18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2460 Most ez mire volt OK? :)) -
#2459 Vasárnapig én sem találkozok hölgyismerőssel (asszem)... -
#2458 OK -
#2457 Hát... :)))))))
Amúgy csütörtökön délután tök ráérek... barátom se ér rám, meg Csacsi se kérdezte mikor megyünk, úgyhogy... kihasználatlan vagyok :DDDDD -
#2456 DE mikor eljössz velem autókázni, majd mesélek. Ismerek jópár szép helyet... -
#2455 ehhe-ehhe... persze. Titkolózós! :DDDD -
#2454 Áh, én már kifelé megyek az életből, nincs mit meséljek... :DDD -
#2453 Rosszat nem akarok. Jó meg nincs... úgyhogy... :)
Mesélj Te :) -
#2452 Amit akarsz ! -
#2451 Vagy csak nem mutatta feléd, mert tudta, hogy esélytelen, és félt a visszautasítástól. -
#2450 Figy. abba sem vagyok biztos, hogy szerelmes volt belém egyáltalán... az össze akart jönni velem és a szerelmes belém más dolog. Sosem mondta, hogy az lenne. Pedig beszéltünk elég mélyen mindenféle dologról... -
#2449 Nem tudhatod, a szív útjai kifürkészhetetlenek, szóval könnyen előfordulhat és fél Veled találkozni, inkább megpróbál "elfelejteni", és mással "boldognak" látszani.
-
#2448 Az tény, hogy össze akart jönni velem, de tudta mióta megismert, hogy van barátom. És tényleg én kértem, hogy keressen mást és ne várjon rám, de nem így gondoltam... hogy eltűnik az életemből. :(
Meg nem is hinném, hogy miattam csinálja... -
#2447 Most pl itt vagyok, mégsem vagyok a listán, legalábbis az előbb nem láttam magamat :) -
#2446 Én nem tudom, ez a chat, hogy működik, de én 4-kor lelépek melóhelyről, az más kérdés, hogy nem kapcsolom itt ki a gépet, de szerint az ablakot bezártam. Nem tudom miért lehettem "itt", holott nem voltam itt. Na mind1.
Ha nem az első barátnője...akkor tényleg nagyon szerelmes lehet az ember, vagy egyszerűen hülye. Az is lehet, hogy belédszeretett, és keresett helyetted vki mást, mert tudta, hogy nálad nincs esélye, és inkább egy ilyen kapcsolatba menekült. -
#2445 Itt volt még sokáig a nicked a főoldali csetszobában tegnap mikor én itt voltam, de nem szóltál semmit...
Nem az első szerelme. Legalábbis ahogy én tudom. -
#2444 Tegnap későn értél, vagy én mentem korán :)
Nem lehet, hogy Ő az első szerelme? Mert olyankor hajlandó az ember mindenről elfeledkezni, és megpróbálni minden téren az imádott nő kedvébe járni, nehogy sértődés/veszekedés legyen belőle?
Mert Ő azt akarja, hogy a lánynak mindennél jobb legyen. Remélhetőleg egyszer felnyílik a szeme, és rájön, hogy nem is igazi ez a kapcsolat, egyszerűen csak azthiszi, hogy ennek így kell működnie. és Ő nagyon szerelmes. Nagyot fog koppanni, az tény, de annál jobbak lesznek a következő kapcsolatai. -
#2443 Amíg nem volt bnője addig teljesen más volt. És ez zavar... Addig egy hihetetlen... egy jelenség volt :) Állandóan csacsogó, mindig vigyorgó, jókedvű, minden szavamba belekötő ember volt. Akármilyen rossz kedvem volt, fel tudott vidítani és amíg együtt voltunk tök jó kedvem volt. Folyamatosan szekáltuk egymást :DDD
Most meg... mikor legutóbb láttam... magábaroskadva ült egy széken egy chates szobatalin és sekivel nem beszélt. Nem volt csillogás a szemében. Valahogy olyan... elhagyatottnak tűnt. És ez így nem jó. :( -
#2442 Mit is? ;P :)) -
#2441 Van aki magának való és nem akar kockáztatni. Nekem is van olyan barátom, aki teljesen jól elvan barátok nélkül, pusztán a szeretett nőnek és magának élve. Erre van igénye, sosem volt másra.
Persze én ha valakit kinevezek barátomnak, akkor nem menekül, mert szörnyen pofátlan vagyok és idővel a családi jóbaráttá leszek (kemény aknamunka ez kérem), szal. előlem nincs menekvés, profi szerepjátékos lévén könnyedén férkőzöm az emberek bizalmába (végülis erre programoztak)... :DDD -
#2440 Tényleg...Mesélj ! :DDD -
#2439 #2431 #2438
Ezért is lenne butaság bnőd részéről, ha csak Ő akarna lenni. Minden egyben. Persze lehet A Barát/Barátnő jóbarát is, de kellenek mások. Kívülálló jóbarát(ok) :)) -
pilboy #2438 ez nem jó, mert egy idő után monotonná válik, aztán megunják 1mást szvsz -
#2437 Egyébként van egy olyan ismerősöm (szeretném barátnak mondani, de nem tudom... mindegy) aki összejött egy lánnyal és azóta semmi hír róla. Írok neki még néha mailt, vagy smst csak úgy, ha akar válaszol, ha nem, nem. Nem válaszolt még egyikre sem. Régen nagyonnagyon jóban voltunk, de mióta ezzel a lánnyal együtt van, azóta nem nagyon jár sehova. Reggel elmegy munkába, este bnője. Max ritkán egy másik párral elmennek biliárdozni, de ennyi. Én... én nem hiszem, hogy ez lenne a jó kapcsolat, hogy csak egy ember létezik vki számára. Ebben nyilván kicsit benne van a savanyú a szőlő is, mert velem se találkozik ugye, de... azért azt hiszem tényleg nem ez a jó kapcsolat titka, hogy csak a barát/barátnő és senki más. -
#2436 Archangel válogatja... :) -
#2435 Hát nem tudom. Nekem csak a nőkkel van bajom, ha barátom körül sertepertélnek és már nagyonnagyon jóban vannak...
A pasikkal nincs gond. :) -
#2434 Egy archangel-nél ez nem különleges, nem ?!! :DDD -
pilboy #2433 az egész szíved kell neki? a szívtelen :D -
#2432 Ezt csak ő tudhatja.... -
Yoz #2431 Lehet arról van szó hogy át akarja venni a jóbarátom helyét is a szívemben...
De ha így van miért? -
pilboy #2430 úgyse tudja meghódítani... :P -
#2429 Itt vagyok... -
#2428 Elkezdtem leírni egy ehhez kapcsolódó sztorit, de... egyrészt túl hosszú lenne, másrészt úgyan ez a lényege amit írtál.
Én nem tudom. Itt is mindkét fél mást mond (bár ők jóban vannak) de nem tudom kinek higyjek. Egyik félnek se állna érdekében olyan mondani nekem, ami nem igaz. Valaki mégis megteszi... De én lemondtam róla, hogy kiderítsem. Csak vita lenne belőle, és én nem vitatokozom, ha nem muszáj.
Annyit tennék a helyedben, hogy leültetném a barátnőt, hogy mostmár aztán mondja meg mért gondolja amit gondol, mert eléggé érthető, hogy tudni szeretnéd. A barátot is leültetném, hogy mit gondol, miért mondja azt a bnő amit. Ha a bnő nem mondja meg... egyrészt nem tudnám mire vélni, hogy nem őszinte velem, másrészt akkor hagynám a fenébe. Nem éri meg egy jól működő kapcsolat, hogy egy ilyenre rámenjen. Ha a barát sem tud semmit, akkr ennyi. Én nem foglalkoznék vele. De mindkettőnek meg kéne érteni, hogy a másik van, és közel áll hozzád. A bnőnek el kell viselni, hogy találkozol vele... ha arra kér, hogy soha többet ne tedd, akkor... akkor nem szeret igazán sztem. Különben nem kérne ilyet, hogy ne találkozz vkivel aki neked fontos.
De hogy melyik a fontosabb? Ezt nem tudom... még sosem voltam ilyen döntési helyzetben. -
#2427 Látják, de más látni és felfogni ! Ma nincs kedvem felfogni (egy robotnak is lehet szar napja, hete, hónapja, éve, évtizede, évszázada, évezrede, örökkévalósága...) ! :DDD -
#2426 Te meg akárhányszor elmondod, hogy milyen régóta vagy itt, annyiszor azt fogom mondani, hogy ez engem nem érdekel, max régebb óta szpemmelsz itt...
De úgylátom ma Mr. Csipkelődő Robot nincs formában, az optikai rendszereid nem látják a szmájlikat, úgyhogy inkább hagylak is. :D
Algyő ! -
#2425 Mondom, még új vagy... Akik régről ismernek, azok tudnak a munkásságomról, akik meg újak, azoknak minek magyarázkodjak ?!! Higgy amit akarsz, de ha szpemmernek hívsz, azt mindíg vissza fogom utasítani, ugyanis mások előtt TE engem ne minősíts (hacsak nem poénból, az más) ! Tartsd meg a véleményed magadnak és legénységednek ! Én sem minősítelek és így kerek az elsődleges irányelv ! Peace !
Én mindig éppen azt csinálom amihez kedvem van, ha valakinek nem tetszik, az a saját maga problémája, amíg a fórum és a jó ízlés szabályait betartom, addig ugye... -
#2424 Szóval régebb óta szpemmelsz itt. Sztem ez nem olyan, amivel dicsekedni lehetne... :DD
A 'hatalmas' üzeneteket meg nem értem, az én üzeneteim nem a Robotok Dicsőséges Csipkelődő Hadjáratáról szólnak. :DDDD -
#2423 Az ami módszerünk... -
#2422 Bannoltass, ha nem tetszik a pofám, de ne károgj! Ha összehasonlítjuk ki mennyire tartalmas üzeneteket írt eleddig, nem biztos, hogy te nyernél (még karakterre sem). Sorry... -
#2421 Namármost, ha tudsz olvasni, egy évvel régebben vagyok fent a nickemmel, ugye... LOGIKA BARÁTOM !
Másrészt csak egy ideje vagyok ilyen aktív, mégis a hozzászólásomnak csak pár százaléka képződött azóta !
Harmadrészt NEKEM te nem szabhatsz szabályokat, nem a Vulkánon vagyunk hegyesfülű ! :DDD