18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Ha ennek neadjisten vége, akkor nem kezdek pasival egy darabig az valószínű, de semmi mással se!! :)
  • Sir Quno Jedi
    Maradjál csak nyugodtan, nem hajt a tatár ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ezek kicsit sokat esznek, viszont mérhetetlenül olcsóbban fenntarthatóak a húsvér partnereknél ! :DDD
  • Arch
    És féltékenyek se lesznek, és nem nyavajognak, hogy keveset foglalkozol velük... Hát... nemtom. Tény, hogy ez egy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat, de azért én maradok a saját problémásomnál. :)
  • Sir Quno Jedi
    Mitöbb AKÁRHÁNYAT tarhatok belőle EGYSZERRE és még a bigámia vádja sem érhet ! :DDD
  • Arch
    Aha... egyszer mondja be az unalmast és ennyi volt neki, mi? Meg ha öreg, akkor kivágod és fiatalítasz, mi? Ilyenek a pasik. Ehh. :))
  • Sir Quno Jedi
    Jah, jóban vagyunk... :DDD
  • Arch
    Boldog életet Nektek! ;D
  • Sir Quno Jedi
    1.82 magas és úgy hívják Samsung RL-36EBMS ! :DDD
  • Botond #2811
    sajnálni?3éve boldog kapcsolatban élek,te meg vágyakozol vki utána akit jól láthatóan nem érdekelsz,és te sajnálsz engem?hát ez több mint érdekes
  • Arch
    ??
  • Faki
    Görcsölni valakiért szvsz nem érdemes. Ráerölteted magad, aztán majd megint ide kerülsz, ahol most vagy. Kicsit gondolj másra, adj neki időt és később majd kiderül mi lesz. Tudom könnyű mondani, de ha ennyire megalázkodsz előtte pl: "bármennyi időt adok neki", akkor ennek jó vége nem lesz.
    Na sok sikert meg cseresznyét!

ui: Próbálj meg más csajok szoknyáját kergetni. Tavasz van, most még rövidebbek is
  • Sir Quno Jedi
    Ma szidtam a ferdeszeműek Istenét mire az új lakót becipeltük ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Szega!
  • Breki33
  • Lacika 79
    Érdekes felfogás. Ha te így látod, csak sajnálni tudlak.
  • Arch
    Ez áll a pasikra is

Jó reggelt! :)
  • Botond #2803
    nő és villamos után sose fuss,mert mindig jön másik
  • Lacika 79
    5 hete szakítottunk. Tegnap beszéltünk telcsin, de tiszta ellentmondásos volt. Egyik pillanatban örül annak, amit mondok, utána meg nem tudja, mit akar. Szóval ez van. Idő kell neki. Én adok, és várok. Mást úgysem tudok tenni. És reménykedek.
  • Breki33
    szerintem nem tart két vasat, de énis várnék

de ő dönt
    ne mi szúrjuk már el az életét

én csak azt tudom elmondani én mit tennék
    de ha a sárga útról letérsz még Óz sem ment meg :-)
  • Gyiik
    lacika, mikor szakitottatok ti? mert telleg mindez, amit irsz, szinte egyazegyben megtortent velunk is. Latszodott rajta a gyotrodes, a bizonytalansag, eleinte meg en is konyorogtem, leveleket irogattam, csak lehet, hogy en is turelmetlen voltam, de fel ev utan kisse beelegeltem.
    Amugy amit latok, ez telleg az az eset, hogy a csaj ket vasat tart a tuzben, es ha jobban bejon neki mas, akkor valt, addig meg talonban tartogat, es tudja, hogy barmikor visszamehet. El fog kanaszodni, es mindenhez ugy fog hozzaallni, hogy nem gond, te ugyis megbocsajtasz neki.
    Mindegy, te dolgod, ugy csinalod telleg, ahogyan a szived diktalja, csak probalj az eszedre is hallgatni, erdekes dolgok fognak kiderulni :(
  • Alien
    Nyugi, velem ugyanez volt.... A csaj hetekig nézett engem, de úgy, hogy csak na..volt egy csomó jel meg minden, erre amikor odamentem hozzá elsőzör akkor azt mondta, hogy gondolkodik, amikor meg másodszorra odamentem hozzá akkor meg azt mondta, hogy van valakije. Hát nem fura? Figyi el kell fogadni a történteket, ha sikerül sikerül, ha nem nem.. Én a mai napig nem értem a csajszit akihez odamentem. Na de mindegy, majd csak benő a feje lágya és rájön, hogy mit mulasztott el talán egyszer még ő fog odajönni hozzám... Na a lényeg, fel a fejjel, el kell viselni az elutasitást is, fogd fel úgy, hogy ő bánhatja a dolgot. Jobb tovább állni mint szenvedni, meglátod hamarosan lesz egy új kiszemelt. Erőt gyűjtesz, odamész hozzá, ha sikerül örülsz, ha nem tovább állsz. Fel a fejjel!
  • Tuvok #2798
  • Alien
    Így vanÉn márcsak tudom (saját példa, tudod Tuvok)
  • Tuvok #2796
    Figyu.
    Ez annyira tipikus, hogy az már zu sehr phantastisch.
    15 éves kislány. Idősebb pasi udvarolgat neki. Bejönnek egymásnak. Fickó lép. Csaj vagy a "nemtom, gondolkozok rajta", vagy a "van 1 másik aki tetszik, szóval nem" dumát veti be. Ebben a korban a kislányok kiszámíthatatlanok, az életben nem tudod meg miért utasított el. Nem mer komolyabb kapcsolatba kezdeni ? Baszni akar már, de még szűz is akar maradni ? Mondom ez nagyon topikus. Várj vele pár évet, amikor leesett a tojáshéj a popsijáról, ami lehetőleg akkorra már felvesz valami nőies formát és duplán jól jártál, vagy felejtsd inkább el, hogy egy csomó érthetetlen, hülyébbnél hülyébb kislánykori magatartási formába ütközéstől óvod meg magad.
  • CUCLI
    szerintem lehet hogy van
  • Tuvok #2794
    ÁÁ
    Nincs semmilyen másik pasija (99%).
    Felejtsd el és vigasztaljon a tudat, hogy egy leendő kavarógéptől (99%) kíméled meg magad.
  • CUCLI
    15.mert?
  • Tuvok #2792
    Hány éves ez a csaj, ha meg szabadna kérdeznem ?
  • SinClaiR
    pedig ez is benne van a pakliban...
    Várj egy kicsit, viselkedj vele távolságtartóan..
  • CUCLI
    én abba beledöglök ha nem lessz az enyém
    mindenféle elutasítást kurva russzúl viselem el...
  • SinClaiR
    énsem:)
  • CUCLI
    van egy bátyja jól ismerem. talán fél hogy balhé lessz?(nem hiszem)
  • SinClaiR
    Nézd, hiába nyomulsz, a nő választ, csinálhatsz bármit, ha nem kellesz neki, akár cigánykereket is hányhatsz, akkor sem lesza tied. Azt teheted, hogy vársz egy kicsit, kiderül úgyis idővel, hogy érdemes e, vagy csak jól elvan veled..
  • CUCLI
    valami más 5let?
  • SinClaiR
    Talán nem hiszed, de majd rájössz.. legjobb megoldás egy csalódásra, ha húzod a strigulákat minden egyes sikerélmény után.. Persze nem szó szerint, de ez jó gyógyír. Az egyikben talán megtalálod azt akit keresel, és nem húzol több strigulát:)
  • CUCLI
    és nem is volt drága 2500 westel
  • CUCLI
    azt csak valami jó pontként csináltam de nagyon bejött neki.
  • SinClaiR
    csajozz:)
  • CUCLI
    de most mi a faszt csináljak? mire ezt kiheverem beledöglök..