Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Gyiik
    mondjuk en meg kurva okosakat probalok itt a levegobe puffogtatni, kozben meg nem minden ember egyforma, szoval ami nalunk tortent, nem biztos, hogy nalatok is meg fog. Viszont amit en se hittem volna el egy par eve, hogy o fog nekem konyorogni, megis bejott. Pedig nem olyannak ismertem meg az evek soran. Inkabb akaratos, tudatos lany volt, aki makacsul ragaszkodik ahhoz, amit allit. Vagy alarc moge bujt az evek soran (amit kotve hiszek, nem lehet 5 even keresztul ilyen szinten szineszkedni), vagy most a gyerek miatt hulyult meg ennyire. Inkabb a masodik. Mindegy. Neki is, vagy visszater az esze, vagy nem. Keteselyes, nekem is van 50%-om :D
    De en mar nem remenykedek. Igy nem erhet csalodas, hanem inkabb kellemes meglepetes, egy pozitiv fordulat, ha megis valoban megbanna minden tettet (ugyse fogja). Hiaba szeretem meg mindig, hiaba hianyzik, megis jobb ez igy. Bo par honapig (lehet, hogy evekig) csak szenvedes lenne az egesz, es ha o a ket hetet nem birta ki, akkor tulajdonkeppen mar nincs is mirol beszelnunk.
    Azt meg nem tudja elfogadni, hogy nem tudok vele most baratkozni, nem akarok beszelgetni, mert nincs kozos temank, en nem akarok hallani arrol, mennyire boldog, illetve nem az a masikkal, merre maszkalnak, merre buliznak, satobbi. Tulkepp ezert irogatja a hulyesegeit, hogy fontos vagyok, meg satobbi, hogy maga mellett probaljon tartogatni...aljas dolog, mert neki eleg az, hogy ott vagyok, ha szuksege van ram, de nem figyel arra, en mit erzek akkor