18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2860 Akár. :) -
#2859 Titokzatos vagy ! Szal. jó, mert ráérsz ééés ugyanakkor rossz, mert nem akarnál ráérni (nem így), igaz ?!! :DDD -
#2858 De. És nem. -
#2857 Azért jó neked, hogy ilyen bazira ráérsz ?!! Vagy nem ?!! :DDD -
#2856 Mint már mondtam másoknak is: Ráérek... :) -
#2855 Miva ?!! :DDD -
#2854 Jaj! küldök nekem mailt... :))))))) -
#2853 Előítélet. Én egész életemben személyi számítógépekkel nyomtam az ipart, de nem vetettem meg soha a jó konzolokat sem, sőt !
A GT3-mat nagyképernyős TV-n, vagy projektoron próbáld, jó hi-fivel, és kormánnyal ha lehet ! Úgy az igazi ! -
#2852 Hmm....akkor majd egyszer kipróbálom vkinél, de konzolra nem adok ki pénzt :) -
#2851 Namost nekem elemiőrűlt extrovertált haverjaim vannak, de ha GT3 akkor még hajnalban sem lehet őket kirúgni ! :DDD -
#2850 Hát azért ebben nem lennék biztos. Egyszerűen megőrülök, ha 4 fal között vagyok, nagyon kevés dologgal lehet ott tartani :DDDD
Szóval inkább haverok, autókázás, csajozás, buli. -
#2849 Őőőőő, ez a gép így klappol ! :DDD
DE érdemes GT3-azni (vagy GT4-ezni) mert utána tuti pajszerral sem tudnak kiborítani a TV elől ! :DDD -
#2848 Hát igen, eléggé el tudnám fogadni, de utánaszámoltam, és nagyon elkeseredtem, hogy mennyit kéne még dolgoznom ezért.
A GT3-al soha nem játszottam, mert nem volt konzolom. Szerintem már nem is lesz...mert már lassan Pc-n sem nagyon játszom. Néhe, mikor ki akarok kapcsolni, akkor egy kis nfsu, vagy cod neten. De ez is 3 havonta egyszer. -
#2847 -
#2846 Amúgy a logódból találgatok, hogy egy Nissan Skyline neked is bejönne ! GT3-ban mindíg is az volt számomra AZ autó ! Jól tuningolhtaó, MÉG autó formája van és nagyon szerényen takarja a bődületes teljesítményt ! Nyami ! -
#2845 -
#2844 megtanultam...tudod mikor az ember több vasat tart a tűzbe (itt nem Arch furikázásról van szó), akkor nem árt, ha megtanul jó kifogásokat kitalálni, hogy jól járjon.
Na mivel én szeretem az életet, és a nőket, viszont kapcsolatot nem akarok, de lemondani sem az élet örömeiről. Szóval megerősített az élet :) -
#2843 Fenének szpemeltek ennyit... -
#2842 Hmmm, szabadkozni azt tudsz ! :DDD -
#2841 Tudom...és be is fogom tartani még idén...azthiszem..:))
De már megint elég szűkös a programom. Holnaptól péntekig a Construmán vagyok kint, mint kiállító, hétvégén meg az irodai munkámat kell befejeznem, és le is kéne vizsgáznom matekból végre. Szóval halott vagyok. Még jó, hogy most nincs semmi komoly barátnőm, mert akkor még rá is kéne időt szakítani...a szeretőkkel ennyi gond azért nincs. :)) -
#2840 Na amúgy most te jössz ! Transzportációt ítgértél a hölgynek, nem ?!! :DDD -
#2839 Ez hüleség ! Minél inkább szétcincálnak és minél jobban tisztába jövök azzal mit is érek valójában és mennyire nincs mire magabiztos legyek, annál nagyobb lessz az önbizalmam, hiszen már tudom mire számítsak ! :DDD -
#2838 khm -
#2837 Ahogy gondolod...nem erőltetem...ha el szeretnéd mondani...akkor nyugodtan :)
-
#2836 Ez nem ilyen egyszerű... de hosszú és bonyolult, úgyhogy hagyjuk. -
#2835 Hát...ha hagyod magad -
#2834 Azt már rég megcincálták... -
#2833 Fő az önbizalom..... :)) -
#2832 Erről modjuk én nem tudtam, bocs ! :DDD -
#2831 Azon nincs mit vitatkozni, hogy idióta vagyok. Ebben igazad van. -
#2830 Kifogytál a szuszból ?!! :DDD -
#2829 :PPPPPPP :) -
#2828 Neeem ?!! Nahát !!! :DDD -
#2827 Azért az a nem véletlen van ott... -
#2826 Úgya ' Látom ismered a dörgést... :DDD -
#2825 Hát ja. Mert én kivétel(es) vagyok!! :DDD -
#2824 Asszem nem is rólad volt szó... :DDD -
#2823 5 hete? eleg friss akkor a dolog...nalunk tavaly augusztusban utott be a krach, januarban sokalltam be eloszor, aztan most megint, es lassan egy honapja nem beszelunk. -
#2822 Én nem képzelem sehogy. Én ezt tudom! :) Volt már egyszer ilyneem és akkor is így lett. Mert ismerem magam. -
#2821 Úgylegyen ! Ámbár ezt pár nőtől már végighallgattam és hát nemúgytörténnek a dolgok ahogy azt elképzeljük...