18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Nem is megyek veled autózni többet! :DDDDDD
  • Yoz
    Csak ez nem ilyen egyszerű...
  • Arch
    ??? furcsa elképzeléseid vannak :)
  • Sir Quno Jedi
    Az jó, a nők szeretik ha sír egy pasi, meg azt is ha jól szájonvágja őket, mindkettő (vagy akár mesteri kombinációjuk) után jöhet a vígasztalás, szex, stb.... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Mondtam, hogy általában ! Én a nőkről tapasztaltam ezt inkább, te meg nem, van az úgy. Nem is tudom ki mondta, hogy nem kell azonos véleményen lennünk ! :DDD
  • Yoz
    Én hirtelen indulatokkal és természettel meg"áldott" emberke vagyok, és ha felmegy a pumpa, vagy pusztítok vagy sírok mint egy kisgyerek.
  • Sir Quno Jedi
    Ilyenkor kell maxra pörögni és kiélni a természetesen felgyülemlett tesztoszteront és adrenalint ! Agresszió terápia rulez !
  • Arch
    Én jópár nőt ismerek aki nem ilyen. És jópár pasit aki viszont olyan amilyennek leírtad itt a nőket...
  • Yoz
    Szerintem ez most túl sok volt így hírtelen nekem, és még meg sem emésztettem ami lezajlott.
  • Sir Quno Jedi
    Ja, beverünk pár fejet és feljelentünk, leitatunk és elvesszük a pénzed, vagy amire csak vágysz ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ehhez férfinak kell lenni és éjjeli tagozatos tajparaszt-diplomát kell a falon tartani !
  • Sir Quno Jedi
    Te mit a tartassz annak ?! Az én tapaszatalatom a hölgyek terén az (általánosítva kissé term.), hogy biztonsági játékosok, tehát jól kötülnéznek a piacon, illetve több vasat tartanak a tűzbe, mielőtt egy kapcsolatból kilépnének. Illetve akkor is ezt teszik, ha erről szó sincs, mivel mindig jó ismerni x darab féfit, akit fel lehet hívni, hogy legyen aki "megvigasztalja" és esélyes egy új kapcsolatra. A nők ezért tartanak "barátokat", ezért flörtölgetnek, ismerkednek. Persze vannak kivételek, de ez általában áll.

És tévedések elkerülése végett, általánosságban beszéltem, nem Arch-ról. Őt még nem ismerem annyira, hogy ilyesmiben ítéletet mondjak (amúgy sem szeretek ítélkezni).
  • Lacika 79
    Ha esetleg tudunk valamiben segíteni, írj bátran!
  • Arch
    Izé? Milyen izé? Én nem tudom, hogy tudok-e izé lenni...
    És ha én is tudok? :P :)
  • Yoz
    Nem adom! Jelenleg az erőingadozással vannak gondjaim, és az önbizalmam sem áll fényesen sajna.
  • Lacika 79
    Tedd azt. Ha szereted, akkor adj bele mindent, ne add fel.
  • Sir Quno Jedi
    Hidd el nem lennél nyugodt, én NAGYON "izé" tudok lenni ! :DDD
  • Arch
    Breki, ha erre jársz... BOLDOG SZÜLNAPOT! :)
  • Yoz
    És nekem elég sok dolgot kell megváltoztatnom, erőt gyűjtök a siker érdekében.
  • Lacika 79
    és hogy áll a dolog?
  • Yoz
    Nagy viharok zajlottak nálunk pár nap alatt
  • Yoz
    Én jelenleg a kapcsolatomért küzdök, most pl. fejben
  • Arch
    Hm. Nem küldtem el egy hozzászólást vagy kiszedték??
  • Arch
    Hello! Mi újság?
  • Lacika 79
    Vannak fejlemények az ügyben. :-)
    És úgy veszem észre, hogy pozitív.
  • Yoz
    üdvözlet kedves fórumozók
  • Arch
    Nekem megvan a saját kis, úgyan gondokkal teli, de azért jó románcom már lassan 2 éve... :)
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, szerintem te be vagy állva a témára, mint kotorékeb a rókalyukra ! :DDD Vagy nem...
  • Arch
    Tőlem nyugodtan...
  • Sir Quno Jedi
    Naugye, így lehet gyógyulni, figyelj ! :DDD
  • Lacika 79
    Ahogy ketten beszélgettek. Nem ismerem egyikőtöket sem, csak így fórumon váltottunk pár szót, de..... tisztára, mint egy kezdődő románc. :-)
    Ha így van, akkor HAJRÁ! Ha nem, akkor valszeg én látom csak mindenütt ezt, mert ezt akarom látni.
  • Sir Quno Jedi
    Azér ez magas labda volt ! Még szerencséd, hogy ez itt nyilvános fórum, én meg kultúrrobot vagyok ! Ezért most no comment ! :DDD
  • Arch
    Mármint a kaki téma? :)))))
  • Arch
    Te, ahol és amikor akarod, azért mert megérdemled és ahogy szeretnéd. És a mit-et döntsd el Te :)
  • Lacika 79
    Tisztára flört fíling. :-D
  • Sir Quno Jedi
    Gyakorolni kell sokat, ez igaz ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ki, hol, mikor, miért, hogyan ?!!! :DDD
  • Arch
    Hát figy. Azért van akiket nem lehet, és van akiket nem tudok lek*kilni. Evvan...
  • Arch
    Nem élő vagy nem robot?
  • Sir Quno Jedi
    SZerintem meg szard le az olyanokat akik nem figyelnek RÁD !!!