18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
hidd el, el tudod:) .. és ha nem is akarod, most nem te kellesz neki, legalábbis ezt mondja, ha mégis, az majd később úgy is kiderül :)
És ne töltsd fel a telóját.. -
úgyértem vagy kellesz neki, vay nem... hülyét ne csinálj magadból.. én már szarnék rá.. -
CUCLI #2778 és nem is fogom tudni. -
CUCLI #2777 de nem akarom!! -
felejtsd el -
CUCLI #2775 Nem tom mi tévő legyek...
Nos adott egy lány aki álomszép,kedves,jólnevelt,jól öltözik,stb...Szerintem tettszem neki,mert szerzett képet rollam,smsezünk és kilógott óráról ,hogy csinálhassak egy képet róla magamnak. amikor lemerült a kártyája pénzileg akkor feltöltöttem neki csak ,hogy tudjunk smsezni(nagyon happy volt). amikor megkérdeztem ,hogy járna-e velem akkor erre ő azt felete idézem: "ööö hát kicsit lényegre v!őszintén vártam már mikor kérdezed +. és annál kevésbé vártam a válaszom ami nem mert mondtam h tetszik 1 pasi,és nekem most csak ő kell.bocs" nem tom mit akar de már nem is bírom nagyon ezt. kor különbség nincs köztünk sőt 1 évvel nagyobb vok nála. tényleg nem tom mit akar de ha van valami 5letetek hogy mit csináljak vagy mit basztam el akkor írjátok meg pls
na csá -
a fel az ahol laktok?
bocsi kicsit sok bort ittam
én azt mondom ha szeret akkor holnap is szeretni fog
de lehet hogy jo ha kicsit gondolkozik
de tudodmit azt mondom ne hallgass rám
listen to your heart -
Lacika 79 #2773 ÚGY nem találkoztunk, csak a barátnőivel jött fel szombat este. Mikor indultak el, a kocsiból úgy integetett, hogy majd kiesett. Miközben bent voltak a kávéházban, akkor meg tiszta zavarban volt, alig mert rám nézni, stb.
De láttam a szemén, hogy szeret. Érted? Ezt valahogy észre veszi az ember. Ezért nem tudom, mit csináljak. Várjak, vagy próbáljak meg beszélni vele, nemtom.
-
de milyen búcsúzás volt?
hol találkoztatok? -
Lacika 79 #2771 Magam sem tudom, mit akarok mondani. Vagyis tudom, de most így szavakkal nemtom kifejezni. Ahogy a helyzet adja. A lényeg az, hogy szeretem és tudom, hogy Ő is engem. De most biztos fél, meg szégyeli magát azért, amit tett. De nem kell, mert nem érdekel. Egyszerűen úgy szeretem, ahogy van, és kész. Írtam neki egy szép levelet az érzéseimről, arról, hogy mi lenne ha.
De nem mertem még neki odaadni, pedig már 3 hete csináltam. Most hétvégén úgy érzem, odaadom. Veszíteni csak nem veszítek semmit. Remélem.
Én egy ilyen fura Oroszlán vagyok, hogy akár a büszkeségemet, vagy bármit képes vagyok feladni azért, akit szeretek. Nem érdekel csak az, hogy velem legyen, mert tudom, hogy mellettem a helye. Szerintem már Ő is tudja újra, csak nem meri beismerni.
Most azt sem tudom, hogy felhívjam-e este, vagy ne hívjam. Egyszerűen nemtom, mit csináljak. Szívem szerint felhívnám, és tudom, hogy Ő is ezt tenné. Legalább tudnék neki segíteni, hogy megtegye a kezdő lépést. De nincs ötletem, hogy tegyem. -
elmonndanád az egész szitut?
ha gondolod jöhet priviben is
igazából nemis tudom mit akarsz neki mondani
azt megint, hogy vársz rá? -
Az élet csupa HA ! Érzékeltesd vele, hogy mondhatja, bárorítsd, adj rá alkalmat ! -
Lacika 79 #2768 Szal akkor ne mondjam neki, várjam meg, míg Ő mondja nekem? De mi van, ha nem meri? -
Én sem, de egy amolyan királybólétól te sem éreznéd magad rosszul. Pont azért jó, mert hölgyek is vizes pohárral fogyaszthatják, de a hatása... :DDD -
Én meg nem szeretem az alkoholt... -
Hát legalábbis rumesszenciával. Bólébe is kell erős vodka, jó hajósrum (vagy strohrum), némi vörösbor, esetleg körtepálinka/likőr, aztán némi gyümi, hogy ússzon benne, megfelelő arány és kész a buli ! Kár hogy már jó ideje nem iszom... -
Pfújrum... :)))) -
Pedig az jól behűtve kis rummal jó...hmmm... -
Ejejej, ezt már más hölgyismerőseim is mondták és ráfáztak (vagy én, de ez már mind1) ! :DDD -
:DD
Nyugodtan mondhatsz (írhatsz) bmit... nem fogok megsértődni :))) -
Sebaj, meggyet csak a fáról leszedve, frissen szeretem:) -
Mi is, öööö útvesztő ??? -
várj csak várj tovább
kitárt karod........ -
Más topicba lennék és nem rólad lenne szó, most mondanám: "Kabbe !" ! De így csak szomorúan füttyögök egy kicsinyt a 3.5Ghz-s rövidsávú tartományban ! :DDD -
brekik mindenhol vannak
szaporodnak mint
a békák P
köszi amúgy
a meggyes kakaós viszont elfogyott -
Én ráérek... Ha nem Te, majd visz más. :)))) -
Akkor megnyugodtam. Szal. mikor megyünk újra ?!! :DDD
Jelzem a kocsim szervócsöve HOSSZÁBAN végigrepedt, úgyhogy darabokban van aknán, ezért a szervízelési időt ki kell várni... snifff ! -
Yoz #2753 ... egy ideig ehettem a vékony szelet nemtomhánynapos kenyeret a mackósajttal, meg a higított megnemmondom milyen mix levest. -
Yoz #2752 Ő azt modja mutasam ki amit érzek, de én ezzel eccer úgy ráfaragtam, hogy... -
Yoz #2751 Hát igen, nekem pont az adagolással van gondom, vagy ontom magamból a szeretetet vagy semmi...
És egyik sem jó a középút meg nem tom hol van...
Viszont az odafigyelés, a több idő ráfordításhoz gyűjtöm most ez erőt, hogy ne csak 3 napos dolog legyen. -
Mki mást. :)))
De én is csak azt tudom, hogy én mit szeretek(nék). De ez másnak lehet, hogy rossz. Szóval meg kell tudni. Ha más nem, kérdezd meg... -
Lacika 79 #2749 A Kicsim szerintem ide tartozik. Mert ahogy szombaton viselkedett, tisztára mint egy kislány. Ha ránéztem, zavarba jött, szégyelte magát. De valahogy azt láttam rajta, hogy legszívesebben odajönne hozzám, csak fél, makacs, vagy mittomén. De mikor mentek el, úgy integetett a kocsiból, hogy majd kiesett. Szal nem tudom, hogy most várjak, míg Ő lép esetleg, vagy kezdeményezzek én? -
De :)) -
Az nem baj, a nők nem szeretik, ha túlságosan kiadod magad, mert akkor már nem vagy érdekes, meg looser vagy. Igaz azt sem szeretik, ha nem osztod meg velük az életed, az érzéseid, mert akkor meg nem is szerted őket igazán... Tudja a halál mit szeretnek ! :DDD -
Yoz #2746 Az ez elötti kapcsolatomban túl sokat túl hamar adtam (érzelmek), és most meg pont az a baj hogy nehezen tudok adni! -
Ez tényszagú. -
Hát persze ! DE busongani nem kell, inkább őrjöngeni, az jól elfáraszt és jól alszol... :DDD -
Yoz #2743 A legnagyobb gáz hogy az ember az átélt megnemoldott problémáit viszi magával kapcsolatról kapcsolatra. -
A poénokat kéretik nem komolyan venni ! :DDD
Amúgy sajna vannak nők, akik ilyenek, meg férfiak akik olyanok... -
Pedig sokat veszítessz ! De azt már nem fogod megtudni...Majd más humanoid nőstényekre pazarlom fényességes aurám szilánkjait ! :DDD
[EZ MÁR GÁZ, NEM ???] :DDD