18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2620 Budapest. Még nem jutoot el oda, hogy visszajöjjön. -
#2619 Dehogynem, a probléma megszűnik gyökerestül ugye ! -
#2618 Ilyen messzire én nem tudok tervezni. Meghát ugye az sem jó, ha ilyen nagyon előre kitervelt dolgok vannak, mert pl színház... ;))) -
#2617 Nem. Mert van a multamban pl olyan dolog amit amúgy sem tudnék meg soha mostmár, de attól én még tudni szeretném, és ezt a kollektív mindenkire kiterjedő öngyilkosság nem oldja meg. :) -
#2616 Apropó, jövő héten megoldható, hogy újabb gyógykocsikázásba fogjunk, csak össze kell egyeztetni (legjobb lenne péntek perpé, de ki tudja) ! -
#2615 Na jó, akkor először megkeressük őket és velük együtt követünk el kollektív öntömeggyilkosságot ! Így jó lesz ??? -
#2614 amúgy még mindig tapsolnak :-) -
#2613 hú a 60 HZ az brutál -
#2612 Az sem oldja meg pl, hogy megtudjuk biztosan, hogy vannak-e földönkívüliek... :) -
#2611 Izé, ez szükséges ! :DDD -
#2610 Hát ezért kell kollektívan, nem ?!! :DDD -
#2609 Egyébként az is csak annak a problémáit oldja meg, aki lelövi magát... az sem _mindenre_ jó... :P :) -
#2608 Gondoltam, hogy egyszer csak majd lelőnél vkit... :))) -
#2607 Pl. egy névre szóló puskagolyó az agyunkba csapódva ! :DDD -
#2606 Mi? -
#2605 SZerintem van ! :DDD -
#2604 Igen. -
Lacika 79 #2603 Nagyon nehezen bírom kivenni, mit is ábrázol a kép, olyan gány 60 Hz-es 14"-os monitor előtt ülök. Ez egy közönség, aki tapsol? -
#2602 Vagy nem frissel... :)
Ja. És olyan nincs, ami mindenre ellenszer... -
#2601 Ja, a végén még összetévesztenék egy vödör friss nyállal ! :DDD -
#2600 -
Lacika 79 #2599 Alapjában véve nem vagyok mindíg ilyen. Oroszlán vagyok. Tehát a büszkeség az megvan. Igaz, most lejjebb adtam belőle. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy újra magamat tudom adni, csak még össze kell szednem egy picit a gondolatokat, érzéseket, és jobban figyelni az apró részletekre. Sok minden ezen múlik szerintem. -
Lacika 79 #2598 Teljes mértékben egyet értek veled. Tegnap mikor beszéltünk, abszolút nem adtam jelét, hogy szarul vagyok. Sőt. Poénkodtam picit, de nem vittem túlzásba. Normálisan elbeszélgettünk. Azt akarom én is, hogy lássa, megmaradt a büszkeségem. De a makacsság, és az önzőség eltünt hálistennek. Végre tudom újra magamat adni. Időközben rájöttem, hogy másnak nem kell látnia, hogy milyen szarul vagyok, mert az csak olaj a tűzre. Nagyon nehéz megállni, de igyekszem mostmár nem kimutatni. Hátha így több esélyem van. Mert feladni nem adom fel! -
#2597 Sziasztok!
Néha azért jó látni, hogy egy férfi is el tud gyengülni valakiért... :) Persze az nem kell, hogy mindig olyan legyen! -
#2596 tiszta Katalin bírónő P -
#2595 Nem azért, kicsi az esélye, de akkor is baromira szar érzés, hogy ennyi a hasonlóság :) -
#2594 hu de rossz érzés fogott most el... melyik megyében laksz? -
#2593 Ez teljesen olyan, mint az én esetem, ahol én voltam a bizonyos szenvedő 3 dik, akinek a hazugságok jutottak.. de ő visszament az exéhez. igaz ugyan már 4 hónapja nem beszéltem vele. -
#2592 Nálam ugyanez játszódott le. Közel 4.5 év után befigyelt a harmadik. Jó sokáig hitegettük egymást, hogy rendbe jön, Karácsony körül úgy is tünt. De most végül én sokaltam be, hogy felém eléggé őszinte, a 3. felé meg összevissza hazudozik. Az az érdekes, hogy teljesen megváltozott, nem adja önmagát, olyan, mintha el lenne nyomva. Már tudatosan nem keresem, nem hívom, stb. Pedig mikor néha találkoztunk, akkor jól elvoltunk, jó beszélgetések, hülyéskedés, szex, vagyis minden. Most meg azt látom rajta. hogy képes még önmagát is becsapni, hogy a mostani amiben van milyen jó. De idővel, majd kiderül, hogy mi a helyzet. Ha szeret, úgyis vissza fog jönni, de lehet, hogy már késő lesz. Ja még annyi, hogy mostanában elkezdett féltékenykedni, na ezt se tudtam hova tenni. Ha nem akar velem lenni, velem élni, akkor mit féltékenykedik. -
#2591 erről beszéltem
csak nem mindenki értette -
#2590 Én megértem, de egy nőnek látnia kell benned aférfit, mert ha nem látja, akkor tényleg nem fogsz neki kellenni. Legalábbis azok a lányok, akiket én ismerek, azok szeretik, ha egy férfi férfi, és nem pedig 2meghunyászkodik". Elhiszem, hogy nehéz, de ezzel nem biztos, hogy célt érsz el, kicsit embereld meg magad, és mutasd meg, hogy Te nélküle is férfi vagy. -
Lacika 79 #2589 Én ilyen vagyok. Nem tehetek róla. Picit elgyengültem. De ha így érzem, akkor mit csináljak? -
#2588 "Én mondtam, hogy bármennyi időt adok neki, gondolkozzon nyugodtan."
Szerintem ezt nem kellett volna mondanod, tudod, a lányok sem szeretik, ha egy fiú tálcán kínálja fel magát, főleg azok után, amiket ő tett, még nehogy már neked keljen "meghajolnod" előtte.
Férfitársaim, hová "fejlődünk"? -
Lacika 79 #2587 Na de akkor is érdekes, hogy én miért nem említette meg, hogy beszélt velem.
Húsvétkor? Délután elmentem meglocsolni. Láttam rajta, hogy picit morci, meg úgy is beszélt. Elmondtam neki az érzéseimet, illetve mit tennék, ha újra az enyém lenne. Aztán témaváltás, ökörködés, stb.
Este üzent, hogy hívjam majd fel. Felhívtam, és tök normálisan elbeszélgettünk. Adjak neki időt gondolkozni, ne nyomuljak, stb. Én mondtam, hogy bármennyi időt adok neki, gondolkozzon nyugodtan.
Csak hát félek, mint az állat. De reménykedek, és nem adom fel! -
Lacika 79 #2586 Jah, és mostanában ha beszélek vele, próbálok jókedvűnek tűnni, és nem felhozni semmilyen velünk kapcsolatos témát. Qrva nehéz, de hátha tényleg elgondolkozik így a dolgon, hogy nem zaklatom a "hülyeségeimmel". -
#2585 sztem ezen nem érdemes rágódni
tényleg mi volt húsvétkor? -
Lacika 79 #2584 Szia!
Érdekes történet. Van benne sok igazság. Az a gond, hogy szerintem még Ő sem tudja, mit akar. Úgyhogy várok, hogy derüljön már ki végre valami. És még 2 hónap kell hozzá, hogy tudjak tenni valamit, nem csak igérni. Ugyanis ha felmegyek Pestre melózni, akkor talán több esélyem van, mert látja, hogy tényleg felmentem, nem csak igérgettem.
De most tehetetlen vagyok, várok. Mert imádom őrülten. -
#2583 kuvvara nem volt kedvem/hangulatom vegigolvasni az egeszet, de igy toszavakbol itelve tulajdonkeppen hasonlo dolgokon mehetsz keresztul, amiken most en fel even at :D
szar dolog, es hat mint irtam (lustasagbol kifolyolag) nem ismerem a dolgok valodi hatteret. Amit tudnek javasolni, ne tukmald ra magad, ne igergess, hanem tegyel, es probalj ugy tenni, mintha nem erdekelne annyira, ugy nagyobb sikerrel jarhatsz, mert ha fontos vagy neki, o fog utanadmenni, ha meg nem megy, akkor valszeg nem o volt az, akire szukseged van/volt, es te se neki. Ez pedig hosszutavon nem eppen nyero dolog. Gondold el, mi lenne, ha hasonlo dolog tortenne monnyuk 10 ev mulva, amikor egyutt eltek, gyerek, satobbi.
A masik tema, a pali, hogy allitolag szakitottak. Nalunk kb 6szor szakitott a csaj a sraccal, de mindig visszacsapodott. Az ilyenek, hogy "mar telleg vege", meg "nem beszelunk" nekem a vegen mar csak ilyen nemistudom...mintha mar sajat maganak is hazudna, az mas kerdes, hogy direkt, vagy onkenytelenul.
en monnyuk ezekkel elegeltem be, es olyan szinten ellenszenves lett, hogy most 3 hete nem beszeltunk, es kurvara ugy erzem, hogy nem az a valaki hianyzik, aki utan fel even at futottam, hanem az, aki 5 evig mellettem volt. Olyan szeker utan futni meg nem erdemes, amelyik nem vesz fel hosszu idon keresztul.
Ha menni akar, engedd el, es ha fontos vagy neki, o fog visszamenni, onnantol csak rajtad mulik, akarod-e meg, visszafogadod-e, vagy sem, es hogy bansz vele utana.
Nalam speciel ugy mukodott, hogy nem tudtam elfogadni azt az 5 honapot, es azt, hogy az igeretei ellenere ket hetnyi "ujraprobalkozas" utan is kepes volt "atbaszni", es most ugy erzem, hogy honapokig nem akarok vele beszelni, es ha lehetne is ujra barmi kozottunk, majd csak nehany ev mulva talan, amikor mindketten kieltuk magunkat, es akkor is ugy erezzuk majd, hogy mindketten az "igazi"-ak vagyunk a masiknak.
ja, a beszelgetes kozbeni vidamsag nalunk is megvolt, ezzel csak az volt a baj, hogy o mar baratkent probalt volna kozeledni, es onzo modon a sajat erzeseire figyelt. Hianyoztam neki, es jo volt neki a kozelsegem (hozzateszem, beszelgetni, satobbi, se csok, se szex, se semmi), de kozben nem figyelt arra, hogy en meg mindig szerelmes vagyok, es nekem jobban faj igy talalkozni vele, mint az, hogy egyaltalan nem beszelunk (tipikus maga mellett tartogatas szovegei : "te vagy az igazi, de most nem mukodik", "szeretlek nagyon, imadlak, de nem vagyok szerelmes", "nagyon fontos vagy nekem"...az effelekkel vigyazz). Most beragtam, es mint irtam, 3 hete nem beszelunk.
Mindenesetre sztem kezdj valamilyen szinten uj eletet, es ne remenykedj, igy kisebbet zuhanhatsz. En a fel ev (ami tulajdonkeppen 1 ev) alatt nagyon sok dolgot magam moge utasitottam miatta/erte, amiket nem lett volna szabad. Rajottem, senki nem erdemel meg ennyi aldozatot, aki meg megerdemli, az ugyse teszi meg veled az ezekhez hasonlo cirkuszokat.
Az utolso 1-2 honapban en mar tudtam, mire szamithatok a reszerol, es ez mind be is valt, nem okozott csalodast.
A legbantobb az, hogy 5 evnyi 110%-os egymas iranti bizalom utan mostanra egy jottanyit sem tudnek megbizni benne, mert annak ellenere, hogy azt mondogatta/akarta, hogy engem akar, mindvegig az ellentetjet cselekedte.
Kisse sok lett... -
Lacika 79 #2582 Mert szerintem ez valamit jelent. Vagy jót, vagy rosszat. Semlegest szerintem nem. Vagy igen? Kissé bizonytalan vagyok. Ehh. -
Lacika 79 #2581 Jah!
Hát, úgy tűnik nem tud már tenni semmit. :-(
Én reménykedek, hátha lesz valami. Csak a Kicsimen múlik.
Utána a többi pedig rajtam. De nem szúrnám el!
Este beszéltem vele telón. Csak hétköznapi dolgokról beszéltünk. Kivéve azt, mikor megemlítettem neki, hogy van kilátásban egy pár jó meló. Ekkor megkérdezte, hogy akkor tényleg felmegyek? Én mondtam, hogy igen. De nem is beszéltünk többet a dologról.
Utána beszélt a haverommal, aki mellesleg az uncsitesója.
És mondta neki, hogy beszélt a másik sráccal, csak hétköznapi dolgokról. De hogy velem beszélt, azt nem említette meg. Na ez most jelent valamit? Esetleg van valami, ami miatt nem említette meg, hogy beszélt velem? Vagy miért vajon? Nem tudok rájönni.
Jah, amúgy abszolút vidáman beszélgettünk, tehát semmi arra utaló jel nem volt, hogy teher lenne számára a beszéd velem.
Szal nem tudok rájönni, hogy miért nem említett meg engem.
Valakinek ötlete van?