18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2540 #2437 ! Én nyertem ! -
#2539 Ööö... #2436 :) -
#2538 Fura reakció egy Archangel-től nemde ?!! -
#2537 Jajajelpirulok ;)) -
#2536 a megmosolyOgtatót is elírtam, de mindegy... :/ :) -
#2535 Semmi gond, édi vagy ! Majd mögláttyúk ! -
#2534 *tukmálni... -
#2533 A limuzin és a nagy autókat szereted beírásnál jutott eszembe :)
Egyébként a szervízeléshez van egy Illés nevű pasi. Aki mindent meg tud javítani. Az alkatrész sem drága hozzá sztem. Ja és a szerelő elszöszöl pl egy elektronikai problemóval 3 napot mer senki se tudja mi a baja, majd közli, hogy 5000 Ft. Ami azért megmosolygtató :)))))
De csak eszembe jutott hogy eladó, nem akarom rádtudmálni :) -
#2532 Őőőő: "...az országban 4 db van összesen"
EZ elgondolkoztató, ugyanis így a szervízelés kissé horror !
Megaztán messze van egy Corvette-től... :-((( -
#2531 Agresszív kismalac.. ;P :DD -
#2530 Mer siettem... -
#2529 Saztán miértnem linknek rakod be ?!! -
#2528 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=629863&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=800
Tessék :) egy egész linket kapsz :) -
#2527 Nyemvárok !!! (agresszív kismalac) :DDD -
#2526 Ööö... pillpillpill :) -
#2525 Héééé ! Hol a képem az autóról, amit említettél ?!! -
#2524 Igen. válaszoltam is... -
Yoz #2523 Elmentek a privik? Mert még nem írtam eddig senkinek... -
Yoz #2522 szerintem ő nem tudja vagy nem akarja elfogadni. -
#2521 Egyébként, van barátomnak egy nagyon jó nő barátja. Már nagyon rég... vagy 7 éve ismerik egymást. Anno össze is akart jönni vele, meg ahogy tudom a lány is, bár ebben már nem vagyok biztos. És még mindig nagyon jóban vannak. És... nincs a lánnyal semmi bajom amúgy. Nagyon kedves, aranyos lány. És magávalragadóan tud mesélni :)) De nem szerettem soha ha barátom Vele van. Tudom, hogy nem csalna meg vele, meg semmi, de valahogy akkor sem. De mindennek ellenére sosem kértem barátomtól, hogy ne találkozzon Vele. Egyszerűen nem tilthatok meg vkinek vmit... ez nem így működik. Elfogadom és kész. Ez van. -
#2520 Ok. :) -
Yoz #2519 De ő utálja látni sem bírja a jóbarátom...
Privibe mondanék bővebben ha van egy kis időd, kiváncsi lennék egy lány véleményére.
Mert nem nagyon vagyok kontaktba senkivel... -
#2518 Volt olyan barátom, aki iszonyú féltékeny volt. És volt soksok vitánk, meg hónapos szüneteink, de... nem ezért mentünk szét. Szóval lehet kezelni, de nálam sose volt az, hogy azért nem mentem valahova mert Ő nem akarta, hogy menjek. Max vittem Őt is. De az, hogy eltiltson valakitől... hát ezt nem. De a bizalma sosem jött meg. Van sztem egy ilyen típus. Aki féltékeny és kész.
Amikor mész bulizni, v "csajozni" hív a barátod, akkor vidd el a bnőd is. És majd meglátja, hogy nincs a dologban semmi... -
Yoz #2517 Egy ideje beleegyeztem abba hogy egymás nélkül sehova, és ott basz..m el mert azóta is kínlódom ez miatt. -
Yoz #2516 Én nekem is ezt mondja az eszem, hogy over.
Csak reménykedem hogy a bizalma megjön egyszer. -
Yoz #2515 Ez klassz -
#2514 és hívogat? :_) -
#2513 Figy. ha nem érti meg, hogy nem csajozni mész, és nem bízik meg benned, akkor nincs nagy jövője a kapcsolatnak... -
#2512 Azért berakhatod, tudod, mindig tudtam csodákat művelni pénzügyi téren, ha valami megtetszett ! :DDD -
Yoz #2511 Úgy érzem engem is hangol ellene teljesen.
És ez nekem olyan érzés mintha magamat akarnám megerőszakolni. -
Yoz #2510 Mert ezerrel támad "nem érted hogy átbassza fejed, meg hívogat csajozni" mondja a barátnőm a jóbarátra. -
Yoz #2509 Az a baj hogy a jóbarátos téma tabu nállunk :o( -
#2508 Lehet, és lehet, hogy nem. Ezt sztem meg kéne beszélni vele. Meg egyáltalán, hogy mit akar... -
Yoz #2507 szóval lehet hogy azt akarja csak ő legyen számomra?? -
#2506 Kár... már kerestem a képet:) -
#2505 Áhhh, mostanság a kiadásaim 8 számjegyűek, szal. most jópár hónapig nem nyújtózkodom ! :DDD -
#2504 Tudok egy Pontiac Bonneville-t ami eladó... nem kell?:)
-
#2503 SZép autó ! Nekem egy Corvette az álmom, de döntenem kellett, új lakás, vagy új kocsi és hát egyértelmű a választás... DE persze ez csak átmeneti állapot ! :DDD AMúgy a corvette mellé én egy nagy limuzinban gondolkodom, mindig is azt vettem, mindig is azok jöttek be nekem ! Nem komálom a kisautókat ! Autóban igenis a méret a lényeg ! -
#2502 Arch : A műszerfalról most nincs képem, de majd csinálok.
Sir : Igen. Ő az én Drágaszágom. :) -
#2501 Az élet egy nagy OFF !