18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    #2437 ! Én nyertem !
  • Arch
    Ööö... #2436 :)
  • Sir Quno Jedi
    Fura reakció egy Archangel-től nemde ?!!
  • Arch
    Jajajelpirulok ;))
  • Arch
    a megmosolyOgtatót is elírtam, de mindegy... :/ :)
  • Sir Quno Jedi
    Semmi gond, édi vagy ! Majd mögláttyúk !
  • Arch
    *tukmálni...
  • Arch
    A limuzin és a nagy autókat szereted beírásnál jutott eszembe :)
    Egyébként a szervízeléshez van egy Illés nevű pasi. Aki mindent meg tud javítani. Az alkatrész sem drága hozzá sztem. Ja és a szerelő elszöszöl pl egy elektronikai problemóval 3 napot mer senki se tudja mi a baja, majd közli, hogy 5000 Ft. Ami azért megmosolygtató :)))))
    De csak eszembe jutott hogy eladó, nem akarom rádtudmálni :)
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő: "...az országban 4 db van összesen"

EZ elgondolkoztató, ugyanis így a szervízelés kissé horror !

Megaztán messze van egy Corvette-től... :-(((
  • Arch
    Agresszív kismalac.. ;P :DD
  • Arch
    Mer siettem...
  • Sir Quno Jedi
    Saztán miértnem linknek rakod be ?!!
  • Arch
    http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=629863&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=800

Tessék :) egy egész linket kapsz :)
  • Sir Quno Jedi
    Nyemvárok !!! (agresszív kismalac) :DDD
  • Arch
    Ööö... pillpillpill :)
  • Sir Quno Jedi
    Héééé ! Hol a képem az autóról, amit említettél ?!!
  • Arch
    Igen. válaszoltam is...
  • Yoz
    Elmentek a privik? Mert még nem írtam eddig senkinek...
  • Yoz
    szerintem ő nem tudja vagy nem akarja elfogadni.
  • Arch
    Egyébként, van barátomnak egy nagyon jó nő barátja. Már nagyon rég... vagy 7 éve ismerik egymást. Anno össze is akart jönni vele, meg ahogy tudom a lány is, bár ebben már nem vagyok biztos. És még mindig nagyon jóban vannak. És... nincs a lánnyal semmi bajom amúgy. Nagyon kedves, aranyos lány. És magávalragadóan tud mesélni :)) De nem szerettem soha ha barátom Vele van. Tudom, hogy nem csalna meg vele, meg semmi, de valahogy akkor sem. De mindennek ellenére sosem kértem barátomtól, hogy ne találkozzon Vele. Egyszerűen nem tilthatok meg vkinek vmit... ez nem így működik. Elfogadom és kész. Ez van.
  • Arch
    Ok. :)
  • Yoz
    De ő utálja látni sem bírja a jóbarátom...
    Privibe mondanék bővebben ha van egy kis időd, kiváncsi lennék egy lány véleményére.
    Mert nem nagyon vagyok kontaktba senkivel...
  • Arch
    Volt olyan barátom, aki iszonyú féltékeny volt. És volt soksok vitánk, meg hónapos szüneteink, de... nem ezért mentünk szét. Szóval lehet kezelni, de nálam sose volt az, hogy azért nem mentem valahova mert Ő nem akarta, hogy menjek. Max vittem Őt is. De az, hogy eltiltson valakitől... hát ezt nem. De a bizalma sosem jött meg. Van sztem egy ilyen típus. Aki féltékeny és kész.
    Amikor mész bulizni, v "csajozni" hív a barátod, akkor vidd el a bnőd is. És majd meglátja, hogy nincs a dologban semmi...
  • Yoz
    Egy ideje beleegyeztem abba hogy egymás nélkül sehova, és ott basz..m el mert azóta is kínlódom ez miatt.
  • Yoz
    Én nekem is ezt mondja az eszem, hogy over.
    Csak reménykedem hogy a bizalma megjön egyszer.
  • Yoz
    Ez klassz
  • Breki33
    és hívogat? :_)
  • Arch
    Figy. ha nem érti meg, hogy nem csajozni mész, és nem bízik meg benned, akkor nincs nagy jövője a kapcsolatnak...
  • Sir Quno Jedi
    Azért berakhatod, tudod, mindig tudtam csodákat művelni pénzügyi téren, ha valami megtetszett ! :DDD
  • Yoz
    Úgy érzem engem is hangol ellene teljesen.
    És ez nekem olyan érzés mintha magamat akarnám megerőszakolni.
  • Yoz
    Mert ezerrel támad "nem érted hogy átbassza fejed, meg hívogat csajozni" mondja a barátnőm a jóbarátra.
  • Yoz
    Az a baj hogy a jóbarátos téma tabu nállunk :o(
  • Arch
    Lehet, és lehet, hogy nem. Ezt sztem meg kéne beszélni vele. Meg egyáltalán, hogy mit akar...
  • Yoz
    szóval lehet hogy azt akarja csak ő legyen számomra??
  • Arch
    Kár... már kerestem a képet:)
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, mostanság a kiadásaim 8 számjegyűek, szal. most jópár hónapig nem nyújtózkodom ! :DDD
  • Arch
    Tudok egy Pontiac Bonneville-t ami eladó... nem kell?:)
  • Sir Quno Jedi
    SZép autó ! Nekem egy Corvette az álmom, de döntenem kellett, új lakás, vagy új kocsi és hát egyértelmű a választás... DE persze ez csak átmeneti állapot ! :DDD AMúgy a corvette mellé én egy nagy limuzinban gondolkodom, mindig is azt vettem, mindig is azok jöttek be nekem ! Nem komálom a kisautókat ! Autóban igenis a méret a lényeg !
  • Csacsi
    Arch : A műszerfalról most nincs képem, de majd csinálok.

Sir : Igen. Ő az én Drágaszágom. :)
  • Sir Quno Jedi
    Az élet egy nagy OFF !