18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Akár. :)
  • Sir Quno Jedi
    Titokzatos vagy ! Szal. jó, mert ráérsz ééés ugyanakkor rossz, mert nem akarnál ráérni (nem így), igaz ?!! :DDD
  • Arch
    De. És nem.
  • Sir Quno Jedi
    Azért jó neked, hogy ilyen bazira ráérsz ?!! Vagy nem ?!! :DDD
  • Arch
    Mint már mondtam másoknak is: Ráérek... :)
  • Sir Quno Jedi
    Miva ?!! :DDD
  • Arch
    Jaj! küldök nekem mailt... :)))))))
  • Sir Quno Jedi
    Előítélet. Én egész életemben személyi számítógépekkel nyomtam az ipart, de nem vetettem meg soha a jó konzolokat sem, sőt !

A GT3-mat nagyképernyős TV-n, vagy projektoron próbáld, jó hi-fivel, és kormánnyal ha lehet ! Úgy az igazi !
  • Csacsi
    Hmm....akkor majd egyszer kipróbálom vkinél, de konzolra nem adok ki pénzt :)
  • Sir Quno Jedi
    Namost nekem elemiőrűlt extrovertált haverjaim vannak, de ha GT3 akkor még hajnalban sem lehet őket kirúgni ! :DDD
  • Csacsi
    Hát azért ebben nem lennék biztos. Egyszerűen megőrülök, ha 4 fal között vagyok, nagyon kevés dologgal lehet ott tartani :DDDD

Szóval inkább haverok, autókázás, csajozás, buli.
  • Sir Quno Jedi
    Őőőőő, ez a gép így klappol ! :DDD

DE érdemes GT3-azni (vagy GT4-ezni) mert utána tuti pajszerral sem tudnak kiborítani a TV elől ! :DDD
  • Csacsi
    Hát igen, eléggé el tudnám fogadni, de utánaszámoltam, és nagyon elkeseredtem, hogy mennyit kéne még dolgoznom ezért.

A GT3-al soha nem játszottam, mert nem volt konzolom. Szerintem már nem is lesz...mert már lassan Pc-n sem nagyon játszom. Néhe, mikor ki akarok kapcsolni, akkor egy kis nfsu, vagy cod neten. De ez is 3 havonta egyszer.
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a logódból találgatok, hogy egy Nissan Skyline neked is bejönne ! GT3-ban mindíg is az volt számomra AZ autó ! Jól tuningolhtaó, MÉG autó formája van és nagyon szerényen takarja a bődületes teljesítményt ! Nyami !
  • Sir Quno Jedi
  • Csacsi
    megtanultam...tudod mikor az ember több vasat tart a tűzbe (itt nem Arch furikázásról van szó), akkor nem árt, ha megtanul jó kifogásokat kitalálni, hogy jól járjon.

Na mivel én szeretem az életet, és a nőket, viszont kapcsolatot nem akarok, de lemondani sem az élet örömeiről. Szóval megerősített az élet :)
  • Tuvok #2843
    Fenének szpemeltek ennyit...
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, szabadkozni azt tudsz ! :DDD
  • Csacsi
    Tudom...és be is fogom tartani még idén...azthiszem..:))

De már megint elég szűkös a programom. Holnaptól péntekig a Construmán vagyok kint, mint kiállító, hétvégén meg az irodai munkámat kell befejeznem, és le is kéne vizsgáznom matekból végre. Szóval halott vagyok. Még jó, hogy most nincs semmi komoly barátnőm, mert akkor még rá is kéne időt szakítani...a szeretőkkel ennyi gond azért nincs. :))
  • Sir Quno Jedi
    Na amúgy most te jössz ! Transzportációt ítgértél a hölgynek, nem ?!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ez hüleség ! Minél inkább szétcincálnak és minél jobban tisztába jövök azzal mit is érek valójában és mennyire nincs mire magabiztos legyek, annál nagyobb lessz az önbizalmam, hiszen már tudom mire számítsak ! :DDD
  • Breki33
    khm
  • Csacsi
    Ahogy gondolod...nem erőltetem...ha el szeretnéd mondani...akkor nyugodtan :)
  • Arch
    Ez nem ilyen egyszerű... de hosszú és bonyolult, úgyhogy hagyjuk.
  • Csacsi
    Hát...ha hagyod magad
  • Arch
    Azt már rég megcincálták...
  • Csacsi
    Fő az önbizalom..... :))
  • Sir Quno Jedi
    Erről modjuk én nem tudtam, bocs ! :DDD
  • Arch
    Azon nincs mit vitatkozni, hogy idióta vagyok. Ebben igazad van.
  • Sir Quno Jedi
    Kifogytál a szuszból ?!! :DDD
  • Arch
    :PPPPPPP :)
  • Sir Quno Jedi
    Neeem ?!! Nahát !!! :DDD
  • Arch
    Azért az a nem véletlen van ott...
  • Sir Quno Jedi
    Úgya ' Látom ismered a dörgést... :DDD
  • Arch
    Hát ja. Mert én kivétel(es) vagyok!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Asszem nem is rólad volt szó... :DDD
  • Gyiik
    5 hete? eleg friss akkor a dolog...nalunk tavaly augusztusban utott be a krach, januarban sokalltam be eloszor, aztan most megint, es lassan egy honapja nem beszelunk.
  • Arch
    Én nem képzelem sehogy. Én ezt tudom! :) Volt már egyszer ilyneem és akkor is így lett. Mert ismerem magam.
  • Sir Quno Jedi
    Úgylegyen ! Ámbár ezt pár nőtől már végighallgattam és hát nemúgytörténnek a dolgok ahogy azt elképzeljük...