt is ha jól szájonvágja őket, mindkettő (vagy akár mesteri kombinációjuk) után jöhet a vígasztalás, szex, stb.... :DDD -
#2736 Mondtam, hogy általában ! Én a nőkről tapasztaltam ezt inkább, te meg nem, van az úgy. Nem is tudom ki mondta, hogy nem kell azonos véleményen lennünk ! :DDD -
Yoz #2735 Én hirtelen indulatokkal és természettel meg"áldott" emberke vagyok, és ha felmegy a pumpa, vagy pusztítok vagy sírok mint egy kisgyerek. -
#2734 Ilyenkor kell maxra pörögni és kiélni a természetesen felgyülemlett tesztoszteront és adrenalint ! Agresszió terápia rulez ! -
#2733 Én jópár nőt ismerek aki nem ilyen. És jópár pasit aki viszont olyan amilyennek leírtad itt a nőket... -
Yoz #2732 Szerintem ez most túl sok volt így hírtelen nekem, és még meg sem emésztettem ami lezajlott. -
#2731 Ja, beverünk pár fejet és feljelentünk, leitatunk és elvesszük a pénzed, vagy amire csak vágysz ! :DDD -
#2730 Ehhez férfinak kell lenni és éjjeli tagozatos tajparaszt-diplomát kell a falon tartani ! -
#2729 Te mit a tartassz annak ?! Az én tapaszatalatom a hölgyek terén az (általánosítva kissé term.), hogy biztonsági játékosok, tehát jól kötülnéznek a piacon, illetve több vasat tartanak a tűzbe, mielőtt egy kapcsolatból kilépnének. Illetve akkor is ezt teszik, ha erről szó sincs, mivel mindig jó ismerni x darab féfit, akit fel lehet hívni, hogy legyen aki "megvigasztalja" és esélyes egy új kapcsolatra. A nők ezért tartanak "barátokat", ezért flörtölgetnek, ismerkednek. Persze vannak kivételek, de ez általában áll.
És tévedések elkerülése végett, általánosságban beszéltem, nem Arch-ról. Őt még nem ismerem annyira, hogy ilyesmiben ítéletet mondjak (amúgy sem szeretek ítélkezni). -
Lacika 79 #2728 Ha esetleg tudunk valamiben segíteni, írj bátran! -
#2727 Izé? Milyen izé? Én nem tudom, hogy tudok-e izé lenni...
És ha én is tudok? :P :) -
Yoz #2726 Nem adom! Jelenleg az erőingadozással vannak gondjaim, és az önbizalmam sem áll fényesen sajna. -
Lacika 79 #2725 Tedd azt. Ha szereted, akkor adj bele mindent, ne add fel. -
#2724 Hidd el nem lennél nyugodt, én NAGYON "izé" tudok lenni ! :DDD -
#2723 Breki, ha erre jársz... BOLDOG SZÜLNAPOT! :) -
Yoz #2722 És nekem elég sok dolgot kell megváltoztatnom, erőt gyűjtök a siker érdekében. -
Lacika 79 #2721 és hogy áll a dolog? -
Yoz #2720 Nagy viharok zajlottak nálunk pár nap alatt -
Yoz #2719 Én jelenleg a kapcsolatomért küzdök, most pl. fejben -
#2718 Hm. Nem küldtem el egy hozzászólást vagy kiszedték?? -
#2717 Hello! Mi újság? -
Lacika 79 #2716 Vannak fejlemények az ügyben. :-)
És úgy veszem észre, hogy pozitív. -
Yoz #2715 üdvözlet kedves fórumozók -
#2714 Nekem megvan a saját kis, úgyan gondokkal teli, de azért jó románcom már lassan 2 éve... :) -
#2713 Áhhh, szerintem te be vagy állva a témára, mint kotorékeb a rókalyukra ! :DDD Vagy nem... -
#2712 Tőlem nyugodtan... -
#2711 Naugye, így lehet gyógyulni, figyelj ! :DDD -
Lacika 79 #2710 Ahogy ketten beszélgettek. Nem ismerem egyikőtöket sem, csak így fórumon váltottunk pár szót, de..... tisztára, mint egy kezdődő románc. :-)
Ha így van, akkor HAJRÁ! Ha nem, akkor valszeg én látom csak mindenütt ezt, mert ezt akarom látni. -
#2709 Azér ez magas labda volt ! Még szerencséd, hogy ez itt nyilvános fórum, én meg kultúrrobot vagyok ! Ezért most no comment ! :DDD -
#2708 Mármint a kaki téma? :))))) -
#2707 Te, ahol és amikor akarod, azért mert megérdemled és ahogy szeretnéd. És a mit-et döntsd el Te :) -
Lacika 79 #2706 Tisztára flört fíling. :-D -
#2705 Gyakorolni kell sokat, ez igaz ! :DDD -
#2704 Ki, hol, mikor, miért, hogyan ?!!! :DDD -
#2703 Hát figy. Azért van akiket nem lehet, és van akiket nem tudok lek*kilni. Evvan... -
#2702 Nem élő vagy nem robot? -
#2701 SZerintem meg szard le az olyanokat akik nem figyelnek RÁD !!!