Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Gyiik
    es az a masik, hogy valoban lesz majd olyan, aki sokkalta jobban ertekelni fogja azt, amit teszel erte, azt, hogy szereted, es sokkalta jobban tudja majd viszonozni.
    Egy fel eve ezt se akartam volna hallani senkitol, meg fullszerelmes voltam, es nem erdekelt senki mas, nem tudtam, elkepzelni a hulyepicsa nelkul az eletemet, voltak terveink a jovore nezve, satobbi. Az 5 evben tulajdonkeppen telejs idill volt kozottunk, megbiztunk egymasban ugy, hogy neha egy hetig se lattuk egymast, ugy jottek ki a melonapjaink. Elmaszkaltam en is haverokkal neha-neha sorozgetni, o is neha elment a baratnoivel buliba, vagy epp tancolni, es nem voltak emiatt problemaink. Tudtuk, hogy megbizhatunk egymasban, es mindketten tartottuk is magunkat ehhez. Nekem ez hianyzott, ezt a multat probaltam hajszolni, es visszakapni egy olyan embertol, aki mar nem volt az, akibe en anno beleszerettem.
    Emiatt szalasztottam el egy csomo alkalmat az ismerkedesre olyan lanyokkal, akikkel kolcsonosen szimpatizaltunk egymassal, de en meg mindig ingovanyra probaltam varat epiteni, probaltam visszaszerezni, es utolag visszanezve, szelmalomharcot vivtam.
    Mara mar nem erdekel annyira, es bar faj a dolog meg mindig, mar kozelsem annyira, mint az elso napon, es most mar en is belatom, hogy az a valaki, aki lett, nem erdemelte meg azt, amit kapott, es azert, amit nyujtottam, en se azt erdemeltem, amit kaptam...szar nelkule, de tudom, hogy sokkalta szarabb lenne most vele. Gorcsolnek, feltekenykednek, gyotrodnek, vajon igazat mond-e, avagy sem. Nyitottam a vilagra, es sokkal jobban erzem most magam, ismerkedek, elmaszkalok baratokkal, sorozgetunk, osszeulunk, bulizunk. Probalok elni, es igenis megy a dolog...